از پنل LG استفاده کرده؟نقل قول:
Printable View
از پنل LG استفاده کرده؟نقل قول:
پاناسونیک فقط از پنل های LG استفاده میکنه.
اصلا سازنده ی دیگه ای نیست واسه پنل های oled.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر نمیکنم چون پاناسونیک و سونی چند ماه پیش یه کارخونه جدید تاسیس کردن که کارش فقط oled ساختنه اسمشم گذاشتن joled سهم سونی و پاناسونیک هر کدوم 5 درصده بقیشم برای دوتا کمپانی ژاپنی دیگه هست قرار بود از ژانویه 2015 هم کارشو شروع کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه همکاریشون رو قطع نکردن؟نقل قول:
من شنیدم بعد از اون مدل مشترک ۲۰۱۳ دیگه باهم همکاریای نداشتن. گویا سونی قصد ورود به oled رو حداقل به این زودی نداشت.
خیلی خوب میشه بجز الجی برند دیگهای هم تولید تجاری oled رو شروع کنه. اینجوری ایراداتش سریعتر رفع میشه.
توی اون فایل pdf نوشته تمرکزش روی پنل های کوچیکه بیشتر!
پاناسونیک دنبال ساخت پنل با تکنولوژی چاپ سه بعدی led بود که فکر نمیکنم به این زودیا تجاریش کنه و احتمال بسیآر زیاد اگرم بخواد فعلا بسازه پنل LG استفاده می کنه و اابته طبق معمول کیفیت تصویرشم خیلی بالاتر از خود LG در میاد!!
سلام به دوستان.دوستان نظرتون درباره as800چیه بافیمت 9تومن 1کی از فامیلمون میخواد بخره البته چون خواهرش vt60 داره میگه دیگه خودم بالاترین مدل led پاناسونیک رو بخرم .as800 خوبه بخره؟یا مخشو بزنم برای vt60البنه اگرقبول کنه همشم اهل شبکه های م ا ه و اره هست و اهل فیلم های اچ دی درسته که vt60 بهتر هست از این لحاظ ولی مدل مد نظر خودش as800 هست راهنمایی کنید ممنون میشم
به شدت قیمت بالایی داره و ارزش خرید نداره
VT60 بسیار گزینه بهتری هست
دوستان اهل فن من اپدیت تلوزیون رو دانلود کردم و روی فلش میریزم و به تلوزیون میزنم نمیخونه میشه درباره اپدیت کردن صحیح 1توضیحی بدید اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من 1فایل 126مگابایتی رو دانلود کردم
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟نقل قول:
دوستان پلاسما تا 1تومن چی هست واسه گیم با ps4??
دوستان بین مدلهای ut50 پاناسونیک و w850 سونی موندم نمی دونم کدوم بخرم قیمتاشون تو جمهوری نزدیک هم هستن تقریباً 7.5 میلیون کیفیت کدوم بهتره؟:n36:
سلام
من یه تلویزیون پاناسونیک مدل FT60 دارم که بعد تصویرش در حالت سه بعدی به طرف داخل هست در صورتی که رو تی وی برادرم که توشیبا هست بعدش به سمت بیرونه . حالا بنظر شما تنظیماتی داره که بشه بعدش رو به سمت بیرون بیارم؟
بستگی به تصاویر شما داره.این حالت قابل تنظیم نیست.توی بعضی از تی وی ها میتونی عمق کم و زیاد کنی ولی اینی که شما میگی امکانش نیست.نقل قول:
خب این تنظیمات کم و زیاد کردن عمق چی هست؟ یعنی با توجه به اینکه تقریبا این مدلهای اخیر تی وی های پاناسونیک تنظیماتشون یکیه چه تنظیماتی رو باید انجام بدم؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم پاناسونیک نداره .رو برندهای کره ای هست این تنظیمات.
در نهایت شما یه دور تو قسمت تنظیمات 3D بزن ببین گزینه ای در مورد این به چشمت می خوره یا نه.
تکنولوژی پسیو عمقش به بیرونه اکتیو به داخل
ربطیم به تنظیمات نداره...
تکنولوژیش پسیو هست.نقل قول:
پس احتمال داره محتوای سه بعدی اینجوری باشه!
یکم از دستگاه فاصله بگیر ببین عمقش بیشتر میشه؟
پیداش کردم با گزینه 3D Adjustment میشه عمق تصویر رو به داخل، وسط و بیرون آورد.نقل قول:
البته فقط پسیو میشه همچین کاری کرد!
با اکتیو هم چنین تنظیماتی خواهی داشتنقل قول:
عمق رو میشه تنظیم کرد ولی فکر نمی کنم بشه عمق رو رو به بیرون آورد! دستگاه ما که نمیشه :)
سلام دوستان این مشکل شبکه HD صدا و سیما تو تلویزیون های پاناسونیک برای من خود به خود حل شده دیگه شطرنجی نمیشه!!!شما هم؟
والا ما که اچ دی نداریم تو شیراز ولی اچ دی داران شبکه ملی اونم سری vt رو دوزت داریم:n31:نقل قول:
دوستان vt60 مدل پنچاه اینچش چقدر تفاوت تصویر و کنتراست و غیره داره نسبت به vt30 و کسی هر دوش را دیده نظر بده و vt60 چه مشکلاتی داره منظورم از نظر سوختن برد و خرابی هست و 3000 هرتز سرعت تصویری که براش زدن ایا واقعی هست.با تشکر
در نظر دارم vt60 بخرم یا LG 55LA9700 4k و اگه کسی نظری داره خوشحال میشم بشنوم و ایا تو سری 4k افت تصویر اچ دی زیاده یا اصلا با اپ اسکلا بهتر هم میشه.ممنون
سلام. تفاوت زیاد نیست ولی احساس میشه.
آپ اسکیل کردن هم در بهترین حالت مثل همون تصویر اصلی میشه...
تنها اپدیتی که برای شما تغییر محسوس داره oled هست
تفاوت فاحش هست بین vt30 و vt60نقل قول:
کنتراست و عمق رنگ سیاه در راسش هست
همچنین برایتنس بالاتری هم داره
دوست عزیزم 3000 هرتز از طریق تکنیک درون یابی فریم بدست اومده
رفرش پلاسماها 600 هرتز هست
من با تفاوت فاحش بین VT30 و VT60 مخالفم.کسی که تازه میخواد بخره که اصلا تفاوتش متوجه نمیشه.ولی کسی که قبلا VT30 داشته و چشمش به تصویر این تی وی عادت داره با خرید Vt60 بهبودهایی تو تصویر میبینه ولی نه در اون حد که بخواد به به و چه چه کنه.
سلام.میشه بگید الان VT30 و VT60 تو بازار هست یا نه و قیمتشون چنده؟؟
من دنبال یه پلاسما خوب حداکثر تا 2300 هستم..
ممنون
البته ترجیحا پاناسونیک
زمان دلار هزارتومنی 42 اینچ vt30 خریدم 2800 و اگه الان تو بازار بود احتمالا 4 تا 5 میلیون تو پاچمون میکردن و الان هم کوچکترین سایز vt60 که 50 اینچ هست 6600 اونم قیمت بانه هست و اگه با گارانتی و نمایندگی بخواید بخرید که معلوم نیست چقدر بکشن روش بی وجدانها:n27:نقل قول:
من نمیدونم چرا انقدر پاناسونیک کم شده و حتی پیدا کردن قیمتشم سخته.
یه پلاسما تا 2300 میتونم گیر بیارم؟؟
خرید از سایت های بانه رو پیشنهاد میکنید؟
سلام عزیزان میشه منو راهنمایی کنید
بین مدل ft60 و as670 موندم کدومو انتخاب کنم
برام فقط کیفیت تصویر مهمه نه امکانات جانبی
سلام میخوام یه پلاسما بخرم تا 8 میلیون میتونم هزینه کنم ترجیحا 60 اینچ باشه بهتره کدوم مدل پاناسونیک پیشنهاد می کنید
سلام دوستان
بنظر شما خرید vt30 منطقیه؟ یا As670 بگیرم؟
این سری بردش مشکل داره دوست عزیز.
60Ut50نقل قول:
فکر کنم 6-7 تومن پیدا بشه
سلام دوستان
نظرتون در مورد این مدل چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکاناتش کم نیست به نظر؟
گیرنده دیجیتال خودش داره؟
.الان مدلی که کوفرد موجود داره ال ای دی 42 فقط فک کنم فقط این باشه.
راستش میترسم از بانه مارکتو از این جور جاها بگیرم.که مدلای بیشتری دارن
سلام
بالاخره دل به دریا زدم مدل
TH-60AS700 از پاناسونیک توانایی تو کرج خریدم هنوز بدستم نرسیده با گارانتی کامتل مدتهاست تو برند پاناسونیک دارم می گردم راستش تو بازار تهران ال ای دی های جدید پانا پیدا نمی شه با نیان و کوفرد هیچکدوم وارد نکردند اگه ال سی دی جدیدیش می خای تو گوگل بزن پاناسونیک توانایی سایتش می یاد تعجب می کنی اون مدل های جدید داره رفتم از نزدیک تو مغازشم دیدم یکی از مزایای این مدلا رفرش ریت بالا 1600 هرتز است و طراحی منحصر بفرد البته تو سایتشون عکس مدلی که میگم اشتباه گذاشته تو سایت خاورمیانه درسته
مبارکه . قیمتش چند؟ وقتی به دستت رسید یه رویو خوب برامون بذار البته با عکس
مبارک باشه . سایت خوبیه ولی یکم از بقیه جاها گرونتره.گارانتیه خودشه؟ با این سایز و قیمت پس چرا 4K نیستش؟نقل قول:
سلام
آقا یه سوال داشتم
من قصد خرید یه تلوزیون تو رنج 7 تومنو دارم
بعد کلی تحقیق رسیدم به 2 تا گزینه
55w900 سونی
50vt60 پانا
علاقه شدیدی به برند پاناسونیک دارم
سونی ام دوس دارما!!
از نزدیک کیفیت تصویر vt و ندیدم اما تعریفشو خیلی شنیدم
اما چون کمه این تلوزیون یه خورده دو دلم به خاطر خدماتش و غیره
به نظرتون کدوم بهتره
اولویت اولم فقط و فقط کیفیت تصویره
اونم نه فقط تو دیدن فیلمای فول اچ دی بلکه تو همین شبکه های خودمون
شبکه هایی که با گیرنده دیجیتالش می گیریم
چون 90% مواقع به اونا نگا می کنیم
یه مساله خیلی مهم دیگه
تو توضیحات پانا خوندم که زبان فارسی نداره
یعنی تو گشت و گذار اینترنتی ام اصن نمیشه فارسی تایپ کرد؟
مورد بعدی در مورد تلوزیون 60vt50 پاناسونیکه
درسته سری 50 هستش اما با توجه به سایز 60 اینچش قیمتش حدود 6 میلیونو 700 هزاره
خیلی آدم و قلقلک میکنه
کیفیت تصویر این تلوزیون چطوره با توجه به قدیمی بودنش؟
آیا مشکل خاصی داره؟!
همچنین مدل 60ut50 که 500 600 تومن ارزونتر از این یکی هس
این مدل چطوره؟
پیشاپیش ممنونم:n01: