شما link quality تون چنده؟چند چراغ آنتنتون روشنه؟نقل قول:
Printable View
شما link quality تون چنده؟چند چراغ آنتنتون روشنه؟نقل قول:
همه چراغ ها روشنه tf i60
RSRQ: -5dB RSRP: -93dBm RSSI: -69dBm SINR: 21dB
که البته ناموجوده فکر کنمنقل قول:
فقط ۲۵۱۰ دارن که فرقی نداره
دوستان عزیز
من برای استریم کردن میخوام اینترنت . به نظرتون ایرانسل میتونه این سرویس رو با کیفیت مناسب تحویل بده ؟؟؟
من تا این لحظه برای استریم از اینترنت همراه ایرانسل استفاده میکردم و مشکلی نبود. الان میخوام اینترنت tdlte بگیرم ولی انتخاب برام سخته. یه سرویس نامحدود 8 مگ داره ایرانسل ، سرعت ارسال فایلش نمیدونم چقدره. کسی هست که این سرویس رو داشته باشه یا قبلا گرفته باشه و بهم کمک کنه برای انتخاب سرویس و سرویس دهنده ؟؟؟
برای من فقط و فقط سرعت ارسال مهمه. ممنون میشم راهنماییم کنید.
منطقه به منطقه فکر میکنم فرق داشته باشه ولی برای من سرعت ارسال هیچ فرقی با adsl نداره. به زور میشه 1 مگابیت.نقل قول:
تفاوت زیادی توی کیفیت بین تی دی ایرانسل و مبین نت نیست .جایی که شما هستید ممکنه یکی بهتر از دیگری باشه که باید پرس و جو کنید .مبین نت سرعت اپلودش 4 مگابیت هست و ایرانسل برای سرویس های حجمی بین 4 تا 8 مگ که جدیدا ظاهرا روی 4 مگ محدود شده. اما سرویس نامحدود بنده قبلا داشتم و اپلودش کمتر از این مقدار بود ضمن اینکه سرویس نامحدود ایرانسل دارای fup میباشد و در صورت عبور از استانه سرعت اپلود شما میاد روی 256 کیلوبیت.اگر اصرار بر خرید TD دارید پیشنهاد بنده به شما سرویس 360 مبین نت هست که 90 درصد اوقات پهنای باند خریداری شده رو کامل میگیرید و نوسان زیادی هم نداره.نقل قول:
سلام
دوستان من بیشتر از 2 ماهه برای ایرانسلم بسته نخریدم ! امروز نگاه کردم دیدم این تخفیف هارو داده بهم !
فعلا مخابرات 6 ماهه گرفتم و تا شهوریور ماه نت دارم ! تا اون موقع میزتن تخفیف رو بیشتر میکنه دیگه درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
هیچ ربطی نداره
من ۸ ماهه تمدید نکردم! هیچ یشنهادی هم ندارم
واقعا ؟نقل قول:
اخه من یکی از دوستام براش پیشنهاد های تقریبا مفت گذاشته بود
یه بسته نزدیک 200 تومن رو 35 تومن خرید
البته اون سیم کارتش خیلی وقت بود ازش استفاده نمیکرد
الان رفتم چک کردم، بعد ۸ماه پیشنهاد یک ماهه و سه ماهه گذاشته، که خیلی هم جذاب نیستن، حجم کم !نقل قول:
دوستان جدیدن td خیلی سرعتش کم شده ب.زیر سرعت دانلود ۱ مگ نوسان داره چند لحظه تا ۲ مگ میره ولی ثبات نداره . البته هم از آنتن دورم و سیگنالم پایین هست ولی قبلا اینطور نبود. دوتا آنتن td نزدیکمون هست من ثبت کردم گفتن غیرفعال هستن . معلومم نیس کی فعالش کنن
من هر چی سعی میکنم با LTEwatch مودم i40 رو مانیتور کم تا 192.168.1.1 رو میزنم کرش میکنه. کسی میدونه مشکل چیه ؟
در قسمت setting برنامه IP مودم یعنی192.168.1.1رو وارد و در قسمت مشخص شده در عکس هم پسورد ورود به مودم که معمولا admin هست رو وارد کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پس رو عوض کردم و صحیح میزنم ولی بازم کرش میکنه و ریست میشه.
No Connection Can Be Made.
همه چیز هم صحیح هست.
احتمالا با نسخه ی مودم هماهنگ نیست.
من روی نسخه ی 197 مشکلی ندارم
سلام دوستانبا این مشخصات مکان مودم رو تغییر بدم میتونم پینگ بهتری بگیرم ؟
RSRQ: -7dB RSRP: -104dBm SINR: 4dB
8.8.8.8 الان 150 تا 180 هستش البته تا 120 هم پایین میاد .
فکر کنم فقط رو مودم های هواوی جواب بدهنقل قول:
ایرانسل دیگه رسما مسخره کرده ما رو
هر ماه داره حجم بسته ها رو کم میکنه قیمتشون رو هم زیاد
دیگه شارژش نمیکنم
بهترین کار رو میکنی والانقل قول:
منم چند ماه اخر فقط هر ماه بسته با قیمت بالا و حجم کمتر تمدید میکردم
یعنی نشد دو ماه یه بسته داشته باشم
هر هفته تغیر تو قیمت و حجم داشتم
سرعت شبانه شما پایین نیومده؟ ۳ مگابیت سرعت بدرد خودشون میخوره . ۳ بار پیگیری کردم چرت پرت گفتن.
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
تغییری نمیبینم! چی تغییر کرده؟نقل قول:
البته با شما مخالف نیستم و خودم نزدیک یک ساله کنار گذاشتم
دوستان من شیرازم سرعت دانلودم بشدت پایین اومده
الان از اسپید تست، تست گرفتم سرعت دانلود 1.6 مگ بود اما فورجی گوشیم 60 مگ
چرا انقدر اختلاف؟
حتی رو اینستاگرام به سختی ویدیو و حتی عکسها رو باز میکنه.
مشکل از مودمه یا چیز دیگه؟ مودن 2101 پلاس هست. فاصله از دکل خیلی کمه دید مستقیم داریم.
تجهیزات این دو متفاوت هست ،بنابراین پهنای باند متفاوتی هم دارند.علاوه بر این تعداد کاربران تی دی و مصرف پهنای باند اونها بسیار بیشتر از FD هست. از توی کنسول مودم یک بار ریست فکتوری کنید تا به تنظیمات کارخانه برگرده و بعد از اتصال مجدد یک عکس از status قسمت lte مودم اینجا بزارید تا پارامترها مشخص بشن .نقل قول:
اره همینطور هست برا منم حداکثر ٨ مگابیت سرعت میدهنقل قول:
حالا نیمدونم فقط شیراز هست یا سراسری
وضعیت مودم و و کیفیت سیگنال هم نسبت به قبل عوض نشده
مودم b5142
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
من یه چیزی دیروز فهمیدم تو اسپید تست وصل میشه به سرور های داخلی سرعت ۸ مگابیت هست . ولی شما سرور رو بزار رو آلمان،فرانسه و ... خارج از کشور تا ۲۰مگ هم میره.نقل قول:
تست کنید نتیجه رو بگید
سلام الان سه ماه که tdlte ایرانسل دارم با سه تا انتن سرعت دانلود افتضا.ادم یاد دایال اپ میفته سرعت اپلود که اصلا نگو صفره.
همه سرور ها چه داخلی و خارجی؟؟ به نظرم همه باید توی سایت تنظیم مقررارت شکایت کنن .خیلی اوضاعش داغونهنقل قول:
من با مودم tf i6 سمت شرق تهران حدود یک ماهه مشکل قطع شدن دارم
بقیه هم مشکل دارن ؟
ازمودم یا ایرانسل ؟
اقا نخرین کلاهبردان اینا رسما هر ماه هم قیمتا میره بالا هم بسته ها کم میشه سرویس کردن دیگه
از وقتی که دو روز قطع شد کلاً کیفیت سرویس افتضاح شده، من تا قبلش راضی بودم حداقل تو این منطقه...نقل قول:
یه توئیتی بود که باز مشکل GPS هست ولی هیچ اطلاعرسانی و معذرتخواهی هم نشد...
من که فعلاً از همراه اول استفاده میکنم تا ببینم چی میشه، از گوگل تا ۴۰٪ هم Packet Loss دارم، تککانکشن هم تعطیل هیچکاری نمیشه کرد...
من تقریبا 3 ماهه سرویسم قطعه توی شرق تهراننقل قول:
کلا گذاشتمش کنار
اگر میخواهید تو روز روشن سرتون کلاه بزارن tdlte ایرانسل بخرید.:n05: صد رحمت به دایال اپ
واسه چی ؟ مگه چشه ؟نقل قول:
ایرانسل دزد و کلاه برداره
پشتیبانی فوق العده افتضاح زیر صفر
فقط قطع قطع قطع
فقط 25 روز اول که میگیری خوبه بعدش شیرش رو میبندن
حداقل adsl پشتیبانی داره
تهرانی؟ من شهرستان اصلا مشکلی با td ندارم واقعا راضیم ازش پینگ سرعت همچی اوکیهنقل قول:
دوستان بین 2510 و 2101 پلاس کدوم خوبه؟
قطعا 2510 انتخاب بهتری است.نقل قول:
سلام این مودم GP2101 Plus تنظیمات wps یا محدودیت افراد وصل شده به وای فای رو داره ؟
ایرانسل فقط مونده یه کاسه بگیره دستش گدایی کنهنقل قول:
هدیه هایی ک میداد برای قبض و ایرانسل من و تکان شگفت انگیز و ... هزاران هدیه دیگه عملا دارن به 0 میل میکنن
برای TDD هم وقتی مصرف نمیکردی تخفیف میداد !الان نگاه کردم تعداد بسته های من کم شده و دوتا بسته به درد نخور گذاشته ! وقتی هم که میخری روز به روز قیمت بالاتر!
چند روزه مرتب تست میکنم سرعت رو ! نکته جالب اینه که خیلی کم و به ندرت میره روی 4.5!!
و بدتر از اون اینکه روی نسل 4.5 هم سرعت 20-30 مگابیت هست! یعنی فاجعه توی پهنای باند ایرانسل
اینم پیشنهادات به روز شده ایرانسل برای سیم کارت بلااستفاده تی دی من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه. دقیقا از چه ماهی استفاده نکردید؟ من از آبان گذاشتم کنار الان باز مجدد تست کزدم این دو تا عکس آخر شما رو داشتم، یه بسته ۸ و یه بسته ۱۷ تومنی یک و سه ماهه
ک البته من کلا قصد تمدید ندارم، صرفا جهت برسی مکانیسم تخفیف اطلاع دادم