سلام دوستان. ظاهرا الان که سرعت برگشته به روال قبلی ! خوب شده ! :n01:
Printable View
سلام دوستان. ظاهرا الان که سرعت برگشته به روال قبلی ! خوب شده ! :n01:
مخابرات یعنی همین تیکه که آبی رنگ شده! و دیگر هیچ!:n02::n08: البته واسه خیلیها مثل من همین خیلی خوبه!چون با 13000تومان توی یک ماه،کل دانلودهای دوسالی که شاتل بودمو نتونستم بخاطر محدودیت دانلود کنم رو گرفتم!تازه شاتل 26000تومن میدادم ماهی 5گیگ!:n02: گرچه وبگردی مخابرات خیلی بده! تایم اوووووووووووووووووووووووو ووت هم که دیگه واویلا:n02:تازه منه بدبخت مشکل جعبه تقسیم سر کوچه مون رو هم دارم که نویز خطم رو زیاد کرده! کسی هم جوابگو نیست:n03:نقل قول:
بله،با اینترنت مخابرات حتی نمی شه یک مسابقه آنلاین تماشا کرد،ویدئو که الان 9 ماهه اصلا" حرفشو نزنید،بله من اینترنت مخابرات دارم اما نه به عنوان اینترنت اصلی،شاید در هفته چند بار کانکتش کنم،برای من که مدام می رم fb و ویدئو تماشا می کنم بدترین گزینه مخابرات هستش :n09:نقل قول:
بله دقیقا حرفت درسته! منم شاتلو تخلیه کردم و یه نامحدود 128 مخابرات گرفتم 13250 تومن، یه وایمکس واسه وبگردی و اف بی و یوتیوب و.....:n02: کلا 30000تومن درماه هم نمیشه! ولی میارزه بدجور! :n05:نقل قول:
سلام بکس از کارشناسای مخابرات سوال کردم که
سلام چرا سرعت دانلود از سایت خارجی اینقدر کمه؟جواب دادند
پس تا چند روز بعد خوب میشه ولی چندان مطمعن نیستم
با سلام.مشكل اينجاست كه شركت دولتي زيرساخت كه تامين كننده اينترنت است علیرغم درخواست افزايش پهناي باند تاكنون پاسخ منفي به استان داده است.اميدواريم در روزهاي آينده باتوجه به رايزيني هايي كه صورت پذيرفته اين مشكل حل شود.
بله برای منم الان خوب شده! الان با هات اسپات دارم این پستو جواب میدم بازم سرعت خوبهنقل قول:
بله،پس این نظر من و تایید می کنید که نت مخابرات اگه بدون داشتن نت دیگه باشه،نمی ارزه،درسته؟ :n02:نقل قول:
اینترنت به این می گننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش این متن رو برای همه کپی پیست میکنن.نقل قول:
پاسخ شکایت منم همین بوده.
آقا برا من صفحات وب به سختی باز میشه. تا حالا اینطوری تا این حد دیر صفحات باز نمیشده.
کندی سرعت دانلود رو میشه تحمل کرد ولی کندی لود صفحات وب رو نمیشه. :n28:
برا شماها چطوره؟ 2020زنگ میزنم اصن جواب نمیدن تلفنو . :n14:مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
آقا دیگه سافت گذر، سافت ۹۸، پی سی دانلود و آسان دانلود رو هم بعد از ۲۰ دقیقه باز میکنه
سایتای خارجی رو هم که اصن فکرشم نکن
چیکار باید کرد؟
اینا پیش خودشون فکر کردن شبه قدره ، همه رفتن مسجد، کسی با اینترنت کار نداره، فتیلشو کشیدن پایین
بابا ما باید خیره سرمون پروژه تحویل بدیم، وقت نداریم
حالا ما یه بار اومدیم یه کاره خوب با اینترنت انجام بدیما، تو رو خدا سرعت ببین!
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
دوست گلم اگه یادت باشه من قبلا تو یه پست گفته بودم اگه یه وقتی ببینم یه شرکت دیگه یک درصد اصلا یک هزارم درصد از مخابرات بهتره و سرویسش برام بیشتر می صرفه اولین نفری که از مخابرات میره منم اره منم الان می تونم برم یه سرویس 1 مگ یا حتی 2 مگ از شرکت دیگه بگیرم اما 45000 هزار باید براش پول بدم و دانلود هم تعطیل چون یا شبانه نداره یا اگه داره 4-5 ساعت اونم با سرعت 30-60 الان مخابرات من که تو بدترین حالت تک لینک خارجی 60-80 تا سرعت داره اونم با 13000 تومن من تو بابل هر روز وضعیت تمام شرکت ها رو چک می کنم هیچ کدوم تعریفی نداره البته وب گردی همشون از مخابرات بهتره ولی وضعیت دانلود رایگانشون فاجعه هستنقل قول:
شما کلا ملاک اینترنت خوبتون فقط اینه که تو اسپید تست بزنه براتون 6 مگ دیگه اینکه چقدر پول می دین چقدر می تونین دانلود کنین چقدر ترافیک دارین رو در نظر نمی گیرین
بله،شما با نت مخابرات تا حالا توتستید از utub ویدئو تماشا کنید؟شما hiweb بگیرید،مطمئن باشید ضرر نمی کنید،3-4 ساعت دانلود رایگان دارید.چند تومن فقط بیشتر می دید اما از اینترنت با کیفیت لذت می برید،وگرنه با این 13 تومن آدم از نت چیزی نمی فهمه:n01:نقل قول:
های وب دان استریم سرویس های 128 و 256 رو رو چند می بنده سرعت پر بازه رایگانش چقدر هست در ضمن این سرویس های دینامیت که داره شبانه داره؟نقل قول:
دوست عزیز من از یوتیوب فیلم دیدم خیلی هم راحت لود میکنهنقل قول:
خدایا هر کی باعث و بانی این سرعته فوق العاده کمه ( اصن نمیشه لفظ سرعت رو براش به کار برد)
خدایا هر کی باعث اینه، به حق این شب قدر، نابودش کن، پودرش کن، ذوبش کن، :-)
من از تک تک ثانیه هایی از وقتم که با سر و کله زدن با این سرعت کم هدر رفت ، نمیگذرم
و تو اون دنیا الهی خفتش کنن
خدافظ، ما رفتیم بخوابیم
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
512 نامحدود :n22:
اینم پینگ اینترنت من
مخابرات آمل
میگم بچه ها هیچ سایتی خارجی که فیلم بشه دانلود کرد ندارین
البته هاستش تو ایران باشه.لطفا جواب بدید.:n29:
متاسفانه دوباره سرعت اومد پایین و با یکساعت پیش کاملا فرق کرده
سرعت خارجی من خوب شده. یعنی رو 70 هستش. یعنی بالاتر هم رفته. قبلا تا 50 میرفت.
ولی مشکل اینجاست که سرعت داخلی هم 70 هستش.
یعنی الان سرعت داخلی با خارجی یکی هستش.
, و این هم دلایل تکراری.
۱۳۹۲/۵/۶ 15:34:57 پاسخ پیام: با سلام.الان ارتباطات بين الملل زيرساخت دچار مشكل است.
دوستان یکی از فامیل هامون که تو مخابرات هستش گفتش این وضع تا 1ماه دیگه ادامه داره..... ولی میگفت دارن برای بالا بردن سرعت و...... کار میکنن
سرعت من که عالیه با 9 تا لینک سرعت 390 عکسشم هست نشون بدم؟
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۵/۵ 17:30:09 عنوان پیام درج شده: کم شدن سرعت متن پیام: سلام خسته نباشید نمیدونم واقعا چیجوریه دیگه واقعا انصاف رو لوله کردین رفت :( هر روز کلی قعطی داره زنگ میزنیم میگنین نویز دارین الان اصلا دو روزه صفحه نمیشه باز کرد هر 1 ساعت قعطی هم داریم الانم دارم با اینترنت موبایل بهتون پیام میدم دیگه تقریبا عادت کردیم هر روز ی داستان داشته باشیم نمیدونم فیلترینگ هم قاطی کرده یبار میزنی سایت باز میشه یهو میبینی برای چندین بار فیلتره :( میشه بگین موضوع جدید چیه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ پاسخ: ۱۳۹۲/۵/۶ 10:15:28 پاسخ پیام: با سلام.مشكل اينجاست كه شركت دولتي زيرساخت كه تامين كننده اينترنت است عليرغم درخواست افزايش پهناي باند تاكنون پاسخ منفي به استان داده است.اميدواريم در روزهاي آينده باتوجه به رايزيني هايي كه صورت پذيرفته اين مشكل حل شود.
نخیر تایید نمیکنم داداش! چون خیلیها نیازی به نت دوم ندارن! من اگه از نت دوم استفاده میکنم بخاطر این هستش که توی خونمون چند نفر از نت استفاده میکنن و یکی خوشش نیومده از مخابرات و وایمکس گرفته!نقل قول:
ولی درکل به نظر خودم از ترکیب این دوتا استفاده بشه بهتره!
بشدت تایید میکنم حرفاتو چون خودم تمام شرکتهای بابل رو چک میکنم! از لحاظ قیمت و میزان دانلود به مخابرات نمیرسن! تنها مزیتشون پشتیبانی و یکم هم وبگردی بهتره! خودم شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک و نوین نت رو تست کردم و همشون گرون هستن! نمیارزن!نقل قول:
با درودنقل قول:
دوست عزیز ایا شما هم تو مازندارن با افت سرعت شدید مواجه هستید؟اقا این مخابرات مازندارن یهویی چیش شده؟اعصاب برا کاربرا نذاشتن باور کنید سرعت من با idm 400 کیلو بوده الان روزا حتی به 50 هم نمیرسه .یه ماهه الان اینجوری شده من از فریدونکنار هستم .ایا از دوستان کسی هست که از مخابرات مازندارن همین مشکل رو داشته باشه.اخیرا شبا قطع میشه ساعت 2.45 تا 3 صبح دوباره وصل میشه ولی با سرعت 500 بایت یعنی اصلا دانلودش رو برمیدارن
نمیدونم چی از جون این کاربرا میخان پستمون رو کندن.
با تشکر
راستش بنده قبلا شاتل بودم الان اومدم مخابرات ذوق زده شدم نمی دونم چی بگم.نقل قول:
ولی تا اوروز راضیم همین الان یعنی ساعت 7.46دارم با سرعت 246 دانلود میکنم.
بعدش ر.و نمیدونم چی میشه ولی تا مهر ماه که جشواره هستش تو خبر ها خوندم که سرویس ها رو زیاد و ارزون میکنن و پهنای باند رو افزایش میدن فقط اگه نا راضی هستین تا اون موقع صبر کنین اگه خوب شد که شد اگه نشد همگی تخلیه میکنیم.
تازه من الان 1 ماهه ثبت نام کردم تو همین سایت نمی دونم که چرا آزاد نیستم پست میدم نوشته بعد از تایید مدیر ارسال خواهد شد.
فقط کی زاد میشم به مدیران هم نمیتونم پیام بدم فقط جواب رو بدید خسته شدم.
من دقیقا مشکلم مثل مشکل شماستنقل قول:
من سرویس 256 نامحدود مخابرات دارم وباید بگم کسانی که نت مخابرات میخوان بگیرن اگر برای بازی های آنلاین و تماشای فیلم و... میخوان به هیچ عنوان سمت سرویسای نامحدود مخابرات نرن به خصوص تو این بازه ی زمانی که باید بگم نتشون ریده! (این ضریب اشتراک 1 به 8 رسما ریده تو کیفیت سرویس نامحدودشون)
اما سرویس های یکساله و حجم محدودشون (کلا سرویسای حجم محدودشون) رو هم امتحان کردم و باید بگم حداقل در بعضی ساعات روز پینگشون خوبه و تایم اوت و پاکت لاست نداره ومیشه باهاش بازی کرد،
سرویس محدود و نامحدودشون فرقی نداره یکی ازدوستان پیام داد گفتن که پول پهنای باند به زیر ساخت پرداخت شده ولی هنوز بهمون ندادن
من ک ماه اول 512 نامحدود داشتم کانتر آنلاین بازی میکردم حرف نداشت عالی بود :D ولی وسطای ماه دوم ک شد کم کم اومد پایین ک الان افتضاح شدد فکر میکنم ماه اول برای همه خوب باشه حتی خیلی ها هم وقتی ک میخواستم بخرم بهم گفتن ولی من باور نکردم :|:n28:
نه دوست عزیز فقط ماه اول خوب نیست مخابرات دچار مشکل شده من 6ماه سرعت عالی داشتم الان 3ماه سرعتم افتضاح شدش مخصوصا این 1 ماه اخیرنقل قول:
برای من که همه ی این مشکلات چند روز مونده بود به انتخابات به وجود اومده.
از اون زمان تا حالا سرعت روز به روز اومده پایین.
قبلش که سرعتم از اکثر کاربرا بیشتر بوده.
امضام اینو ثابت میکنه.
همین تازه اکانت محدود دوستمو برای تست سرعت گرفتم و سرعت رو با نامحدود خودم تست کردم.
با اینکه میدونستم هیچ فرقی بینشون نیست ولی باز گفتم یه تست میکنم. ضرر که نداره.
نتیجه تست همونی شد که هممون میدونیم.
اصلا هیچ فرقی نداشت.
حتی سایت speedtest هم باز نمی کنه:n08:،الان مخابرات قزوین و تبریز و ببینید،جمعیت مازندران از تبریز که بیشتر نیست،پینگ مخابرات تبریز با 4.2.2.4 بین 50 تا 90 هستش،اینو می گن سرویسنقل قول: