سرعت فورجی که آبروریزی هست.هر جای دنیا نشون بدی میخندن.خخ.سرعت دانلود از یک مگ بیشتر نمیشه.این است.سرعت بی حد و مرز
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
Printable View
سرعت فورجی که آبروریزی هست.هر جای دنیا نشون بدی میخندن.خخ.سرعت دانلود از یک مگ بیشتر نمیشه.این است.سرعت بی حد و مرز
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
همراه اول تعرفه ترافیک داخلی سایت های پرمراجعه ایرانی را نیم بها کرد.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در راستای اجرای سیاست ها و اهداف شبکه ملی اطلاعات و با هدف رونق محتوای فاخر ایرانی و توسعه کسب و کارهای بومی، همراه اول تعرفه اینترنت همراه مشترکین خود در سایت های پر مراجعه داخلی را به میزان ۵۰ درصد کاهش داد.
گفتنی است این کاهش تعرفه که شامل کاهش ۵۰ درصدی «تعرفه آزاد» اینترنت همراه مشترکین در ۲۱۰ سایت پرمراجعه ایرانی (بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) می شود، از روز ۲۹ فروردین ۹۶ اجرایی شده است.
مشترکین همراه اول جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص و مشاهده اسامی و IP سایت ها می توانند به پرتال همراه اول به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.
به نظر من عادیه و البته فکر کنم زیاد هم هستشنقل قول:
چی بگمنقل قول:
مگه کسی هم هست قبل از اس ام اس فعال سازی دانلود کنه؟؟
دیشب هم 5ت ضرر زد همراه اول بهم
3ا شارژ داشت و بسته الفاپلاس 1روزه و نامحدود 1روزه زده بودم حدود 17 گیگ که دانلود کردم دیدم اینترنت قطع ساعت حدود 5 صبح
195 شکایت پر کردم
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
نقل قول:
شما برای جلوگیری از این کار
حتما اول چک کنید وای فای های گوشی هاتون خاموش باشن همگی
پدر و مادر که همیشه یادشون میره
دانلود منیجر رو تنظیم کنید 10 دقیقه مونده به پایان زمان قطع بشن
یه نرم افزار خاموش ساز خودکار کامپیوتر هم نصب کنید که باز همون زمان خاموش کنه سیستم رو
اگه بسته ۲تا ۷ گرفتین که درست بوده چون اون بسته نامحدود نیست و الکی میگن اما اکه ۱ تا ۱۱ گرفتین درست میگیننقل قول:
دیشب برعکس خودم بیدار بودم...نقل قول:
ساعت 2:20 طرح رو فعال کردم و دیتا رو هم اون موقع روشن کردم
ساعت 5 حدودا هم شارژم رو صفر کرده بود و هم بسته الفا پلاس و استعلامم میگرفتی میگفت که بسته نامحدود داری
دو تا هفت هم نامحدود هست من بارها استفاده کردم هیچگاه هم مشکل محاسباتی نداشتمنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام.
4.5G همراه اول روی کدوم باند هاست؟
نه دوست عزیز نامحدود نیست شما قبلا هم ابن حرف رو گفتی چند بارنقل قول:
اما هم من هم اکثر بچه هایی که اینجا اسنفاده میکنند میدونند که مجموع اپلود ودانلود بالای ۲۰ گیگ بشه تموم میشه
حالا واسه شما یه نفر نمیدونم چه جوریه که نامحدود هست
اما فقط ماهیانش و هفته ای نامحدوده
سلامنقل قول:
اگه شما 4.5G همراه اول رو دیدی سلام ما هم بهش برسون.
اگر جایی باشه که نیست روی همون باند 3 و 7 هست.
من نمیدونم وقتی میشه از ساعت 1 شب تا 11 صبح راحت 50 گیگ دانلود کرد
به خاطر چندر غاز چرا از طرح 2 تا 7 صبح استفاده میکنید
30 تومن بدید یه ماه از 1 شب تا 11 صبح
تهران، اتوبان کردستان برج همراهنقل قول:
4G+
همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفتر مرکزیشونم 4.5G نداشته باشه که دیگه هیچی. با یه گل بهار نمیشه!نقل قول:
2 سال پیش هم که همراه اول ادعای 4G شدن داشت فقط همون اطراف برج همراه اول تو کردستان آنتن داشت.
بله متاسفانه همینطوره!نقل قول:
سلام. من یه سیم کارت همراه اول خریدم چند روز پیش به که اول 3جی بود بعد گفت برات ثبت میکنم 4 جی بشه! سوال اولم اینه که درسته الان؟ usim همینه؟
بعد اولش که گذاشتم مودم قشنگ 4 جی بود با بسته اولیش بعد که بستم تموم شد دیگه به هیچ عنوان 4 جی نیومد! یعنی حتی مثلا 2 تومن شارژ داشته باشم مودم روی 4جی تنها باشه اصلا شبکه پیدا نمیکنه!!!
حتی بسته های شبانه مثلا 1 تا 11 ( که خود سایت زده الفا+) هم فعال کنم باز هم فقط و فقط شبکه 3جی پیدا میکنه! روی 4 جی مینویسه شبکه وجود ندارد در صورتی که سیم ایرانسلم راحت فورجی میشه.
مودمم E3372 هست آنلاک شده . ممنون میشم حتما جواب بدین .
براي فورجي حتما بايد بسته روزانه داشته باشينقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
یعنی شبانه 4 جی نداریم کلا؟ سیم کارتم پس اوکی هست؟نقل قول:
اون افزایش سرعت فعال کنم چی تاثیر داره؟
اره فعلا فقط بايد بسته داشتهنقل قول:
سيم مشكلي نداره
همچين هم دل خوش فورجي نباش
بعضا ديده شده فورجي سرعت كمتري داره
افزايش سرعت چي
نقل قول:
مرسی از پاسخگویی شما
یعنی الان بسته روزانه فعال کنم 4 جی بشه این حالت تا بسته شبانه هم 4 جی هست یا باز 3 جی میشه. مثلا 60 مگ روزانه بزنم 4 جی شه ولی شبانه فعال کنم بازم 4 جی میشه؟
- با سرعت مشکلی ندارم الانم با 3جی سرعتم خوبه واقعا فقط مشکلم همین 4جی بود چرا قطعه.
یه سری بسته نیترو داخل برنامه همراه من هست که زده افزایش سرعت بسته فعلی اون رو میگم
بله انشاءالله فورجي ميمونهنقل قول:
اگر سرعت حدودا ٢ مگابايت داري دستش نزن كه هزينه الكي
اون نيترو هم مربوط به بسته آلفا ميشه
الفا اگر بگيري با نيترو تقريبا ميشه آلفا پلاس
همچین چند غاز هم نیست دو تا هفت پنج ساعت هست هزارتومن اما یک تا یازده ده ساعت هست و پنج هزار تومان. ضمنا در ساعات نیمه شب بعلت تعداد کمتر کاربران فعال معمولا سرعت خیلی بهتر هست خود من از دو تا سه سه و نیم سرعتم حدود 6-8مگابیت هست اما بعد اون تا هفت به حدود 16-20 مگابیت میرسه و بخش اصلی دانلودم تو همین محدوده ساعتی انجام میشه. در مورد محدودیت 20 گیگ هم که بعضی میگن داره میدونیم که حتی اگر هم چنین محدودیتی وجود داشته باشه خود همراه اول پهنای باندش رو طوری محدود کرده که نود درصد افراد همین بیست گیگ رو هم نمیتوانند در پنج ساعت بگیرند. در مورد بسته ماهانه درسته با صرفه تره اما راست کار همه نیست خیلیها اینقدرها دانلودی ندارند که یک ماه نیاز داشته باشند و بخوان سی هزار تومن بابتش بدن با ماهی چند شب کارشون راه میافته. بر این اساس هنوز هم همون 2-7 مناسبترین و باصرفه ترین طرح برای اکثر کاربران هست.نقل قول:
سرعت سیمکارت من هنوز هم روی 8 مگ محدود هستش !
:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی مسخرس خدایی ! خودشونم نمیدونن چه گندی زدن که روی سیم کارت ها محدودیت سرعت هست و روی بعضی ها نیس :n35:
الان دارم با سرعت پنج مگا تا شش مگابایت دانلود میکم با ۳جی
واقعا عجیبه اونم همراه اول
دانلود نامحدود شبانه
Sent from my SM-N920G using Tapatalk
من الان نامحدود شبانه زدم ولی باز از حجم بستم کم میشه زیاد نیست در حد ۳۰۰ مگا بایت
الان ۳ گیگ دان کردم
حتی اگه دان نکنم باز کم کم ازش کم میشه
میگم واسه شما هم اینطوریه
Sent from my SM-N920G using Tapatalk
من روی نسل 3 و روی فرکانس 900 و 2100نقل قول:
و روی نسل 4 هم روی فرکانس هاس 1800 و 2600
روی همشون محدودیت 8 مگی رو دارم ! وگرنه اگر سیمکارت درستی داشته باشم از لحاظ سرعت اصلا محدودیتی ندارم :n26::n26::n27:
خیلی دزدن از بسته آلفا پلاس 3 مگ مونده بود اینترنت گوشی رو خاموش کردم تا مصرف نشه تمدید خودکار هم لغو کردم یک دقیقه بعد smsاومد که حجم بسته شما به اتمام رسد 3 مگ چیزی نیست
ولی بحث دزدی ایناست که هر جور شده میخوان تیغ بزنن:n38:
حجم مصرفی دیر آپدیت میشه به اعدادی که الان می بینین اعتمادی نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
از چه برنامه ای استفاده میکنی ک باند رو مینویسه
من هر چی اپ بود نصب کردم دقیق نشون نمیده
اندروید ۷
تنها نرم افزاری که همه چی تمومه : network signal guru هستش که برای استفاده ازش باید دسترسی روت داشته باشه که از امکانات اون میشه به قفل کردن نسل 2یا 3 یا 4 روی باند های مختلف اشاره کردنقل قول:
نرم افزار همه چی تمومه و هر اطلاعاتی که بخوای در دسترست میزاره
دوستان 4G همراه اول اگه آنتن خوب باشه چه سرعتی رو میده بهت؟
من میخوام همراه اول بگیرم گفتم اول یه تحقیقی بکنم
بعد از این بسته های آلفا+ بگیری و در شب از این نامحدودا بگیری, در طول شب که نامحدوده همون 4G باقی میمونه؟
ممنون
1.5 مگ تا 1.8 مگ من میگیرم دانلود شبانهنقل قول:
بله
وقاحت و دزدی این اپراتورها تمامی نداره باعث خجالته که آدم مثل اینهایی که میرن تو یه بازار شلوغی دایم باید حواسش به جیبش باشه که دزد نزنه باید حواسش به صورتحسابش باشه که اپراتور محترم تو پاچش نکنه خصوصا خطتت دائمی هم باشه که دست دزدی شون بازه واقعا دیگه باید بعد از 15 سال این خط رو دور بندازم یه اعتباری بگیرم و بیشتر هزارتومن شارژ توش نگذارم . اون از دم عیدی که هی پیامک اومد گوشی شما 4g ساپورت میکنه بیایید سیمکارتتون رو به رایگان به سیمکارت 4gتعویض کنید. در سایت همراه اول هم همین الان زده کاملا رایگان تعویض میشود در دفتر هم باز سوال کردم هزیته نباید بدم گفتند نه فقط یک کپی کارت ملی میخواد. شبش اومدم خونه چک کردم دیدم هفت هزار تومن هزینه زده تو حسابم تماس گرفتم پشتیبانی میگه خوب اقا بابت تعویق سیمکارت هست دیگه!.... میگم شما تو سایتتان زدید مجانی میگه اون برای کانفینگ دو هست شما سیمکارتت از سال 80 هست و کانفینگ یک هست(یعنی tci هست) برای همین پولی تعویض میشه گفتم اولا که در سایت و مسج ها هیچ اما و اگر و تبصره ای نبوده و فقط نوشتید مجانی دوم درسته سیمکارت منtci قدیمی بوده ولی چند سال پیش به mci تبدیلش کرده بودم . میگه اگه اینطوره باید حضوری بیایید مرکز همراه اول بررسی بشه گفتم آقا غلط کردم نخواسم من باید سه تا هفت تومن هزینه کنم تا برم اونطرف شهر مرکز همراه اول حتما چند ساعت هم علاف بشم آخر هم معلوم نیست چی جواب بدن. یک بسته یکماهه هم داشتم که امروز ساعت 6/30 پیامک آمده که بسته یکماهه شما بپایان رسید و از این ببعد به نرخ آزاد حساب میشه. من از نیم ساعتی پیش از اینکه پیامک بیاد اینترت موبایلم خاموش بود حالا رفتم حساب چک میکنم میبینم سه هزارتومن اینترت آزاد برام زده! زنگ زدم پشتیبانی میگه حتما مصرف کردید میگم آقا جان من از وقتی پیامک پایان بسته آمده اصلا به نت وصل نشدم چطور آزاد حساب بشه شما چک کنید. میگه من تنها کاری که از دستم میاد تشکیل پرونده بدم چهار تا هفت روز دیگه تماس بگیرید برای نتیجه. شک ندارم که چیزی بمن پس نمیدن اگه دادند همینجا اعلام میکنم.
اون پیامک انلاین نیست یعنی شما موجودی بگیرین هم لحظه رو نشون نمیده!نقل قول:
اینکه میگن برای فعال شدن 4 جی باید حتما بسته اش را بخریم فعال بشه درسته ؟ کدش چیه
الفا+ باید بخرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیرعامل همراه اول: منافع ملی میطلبید تماس صوتی تلگرام در ایران راهاندازی نشود
-گریه حضار -
سلام
من هزار تومن اینترنت یک روزه خریدم بعد از چند ساعت تمام شد و قصد نداشتم دیگه شارژ کنم که در حین آپگرید برنامه ها بطور خودکار 1000 تومن دیگه شارژ کرد و دیگه ته اکانتم چیزی نمونده. کد غیر فعال کردن اینترنت همراه اول چیه؟ من کد #۸*۱۰۰* را گرفتم و پیغام "مشترک گرامی سرویس GPRS شما غیر فعال گردید" اومد. همینه که اومده درسته؟ الان می خوام شارژ بخرم اس بدم و حرف بزنم می ترسم تا شارژ کنم بطور خودکار اینترنت آلفا رو شارژ کنه که دیگه نیازی ندارم. اگر کد رو درست زدم بفرمائید همینه که خیالم راحت بشه اگر نه چه کدی را باید شماره گیری کنم؟
ممنون
ستاره يك ستاره هشت مربعنقل قول:
نقل قول:
تو این مملکت حتی اب و نون مردم هم شده رانتی
20 سال اپراتور اول کشور بوده بدون رقیب
الانم که برای اپراتور باید هزار تا اشنا توی هزار تا بیت و مجمع داشته باشی تا بهت مجوز بدن بعد بیافتی به چاپیدن مردم
رانت اخرش همین میشه دیگه
رقابت معکوس
یکی کیفیتش رو بیاره پایین بقیه هم میارن پایینتر