فکر کنم اینترنت ملی شد :n21:
Printable View
فکر کنم اینترنت ملی شد :n21:
نقل قول:نقل قول:ولی برا من سایتای خارجی و غیر شیلتر و گوگل و چیزشکن و... مثل روال عادی روزای دیگس:n02:نقل قول:
احتمال میره این مدل مشکلات به دی ان اس سرور ربط داشته باشه
با توجه به این عکس تغییر بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم 2020 ...گفتم امروز اینترنت خرابه تو گوگل نمیره ..گفتش بله مشکل از شبکست ...یادم رفت بپرسم کی درست میشه :9:نقل قول:
آقا دمت گرم..درست شد:11:نقل قول:
:n12:
این عددا که نوشتی ...رو وارد کردم ...گوگل تو 1 ثانیه با زمیشه + بقیه سایتها ..خداییش گل کاشتی :n11:
dns رو تغییر دادم درست شد...دستت درد نکنه....دوستان دیگه هم از همین استفاده کنن مشکل رفع میشه.نقل قول:
آقا saeid72 این عددا چی بود؟ بازیم هم درست شد..الان دارم cod mw3 online میزنم هم یاهو مسنجرمم درست شد.عددها ی جادویی بودن؟خیلی کارت درسته ...خلاصه بلکل همه چیز درست شد...خیلی دمت گرم ..:n12::n12::n11::n11:
وقتی یه درخواستی از طرف شما به یه ای پی میفرستید مثلا به سرور های گوگل ٬ در اولین مرحله در خواست شما به dns server ای اس پی فرستاده میشه و به بعد از شناسایی سایت و در کل سرور مورد نظر ارتباط شما باهاش برقرار میشهنقل قول:
اما وقتی dns ای اس پی بروز رسانی نشه و... باعث میشه که شما نتونید به یه سری سایتها وصل بشید(یه dns ساده هم نمیتونن مثل آدم انجام بدن میخوان اینترانت راه بندازن برامون:n02:)
در این بین اون عدد ها قسمتای اول که مربوط به تنظیم ای پی سیستم و ارتباط کارت شبکه با مودم بود که بشناسه و قسمت پایینی اولین دی ان اس مربوط به dns server google هستش که خیلی قوی و سریع و بروز هستش برا همین همیشه بهتر از دی ان اس های داخلی جواب میده(دیگه این تنها چیزی از اینترنتمون هست که میتونیم از خارجیش استفاده کنیم و حق انتخاب داریم:n02:)
دومی هم دی ان اس سرور های gtei هستش که خیلی معروف هم هستش همونی که همش پینگش میکنیم ببنیم پینگمون چنده:n02:
خواهش میکنم:n12::n16:
یعنی ارتباطتت دی سی نمیشه بعد از 2 مین؟:n04: جل الخالقنقل قول:
آقا شما یه نگاه به تنظیمات مودم بنداز ببین dhcp اف هستش؟نقل قول:
البته قاعدتا آفه!
منم وقتی دیزبلش می کنم و دستی آی پی میدم متاسفانه اینترنتم کار نمی کنه! و مجبور میشم بذارم enable بمونه
دوستان من امروز سرعت اینترنتم خیلی کند شده صفحات فروم خیلی طول می کشه باز بشه گاهی وقتا هم نصفه کاره می مونه و کامل باز نمیشه! چرا اینجوری شده؟واسه همه همینجوریه؟
نه خداوکیلی ...درست شد..الان یه دست پوکر زدم 8 هزار تا بردم .. اون عددارو زدم اصلا سرعت باز شدن سایتها هم زیاد شد...خلاصه خیلی دم آقا سعید 72 گرم :n12:نقل قول:
سرویست چیه؟نقل قول:
مشکل نویز نداری؟
برا منم on هستش:n02:نقل قول:
نمیخواد disable کنی خب ای پی نمیگیره به مشکل میخوری
همینجوری که فعال هست نگاه کن ۹۹ درصد موارد تو مودم تنظیمات به همین شکل هست اگه همینجوره همون اعداد رو که تو عکس تنظیم dns بود بزن مشکلی پیش نمیاد
defult getway همون ای پی هستش که میری تو کنسول مودمت 192.168.1.1
ip adress هم باید یه چیز تو رنج همین بزنی مثل 192.168.1.2 تا مثلا مودم من 192.168.1.254
اون subnet mask هم برا همه همونه
در کل اشکال نداره شما هم تو تنظیمات کارت شبکه هم تو مودم ای پی بدی
سرعت دانلود با 16 تا کانکشن ثابت روی 130KB/s
ولی باز کردن جیمیل ، اتچ کردن 2.5 مگ فایل و فرستادنش 15 دقیقه طول کشید!!!
من که امروز مسئولین رو حسابی دعا کردم:n24:
256 نامحدودنقل قول:
نه
مشکل نویز چیه؟
داش سعید این تنظیمات dns که گفتی برای مودم وایمکس ایرانسل هم کار میکنه یا مال مخا برات فقط ؟نقل قول:
نقل قول:زنگ زدم پشتیبانی مخابرات گفتم سرعت خیلی پایینه گفت برو تو کنترل پنل و نتورک کانکشن و روی ethernet کلیک کن و تنظیمات زیر رو اعمال کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت یه کم بهتر شده.البته هنوز کاملا مطلوب نیستنقل قول:
آره هیچ فرقی نمیکنه مودمت رو با هرچی (کارت شبکه کامپیوترت یا usb) وصل کردی آداپتور مربوط به همون رو تنظیمات اعمال بکننقل قول:
[QUOTE=saeid72;7644430]آره هیچ فرقی نمیکنه مودمت رو با هرچی (کارت شبکه کامپیوترت یا usb) وصل کردی آداپتور مربوط به همون رو تنظیمات اعمال بکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
من از روی لپتاپم این تغیرات را دادم ولی دیگه مودم را نشناخت مجبور شدم برگردونم به automatic ..
کار دیگه ای باید انجام میدادم ؟
اقا سعید من اسیاتک دارمنقل قول:
میخوام بدونم 217.218.127.127 چطوره؟
وضعیت پینگش این شد:
Pinging 217.218.127.127 with 32 bytes of data:
Reply from 217.218.127.127: bytes=32 time=39ms TTL=122
Reply from 217.218.127.127: bytes=32 time=45ms TTL=122
Reply from 217.218.127.127: bytes=32 time=64ms TTL=122
Reply from 217.218.127.127: bytes=32 time=51ms TTL=122
Ping statistics for 217.218.127.127:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 39ms, Maximum = 64ms, Average = 49ms
راستی الان چه تاثیری داره dns عوض کنم؟
احتمالا ای پی تداخل کرده قبل از اینکه تغییرات بدی از این قسمت هر سه تا ای پی که علامت زدم نگاه کن مطابق این وارد کننقل قول:
این دی ان اس سرور شرکت زیر ساخت هستش روی مخابرات هم همین هستش . چند وقت یه بار به مشکل کندی و باز نشدن سایتها و افزایش پینگ میخوره(اگه میخوای حمایت از کار و سرمایه ایرانی بکنی همین رو ست کن:n02:)نقل قول:
تاثیرش مثبته باعث افزایش سرعت باز شدن صفحات اینترنتی میشه و اختلال اینچنینی که امروز برای بچه ها پیش اومده به وجود نمیاد البته در صورتی که از دی ان اس سرور های پدر و مادر دار و پر قدرت استفاده کنید نه از این داخلیا
بغیر از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 , dns دیگه ای سراغ نداری که بدرد اسیاتک بخوره؟نقل قول:
چون پینگم با این dns ها خیلی بالاست!!:n02:
بازم ممنون
البته عکس واسه من ارور دادنقل قول:
عکس رو یجا دیگه آپ کن
شما dns عوض کردی؟
همه dns server های خارجی پینگشون بالاس:n09:مثل همه ای پی های خارجی! ولی با این وجود ببین چقدر دی ان اس داخل داغونه که بازم بهتر و سریع تره:n02:نقل قول:
اینا چند تا از معروفاش
Free Public DNS Server
=> Service provider: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Google public dns server IP address:
- 8.8.8.8
- 8.8.4.4
=> Service provider: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dnsadvantage free dns server list:
- 156.154.70.1
- 156.154.71.1
OpenDNS free dns server list / IP address:
- 208.67.222.222
- 208.67.220.220
Norton free dns server list / IP address:
- 198.153.192.1
- 198.153.194.1
=> Service provider: GTEI DNS (now Verizon)
Public Name server IP address:
- 4.2.2.1
- 4.2.2.2
- 4.2.2.3
- 4.2.2.4
- 4.2.2.5
- 4.2.2.6
Public dns server address:
- 67.138.54.100
- 207.225.209.66
اینم هست داخلیه برا اوراکل
91.186.192.3
217.218.29.3
================================================== ================================================== =============
تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۲/۲۸ - ۱۴:۳۸
وزیر ارتباطات:
صدا و تصویر امام زمان از لایه ای بالاتر از فیبر نوری برای تمام جهان ارسال میشودوزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه هم اکنون با ارتقای فیبر نوری لایه های مختلف جو برای انتقال دیتای صوتی و تصویری به کار گرفته می شود، گفت: صدا و تصویر آقا امام زمان از این لایه های جدید و بالاتر از فیبر نوری برای تمام جهانیان ارسال خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی امروز در سومین جشنواره ملی ارتباطات و فن آوری اطلاعات و پنجمین همایش ملی روابط عمومی دستگاه های اجرایی با اشاره به دستاوردهای ایران و حوزه فناوری و اطلاعات و ارتباطات به گزارش هفته گذشته اجلاس جامعه اطلاعاتی جهانی که با حضور 193 کشور در مقر سازمان ملل برگزار شد اشاره کرد و به تشریح دستاوردهای ایران و راهکارهای ارائه شده در این اجلاس جهانی پرداخت.
وی از پیشنهاد ارائه اینترنت پاک در جهان به عنوان پیشنهاد ایران در این اجلاس جهانی نام برد و گفت: اینترنت در تمامی ابعاد زندگی بشر تاثیرگذار است و گفت باید جنبه های غیراخلاقی آن حذف شود این درخواستی است که یک درصد کشورهای حاکم بر اینترنت باید آن را بپذیرند.
وی همچنین گفت: از آنجا که برخی از سازمان های بین المللی مانند سایت مجازی گوگل ارث تاثیر بسیاری در دنیای واقعی کشورهای در حال توسعه دارند، ایران پیشنهاد کرد که این قبیل سازمان ها باید برای جذب درآمد و کاربران کشورهای در حال توسعه مالیات پرداخت کنند.
وی با تاکید بر اینکه نباید اینترنت توسط آمریکا اداره شود، گفت: تمامی پیشنهادهای ایران در تمامی محافل جهانی مورد استقبال مردم دنیا قرار می گیرد و در این اجلاس نیز این پیشنهادات مورد توجه واقع شد به نحوی که در ملاقات با دبیر کل اتحادیه جهانی مخابرات وی اعلام کرد که من به ایران عشق می ورزم و سخنرانی های آقای احمدی نژاد را می خوانم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه فناوری اطلاعات راهی به سوی توسعه و اقتصاد پایدار است، گفت: این حوزه محرک سایر صنایع به میزان 85 درصد است به نحوی که در سال گذشته حجم تجارت دیجیتال در دنیا 2/3 ترلیون دلار بوده که امسال از 5/3 ترلیون عبور خواهد کرد. این در حالی است که تجارت نفت و گاز در جهان 2/4 ترلیون دلار برآورد می شود.
وی با بیان اینکه فناوری اطلاعات به ژئوپلتیک انرژی نزدیک می شود، خاطرنشان کرد: هم اکنون سهم ICT در تولید ناخالص داخلی 8/4 درصد است که پیش بینی می شود تا پایان دولت یازدهم به 11 درصد برسد.
وی از ایجاد سازمان اقتصاد دیجیتالی و وزارتخانه نوآوری که در دست بررسی است، خبر داد و گفت: در راستای فرمایش رئیس جمهور ایجاد یک سایت بین المللی برای ارائه ارزش ها و اقدامات ایران در عرصه بین المللی مدنظر قرار دارد تا با سایت هایی گوگل ارث، ویکی پدیا، ویکی مدیا و بینگ که هم اکنون بیشترین نیاز نسل جوان را با روش های زندگی غربی برآورده می کند قابل رقابت باشد.
وی گفت: این سایت ها متصل به یکی از سازمان های 16گانه آمریکا هستند و با ایجاد یک سایت بین المللی در کشور و ارائه نظراتمان خواهیم توانست ایران مجازی، مجلس مجازی، حوزه علمیه مجازی و دانشگاه مجازی را به جهان معرفی کنیم.
وی گفت: در شروع راه اندازی گوگل ارث 200 نفر پرسنل در سال 1396 در این سازمان به کار گرفته شده است که امروزه این سازمان با 262 هزار نفر دانشمند اداره می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به دستاوردهای کشورمان در این حوزه از وجود 113 میلیون سیم کارت با ضریب نفوذ 105 درصد خبر داد که در ابتدای دولت نهم 24 درصد بود. همچنین وجود 140 هزار کیلومتر فیبر نوری و 81 درصد ایستگاه های تحت ارتباط از دیگر ارقامی بود که وی به آن اشاره کرد و گفت: این در حالی است که یک میلیارد و هشت میلیون نفر در جهان فاقد هرگونه ارتباط هستند.
وی با اشاره به یکسان سازی کدهای مخابراتی استانی نیز گفت: با دستور رئیس جمهور اجرای این طرح در استان فارس به انجام رسید و به زودی در آذربایجان غربی و گیلان و مازندران با هدف کاهش هزینه برای کسانی که خارج از مراکز استان زندگی می کنند، اجرایی می شود.
وزیر ارتباطات با تاکید بر تاثیرگذاری فناوری اطلاعات در حوزه های امنیتی و اخلاقی که مورد توجه استکبار جهانی است، گفت: نیمه دوم دهه حاضر با حملات بسیاری در حوزه سایبر مواجه بودیم که به دلیل زیرساخت های علمی و پتانسیل های موجود هیچ مشکلی برای کشور به وجود نیامد.
وی گفت: 5/4 میلیون نفر دانشجو در کشور وجود دارد که 17 درصد آنها جذب دو رشته فناوری و برق هستند و 84 درصد رتبه های برتر کنکور جذب این حوزه شده اند که این نشان از ظرفیت های بالای این بخش دارد بر این اساس ایجاد پژوهشگاه فناوری اطلاعات را در 11 دانشگاه در دستور کار قرار دادیم.
وی گفت: با دانشگاه های تهران، شریف، علم و صنعت، خواجه نصیر، امیرکبیر و علوم تحقیقات نیز برای ایجاد پژوهشگاهICT وارد مذاکره شدیم.
دکتر نامی با اشاره به روز ارتباطات و ایمنی جاده نیز گفت: استفاده از ایده های جدید می تواند از ضایعات و تصادفات این بخش جلوگیری کند به نحوی که امروزه شاهد هستیم وضعیت تصاویر ماهواره ای به حدی رسیده است که دقت و بزرگنمایی را در جاده ها 50 درصد افزایش داده است.
محتوای مخفی: پ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من سر در نمیارم dns عوض کردن یعنی چیامروز این مشکل پایین بودن سرعت واسه من پیش اومد زنگ زدم مخابرات گفتم این کار رو بکن.این مشکل موقتیه یا همیشه باید تنظیمات اینجوری باشه؟اگر dns دیگه ای بهتر هست لطفا بگید ما اعمال کنیم.من ناشی هستم سر در نمیارمنقل قول:
تغییر سریع و آسان dns:n02: (اصلا یدفه اینو تو یکی از سایتای رقیب گذاشتن برا دانلود! کمک های غیبی آیا:n02: اصلا یاد این برنامه نبودم کارش درسته
اینا جوک اند بخدا!:n08:نقل قول:
یارو هنوز درک درستی از اینترنت نداره بعد شده وزیر ارتباطات!
این گوگل ارث خیلی داره فشار میاره:n10: زیر ابی رفتناشون لو میره:n02:نقل قول:
احتمالا ملیش کره زمین از دور نشون میده اگه بخوای بیاری از جلو با صفحه پیوند ها روبه رو میشی:n08: هرجای دنیا خواستی باید بهش نگاه کنی مجسم کنی تا با قدرتی بالاتر از فیبر نوری(امام زمانی) بهش دسترسی پیدا کنی:n02:
ظاهرا شما زنگ زدید مخابرات به شما عدد های 4.2.2.4 و 217.218.127.104 رو دادهنقل قول:
این ها dns هستن
تاثیر تو پیج باز کردن داره
مودمت چیه؟
صفحه ی اول مودم می تونی dns ها رو ببینی؟
نقل قول:
بالاخره ورق برمیگرده چنان فیبر نوری نشونشون بدیم که دنیا مبهوت بمونه !
یه مشت عقب مونده که مثل سرطان افتادن به جون ما !
راستش من چندان تاثیری در سرعت حس نکردم!مودمم broadkam هست.صفحه اول مودم یعنی کجا؟صفحه اول این تاپیک منظورتونه؟نقل قول:
هرچی ملی شدنه شبا اول برای اینترنت مخابرات پیش میاد. :n21:
از چند Min قبل پشت هم داره قطع و و صل میشه !
ولی امشب تست زدم بعد از 20 روز مشکل لایو بازی کردن کلا حل شد !
بتل 3 بدون Lag و Delay !
اونایی که دارن تست کنن بگن !
اره ادفه دیگه به dns ربط نداره ملی شد:n09::n02:
الان برا من دوباره قطع میشه
ویرایش:اومدم دوباره!!
یکی داره هی باز و بسته میکنه اقا نکن خطر داره:n02:
ویرایش:احتمالا امشب نامی خواب زده شده افتاده به جون سیم میما
دعا کنید که زودتر ....... :n02:
ویرایش: دالییییی:n19:
برای منم چند دقیقه یک بار حلال میشه ...:n21: سادیسم متاسفانه درمان قطعی نداره!:n10:
آخه این چه مسخره بازیه ؟ :n04:
زندگی من داره فنا میشه یکی به این مسخره ها بگه من بدبخت باید تحقیقمو حاضر کنم.
برای همه اینجوریه ؟ دیگه کلا دسترسی رو بستن من صد هزارتا کار دارم جواب صد نفر رو باید بدم آخه مگه میشه اینجوری کار کرد.
بابا من بدبخت صدتا کار دارم اینها یک جورایی خریت رو به حد اعلا رسوندن. مگه میشه اخه .نقل قول:
دوستان راه حل بدید با IDM با 160 کانکشن درست میشه یا با کریـو و ساکـس و ... :n09:
چاره ای نیست باید صبر کنیم کپشونو بزارن:n27::n02:نقل قول:
اینترنتم سکته زده:n18:
پس مال همه همینطوره