دوستمون هم اشاره کرد یه منشور پلاستیکی در یه شکاف تو پرینترت هست اونو با یهنقل قول:
گوش پاک کن الکلی طبی بدون رنگ تمیز کن و مواظب باش از گوش پاکنت چیزی اونجا جا نمونه
Printable View
دوستمون هم اشاره کرد یه منشور پلاستیکی در یه شکاف تو پرینترت هست اونو با یهنقل قول:
گوش پاک کن الکلی طبی بدون رنگ تمیز کن و مواظب باش از گوش پاکنت چیزی اونجا جا نمونه
سلام همکار عزیزنقل قول:
امیدوارم خوب و خوش باشی e1 طبیعی یعنی سینی کاغذ خالی هست
e0 یعنی کاغذ تو دستگاه گیر کرده
من نظرم اینه که اول کارتریج رو با یه کارتریج اصل عوض کنی و چک کنی
دو فریمر اونو اپدیت کن. احتمال داره همه چی زیر سر کارتریجت باشه.
دوستان اگه من بخوام از روی آموزشهای اینترنتی ، پرینتر مشکی لیزری خودم رو شارژ کنم آیا مشکل و خرابی بوجود میاد؟ یعنی کارتریجش حساسه؟
سلامنقل قول:
اگه با دقت و مراقبت هایی که در آموزش توضیح دادن، و رعایت کردن باز و بسته کردن قطعات، مشکلی پیش نمیاد.
فقط باید بیشتر دقت کنید و صبر به خرج بدین
:n12:
خیلی ممنون که جواب دادید اون منشور پلاستیکی دقیقا کدوم قسمتش است باید پرینتر رو باز کنم یا همینجوری هم دیده میشه ؟نقل قول:
در ضمن من یه کارتریج نو خریدم با اون مشکلی نداره البته فعلا
ولی کارتریج قبلی ام همون مشکل رو داره بردم تعمیر کاری طرف میگه بعداز 10 -15 بار شارژ باید کلا کارتریج عوض بشه حرفش درسته یا نه ؟ کارتریج من البته اونقدر هم شارژ نشده
یه بار می گی کارتریج رو عوض کردی مشکل باقی هست یه بار می گی نیست.نقل قول:
در هر صورت اگر کارتریج رو عوض کردی و مشکل بر طرف شده. علتش خود کارتریج هست. احتمال اینکه درام باشه هست
احتمال مگنت هست.
احتمال فوم هست.
البته اگر کارتریج سالم باشه یعنی شکستگی یا بد بسته نشده باشه.
به نظر من از درام شروع کن
خب چرا ناراحت میشید !!!!نقل قول:
من با کارتریج یه پرینتر دیگه امتحان کردم همون مشکلو داشت و نصف کاغذ را نمی گرفت ولی بعدش یک کارتریج نو خریدم مشکلش حل شد
الان اون کارتریج خرابه رو میشه تعمیر کرد یا باید انداختش دور ؟ ( عمر یه کارتریج حدودا چقدر است ؟ )
سلام خسته نباشید
کارتریج پیرینترم را خودم شارژ کرد و وقتی می خواهم برگه پیرینت کنم حتی صفحه سفید سمت چپ برگه سیاه و جوهرها مانند نخ خشک شده اند و وقتی کارتریج را در می آورم و آن را تکان می دهم از همان سمت چپ داخلش پودر می ریزد حالا موندم چکار کنم ممنون می شوم اگز مرا راهنمایی کنید.
مارک پیرینترم CANON LBO-1120
درام پرینتر هذ چند وقت یک بار باید عوض بشه؟
کنن 6020 دارم
ناراحت نشدم وقتی اونطوری گفتی جوابم من اشتباه میشه یکی دیگه می خونه منحرف می شه .نقل قول:
نه اون کارتریج خراب هم می تونی درستش کنی و استفاده کنی
کارتریج که خرابی نداره مگر مثلا بشکنه وگرنه حالاحالا ها کار می کنه موفق باشی
اگر پودر می ریزه معلومه که بد شارژ کردی و یا بد بستی. کارتریج بعد از شارژ هیچگونه نشتی نباید داشته باشه. والا نمی شه راهنمایی کنم چون کارتریج رو ندیدم که اگر می تونی چندتا عکس از کاتریج وقتی که دو تکه هست بگیر ببینیم مشکلش چیه و البته بهتره کارتریج رو دو تیکه کنی و ببینی از کدوم تکه تونر می ریزهنقل قول:
ببینم ایا مصرفیشو خالی کردی؟
منظورت درام هست یا هدنقل قول:
من کنن رو نمی شناسم
ولی اگر لیزری هست و درام داره معمولا دو بار شارژ یک بار عوض می شه. البته اگر درام از این اشغالی ها باشه که جدید تو بازار اومده هر بار باید عوض کنی ولی اگر دستگاهت جوهر افشان هست و هد داره اون هر موقع که دیگه نازلاش گرفت و دیگه کار نکرد و مجبور شدی باید عوض کنی
سلام دوستان، من اخیرا اپسون L800 گرفتم که برای بار اول جوهرش تموم شده و دیگه پرینت نمیگیره، رفتم پرسیدم گفتن که فقط باید جوهر اصلیشو استفاده کنی وگرنه دستگاه مشکل پیدا میکنه. مشکل اینجاست که ده روزه گیر جوهر اصلیم و همه میگن توی بازار پیدا نمیشه. خواستم ببینم اگه از این جوهرهای لیتری استفاده کنم واقعا برای دستگاه مشکلی پیش میاد؟ باید ریست کنم دستگاه رو برای رنگ جدید؟ جدیدا با این رنگهای گاما آشنا شدم که خیلی ازش تعریف میکنن، کسی استفاده کرده؟
دوستان منم دقیقا یا تقریبا همین مشکل و دارم هر چی پرینتر HPمیگیرم واسه شرکت بعد از یکسال خیلی سرو صدا میکنه
میخواستم بدونم برندهای دیگه کسی استفاده نکرده شاید بهتر باشه مثل کنون یا حتی سامسونگ .
میزان پرینت هم روزانه 70تا 80برگ گاها تا 100برگ هم میشه .
سلام :
من اشتباه کردم و پرینتر جوهر افشان خریدم حالا جوهرش تمام شده یکی دو بار شارژ کردم حالا از کار افتاده .
کارتریجش کوچولوه .مارک پرینترم اچ پیه 1054.
میشه جایی برای تعمیر و شارژ مجدد پرینترم معرفی کنید؟
چه مدل hp خریدی که تا حالا به سرو صدا افتادهنقل قول:
اگر جوهر افشان منظورته که همشون به صدا می افتن و باید حتما شفتشون تمیز شه بصورت مرتب
اگر لیزری که سر وصدا نداره بروه یه HP 401 بخر لیزر تک رنگ
به نظر من هزینه نکن و بگذارش کنار و برو یه پرینتر لیزر بخر نه جوهر افشان اگر مجبوری که برو کارتریجش رو بخر البته من نمی دونم که ایا این مدل هد جداست یا روی کارتریجهنقل قول:
دوستان کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟ گرفتاری شدیم
سلام .
پرینتر لیزری سیاه سفید hp 1020 دارم و فکر میکنم نیاز به شارژ مجدد داره ( چون دیگه کمرنگ پرینت میکنه )
میخوام خودم شارژ رو انجام بدم . پودر با کیفیت چه مارکی خوبه برای این تونر (12A ) ؟ بگید چند گرمی برای یکبار شارژ کافیه و اینکه قیمتش چقدره ؟
غیر از پودر به چیز دیگه ای نیازه برای شارژ ؟
با سلام
من هنگامی می خواهم از تعدادی صفحات pdf پرینت بگیرم اعداد را به هم می ریزد ولی هنگامی که به صورت تک تک از صفحات پرینت بگیرم اعداد را به صورت درست نمایش می دهد باید چگونه مشکل آن را رفع کنم ؟
سلام دوستان
من میخوام یه پرینتر رنگی لیزری برای مصرف خانگی بخرم . ( چاپ عکس هم دارم ولی نه صرفا روی کاغذ مخصوص عکس ) .ترجیحا هزینه شارژ تونرهاش کم باشه نه مثل hp که 40 - 50 هزارتومنه( البته جوهر افشانش) !!! یعنی کلا راحت همه چیش گیر بیاد ارزون باشه
مدل های یک کاره و چند کاره رو هم اگه معرفی کنین ممنون میشم بعلاوه حدود قیمتاش
یه سوال دیگه اینکه ایپسون به نظرتون چه جوریه ؟ لیزر رنگی داره ؟ رنج قیمتاش چنده( تک کاره و چند کاره اش ) ؟
و اینکه میتونم تا 600 وشااااااااید 700 هزینه کنم:n02:
ممنونم :n06:
سلام دوستان مشکل ما حل نشد
ADF کانن 4350 که موتور کار نمیکنه
کاغذ میزاری کاغذ رو میشناسه ولی موتور کاری نمیکنه
نظر تخصصی بدین لطفا
حدود صدتا صد و بیست گرم می تونی بریزی بیشتر هم بریزی مهم نیست ولی تا انتها پر نکن.نقل قول:
البته کمرنگ شدن دلیل به کم بودن تونر نیست.
مگر ماشین اگر توش یه لیتر بنزین باشه یا 50 لیتر سرعتش فرقی می کنه
تونر هم بد نیست کرونا رو امتحان کنی. بنظرم خوبه
یک کیلوش حدود 27 باید باشه 125 گرمش باید حدود 4000 هزار تومان باشه.
احتمال داره که شما درام هم بخواید و فوم هم همینطور
فوم 2500 باید باشه و درام هم حدود 5 تومان
اونم می تونی مارک کرونا بگیری.
منظور از اعداد رو به هم می ریزه چیه ؟نقل قول:
یعنی صفحات رو به ترتیب نمی گیره
یا هرچی عدد تو صفحه است رو بد پرینت می گیره؟
مدل پرینترنت هم بگو چیه؟
اگر می خوای عکس پرینت بگیره حتما حتما باید جوهرافشان باید باشهنقل قول:
اگر نه لیزری بگیری HP 251 خوبه
251كه سياه سفيده،فكر كنم شما 401 را براي رنگي پيشنهاد ميدادين،پس چطور اين سري 251 معرفي كردين؟نقل قول:
دقیقا برعکسنقل قول:
251 رنگی لیزری هست و 401 لیزری تک رنگ هست.
البته می تونی برای رنگی 351 یا 451 رو هم بگیری
سلام دوستان
بهترین نرم افزار موجود برای کاهش واقعی و صرفه جویی در مصرف تونر پرینتر لیزری چه نرم افزاری هست؟؟؟(در کنار فعالسازی economode پرینتر HP و کاهش density )
fineprint
greencloud
inksaver
adobe learnprint
.........
با سلام من یه چاپگر چهار کاره لیزر رنگی 2840 دارم که چاپ مشکی بسیار خوبی داره و هیچ مشکلی نداره ولی موقع چاپ رنگی اصلا کار نمیکنه و فقط رنگ زرد چاپ میکنه و خیلی با تاخیر.تازه هیچ کدوم از کارتریج های رنگی هم ارور نمیده.از اساتید میخام راهنماییم کنن
سلام خسته نباشید دوستای گلم من یه پرینتر اچ پی 1132 سه کاره دارم بعد از اینکه من کارتریجم شارژش تموم شد دوباره شارژش کردم البته ناگفته نمونه که درامشم عوض کردم ولی با توجه به اینکه شارژش کردم اما هنوز چراغ تونر بر روی دستگاه خاموش نشده همچنان روشنه ممنون میشم از دوستای عزیزم کسی میدونه چیکار کنم این مشکل برطرف بشه و این چراغ خاموش بشه در ضمن کارتریجم شارژش کامله ولی نمیدونم چرا باز هربار که پرینت میکنم اخطار لو تونر میده باتشکر از همتون
با سلامنقل قول:
ببینید دوست عزیز،این مورد بر میگرده به چیپ مربوط به کارتریج که با تعویض اون به احتمال زیاد مشکل حل میشه
ضمنا دقت کنید این چیپ کار شمارش رو بر عهده داره، ولی با میزان تونری که داخل کارتریج هست (پر/خالی بودن اون) ارتباطی نداره و وقتی عدد اون به حد مجازی که برای چاپ با اون مدل کارتریج خاص تعریف شده، (مثلا 1500-1600 برگ برای کارتریج مدل 85A) می سوزه و دیگه اجازه استفاده از پرینتر رو نمیده (سیاست شرکت های تولید کننده برای اجبار کاربر به خرید کارتریج نو و جلوگیری از شارژ کارتریج!!) که البته با ریست این چیپ و قطع ارتباط اون با برد اصلی پرینتر امکان استفاده مجدد بعد از شارژ همون کارتریج فراهم میشه
البته برای تکمیل بگم این در مورد پرینتری مثل HP بود و در مورد سامسونگ قضیه فرق داره...
سلام پرینتر من hp c5200 هست وقتی روشن می کنم روی نماشگرش می نویسه Refer to printer documentation . روی همین ارور می مونه ، حتی از اسکنرش نمی تونم استفاده کنم.
اگر میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم
با تشکر
درام کارتریجت خراب شده و باید تعویض بشه حدود 17 تومن هزینه دارهنقل قول:
فوم کارتریج باید عوض بشهنقل قول:
سلام بهترین کار اینه که ابتدا با یه کارتریج دیگه امتحان کنید. می تونه فوم درام و یا فیلم فیوزینگ دستگاه باشه.نقل قول:
البته این متنی که گفتی باید یه ادامه داشته باشه.نقل قول:
احتمالا کارتریجت ایراد داره.
یا می تونه اسکنر دستگاه به ایراد خورده باشه
ابتدا جفت کارتریجهاتو در بیار
دستگاه رو خاموش کن. اون قسمتی که کارتریج به دستگاه اتصال پیدا می کنه و حالت دون دون هست رو با دستمال و الکل سفید تمیز کن. همون اتصال رو رو کارتریج تمیز کن.
وقتی روشن کردی صبر کن تا پرینتر اماده بشه و ازت بخواد که کارتریج بگذاری تو دستگاه کارتریج رنگی رو ابتدا بگذار و ببند. دوباره درب رو باز کن کارتریج مشکی رو قراربده.
امیدوارم درست بشه
البته چیز مهمی نیست. ولی می تونی چیپ کارتریجتو عوض کنی تا درست بشه.نقل قول:
اگر منظورت از 2840 اون پرینتر چهارکاره لیزر رنگی قدیمی هست. یه جواب داره. اگر جوهر افشان هست یه جواب دیگهنقل قول:
لطف کن مشخص کن.
من یه پرینتر لیزری رنگی دارم مارک سامسونگ که جدیدا سیاه سفید رو همون سیاه سفید کامل چاپ میکنه ولی هر چیز رنگی که میخام چاپ کنم در حالت رنگی سیاه سفید چاپ میکنه و البته ناقص یعنی بعضی جاها اصلا چاپ هم نمیشن و سایر جاهایی که چاپ میشن به جای رنگی سیاه سفید هستند . حتی تصویری که قرار چاپ بشه به صورت رنگی همراه با تونر روی بلت (همون صفحه سیاه رنگ) میفته اما روی کاغذ چاپ نمیشه تونر رنگی
کاتریج های رنگی پر هستند و روی فوم کاتریج هم که براحتی تونر میاد یعنی مشکل از کاتریج ها نیست
تنظیمات سیستم هم روی رنگیه و روی دو تا سیستم تست شده
با کلیدر ریپورت پرینتر که ارم سامسونگ رو رنگی چاپ میکنه باز همینطوریه سیاه سفید میزنه و ناقص
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
با کلیک ریپورت هم ناقص میزنه?
اگه اینطوریع و باریپورت هم رنگش وکیفیتش مشکل داره به نظرم مطمئنا از کارتریجه شما با یه کارتریج دیگه تست کنید