آیا پروفایل گیم فقط برای سرویس های گیم فعال میشه ؟
Printable View
آیا پروفایل گیم فقط برای سرویس های گیم فعال میشه ؟
سلام تایپگ هارو که میخوندم دوستانی هستندکه میگفتند رونت پارس مشکلfilterشکن دارند یا اصلان کارمیکنه ماکه مشکلی نداریم دانلود فایلی که بدون شکن امکان نداره تست همین الان درضمن شگننده freeهستش عکس همین الان روسرویس 8 مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. ممنون، نه من ميخواستم از طريق سايتشون اقدام کنم نشد، تماس گرفتم و گفت از طريق تلگرام مدارک بفرستم،...نقل قول:
جشنواره 8 مگ ششماهه گرفتم، الآن سه روزه استفاده ميکنم، فعلا که مشکل خاصي نداره.
3 روزه سرعت من به شدت پایینه مخصوصا بعد از ظهر ها
پینگ هم بالا
کسی این مشکل رو نداره؟
سلام
اساتید از پارس راضی هستین؟ من از آسیاتک سرویس دارم و برای گیم راضی نیستم
بازیمم Rainbow Six Siege هست و بیشتر اوقات لگ دارم
پارسم دیدم سرویس گذاشته 6 ماهه 900 گیگ که دیدم بصرفه هست
بله برای منم 2-3 روزه سرعت کم شدهنقل قول:
این تست الان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اهل بازی نیستم اما در مورد کیفیت پارس برای بازی قطعا یکی از شرکتهای خوبه در این زمینه.حداقل از اسیاتک خیلی بهتره :n26:نقل قول:
در کل از همه شرکت ها بهترهنقل قول:
رینبو من پینگم 120-130 بود eu
البته دو سه روزی هست خراب شده که تماس گرفتم می گن از زیرساخت هست و این حرفا
سرعت برای من افتضاح شده
دوستان اینترنت شما به اینترانت تبدیل نشده؟
تو شهر ما هم منزل ما که پارس داره هم یه شرکت وایرلس محلی سایت های خارجی و در کل ظاهرا سایت هایی که سرورشون در خارج از کشور هست رو اصلا باز نمیکنه
سلام کسی از دوستان موتور جستجوی ایرانی نمیشناسه؟
تو شهر ما اینترنت به اینترانت تبدیل شده.گوگل بالا نمیاد،هم خونه که پارس دارم هم کافی نت که وایرلس داره
لطفا اگه کسی موتور جستجو ایرانی خوب میشناسه معرفی کنید
ویرایش:مشکل از مرورگر موزیلا است.با کروم و مرورگر موبایل گوگل راحت بالا میاد
حالا مشکل مرورگر موزیلا رو چطور حل کنم؟!
جالبه برای منم بعضی سایت ها با فایرفاکس باز نمیشه ولی با کروم راحت باز میشه !!!نقل قول:
فکر کنم اپدیت جدید فایرفاکس اینجوری شده
منم همین مشکل را داشتم که ابراد از کار کاسپراسکی بود رفتم گزینه مربوط به چی سرتفیکیت را برداشتم.نقل قول:
آره مشکل از کسپر ولی نمیدونم چرا الان این مشکل بوجود اومدنقل قول:
حتی تو خود کسپر تو بخش network هم میشه با انجام یه سری کارها این مشکل رو حل کرد ولی عملکرد امنیتی کسپر کم میشه
اگر زحمتی نیست میشه بگید کجای سرتیفیکت رفتید و درستش کردید؟
ورژن کسپر 2018نقل قول:
این مسیر زیر را برو:
Settings> Adittional> Network> Encrypted
تیک گزینه Do not scan encrypted connections را بزن
کسپری اسکای 16 برای بخش امنیتی صفحات Https یک Add-ons داره .
(روی ویندوز 7 نسخه بالاتر قابل نصب نیست)
برای کارآیی حداکثری میبایست در فایرفاکس اون Add-ons نصب و فعال بشه تا این بخش بررسی امنیتی که البته خیلی مهم نیست به کار بیفته .
با توجه به آپدیت شدن فایرفاکس ، و از طرف دیگه منسوخ شدن این نسخه کسپر Add-ons مذکور از کار افتاده و برای نسخه های قدیمی کسپر و فایرفاکس ورژن بالا Add-ons جدید ارائه نشده .
بنابراین تنها راه که در این شرایط باقی میمونه رو جناب مهرداد دقیق اشاره کردن . (Do not scan encrypted connections)
خود پشتیبانی فایرفاکس توصیه کرده این بخش از کسپراسکای را غیرفعال کنید.
البته میتونید از نسخه های جدید کسپر روی ویندوزهای جدیدتر استفاده کنید تا همخوانی لازم ، با فایرفاکس ورژن بالا را داشته باشد .
کسی میدونه چطور میشه فهمید چقد از حجم ترافیک شبانه باقی مونده؟
کسی میدونه چطور میشه فهمید چقد از حجم ترافیک شبانه باقی مونده؟
شبانه نا محدوده. حداقل برای من که بسته هدیه عید رو داشتم با علامت بی نهایت نامحدود بودنش رو نشون میدید در نوار مربوطهنقل قول:
دوستان دو سه ماه اینترنت ADSL مخابرات خوزستان کاملا داغون بود،
بنده همزمان مودم 4g داشتم که پشتیبان این اینترنت بود ولی متاسفانه از بس اینترنت ADSL مخابرات خوزستان قطع بود همش روی اون سویچ میشد و ...
خط رو از مخابرات تخلیه کردم و اومدم پارس آنلاین. الان بسیار راضی هستم. هم پینگ عالیه، هم حجم بسیار بسیار بالاتر و عادلانهتری میده و هم رفتار کارشناسانش محترمانه هست. (امیدوارم همینطور بمونه و یا بهتر بشه)
بنده جشنواره 8 مگ 900 گیگ رو گرفتم.
900 گیگ بینالملل یا 1800 گیگ داخلی
حساب کردم ماهیانه 21.700 تومن پاتون میفته و توی یکماه میتونین 150 گیگ بینالملل و یا 300 گیگ داخلی استفاده کنین، خط رو روی 9 مگ بستن و سرعت دانلود بالای 1 مگ هست.
پینگ هم بسیار عالیه نسبت به شرکتهای دیگهای که تاکنون داشتم
همچنین میتونین بستههای انرژی رو خریداری کنین و هدیههای مختلفی رو تو زمانهای مختلف دریافت کنین...
نتایجش رو خدمتتون تقدیم میکنم:
پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و ورزش 3
تست سرعت داخلی:
تست سرعت خارجی (لندن، انگلیس):
البته برای کسانی که تحت پوشش شبکه دیدهبان هستن، اون بسیار بهصرفهتر هست چون هر ماه 2 ترابایت حجم میده ( 1 ترابایت روز و 1 ترابایت شب )
موفق باشید
پیرو پست پیشین، این هم سرعت تککانکشن:
از تو سایت یه سرویس انتخاب کردم سفارش دادم کسی بهم زنگ نمیزنه چرا
احتمالا فردا توی ساعات اداری زنگ بزنننقل قول:
دوستان آپلود بنده روی 1 مگ بسته شده، به پشتیبانی هم گفتم میگه اصلا بالاتر از این تو کل کشور وجود نداره!
همچین چیزی ممکنه!؟ کسی هست که سرعت آپلودش بالاتر باشه؟
سرویس 8 مگ دارم
آپلود رو معمولا حداکثر یک هشتم سرعت دانلود میبندننقل قول:
و عملا بیشتر از 2 مگ هم نمیدن. من قبلا آسیاتک داشتم به پشتیبانی گفتم برام رو دومگ بست.
تماس میگیرم نماینده شهرمون میگه تماس بگیر پشتیبانی، پشتیبانی تماس میگیرم میگه باید به نماینده شهرتون بگین چون زیرساخت شهرتون باید جواب بدهنقل قول:
خلاصه دارن میپیچونن... گفتن بعضی کلانشهرها رو 2 مگ بستیم چون زیرساختشون جواب میده، در صورتی که بحث این چیزا نیست...
حرف چرت زده مگر اینکه dslam شما از annex m پشتیبانی نکنه که بعید می دونم ...نقل قول:
مودمتو شما بزار روی annex m ببین خودکار سرعتت زیاد میشه یانه ...(توی annex a حداکنر سرعت آپلود همون 1 مگ این حدوداست)...
سلام دوستان من از پارس انلاین نت گرفتم
اما متاسفانه مودم وایرلس TD-W8901N دارم چراغش ADSL ثایت نمیشه جاهای دیگه بردم ثابت شده!
اما رو خط من ثابت نمیشه در کمال تعجب یک مودم قدیمی TD-8811 دارم اون چراغش ثابت میشه نمیدونم چیکار کنم به همه زنگ زدم اما نمیدونن چشه
مودم فقط رو خط من ثابت نمیشه!!
لطفا راهنمایی کنید
من 4-5 ساله از پارس اینترنت دارم با همین مودم مشکلی نداشتم (البته مودم مالی هم نیست جدی می گم!).نقل قول:
مشکل اصلی می تونه از نویز خطتتون باشه که نمی گذاره اتصال پایدار باشه. میزان SNR و Line Attenuation رو چک کنید اینجا هم بگذارید. این مودم به نویز خیلی حساسه (قبلا قطعی زیاد داشتم جدیدا که مودمم رو عوض کردم دیگه قطعی نداشتم)
تنظیمات مودم رو هم مجددا بررسی کنید ببینید درست و مطابق با تنظیمات پارس باشه. یک دور فکتوری ریستش بکنید ببینید درست می شه یا نه. احتمال داره تنظیمات مشکل داری توش ذخیره شده باشه که نمی ذاره کانکت شه.
روی Annex m که هست مشکلی نیست، Dslam ها هم که اینجا منطقهای هستن، منظورش احتمالا کل زیرساخت بوده...نقل قول:
اره مودم رده پایینیه
اما به قول گفتنی لنگ کفشی در بیابان نعمت است
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 22.9 10.7
Attenuation (dB): 34.0 19.5
نقل قول:اره مودم رده پایینیه
اما به قول گفتنی لنگ کفشی در بیابان نعمت است
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 22.9 10.7
Attenuation (dB): 34.0 19.5
سلام دوستان من چه جوری پارس آنلاینو از رو خطم تخلیه کنم؟روند کار رو بهم توضیح میدین اشنا نیستم
زنگ بزنید شرکت درخواست بدید جمع کنند. (یا در پرفایل ثبت درخواست جمع اوری کنید)نقل قول:
همزمان یه شکایت در 195 با موضوع عدم تخلیه ثبت کنید (خیلی مهمه وگرنه پارس ارسال نامه جمع اوری رو دیر انجام میده)
سلام
یه سوال دارم:پارس آنلاین حداکثر پهنای باند رو تغییر داده؟چون من که سرویسم 2 مگ هست پهنای باندم نهایتا تا 3 مگ می رسید ولی الان میبینم تا آخر خط بازه
الان حداکثر پهنای باند خطم روی 6 مگ و سرعت دانلود با idm تا 600 و 700 کیلوبایت بر ثانیه هم رسید.
مگه نه قرار بود سرویس های غیرحجمی پهنای خط روی خود سرویس خریداری شده باشه؟!پس چرا منی که سرویس 2 مگ دارم پهنای خط تا حداکثر کشش خط بازه
نقل قول:
با این اعداد قطعا مشکل از خطتون نیست. نمی دونم اگر تنظیمات مودم رو هم تست کردید (و با پشتیبانی پارس هم مشکل رو بررسی کردید) و مشکل برطرف نشده باید به فکر مودم دیگه ای باشید.
من با اینترنت پارس آنلاین و قند شکن با یوتیوب مشکل دارم
اصلا ویدیو شروع نمیشه! با شاتل و ایرانسل اوکیه. به نظرتون چیکار کنم؟
کسی از دوستان از سرویس های شبانه استفاده می کنه؟
کسی از دوستان از سرویس های شبانه استفاده می کنه؟