با اینکه من هم پیش فرض های شما رو در نظر می گیرم ( موارد 1و 2 و 3 و 4 و5) ولی نتیجۀ متفاوتی رو به بعضی افراد توصیه میکنم
چونکه در مورد گزینۀ 1، واضحه که این حرف وقتی درسته که مثلاً بقیۀ قسمت های ستاپ ما کاملاً صدای فلت و واقعی رو باز پخش کنن و اونوقت بگیم خوب نیست که ماهیت طبیعی صدا رو دست کاری کرد؛
اکولایزر رو اگر بشه به کار برد، نتیجۀ خیلی خوبی میده، ولی قضیه اینه که برای هر آهنگ اکولایزر متفاوتی در اصل نیازه ( البته اینجا اشاره کردین )
کلاً براساس چیزی که من خوندم، تنظیم اکولایزر صحیح کار واقعاً سختیه، و نیاز به تجربه و گوش های خیلی خوبی داره؛ برای همین توی عمل تنظیمش خیلی سخته و در نهایت هر تنظیمی، در واقع برای یک آهنگ (یا لااقل یک آلبوم) مناسب خواهد بود
دوستان حال داشتن این رو ببینن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی الأن که این قضیه پیش اومد، یک سوال چند وقتیه ذهنم رو در گیر کرده، واقعاً اکولایزر چقدر میتونه نقص های هدفون رو جبران کنه
بعضی ها می گن که اکولایزر فقط کمیت رو تغییر میده و کاری به کیفیت نداره؛ خب من در جواب یک سوال دارم، خب اگر بیاییم از شفاف ترین و analytical ترین هدفون استفاده کنیم (چیزی مثل etymotic er4 یا hifiman re272 )
بعد باید بتونیم هدفون های خیلی گرون قیمت تر رو بیخیال بشیم
مثلاً من خیلی ها رو دیدم که همین etymotic رو خیلی دقیق تر (جزء طبیعی ترین ها) از وستون4 میدونن چه برسه به شور535