یک ماه بعد از اعمال محدودیتنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
هروقت عشقشون بکشه،حساب کتابی ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر من بیخیال سرویس art بشین بیاین eco برای خودش دنیایی هست لذت ببرید!
چیه سرویس art با اون سرعت 200 یا 300 کیلوبایت دانلود:n21:
به نظر من کلا بیخیال شاتل بشید، این شرکت حتی در سرویس های اکو هم ترافیک شمارو دولا پهنا حساب میکنه،مثلا برای من بعضی روزها میزد ۴ گیگ مصرف و مصرف ماهانه منو بالای ۷۰ گیگ حساب میکرد، در حالی که من الان شرکت دیگه ای هستم و چطوره که توی شاتل روزی ۳ گیگ مصرف دارم ولی اینجا روزی ۷۰۰ مگ ، تازه بیشتر استفاده اعضای خانواده هم اینستا و تلگرامه و حتی ترافیک داخل هم نیست که بگیم مثلا نصف حساب شدهنقل قول:
نقل قول:
شماالان کدوم شرکتى!؟
شما گزینه بهتری سراغ دارید بگید تا ما هم استفاده کنیم و دعا به جون شما کنیم؟!نقل قول:
(فقط های وب نگید که تا 1 ماه پیش داشتم اعصاب برام نذاشت و گول فشفشه و حجم ارزون نخورید! وقتی کیفیت نباشه پینگ خوب نباشه ثبات نداشته باشه مجانی هم باشه روی اعصاب هست)
مال شما رو خیلی بد محدود کردن من آرت 1 دارم از این بیشترهنقل قول:
نقل قول:یعنی شاتل سیستمش رو تغییر داده؟ قبلا بقیه دوستان میگفتن با یک دوره ارتقا یا اتمام دوره، محدودیت دوباره صفر میشه.نقل قول:
نقل قول:
درسته سرعتش پایینه ولی منی که روزی حداقل 500 مگ مصرف دارم اصلا اکو صرف نمیکنه. ضمن اینکه همیشه هم باید دغدغه تموم شدن ترافیک رو داشت. این آرت هم تا الان خوب بوده نمیدونم چرا اینجوری شده.
بله تغییر دادند.
من الان مخابرات هستم.پشتیبانی که صفر،هر یک ساعت یبار هم قطع میشه،خطم تا ۱۶ بازه و سرعت و ثبات نسبتا خوبه اما نه به خوبی شاتل،من تنها مشکلم با شاتل یکی نوسان پینگ و دومی حجم دزدی تو روز روشن بود،مخابرات حداقل حجم دزدی نمیکنه اینش باز خوبه،چطور بود من رو شاتل روزی ۳ گیگ مصرف میکردم ولی الان روزی نهایت ۱ گیگ.دزدی صد مگ دویست مگ نه دیگه روزی ۲ گیگ،واقعا من که راضی نبودم و امیدوارم مدیران شاتل چوب این پول های حرومی که خوردن رو ببینن.نقل قول:
همونجور که همه میدونیم شرکت ها همشون توی یک سطحن،شاتل پشتیبانیش و ثباتش خوب بود اما با این حجم دزدی ها عملا غیرقابل استفاده بود، الان هم مخابراتم و متاسفانه به دلیل قطعی زیاد و عدم پشتیبانی بعد تموم شدن ترافیکم تخلیه میکنم و احتمالا کوچ کنم آسیاتک. اما برای من سه تا اویت وجود داره ،مهمترین الویت عدم حجم دزدی، دوم پشتیبانی و سوم ثبات ،بسته ها زیاد برام مهم نیست چون نهایتا ماهی ۲۰ ، ۳۰ تومن اختلافشون بشه.نقل قول:
شما ارتقا بده ولی باید پول بدی،باز دوباره بعد ی مدت محدودت میکنن ،من که ازین شرکت تخلیه کردم و رفتم چون هرروز ی ادا در میاورد ، و رسما حجم دزدی میکرد، هم روی اکو بودم و هم روی آرت ، الان با سرعت ۱۵۰۰ کیلوبایت دانلود دارم و خیالمم راحته این شرکت حجم دزدی ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
عرضم به حضورت پینگ من وقتی 250 بود گفتن باید از 300 بگذره تا پیگیری کنیم دو روز بعد دیدم پینگم 380 رفتم زنگ زدم در کمال تعجب گفتن که پینگ اصلا برای شاتل مهم نیست!!!!!!!!!!!!!!! فقط اینترنت وصل باشه از نظر ما مهمه!!!
سرت رو درد نیارم اگر برای بازی میخوای تخلیه کن برو یه جای دیگه ، این شرکت اصلا حساب کتاب نداره عشقی محدود میکنن پینگ مهم نیست از همه مهمتر همش میکن چیزی دست ما نیست
تخلیه کن سر خودتو درد نیار با این شرکت ، من خودمم میخوام تخلیه کنم....
واالله قسم روزی یکی دو گیگ حجم میخرم یه وب گردی کردم روزی 2 گیگ اخه. تو این 6 سال هفت سال که از اینترنت استفاده میکنم اصلا هم چین چیزی رو تو این دو ماه ندیدم:n36:
یکی از بهترین مواردی که توی شاتل دیدم و به سمتش جذب شذم قابلیت ریموتش بود.واقعا حال کردم.دیگخ نیازی نیست شبا سیستم تنظیم کنم یا محدودیتی تو دانلود داشته باشم.هرفایلی بخوام از طریق شاتل لند سریع دانلود میکنم بدون کم شدن حجم.وافعا عالیه
شما بگو از همه نظر بهترین ،وقتی حجم دزدی میکنه هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
شرکت شاتل بی کیفیت ترین و گرانترین سرویس دهنده اینترنت ایران است.
من و یکی از آشناهامون هردو از شاتل سرویس داریم و هردو هم آرت هستیم. چند ماهی میشه اپلیکشن یوتیوب برای اون فیلتر نیست ولی واسه من همچنان فیلتره. کسی علتشو میدونه؟ برا شماهم فیلتره یا نه؟
Sent from my K01Q using Tapatalk
آرت دارم و شیلتر هستنقل قول:
ارت 5 دارم و دیروز هم از 4تا1شب خونه نبودم و خانواده هم در حد تلگرام و اینستا استفاده می کنن اما الان چک کردم دیدم زده 4گیگ شب قبلشم فقط وب گردی بوده و کلا باشاتل دانلود نمی کنم
دزدی هم حدی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واس منم بعضی روزا میزد ۴ گیگ ،این شرکت دزدترین و بی وژدان ترین شرکتیه که در تمام زندگیم دیدم.نقل قول:
والا از این حساب کتابای مسخرشون نمی شه سر دراورد اما دراین شکی نیست که دزدی می کنننقل قول:
منتظرم دورم تموم بشه بزنم بیرون!!! درسته ثبات نسبتا خوبی داره شاتل اما ب گرونی و دزدی و عدم مشتری مداری نمی ارزه
سرویس گیم شاتل . خیلی وقت بود همچین پینگی ندیده بودم . (مسیر باکو ):n04:
سلام برای من که سرویس گیم فعال کردن سرعتم روی 16 بود گذاشتن روی 9 ولی پینگ همچین جالب نشده :n27:نقل قول:
خب شاتل منم محدود کرد... بعد از یکماه اشتراک فقط ۷ گیگ بیشتر از حجمم استفاده کرده بودم. سرنوشت شاتل هم مثل مبین نت میشه. اونم انقدر حجم دزدی کرد که آخرش همه مشتریهاشو از دست داد.
Sent from my K01Q using Tapatalk
تنها راه اینه ازش شکایت کردنقل قول:
سرویستون چیه ؟نقل قول:
کسی در مورد سیم کارت شاتل میدونه که توی تبلیغش میگه خط تلفن قابت همیشه همراه شما !
منظورم ahteltalk هست.
بعد میشه بسته های خانگی رو روی این سیم کارت فعال کرد ؟ مثلا سرویس آرت روی این سیم کارت فعال کرد ؟
سلام
دوستان بهترین راهی که سریع تر تخلیه کنیم چیه؟؟!! (قبل از اینکه به 195 شکایت کنیمو میگم) از خوده مای شاتل درخواست فسخ بدم؟؟!!
دیگه دهنمو آسفالت کرده !!!
بعضی موقع ها اصلا نمیفهمم کی از حجمم رفته!!!
سرعتم هم از بعد عید آوردن رو 9 مگ ( تا قبل از عید 16 مگ بود) (تازه سرعت اسمیه قردادم 8مگ اکو هستش یعنی کلا 1 مگ اضافه تر بهم پرومشن دادن:n27:)
میگن بخاطر مرکز مخابراتیه
پینگ هم تقریبا 160 به بالاست بعضی موقع ها 200 هم رد میکنه!!!:n28:
دوستان کسی سرویس های غیر حجمی را خریده ؟
اگر از لحاظ سرعت و ... توضیحی بده ممنونم
آرت 3 هست سرویسمنقل قول:
سرویس های غیر حجمی art هستنقل قول:
من art3 داشتم سرعت دانلود حداکثر 220 کیلوبایت بود و تا 40 گیگ هم میتونی دانلود کنی و سرعت محدود نمیکنن!
بچه ها من تصمیم داشتم سرویسم رو عوض کنم رو شاتل و فعلا رو اکو هستم ولی سوتی دادم از لحاظ زمان بندی و فاصله زمانی قطع شدن شاتل با وایمکسم درست نیست و شاتل زودتر قطع می شه:n02::n31:
الان سرویسم قطعه و می خوام شارژ کنم ولی زمان شروع سرویس جدید رو می خوام یک یا دو روز قبل از پایان سرویس وایمکسم باشه - قبول می کنند تغییر سرویس به اکو 7 و زمان شروع رو چند روز دیرتر بزارند؟:n13:
واسه منم جدیدا عجیب حجم میخوره !!نقل قول:
بهشون شکایتم میکنی میگه احتمالا وایفایتون هک شده ! میگم باهوش خان من با مک آدرس وصل میشم میگه نمیدونم حجمیه که مصرف شده !!! الان تقریبا روزی حدود یک گیگ داره همینجوری کم میشه نمیدونم از کجا !!!!!
وااااای:|||||||نقل قول:
دقیقا واسه منم همینجوری یه روز زده بود 4.033 گیگ مصرف سر همین با پشتیبانیشون دعوام شد میگه ما نمیدونم خودتون مصرف کردید یا هکتون کردن !!!
دزدی تا چه حد ؟؟!!!
دوستان بغیر از شاتل سرویس دهنده خوب چیه ؟
پینگ واسم مهمه و سرعت .
منم همین مشکل رو با شاتل داشتم ،در حالی که مودم من فیلتر مک داشت و وصل شدن به جز اعضای خانواده غیر ممکن بود، به نظر من این چیزی جز دزدی شاتل نیست.نقل قول:
الان تنها دلیلی که تو شاتل موندم اینه که از شاتل لندش استفاده میکنم وگرنه همه چیش از بقیه سرویس دهنده ها گرون تره و کیفیت خدمتاشم مث پینگ و .... جدیدا افتضاح شده . دزدیاشونم که گل سرسبده ...
.
دوستان یه سرویس دهنده خوب معرفی کنین ممنون میشم
نقل قول:
اینم میزان مصرف منه که امروزو زده 5گیگ که اصلا نمی دونم چرا اینو زده..مصرف نمیگم ندارم اما دگه 5گیگم نیس...حالا شانس اوردم اصلا از شاتل دانلود نمی کنم وگرنه دکه هیچی!!!!
15خرداد سرویسم تموم بشه فرداش جم می کنم می رم ...های وب می رم که حداقل دزدی منصفانه بشه ن اینقدر تابلو!!!!!
این دانلود از شاتلند اگه زیاد دانلود کنیم سرعت محدود نمیشه؟