مهندس خبر دارین بلاخره isp های دیگه کی میتونند روی کافو نوری سرویس بدن اصلا شدنی هست؟ یا اینکه ما باید تا آخر زیر چتر رحمت شما باشیم :n12:
Printable View
مهندس خبر دارین بلاخره isp های دیگه کی میتونند روی کافو نوری سرویس بدن اصلا شدنی هست؟ یا اینکه ما باید تا آخر زیر چتر رحمت شما باشیم :n12:
خب شرکتهای دیگر نیا زمیباشد که تجهیزات خودشان را کنار تجهیزات مخابراتی (کافوهای نوری ) نصب کنند که تا کنون اقدامی از آنها صورت نگرفتهنقل قول:
من طرح بعثت دارم....چک کردم ساعت شبانه برگشته روی 12... اما سرعت دانلود فیکس روی 96KB هست... مگه قرار نبود 128KB باشه؟
[QUOTE=malek jaffarian;7967762]مهندس چه فرقی میکنه ؟نقل قول:
100ها کشور هستن که هم سرعتشون از ما بیشتره و هم قیمتشون ارزون تره .
این هم ترکیه کشور همسایه
ارزون تر سرعت بیشتر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس اگه فلسطین روهم بزارم باز هم از ما هم سرعتشون بهتره هم قیمت. :n28:
طرح بعثت را خبر ندارم بررسی میکنمنقل قول:
[QUOTE=ermia golyan;7967804]دقت کنید اگر اینترنت ارزان به مخابرات و اپراتورها برسید حتما قیمت کاهش پیدا میکنه مهم اینه که قیمت اینترنتی که به اپراتورها میرسه کاهش پیدا کنهنقل قول:
بالاخره رایگان از 12 هست یا 1 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طرح طلایی سه ماهه
خب دوستان از همه شما تشکر میکنم
اگر اجازه بدید خداحافظی کنم
شب بخیر
جناب مهندس یکی دیگه از مشکلات طرح بعثت اینکه فقط امکان شارِژ بصورت حجمی یا زمانی هست...امکان تمدید دوره رو به این طرح برنمی گردونین؟!!
خوب میشه شما اگه حوصله دارین بگین چرا تا به حال کسی اقدام نکرده علتش چیه که اقدام نمیکنند : نمیصرفه ، یا چیز دیگه ای هست ؟ واقعا واسه من خوب سوال شده آخه آدم هیچ انتخاب دیگه ای نداره و امثال من واسه هر اتفاقی که مخابرات تو سرویساش میده سری از روی ناچاری باید خم کنه!؟نقل قول:
رفتن لالا ! لااقل صبر میکردید تا 1 میذاشتید رو دانلود با سرعت مدیرعاملی البته lol
شما بخوابید ما چند تا قاطر با خورجین آوردیم ببینیم رامون میدن تو باغتون یا باز هم باید علف پشت در بزنیم :n19:
یک هفته و یک روزه سر کاریم. بازم طلایی 90
ساعت 1:02 سرعت از ------ بین 180 تا 220 طرح طلایی.
همون ده ثانیه رو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چرا نمیگین که درست نشده؟؟؟؟؟؟ خوب مارو مسخره کرده!
سرعت دقیق 90 طلایی
ساعت 1:06 همون فایل سرعت فیکس روی 98تا100
واقعا زشته جناب جعفریان :n29:
احساس حماقت میکنم که "امیدوار" شده بودم. ممنون مهندس، ممنون.
امشب هم فک کنم علف واسه قاطرمون هم گیر نمیاد واقعا که!!!!!!!!!!!
طرح طلایی - سرعت من که 5 شده باز باید 60 بار قطع و وصل کنم تا تازه مثل شما بشه 90! خدایا ما چه گناهی کردیم که...
دوستان گرانقدر اقا ی توکلی bob111 وهمه دوستانی که طلایی دارن خواهش می کنم فردا حول وحوش ساعت 10 همه به همراه ایشون اس بدین شماره تلفن رو هم بدید وبگید دیشبم هم همین طوره بوده وواقعا بگه ایا درست شدنی هست یا نه که الکی امید نبندیم
کسی که خوابه میشه بیدار کرد. کسی که خودشو بخواب زده نه. چند بار صفحات قبلی گفتم "میشه، اما نمیخان". با دلایل خودمم اثبات کردم.
سلام سرعت منم 5 دقیقه اول روی 1.2 مگ بود ولی از یک و 5 دقیقه روی 768 ثابت مونده طرح نقره ای
حالا علی جان فردا رو هم یک باردیگه بزارشانسومون رو امتحان کنیم ببینیم چی می شهنقل قول:
داداش هیچی نمیشه 2هفتس میخواد بشه نمیشه حالا فردا میخواد بشه . :n21:نقل قول:
برادرا ، خواهرا لامپ ها خاموش ، سیستم ها هم خاموش خدا قبول کنه بابت مراسم امشب خیلی لطف کردین ، من میرم بخوابم ، شما هم برین بخوابین ، خواب های خوب و با کیفیت ببینید. شب همیگتون خوش . بـــــوس:n01:
دوستان خوش گذشت انشا... ؟
الان دارم از سرور ماکروسافت آپدیت میکنم ویندوز رو داره با 200 تا .
منظورت پهنای باند هست200کیلوبیت چون من100بار مودمو ریسیت کردم با یه مودم دیگه حتی با یه خط تلفن دیگه ولی سرعتم نهایت50کیلو بایت میشهنقل قول:
آره اشتباه از من بود .نقل قول:
همون 200 که میشه 25 کیلو بایت . :n02:
یه لحظه به زندگی امیدوار شده بودم . شت :n07:
سرعت 25 kb.sec طرح نقره ای !!!
برو بابا یعنی واقعا ارزش نداره سیستم رو روشن بزارم. شب خوش.
ساعت 2:22 همچنان طلایی 90 هست. میانگین هم تا الان 88.
سرمو میکوبم به دیوار
سرعت بهتر نمیشه انگار
سرمو میکوبم به میز
سرعت و ببین و اشک بریز :n14:
بچه ها کی می دونه طرح خانواده شبانه اش رایگان است یا نه لطفا جواب بدید
مگه زمان رو تمدید کنی دوره تمدید نمیشه ؟!نقل قول:
من تمدید کردم شد که !
خدا خيرت بده :n16:نقل قول:
طرح طلايي نوروزي داشتم براي منم گزينه تمديد وجود نداشت
حجم و زمان رو زدم هموني كه قبلا داشتم:
6 ماهه 48 گيگ
هزينه ش مثل تمديد كردنش شد
خيالم راحت شد چون طرح جديد ميخواستم بگيرم شبانه نداشت
البته هنوز قراردادم تموم نشده بخوام شارژ كنم
هزینه تمدید دوره بعثت سه ماهه با 15 گیگ قبلا می شد 37 تومن... الان اگه بخوای جدا 3 ماه و 15 گیگ شارژ کنی میشه 71 تومن...!نقل قول:
آره منم بعثتم. اینم مهندس اومد مطرح کنیم تمدید رو برگردونن.نقل قول:
دوستان یک چیزی می گم ناراحت نشید ها ولی خدایی گاهی چیزهایی می خواید که واقعا دیگه برگشت پذیرنیست طرح بعثت الان بیشترازیک ساله دیگه ارائه نمی شه ازاون زمان تا حالا هم کلا قیمت اینترنت حسابی فرق کرده اون زمان گیگی 3000توماتن بود الان شده 4200تومان زمان رو هم که بهش اضافه کنیدکه الان داره رو تمام طرح ها حسابمی شه بعد شما انتظاردارید بخاطر بچه های این سایت طرحی که مدت هاست ارائه نمی شه رو برگردونن اونم با قیمت دوسال قبل :n13::n13:
الان یک سرعت شبانه رو می خوان درست کنن یک هفته بیشتره قول دادن هنوز درست نشده بعد بیان بخاطرما کلا طرح ها و قیمت ها رو عوض کنند
یکم فکرکنید به جواب می رسید
در مورد سرعت شبانه بگم ک درشتم نخواهد شد امیدواز نباشین بهش! در مورد بقیه چیزاشم بگم بازم فرق نمیکنه راستی سرعت طرح ویژه همکار سطح 2ام یهویی میره رو 140 اینا ولی باز کم میشه نهایتش میشه 100کیلو ننتیجهاین ک اینا پهنای باتد ندارن باط میدن به مردم هی میدن برا همینم محدود کردن و .... کلا در مخابراتو باید گل بگیرن با اون خدماتشون ایا مسدتنستید تماس با 118یا 125یا 110 یا.. دیگه مجانی نیست همه چیو یواشکی حذف کردن بدون سرو صدا ک علتشم مشخصه !!
کسی نگفت به همون قیمت 1 سال پیش منظور ما اینه به یه قیمت منصفانه چون بعثت تنها طرحی هست که شبانش از 12 هست. شما هم اگر قبل پست دادن یکم فکر میکردی میدیدی که ما حرفی از قیمت نزدیم.نقل قول: