تو قسمت network بعد network mode بعد 3gنقل قول:
Printable View
network که نداره تو منویی که میاد گزینه 7 هم هست networek setting که داخل این همه اصلا چیزی نداره مه مد شبکه مشخص بشه فقط ps با cs داره جز گزنه های انتخابیشنقل قول:
وقتی میرم تو network setting سه تا گزینه میاد
1.cs only
2.ps only
3.cs and ps only
گوشياتون چیه?
من که گفتم رو p6 امتحان کردم اومد.
تو network setting که میرم network mode داره.
سلام با اینکه که گوشی نوت 3 lte هست چرا موقع کانکت 4g مینویسه به جای lte در بغل انتن?
نسل ٣ و نسل ٤ ايرانسل
محتوای مخفی: .
محتوای مخفی: .
Sent from my iPhone using Tapatalk
جفتش یکیه دیگه چه فرقی دارهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوستان از دیروز و امروز استارت افزایش قیمت بسته های اینترنت زده شده و بسته 150 مگی روزانه از 1000 به 2000 تغییر پیدا کرده.
اینها نشان از اینده روشن نسل های جدید در ایران
جالبه این سایت این مودم رو گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SIERRA Mobile Hotspot Elevate 4G
مدل 754S
اونم چند به قیمت 395 هزار ناقابل اما سوال من اینه که چطور این مودم 45 50 دلاری به این قیمت رسیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
جالب اینجاست که همین ebay مودم 319 تومنی ایرانسلو زده 118 دلار.
اما اینجا زده 300
من فروشنده به قیمت 250 هم سراغ دارم کسی خواست بگه شمارشو پخ کنم. ضمنا من اینجا به هیچ وحه ذی نفع نیستم برای شکستن این قیمت های تخیلی این مطلبو گذاشتم ( یه عده فقط دنبال موقعیتن)
تازه اینو یادم رفت بگم توی مشخصات فرکانس 1800 و 2600 رو ندیدم ضمنا اگر بنویسه 4g lte نسل چهارم اگر 4g خالی نوشته اچ پلاسه برید منوالشو ببینید تا تصدیق کنید اینم از اون دروغهاست که تری جی رو 4 جی جا میزنه. اینم از یک شرکت آمریکایی مثلا
وقت نکردم سرچ کنم ولی تا اونجا که دیدم لینک سایت امازون که قیمت استوک رو داده تازه لاک اپراتور AT&T هست.!نقل قول:
و لینک علی بابا هم که حداقل باید 100 تا سفارش بدی که این قیمت بهت بده
خوب اگر به این نتیجه رسیدی که قیمت 250 مناسبه به من هم اطلاع بدید.
الان اینم دیدم 249900. با دوازده ما گارانتی. جابی ندیدم بنویسه فرکانس اف دی دی 1800 رو ساپرت میکنه مسخره تر اینه که توی منوال نوشته 4g یعنی به hspda وصل شده 4g lte مود نسل چهارم میشه
خوشحالم بازار ایران هم رقابتی شده.
اینا چی فکر کردن همش 4 تا دکل زدن اونم ما باید پولشو بدیم؟نقل قول:
این بسته طرفدار زیاد داره خودم زیاد استفاده میکردم ولی به جای اینکه کیفیت بهتر کنه ملت یه استفاده ای بکنن میره گرونترم میکنه (یه پیج به زور باز میکنه ... سایتای خارجی کلا تعطیله)
ایرانسل اینو بدون الان بسته های شبانت ارزش خرید داره اینم بزنی زیر گوشش دیگه هیچکی سراغت نمیاد
مسئله اینه اونا گرون حساب،نماد اعتماد الکترونیکیشونم بدرد خودشون میخوره :dنقل قول:
تا سایتهایی مثل ایران دلیور هست با قابلیت خردید از سایتهای معتبر مثل آمازون یا Ebay و دارای نماد اعتماد الکرونیکی هستند دلیلی نداره ما به شخص اعتماد کنیم!
و اینکه کل الان هرکسی میتونه خودش از سایت های خارجی خرید کنه،خیلی راحت میشه ویزا،وب مانی و .... گرفت.
دوست عزیز همچین صحبت میکنی که انگار خرید از ebay و آمازون و .... مثل خرید از آل دیجیتال و دیجیکالاست!نقل قول:
من نصف موهام سفید شد تا تونستم تنها سه مرتبه از ebay و آمازون خرید کنم. سایر افراد جامعه که فکر کنم کارشون به جاهای باریکتر بکشه!
اونقدرام که شما سادش کردی نیست...
بنظرم این تب بی مورد 4G رو بهتره جدا کنار بگذارید چون نه سرعت مناسبی هنوز داره و نه فراگیر شده. مطمئن باشید تا یکسال دیگه که توسعه پیدا کنه اونقدر انواع و اقسام مودم 4G با بهای پایین توی بازار ریخته باشه که اسباب پشیمونی اینایی بشه که الان هول برشون داشته
منم با دوستمون موافق هستم فعلا سرمایه گذاری روی نسل 4 اصلا بصرفه نیست. نه کیفیت اش مشخصه و نه سرعت پوشش دهیش. قیمت اش هم که جای خود داره شاید اصلا برای دانلود مناسب نباشه. برای
وب گردی هم همون نسل 3 کفایت می کنه.
در ضمن، هم اعتبار و هم انصاف بعضی از دوستان فروشنده در انجمن همسایه خیلی بیشتر از سایت هایی مثل دلیور هست. بعضی از دوستان برای خرید از سایت های خارچی فقط 2 درصد کارمزد دریافت می کنند و
چون کارشون هم همینه نمیان برای 150 تومن اعتبار شون رو خراب کنند.
چالوس و نوشهر ، 3g ایرانسل:
سرعت 3g ایرانسل تو چالوس و نوشهر بدون اختلال نزدیک 5 مگ هستش ،البته با 3g همراه اول تو چالوس تا 7 مگ هم گرفتم. اینم تست 3g ایرنسل:
از کی فعال شده ؟؟نقل قول:
دیروز تست میکردم نبود
کجای چالوس ؟؟
ایرانسل و چک نکرده بودم،امروز سمت خیابون 15 خرداد نوشهر ایرانسل و تست گرفتم،چون مرکز مخابراتی چالوس و نوشهر یکی هستش ، سمت پل چالوس هم باید فعال شده باشه.نقل قول:
مهندس تا جایی که میدونم سایت نوشهر چند وقت پیش راه افتاده بود ولی چون بابل دیتای اونو نتونست فراهم کنه غیر فعالش کردن چالوس من دیروز گرفتم 2جی بود . تا جایی هم که اطلاع دارم آخر بهمن فعال میشه چالوس باز اگه تونستی و تست گرفتی میدون مخابرات یه خبر به ما بدهنقل قول:
خوب پس ، من چون 3g همراه اول استفاده می کردم از 3g ایرانسل خبر نداشتم،امروز امتحانی ایرانسل و چک کردم ، باشه اگه طرف میدون مخابرات چالوس رفتم، تست می گیرم.نقل قول:
خبرنامه اایرانسل عضویت
شهرك غرب
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای استفاده از 4g ایرانسل حتما باید گوشی 4gساپورت کنه ؟
بله هم سیم کارت باید عوض شه هم گوشی 4g ساپورت باشهنقل قول:
اگه بخوای از سیم کارت داخل گوشی استفاده کنید جواب بله هست گوشی باید 4G ساپورت کنهنقل قول:
ولی اگه گوشی 4G نداری مشکلی نیست کافیه یه رای فای 4G تهیه کنی هات اسپوت کنی تمام این جواب میده
سلام
دوستان خواهشا راهنمائی کنید
چندین بار است که اینترنت 3g استفاده میکنم اما اصلا کیفیت نداره حتی در حالت معمولی هم سرعتش کم است شما چگونه با سرعت بالا دارید استفاده میکنید چکار کنیم که سرعتش خوب بشود
ممنون
دلایل زیادی داره کیفیت بدنقل قول:
1- کمبود پهنای باند ایرانسل
2- فاصله زیاد با دکل
3- شلوغ بودن منطقه شما
البته دوستان هم معمولا نتیجه بهترین تست های خودشون رو اینجا قرار میدن! و در بیشتر اوقات سرعت من هم مثل شما کم و بی کیفیت هست.نقل قول:
برای نمونه مثلا این سرعتی که من در اینجا الان قرار دادم مربوط به عالی ترین تستی هست که تا حالا کردم و نزدیک دکل بودم و در خیابون! توی محیط داخل ساختمون اصلا حتی سیگنال 4G و 3G هم اینجا نیست.
البته دوستان هم معمولا نتیجه بهترین تست های خودشون رو اینجا قرار میدن! و در بیشتر اوقات سرعت من هم مثل شما کم و بی کیفیت هست.نقل قول:
برای نمونه مثلا این سرعتی که من در اینجا الان قرار دادم مربوط به عالی ترین تستی هست که تا حالا کردم و نزدیک دکل بودم و در خیابون! توی محیط داخل ساختمون اصلا حتی سیگنال 4G و 3G هم اینجا نیست.
دوستان من هم گوشیم قدیمیه 2g ساپورت هم سیمکارتم
الان میخام بسته 400 مگی برای یک هفته بگیرم کدهای فعال سازیشون که تفاوتی (4g .3g .2g)ندارند ؟
این طور که یکی از دوستانم در ایرانسل بهم گفت
22 بهمن جشن رومینگ ملی هست و قرار تمام شهر های کشور زیر پوشش 3جی ایرانسل
نقل قول:
سرور خارجی هم خیلی مهمه!
جالبه هنوز یه نفر یه مودم نخریده تست کرده باشه؟ خود من هم در منطقه تحت پوشش نیستم که بخرم
من در نزدیکترین فاصله به دکل نسل 4 هستم !! ولی علاقه ای هم به خریدن مودم ندارم چرا که با نسل 3 همون سرعت نسل 4 رو میگیرم و سرعت 13-14 مگ برام کافیه :Dنقل قول:
اینم نهایت سرعت مودمم !!!:n27:
اولا در مورد 46$ بایستی به این نکته توجه کنید که اگر بخواهید 100 تا از این مودمو الان تو دنیا پیدا کنید نمیتونید چون این مودم صرفا برای اپراتور تگزاس at&t ساخته شده و مازاد آن را unlock کردند به چند نفر فروختند مثلا 40$ و این توی چند کشور از جمله امریکا و ایران پخش شده و یه تعدادش مونده توی امریکا دارن 46$ میفروشن ولی اینجا قضیه فرق میکنه ، وقتی این کالارو شما وارد گمرک ایران میکنی کارشناس ارزش یهو برات میزنه 120 دلار اونوقت باید کلی عوارض بدی تا ترخیص بشه بعدش با دارایی طرفی که جنس وارد کردی ، ازیه طرف کلی هزینه تبلیغات ،پیک ، حقوق بخش فروش،...باید پرداخت کنی تازه داری یکسال گارانتی میکنیو....نقل قول:
بنابراین 375 هزار بدون سیمکارت رایگان ما گرون نیست.
ایرانسل نمیتونه از BTS رایتل استفاده کنه آیا ؟
از بچه ها کسی میدونه این BTS کدوم اپراتوره و چه تجهیزاتی روشه؟
اگر رومینگش مثل رایتل باشه که در شبکه دیگه نرخ اینترنت رو آزاد حساب می کنه حتی با داشتن بسته اینترنت مفت نمی ارزه...نقل قول: