1/12بهترین اعزامه.چون به عید میخورید تعطیلات را حتما میفرستنتون خونه.اصلا متوجه نمیشید که آموزشیتون چه جوری میگذره.هرچی زودتر بری به نفعته.البته این نظر من بود .هر چی خودت صلاح میدونی را انجام بده.نقل قول:
Printable View
1/12بهترین اعزامه.چون به عید میخورید تعطیلات را حتما میفرستنتون خونه.اصلا متوجه نمیشید که آموزشیتون چه جوری میگذره.هرچی زودتر بری به نفعته.البته این نظر من بود .هر چی خودت صلاح میدونی را انجام بده.نقل قول:
عزیزان سلام
میشه بگید این 01 ارتش چجور جاییه ؟؟؟
توی ارتش معروفه به هتل 01. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجملنقل قول:
هماكنون اغلب آنچه مبتني بر خوداتكايي، شهادتطلبي و خودباوري در كشور ميبينيم به دوران هشت ساله دفاع مقدس مربوط ميشود. ما از آن دوران ياد گرفتيم كه چطور روي پاي خود بايستيم، محاصرهها را دور بزنيم و با دشمن مقابله كنيم.
معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح از احتمال رونمايي از ماهواره و ماهوارهبر جديد ايراني در دهه فجر امسال خبر داد.
به گزارش ايسنا، سردار سرتيپ پاسدار سيدمسعود جزايري پيش از ظهر امروز در يك نشست خبري كه به منظور تشريح برنامههاي كميته نيروهاي مسلح ستاد دهه فجر برگزار شد، گفت: در عرصه موشكي و ساخت ماهوارهها پيشرفتهاي خوبي داشتهايم و اين حركت رو به جلو را ادامه ميدهيم و اميدواريم در دهه فجر امسال از ماهواره و ماهوارهبر ساخت داخل رونمايي كنيم.
وي در پاسخ به پرسش يكي از خبرنگاران درباره رزمايشهاي نيروهاي مسلح كشور به ويژه در خليجفارس در آينده اظهار كرد: نيروهاي مسلح كشور هر ساله رزمايشهاي مختلفي برگزار ميكنند و ما در خليج فارس نيز رزمايش داشتيم و خواهيم داشت.
رييس كميته نيروهاي مسلح ستاد دهه فجر در ادامه اين نشست خبري، با بيان "اينكه انقلاب اسلامي پديدهاي نوين در جهان بود"، افزود: يكي از مشخصههاي انقلاب اسلامي اين است كه نظام ناعادلانه حاكم توسط رژيمهاي ابرسرمايهداري را برنميتابد بلكه پيام اين انقلاب، صلح عادلانه مبتني بر فطرت انسانها و آموزههاي اسلام ناب محمدي است. بر همين اساس طبيعي است كه رژيمهاي سلطهگر نپذيرند كه پيام اين نظام و انقلاب فراگير شود و براي اين منظور دو اقدام را در دستوركار داشته و دارند كه اقدام اول، ايجاد لايههاي چندگانه پدافندي در برابر پيام انقلاب اسلامي و اقدام دوم، اقدام آفندي شديد، گسترده و عميق عليه محل صدور اين پيام است.
جزايري با بيان اينكه "خط سير مقابله با گسترش پيام انقلاب اسلامي تا مرحله پشيماني نظام سلطه از اقدامات خود عليه اين انقلاب ادامه خواهد داشت"، به دوران دفاع مقدس اشاره كرد و يادآور شد: نظام و مردم توانستند از تهديد جدي كه براي كشور پيش آمده بود فرصت بسازند و جنگ تحميلي براي ما به يك فرصت تبديل شد به طوريكه هماكنون اغلب آنچه مبتني بر خوداتكايي، شهادتطلبي و خودباوري در كشور ميبينيم به دوران هشت ساله دفاع مقدس مربوط ميشود. ما از آن دوران ياد گرفتيم كه چطور روي پاي خود بايستيم، محاصرهها را دور بزنيم و با دشمن مقابله كنيم.
وي با اشاره به افزايش فشارها عليه جمهوري اسلامي ايران خاطرنشان كرد: امروز فشارهاي دشمن بيش از گذشته است و در عين حال توانمنديهاي ما چندين برابر شده است. مطمئنم كه با هدايتهاي امام حاضر و حضور مردم ميتوانيم اين فشارها را پشتسر بگذاريم و آيندهاي روشنتر از ديروز و امروز در انتظار ماست.
معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح همچنين با بيان اينكه "دهه فجر امسال با سالگرد پيروزي در برخي كشورهاي اسلامي همزمان شده است"، افزود: پديده بيداري اسلامي پديدهاي مبارك و برگرفته از انقلاب اسلامي است. امروز بيداري اسلامي و گسترش پيام انقلاب اسلامي را نه تنها در جهان اسلام مشاهده ميكنيم بلكه كف خيابانهاي آمريكا و اروپا نشان ميدهد كه پيام اين انقلاب در حال صدور است و رژيمهاي ابرسرمايهداري قادر نخواهند بود جلوي پيام انقلاب را بگيرند. رسالت ما صرفا داخلي نيست بلكه ما يك رسالت جهاني بر عهده داريم و بايد تلاش كنيم اين وظيفه را به بهترين شكل ممكن انجام دهيم.
مسئول كميته نيروهاي مسلح ستاد دهه فجر در ادامه، به برنامههاي اين كميته در دهه فجر امسال اشاره كرد و گفت: گلباران مسير تردد امام (ره) از فرودگاه مهرآباد تا بهشت زهرا، رژه هزار موتورسوار از فرودگاه تا مرقد امام (ره) و برگزاري مراسم ميهماني لالهها در بهشت زهراي تهران و گلزار شهدا در سراسر كشور به همراه غبار روبي از قبور شهدا، از جمله برنامههاي دهه فجر امسال است.
وي با اشاره به حضور كاركنان نيروي هوايي ارتش و بيعت با امام خميني (ره) در مدرسه علوي در 19 بهمن سال 57 اظهار كرد: به مناسبت سالروز ديدار تاريخي كاركنان نيروي هوايي ارتش با امام خميني (ره)، مراسم ديدار و تجديد بعيت كاركنان نيروي هوايي ارتش و ساير فرماندههان و مسوولان نيروهاي مسلح كشور با مقام معظم رهبري در 19 بهمن امسال برگزار خواهد شد.
جزايري با بيان اينكه "در شب 22 بهمن مراسم نورافشاني در سراسر كشور توسط نيروهاي مسلح برگزار خواهد شد"، اظهار كرد: از ساير دستگاههاي دولتي و به ويژه شخص رييسجمهور درخواست ميكنيم كه در كار نورافشاني كمك كنند و با توجه به اينكه اين كار همزمان با ميلاد پيامبر اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت انجام ميشود، انتظار داريم كه دولت در اين زمينه به نيروهاي مسلح كمك كند.
وي، برپايي چند جشنواره و نمايشگاه مربوط به عرصههاي فناوري، فرهنگي و هنري در بخشهاي مختلف نيروهاي نظامي و انتظامي كشور، برگزاري مراسم بزرگداشت شهداي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس، تهيه برنامههاي مستند از فعاليتها و دستاوردهاي نظامي كشور و انجام برنامههاي فرهنگي و هنري در حين راهپيمايي روز 22 بهمن را از جمله برنامههاي كميته نيروهاي مسلح ستاد دهه فجر عنوان كرد.
جزايري همچنين از آغاز دور جديد سفرهاي راهيان نور دانشجويي و دانشآموزي از 15 بهمن امسال توسط سازمان بسيج مستضعفين خبر داد.
معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح در پايان، از اعمال برخي بخشودگيها براي سربازان در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: در 18 بهمن امسال برپايي جشنواره سرباز را شاهد خواهيم بود كه اين كار براي قدرداني از سربازان نمونه كشور انجام ميشود؛ چراكه معتقديم سربازان در نظام جمهوري اسلامي مهم و استراتژيك هستند و بايد قدردان سرباز در اين نظام باشيم و به فهم مشترك و بهتري نسبت به مقوله سربازي در كشور دست پيدا كنيم.
من هم 1 / 12 بودم .امروز رفتم پلیس +10 درخاست دادم که اعزامم یه دوره عقب بیافته . اونجا هم درخاستمو ثبت کرد و گفت یک هفته تا 10 روز دیگه جوابش میاد که قبول کردن یا نه. ازش پرسیدم که ممکنه قبول نکنن ، گفت معمولا قبول می کنن. تو برگه ای هم که بهم داد نوشته این درخاست به معنی تغییر تاریخ اعزام نیست . باید وایسی تا جوابش بیاد .نقل قول:
طلاعيه سازمان وظيفه عمومي درخصوص اعزام به خدمت مشمولان ديپلم وزيرديپلم در بهمن ماه 1390
اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، به اطلاع كليه مشمولان ديپلم و زير ديپلم (غايب و غيرغايب) و متولدين سال هاي 1355 تا پايان سال 1371 كه برگ آماده به خدمت از سازمان وظيفه عمومي ناجا به تاريخهاي هيجدهم و نوزدهم بهمن ماه 1390 دريافت داشته اند ميرساند كه براي اعزام به خدمت ميبايست به شرح ذيل اقدام نمايند.
كليه مشمولان ديپلم غايب و غير غايب كه زمان اعزام آنها در برگ آماده به خدمت صادره از سازمان وظيفه عمومي ناجا بهمن ماه سال 1390 قيد گرديده است ميبايست در ساعت شش صبح روز سه شنبه مورخ هجدهم بهمن ماه 1390 و كليه مشمولان عادي(زير ديپلم) غايب و غير غايب در ساعت شش صبح روز چهارشنبه مورخ نوزدهم بهمن ماه 1390 به محل و مراكزي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا در قالب برگ معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح ابلاغ گرديده است حضور يابند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام گردند.
2- در استانها( مشمولان ساكن شهرستانها)
كليه مشمولان ديپلم غايب و غير غايب كه زمان اعزام آنها در برگ هاي آماده به خدمت صادره از سازمان وظيفه عمومي ناجا بهمن ماه سال 1390 قيد گرديده است در ساعت هفت صبح روز سه شنبه مورخ هجدهم بهمن ماه 1390 و كليه مشمولان عادي(زير ديپلم) غايب و غير غايب در ساعت هفت صبح روز چهارشنبه مورخ نوزدهم بهمن ماه 1390 به معاونت وظيفه عمومي استان محل سكونت مراجعه تا به خدمت دوره ضرورت اعزام گردند.
لذا آندسته از مشمولاني كه به هر دليل تاكنون موفق به دريافت برگ معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح نگرديده اند مي توانند به نزديكترين دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه و نسبت به دريافت برگ مذكور اقدام و براساس اطلاعات مندرج در آن رفتار نمايند.
سرباز معلم که با همین تاریخ اعزام هم میتونید برید.نقل قول:
البته اگه مهلتش تموم نشده باشه.چون با دوستان شهرستانی که در ارتباط بودم گفتند دیروز آخرین مهلت برای تحویل مدارک سرباز معلمی بوده.
آقا بیشتر توضیح بده این یعنی چی ؟ یعنی مشمولانی مثل من که هنوز اقدام به دریافت و فرستادن دفترچه نکردن باید تا این تاریخ حتما بفرستن ؟ نفرستن جی میشه ؟ متولد 71نقل قول:
آقا این همه نوشتی ما که نفهمیدیم چی شد ! :13:نقل قول:
معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح در پايان، از اعمال برخي بخشودگيها براي سربازان در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: در 18 بهمن امسال برپايي جشنواره سرباز را شاهد خواهيم بود كه اين كار براي قدرداني از سربازان نمونه كشور انجام ميشود؛ چراكه معتقديم سربازان در نظام جمهوري اسلامي مهم و استراتژيك هستند و بايد قدردان سرباز در اين نظام باشيم و به فهم مشترك و بهتري نسبت به مقوله سربازي در كشور دست پيدا كنيم.
لپ کلام بگو بخوشدونی هاش در چه مواردیه ! غایبی خورده ها هم بخشوده میشن ؟
آقا میشه جواب ما رو یکی بده؟! ممنون میشم
واسه معافیت سوال داشتم:
من پدرم فوت کرده, یه برادر ناتنی دارم که خدمتش تموم شده و ازدواج کرده و یه شهر دیگه زندگی میکنه و یه برادر تنی دارم که از معافیت کفالت استفاده کرده، اون هم الان ازدواج کرده و یه شهر دیگه زندگی میکنه.
حالا با این اوصاف من نمیتونم یه جوری معاف بشم؟
راستی برای عرق کف دست هم معاف میکنن؟ نمی دونین باید شرایطش چی باشه که آدم معاف بشه؟
ممنون. :11:
دویت عزیز تا۱۵ام به نزدیکترین اداره آموزش پرورش مدارکتونو باید بدیدنقل قول:
خیلی ممنون، راهنمایی خیلی خوبی کردیننقل قول:
انشاالله که قبول کنن
شما اطلاع داری کجا افتادی؟ چون به من گفتن همون موقع که برگ سبز رو صادر میکنن، محل آموزش رو هم تعیین میکنن ولی اطلاع نمیدن تا 10 روز مونده به اعزام
نقل قول:
راستش من از اخبار استانی ارومیه شنیدم تا 15 اسفند مدارک رو می گیرن ولی باید تاریخ اعزام برا اردیبهشت باشه نه اسفند
با سلام
تو رو خدا یکی جوابمو بده؟
آیا این راسته که اگر 3 ماه سنواتیت بخشیده بشه و بعدش دچار بیش از 5 روز نهست بشی 3 ماه سنواتی رو باید بکشی؟
متشکرم
اعلام جدول زمانبندي اجراي طرح تعويض كارتهاي قديمي معافيت ازخدمت با كارت هوشمند
گروه ناجا- سازمان وظيفه عمومي ناجا جدول زمانبندي اجراي طرح تعويض كارتهاي قديمي معافيت از خدمت با كارت هوشمند را اعلام نمود.
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ،از آنجا كه طرح تعويض كارتهاي معافيت و پايان خدمت قديمي با كارت هوشمند از تاريخ دهم دي ماه سال جاري با تعويض كارتهاي قديمي معافيت از خدمت آغاز گرديده، سازمان وظيفه عمومي ناجا به منظور رفاه حال متقاضيان و تسريع در رسيدگي به درخواستهاي آنان براي اجراي اين طرح اولويتبندي بر اساس سال اخذ كارت قديمي معافيت و پايان خدمت در نظر گرفته است كه دارندگان كارتهاي معافيت قديمي طبق زمانبندي ذيل فرصت داشته تا به منظور اخذ كارت هوشمند خود به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه نمايند.
É از سال 1388 به بعد از تاريخ 10/10/1390 تا 10/11/1390
É از سال 1380 تا 1387 از تاريخ 10/11/1390 تا 10/12/1390
É از سال 1370 تا 1379 از تاريخ 10/12/1390 تا 10/1/1391
É و از سال 1360 تا 1369 از تاريخ 10/1/1391 تا 10/2/1391
لازم به ذكر است: تاريخ مذكور قابل تمديد نبوده و پس از انقضاي مهلت فوق كارتهاي قديمي از اعتبار ساقط خواهند شد.
منبع:police.ir-قسمت وظیفه عمومی
پس اینطور که معلومه استان به استان فرق داره.حتی ممکنه برای شهرهای یه استان هم متفاوت باشه.نقل قول:
دوستای من غیر از یکی بقیه ۱۲/۱ اعزامشون بود.اون یه نفر هم ۲/۱ بود و همه رو مدارکشون رو تحویل گرفتند.
راستش هر جایی رو انگار یه جور میگن.:31:
اقا مگه چجور جاییه این 01 ارتش ؟؟؟نقل قول:
بعد از اموزشیم که همین 01 ارتش باشه ممکنه کجاها بیفتم؟یعنی شهرهای بزرگ یا لب مرز؟اصولا به چه شهرهایی به احتمال زیاد ممکنه نیرو بده برای اون16 ماهه دیگه ؟؟؟
ممکنه جایه ناجور هم بیفتم یانه ؟؟؟
آره.نقل قول:
کسانی که ورودی قبل از 90/6/1 بودن و 3 ماه سنوات غیبت رو دارن اگر کمتراز 5 روز نهست داشته باشن بخشیدگی سنوات شاملشون میشه!
اگه نه که باید 3 ماه رو بکشن!
البته داستان مربوط به قبل از این تاریخه! بعدش دیگه این قانون بخشیدگی وجود نداره!
مگر اینکه دوباره اعلام کنن
من پایه خدمتی 1/6/90 هستم . آیا 3 ماهم بخشیده شد؟ متأسفانه بعد از آموزشی تاریخ 8/8 باید خودمو معرفی می کردم اما بنا به دلایلی 14/8 معرفی کردم. آیا 3 ماه سنواتیم بخشیده نمی شه؟نقل قول:
متشکرم
شما برو یه خلاصه وضیعت از خدمتت بگیر. کدوم بخش فعالیت میکنی؟ البته من ارتش رو میدونم بخشیدن سپاه رو نمیدونم.
ولی کلا شما برو یه خلاصه وضعیت بگیر ببین تو پرونده ات چند رو نهست داری!
کدوم نیرو هستی؟
پس چرا هیچ اطلاع رسانی در تلویزیون و روزنامه و... نکردن .!!!!! همچین نوشته بعد از این تاریخ تمام کارتها ار درجه اعتبار ساقطه که هرکی ندونه فکر میکنه چه خبره حالا ...نقل قول:
دوستان جواب منم بدیدنقل قول:
نهست چیه به ما هم بگین ؟؟؟نقل قول:
من میخوام برم خدمت جوری که کار اداری انجام بدم یا معلم شم !؟
به چه صورته ،هنوزم دفترچه نگرفتم ؟ چی کار کنم تهران بیوفتم کار اداری یا معلمی بکنم ؟
در نیرو انتظامی خدمت میکنم.6 روز غیبت دارم. یعنی بخاطر 1 روز بیشتر باید 3 ماه سنواتی بکشم؟پایه خدمتی 1/6/90.بعد از آموزشی باید تاریخ 8/8 خودمو معرفی میکردم ولی 14/8 معرفی کردم.نقل قول:
متشکرم
نهست یعنی نه هست.یعنی نیستش یا نبودش.حضور وغیاب که میکنن میگن هستش؟جواب:نه نیستش.اون را میگن نهست.نقل قول:
اعلام کردن امروزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوادنیا نبود؟
از دوستان گل و گلاب کسی هست بدونه تا چه تاریخی اگه مدارک رو بفرستی آموزشی تاریخ 91/2 اعزام میشی (لیسانس)
من فعلا چند تا نمرم نیومده بعد اون میخوام تصویه حساب کنم اگه 15 اسفند یا آخراش بفرستم همون اول اردیبهشت اعزامم ؟
خواهش می کنم.نقل قول:
انشاالله که قبول می کنن
به من گفتن یک هفته قبل از اعزام مشخص می شه . اگه می دونستم کجا افتادم بهتر می تونستم تصمیم گیری کنم.
قا میشه جواب ما رو یکی بده؟! ممنون میشم
واسه معافیت سوال داشتم:
من پدرم فوت کرده, یه برادر ناتنی دارم که خدمتش تموم شده و ازدواج کرده و یه شهر دیگه زندگی میکنه و یه برادر تنی دارم که از معافیت کفالت استفاده کرده، اون هم الان ازدواج کرده و یه شهر دیگه زندگی میکنه.
حالا با این اوصاف من نمیتونم یه جوری معاف بشم؟
راستی برای عرق کف دست هم معاف میکنن؟ نمی دونین باید شرایطش چی باشه که آدم معاف بشه؟
ممنون. :11:
لینک دانلود بخشنامه آموزش و پرورش برای سرباز معلمی شامل زمان بندی و سهمیه تعداد سرباز هر استاننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تأهل و سربازی
سایت الف نوشت:
عوامل موثر بر هنجارهای اجتماعی بسیار متنوع بوده و طیف وسیعی از مولفه های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی را شامل می شود. گاه تاثیر یک عامل اقتصادی مانند شرایط کار، حمایت از حقوق کارگران، حمایت از حقوق زنان، جلوگیری از حاکمیت مطلق سرمایه داران بر امورات مردم، حذف ربا از ساختار اقتصادی و غیره تاثیرهای دامنه دار و وسیعی بر فرهنگ جامعه بر جای می گذارد. سیاست های تشویقی و یا کمکی به خانواده ها نیز شامل این بسته سیاستی است که از طرف دولت ها برای حمایت از قشرهای هدف اجرا می شود. وجه مشترک این سیاست ها به غیرمستقیم بودن تاثیر آنها بر سلامت رفتاری جامعه باز می گردد.
مقوله ازدواج و خانواده را نیز باید در همین بسته سیاستی نگریست و از نگاه ابزاری و یا روشی که اهمیت آن را کمتر از آنچه که هست نشان دهد، پرهیز کرد. یکی از این مقوله ها که بر قشر قابل توجهی از جوانان تاکید دارد، مقوله سربازی و معافیت از خدمت است.
۱- اولاً مجموعه نظام و شرع مقدس، به شدت بر تشویق ازدواج تأکید دارد و از ابزارهای مختلف تشویقی برای آن استفاده می کند، ثانیاً بررسیهای نشان می دهد که یکی از موانع اصلی ازدواج در حال حاضر مسأله سربازی است. مسوولان می توانند با اعلام معافیت متاهلین از خدمت سربازی و یا فراهم آوردن شرایطی که به زندگی خانواده آنها لطمه وارد نکند، به رفع این مانع کمک کنند. البته خطر ازدواج های صوری و سواستفاده نیز وجود دارد که می توان برای جلوگیری از آن راهکارهایی اندیشید. می توان افرادی را دارای فرزند هستند از خدمت معاف کرد. این افراد رد حال حاضر وظیفه تامین معاش خانواده ای سامان یافته را برعهده دارند و سربازی مرد ضربه ای اساسی به وضعیت خانوار خواهد بود.
لازم به ذکر است که در حال حاضر کسانی که مادرانشان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند یا در خانواده شان معلول هست و یا پدرشان بالای شصت سال است از خدمت معاف است، پرسش اساسی که اینجا طرح می شود این است که آیا نیاز یک کودک خردسال به حمایت پدری کمتر از نیاز یک پدر پیر است؟
۲- در حال حاضر با توجه به گسترش آموزش عالی، یک فرد با فرض طی سریع مدارج علمی در ۲۳ سالگی از مقطع کارشناسی و در ۲۵ سالگی از مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل می شد که احتمالا در سن ۲۷ سالگی و پس از طی دوران خدمت سربازی، وارد بازار کار می شود. بنابراین در بهترین حالت این فرد می تواند از ۲۸ سالگی به ازدواج بیاندیشد. ضمن اینکه به دلیل فقدان مدرک پایان خدمت، امکان استخدام وی کاهش خواهد یافت.
۳- معافیت های فعلی پاداش به صفات مادرزادی و ارثی است نظیر معافیت پزشکی یا سه برادری و امثالهم. درحالی که معافیت تاهل پاداش به یک نوع رفتار که مورد تأیید شرع مقدس است، بازمی گردد.
قطعا این مقوله به کار کارشناسی بیشتر و دقیقتری نیاز دارد، اما نکته ای که در اهمیت آن تردیدی وجود ندارد لزوم توجه به مقوله خانواده در تصمیم گیری ها است و اینکه هدف از ایجاد تمام سازوکارهای اجتماعی، اقتصادی و غیره کمک به داشتن جامعه سالم است.
خدا همه رفتگان رو بیامرزهنقل قول:
من هم شرایطم تغریبا شبیه به شما هستش . برادرم از معافیت کفالت استفاده کرده و الان ازدواج کرده . از نظام وظیفه که پرسیدم میتونم معافی بگیرم گفتن نمی شه . گفتن که از هر خوانواده فقط یه نفر معافیت کفالت می گیره فقط در شرایطی می شه معافی گرفت که معافیت کفالت برادرم باطل بشه . بهتره که یه سر به اداره نظام وظیفه محل زندگیتون بزنید تا اطلاعات دقیق تری بگیرید .
برای عرق کف دست هم معافی می دن و خودم هم می خوام اقدام کنم ولی شرایطش و اینکه شدتش چقدر باید باشه رو نمی دونم. البته من می خوام توی دوره آموزشی اقدام کنم یکی از دوستانم که مشغول خدمت هستش گفت که تو سربازی راحت تر معافی می دن دیگه درست و غلط حرفش رو نمی دونم
اقایون کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
هرچیم میگردم تواینترنت چیزه خاصی پیدا نمیکنم :41:
دوست عزیز من۵ساعت اونجا بودم! چیزایی که دیدم میگم اما اگر به ما الکی گفته باشن من نمی دونمنقل قول:
ما رفتیم اونجا سال۸۷ و پس از۵ساعت بیرونمون کردن گفتن نمیخوایم! جای ما سرباز زیر دیپلم آوردن از زنجان
۰۱ مخصوص فارغ التحصیلان دانشگاست البته گفتم جای ما زیر دیپلم آوردن!
به ما گفتن هر روز۴ میرید خونه!هر روز حمام براه هست و دژبان ها خیلی خوب رفتار می کردن و دائم بهم می گفتن لیسانس هستن،تهرانی هستن...
در اینکه بهترین پادگان ارتش هست شکی نداشته باش اما اینکه اگر ما اونجا موندنی میشدیم چی میشد رو دیگه نمی دونم
با وضعیتی که الان وجود داره و اعزام مشمولین خیلی سریعتر شده احتمال خیلی زیاد اسفند که بفرستین اول اردیبهشت تاریخ اعزامتون میشه.نقل قول:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امکان ارسال پیام خصوصی ندارم . تعداد پست هام کمتر از 10 هستش
جواب سوالاتتون .
1_ فکر می کنم وقت باشه الان 18 روز مونده به تاریخ اعزامتون به من گفتن که جوابش یک هفته تا 10 روزه میاد . ولی اگه می خواهید تمدید کنید فردا حتما اقدام کنید . اگه تا یک هفته هم جوابش نیومد خودتون برید پلیس +10 پیگیری کنید .
2-من فقط پلیس +10 رفتم و در خواست دادم . یک برگه داد که توش فقط راجع به تغییر تاریخ اعزام نوشته بود و از من نخواستن که به نظام وظیفه هم برم و یکی از دوستانم هم که در خواست داده بود بهش نگفتن که نظام وظیفه باید بره . برای محکم کاری موقع درخواست دادن بپرسید که باید نظام وظیفه هم برید یا نه
3_ فقط برگه سبزو خواست تا اطلاعاتمو از روش ببینه و بعدش برگردوندش و 1000 تومن هم پول گرفت .
4- توی برگه ای که به من دادن نوشته ممکنه موافقت نشه ولی مسئولی که توی پلیس +10 بود گفت که به احتمال خیلی زیاد قبول می کنند .
برای اطلاع شما : یکی از دوستانم آموزشی 1/10 افتاده بود نیرو انتظامی اراک . الان بعد آموزشی افتاده راهنمایی رانندگی تهران ، محل زندگیشون هم کرج هستش .ندیدمش تا ازش بپرسم نیرو انتظامی اراک چجور جایی هستش
نقل قول:
دوست عزیز
خیلی ممنون، این بار دومه که کمکم کردی ، آرزو می کنم همیشه موفق باشی :11:
مرکز آموزشی ولیعصر ، آباده شیراز تاریخ اعزام : 18 / 11 / 90
نبود؟!!
کسی راجع به این پادگان اطلاعاتی داره ؟
چه طوریه ؟
خوب من میگمنقل قول:
پادگان مالک اشتر اراک(نیروی انتظامی) خودم سال 89 اونجا آموزش دیدم...به نظرم بهترین پادگان برای آموزشی نیروی انتظامی هست.....ولی نمیدونم چرا هرکی اونجا میوفته توی تقسیم یگانش اصلا جای خوبی نیوفتاده....از خود من بگیر تا 5-6 تا از دوستام که همه مالک اشتر بودن و الان هم رفیق شما که از کرج افتاده تهران!!!!
اقا دمت گرم واقعا اگه توی ارتش بهترین باشه که خیلی عااااااااااااالی میشهنقل قول:
اخه ما نزدیک7نفریم از دوستان که همه اونجا افتادیم
راجع به اینکه بعدش امکان داره به چه شهرهایی بفرستن رو خبر نداری؟؟؟
و اینکه ممکنه ب ی جای ناجور مثل لب مرز یا جاهایی خفن دیگه ای بفرستن یا نه ؟