چی خیال کردی بابا مگه میشه با سرعت ایران 2.5 گیگ دانلود کرد دو روز طول می کشه :n02:نقل قول:
Printable View
چی خیال کردی بابا مگه میشه با سرعت ایران 2.5 گیگ دانلود کرد دو روز طول می کشه :n02:نقل قول:
دوستان اگه میشه سیواتونو به منم بدین حال ندارم از اول شروع کنم:n06:
ممنون:n16:
به نظرم پوکت استیشن رو باید از کوتوله ها بگیریم
ببینید من این بازی رو تقریبا 5 سال پیش برای اولین بار بازی کردم ولی اون موقع بیشتر از سه تا ماهی افسانه ای نمی تونستم بگیرم برا همین فکرز می کردم کتاب راهنما عوضی نوشته اما بعد ها که دوباره بازی کردم و تونستم فهمیدم الکی نبوده الان هم وضعیتم شبیه اون موقع است من بیشتر از 2 تا الهه تو بازی ندیدم امام این کتاب راهنماهه می گه 3 تا دیگه الهه تو بازی هست مثل الهه ویرانی - الهه نور - الهه مینوکسی اطلاعاتی در این باره داره :n01:
سلام :)نقل قول:
در مورد اوردن الهه ویرانی که تو کتاب گفته....ولی نمی دونم راست باشه یا نه...گفته قلب تمام دخترا باید قرمز باشه و آخر هر فصل باید حیوونایی مثل روباه و غیره رو بهشون نشون بدیم تا آخر سال ببینیمش....حالا نمی دونم واقعیت داره یا نه....در مورد الهه نور هم فک کنم شاید اون نوری باشه که سال 4 بغل کلیسا می بینیم.....از یکی هم شنیده بودم ماهی های افسانه ای هم جز الهه ها هستن....شاید الهه محبت همون ماهی ها باشن.....
اینا همش دروغ بود .. ما صدباره اینارو امتحان کردیم
اگه تونستید بذر گلی که مربوط با گاو یا مرغا میشه رو پیدا کنید ... وقتتون رو بذارید روی این موضوع
پاكت استيشن رو من هم با گيم شارك پيدا كردم
اما غير قابل استفادست
بايد از راه درست بدست بياد
البته اين رو هم بگم كه پاكت استيشن يك دستگاه از سري محصولات سوني هست ، تقريبا مثل گيم شارك كار مي كنه با اين تفاوت كه يه دستگاه هست!
وقتی پاکت استیشن با کد میاد چرا با تلاش ما نیاد؟:n03:
کی بعد از اینکه زنش حالش بد شد و اون موقع که میگفت حالم بده تا ببریمش پیش دکتر اینکارو نکرد گذاشت به حال خودش باشه؟:n13:شاید مریض شه تا ما هم بتونیم بریم یه روستا دیگه واسه تفریح و پیدا کردن دارو؟!
کسی اینجا نیست؟
:n24: کجا رفتین؟
بلاخره تكليف مارو روشن كنيد.... آيا تو زمين خودمون توت فرنگي هست يا نه؟
معلومه که نیست!!!!!!!!!! :n01:نقل قول:
کی گفت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:
نقل قول:
چند صفحه قبل تر بخون من سوال كردم يه بنده خدايي اومد گفت هست ما هم از همه جا بي خبر رفتيم كل زمينو شخم زديم ديديم جا تره و بچه نيست:n15::n15:
من تا حالا سعی نکردم با Basil's دوست شم و کلا ازش دمویی ندیدم :n02:
فک کنم باید گل های که میشه سوار گاو شدو گل که جوجت بزرگ نمیشه رو از اون بگیرم :n13: آخه فک کنم تو کار گل باشه.
در ضمن من تاحالا طبقه دوم خونش نرفتم :n19: اگه رفتین میشه یه عکس از بزارین!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد اون عکاسه که تو خونه شهرداره هم همین طور من تا حال باهاش رفیق نشدم و هیچ دمویی ازش ندیدم .....شما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی باهاش صحبت میکنی میگه عکس افراد دهکده رو داره ولی میگه بهت نشون نمیدم :n24:
تو زمین خودتون توت فرنگی نیست ... پشت معدن از طبقه سوم به پایین یکی هست
طبقه دوم خونش چیز جالبی نداره جز اینکه به کتابخونه راه داره . . .
فکر کنم بود ایمان :n13:نقل قول:
تو زمین خودتون توت فرنگی نیست ... پشت معدن از طبقه سوم به پایین یکی هست
طبقه دوم خونش چیز جالبی نداره جز اینکه به کتابخونه راه داره . . .
شاید نبود :n01: درست یادم نیست
عطری رو که از kai میگیریم بدرد چه کاری میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط باید هدیه بدیم به کس دیگه یا....؟؟؟؟؟؟؟؟
اینو به دختری که دوسش داری بده قلبش زود تر قرمز می شه....من اینو به پرستار دادم...فردای اون روز واسم تو صندوق نامه اومد از الی که ببخشید استو شیشه رو شکوندش....نقل قول:
اقا یه سوال دارم.....چجوری باید سیومو تو کامپیوتر پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟:n02:آخه می خوام ویندوزمو عوض کنم اینا همش پاک می شن...
تو محلی که شبیه سازتو ریختی برو همون جا یه پوشه به نام memcards داره که بری توش دوتا فایل داره به نام data1.MEM و data2.MEM البته شاید اسم فایل یا فرمتش فرق داشته باشه..نقل قول:
تو کلا پوشه memcards کپی کنی حله و مشکلی نداری :n01:
یک دمو هست که اگه توی پاییز مرغ داریتون پنج تا جای خالی داشته باشه میبینید کای برادر پوپوری میاد و میگه مادرم مریضه سه روز از پنج تا مرغمون نگهداری کن که میاره تو مرغداریتون
عکسا ساختگیه :n08:ملتو:n08:اخرشی ارش همرو گرفتی یه عکسم از شهر جدید بزار که دیگه قشنگ همه بچسبن به بازی:n08::n09::n09::n06:
من الان دارم بازی میکنم:n17: و بهار سال دومم خونه و مرغداری و گاوداریش و گلخونه تکمیله دستگاه سس و پشم و پنیرو داره از همه میوه ها 999 تا فروختم 999 تا تو یخچالش دارم همه غذاهایی که هممون میدونیم درست کردم 999 تا عسل و دو تا کارت ماهی و ده تا توت فرنگی :n20:رو گرفتم 99 تا ماهی بزرگ و متوسط فروختم اسبه هم زین داره زنشم حامله است :n01::n01:با همه هم رفیقه:n20: فقط حالا رسیدم به یه جایی که دیگه هیچی تو بازی نیست :n30:حالش نیست ده سال به این سبک بازی کنم:n03:اگه کسی سیومو خواست بگه بزارم:n27:
کدوم عکسو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
چی ساختگیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n24:
بازم که توهم زدی حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ :n18:
اقا 1 بازی ان لاین پیدا کردم خیلی حال کردم
گفتم شمام اگه دوست دارید بازی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت معرفینقل قول:
راستش من که اصلا باهاش حال نکردم. برای قدم زدن هم پول میخواد از آدم بگیره. محیطش هم پیچیدست. بازی های مشابه. محیط های مناسب تری دارن.
هوم بد نيست...
فقط اين لينك معرفيتون چرا اينقدر طولانيه؟!
برای ثیت نامه به همین دلیل طولانی هست
اما بازیش خیلی جالبه البته به نظر من
باید چند بار بازی کنید
نقل قول:
دوست من سلام
شما احتمالا کد زدی و به همین دلیل بسیاری از دموها و ایتم ها رو نمیتونبیباز کنی
من پاکت استیشن را با گیم شارک تو ps1 بدست اورده بودم رفته بود توی کولم وقتی دکمه ی مثلثو زدم تا توضیحاتشو بخونم تو توضیحاتش یک جمله ی انگلیسی بود که توش کلمه ی harvest sprite رو نوشته بود که خودتون هم میدونین این کلمه به معنای هفت کوتوله در بازی هست که بهشون میگن harvest sprite پس به نظر من باید دستگاه پاکت استیشن رو از هفت کوتوله بگیریم البته خودمم نمیدونم چه جوری. اینو گفتم شاید یه کمکی کرده باشم من خودمم عاشق این بازیم البته الان روی pc بازی میکنم 6-7 سالی هم میشه بازی میکنم واقعا بهترین بازی عمرم هست خوشحال میشم از این به بعد کمکی بکنم البته زیاد وارد نیستم مثل iman-reza و بقیه بچه های قدیمی ولی تا اونجایی که بتونم کمک میکنم:n02::n12::n02:
سلام
بلاخره بعدا از مدت ها بچه کره بزم رو پای خودش راه رفت . . . :n10:
کم کم داشتم ازش نا امید می شدم:n09:
یه نکته ای بود بچه ها قبلا بهش اشاره کرده بودن .. منم تو کتابخونه دهکده خوندمش گفتم باز تکرار کنم
اینکه اشغالی که از ماهیگیری پیدا میکنید باز تو اب نندازید ... دهکده مثلا یدونه سطل زباله داره !
بچه ها کسی چیز جدیدی پیدا نکرده ؟:n13:
بالاخره تونستم save the homeland رو روي كامپيوتر اجرا كنم....
فقط يه سيستم خوب مي خواد ، مبدلش رو پيدا كردم...
برای اجراش زیاد سیستم قوی ای نمیخواد من رو کامپیوترم اجراش کردم ولی کلا بازیش جالب نیست یه جورایی رنگ و محیط بازی دلگیره و طرفدار زیادی نداره منم واسه همین بازیش نمیکنم :n01:نقل قول:
a wonderful life هم بايد جالب باشه...
بايد سي ديش رو پيدا كنم ، حجمش براي من خيلي زياده!
سلام دوستان
کسی واسه بازی HARVEST MOON ANIMAL PARADE با شبیه ساز دلفین بازی میکنم چیت کدی نداره بزاره با آموزش؟
این بازیو هم راحت میشه با کامپیوتر اجرا کرد وگرافیک بازی و شخصیتا خیلی خوبه ولی محیطش کوچیکه و هر ماهش (تو بازی) فقط 10 روزه و باید در طول روز دوبار به گل ها آب بدیو دوبار شیر گاوتو بدوشی و این حوصله آدمو سرمیبره :n03:نقل قول:
کسی می دونه این چی میگه نکنه مریض شده ولی مثل اینکه داره درباره بچه صحبت می کنه:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم داره غر میزنه که بچه خیلی شیطونی میکنه و چطوری مواظبش باشه!!!!!! :n02:نقل قول: