من که دیگه دارم دیوانه میشم از دست این صبانت مزخرف از اول ماه رمضان 15 تا 20 کیلو بایت بوده و حتی به بیت هم رسیده فقط منتظرم ببینم تا بعد ماه رمضان چطوره اگه همین وضع بود میرم از بیخ قطعش میکنم و خودمو راحت میکنم
Printable View
من که دیگه دارم دیوانه میشم از دست این صبانت مزخرف از اول ماه رمضان 15 تا 20 کیلو بایت بوده و حتی به بیت هم رسیده فقط منتظرم ببینم تا بعد ماه رمضان چطوره اگه همین وضع بود میرم از بیخ قطعش میکنم و خودمو راحت میکنم
من که دیگه صبر نکردم درخواست جمع اوری دادم یارو پینگش و با گوگل گذاشت 95 بود تشتکم پرید بعد من به یه دلیل تو صبا بودم یکی پینگش بود یکیم یه چیز دیگه که حالت دوم و تو این شرکت جدیدام وجود داره که خیالم راحت شد البته من یه مشکل اساسی داشتم 8 ماه درست نشد الان دیگه بیخیال شدم چون درست بشو نیست معلوم نیست چیه که بخواد درست بشه یا نه در هر صورت ما که رفتیم از صبا کاش منم مشکلم مثل شما بود :44:
سلام
من تازگی صبانت گرفتم
میخواستم بدونم برای استفاده از دانلود شبانه باید یوزر پسورد خاصی بذارم هر دفعه یا اینکه مهم نیست و با اکانت خودم میتونم وصل بشم و اگه دانلود کنم شبا از حجمم کم نمیشه ؟
ممنون
با سلام سرعت شبانه من یک ماه است که رو 70 گیر کرده.
شنیدم یک شرکت به اسم داده گستر سرویس بهتری میده برای داداشم گرفتم ولی چون صبانت محترم رانژه رو تا یکهفته اونم با نامه نگاری قطع نمیکنه منتظریم .
این شرکت هزینه نصب نمیگیره و هزینه رانژه 4 تومن هست و سرویس 128 با 3 گیگ حجم 7500 تومن و شبانه از 2 الی 8 رایگان است.خبر سرعت این شرکت رو به همتون اعلام میکنم.
صبانت پشتیبانیش هم مشکل داره. سر قضیه کم شدن اعتبار که بعد از ساعت 6 صبح اتفاق می افتاد ،بعد از اون همه هزینه تلفن آقای پشتیبانی گفتند که بنده دروغ میگوییم. اگر خواستید اسم ایشون رو هم میگم تا معرف حضور باشند.
بنده منتظرم این یک ماه تموم بشه و یه شرکت دیگه انتخاب میکنم.
بخونین پستهای قبلی رونقل قول:
ولی نه لازم نیست یوزر پسوورد عوض کنی از ساعت 1 تا 6 رایگان هستش!
شما شرکت داده گستر عصر نوین مد نظرتونه؟نقل قول:
من تعرفه هاشو نگاه کردم نصف صبا نت هست
لطفا حتما تجربه شخصیتون رو بزارید
ممنون
سرعت شبانه جالبه سرعت اپلود بیشتر از دانلوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها گند زدن به شبانه.
میخوام عوض کنم.چه شرکتی شبانش خوبه؟
از من که دیشب بعد از 10 روز که گذشته بود عالی بود سرعت دیشب حدود 1.76 گیگ دانلود داشتم:20:
نقل قول:
مگه ریز مصرف صبانت میزان مصرفت رو نشون نمیده که با نرم افزار اینکارو می کنی؟یه سوال دیگه:سرویس adsl چی داری؟128ه یا 2مگ که اینهمه دان کردی؟
صبانت هم قانون Fair Use Policy برای سرویس نامحدود قرار داد ، جالبه پارس آنلاین هم قراره این قانون مسخره رو برای شبانه سرویس های محدود اجرا کنه!
انگار سود دهی شاتل خوب بوده که پارس و صبا هم نخواستن از قافله عقب بمونن
دوستان من سرعت Up مودم از 2048 شده 1024 ...
کسی هست که سرعتش کم شده باشه توی روز و شب ؟
زنگ زدم صبا گفت به خاطر نویز سرعتارو کاهش دادیم ...
آخه یعنی چی اینکار ...
اگر در حالت ppoe باشه بازم از حجم کم می کنه ؟؟؟؟:2:؟؟؟؟
امشب عجب افت سرعت شدیدی داره؟
خبری شده ؟؟؟
من هم سرعتم امشب افتضاحه!!!!!!!!!
یعنی مرده شور صبانت رو ببره
چه غلطی کردم ازش اینترنت گرفتم...
فکر کنم دوباره محدودش کردن
خاک بر سرشون کنن
اه اه اه اه اه اه به این اینترنت ایران.... :41:
مگه سرعت درست شده بوده که حالا خراب شده؟!
آره
یه هفته ایی بود سرعت خوب بود :2:
ما که از اول رمضان تا حالا سرعت بالای 25 ندیدیم :41:
بدتر از بد........نقل قول:
خرابتر از خراب...
البته الان که پست میدم بهتر شده!!!
دوستان عزیز یه خواهشی دارم من این سوال رو یکی دوبار پرسیدم دوستان جواب ندادن
من میخوام ببینم کسی که سرویس 128 داره با کسی که سرویس 1 مگ یا 2 مگ داره سرعت شبانه اش فرقی داره یا نه ؟!
چون من شنیده بودم سرویس شبانه با هر سرعتی که باشی برای همه یکسان هست
یعنی مثلا من الان اگر برم سرویس 2 مگ بگیریم شبانه برام فرقی میکنه یا نه ؟!!
مخصوصا دوستان کرجی که از سرویس صبا نت استفاده میکنن این سوال رو جواب بدن ؟!!
چون من می بینم بعضی از دوستان میان اینجا میگن سرعت خیلی پایین هست دیشب فقط 1 گیگ خورده ای بیشتر نتونستم دانلود کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدی ما هم ناراحتیم که سرعت شبانه پایین هست از 1 شب تا 6 صبح به زور زیر 80 مگ دانلود تونستیم بکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی چی؟؟نقل قول:
توضیح میدی؟؟
نوشته کاربرهای نامحدود.... منظورش چیه؟؟
یه قانون من درآوردی که اول شاتل راه انداخت ، منظورش هم اینه که کاربرانی که سرویس اینترنت نامحدود دارند (غیر حجمی) اگه بیش از یه مقدار معین دانلود کنند سرعتشون محدود میشه .نقل قول:
سرویس های 512 به بالا این طور که دوستان میگن سرعتش شبانه خوب و ثابته و مثل 128 افت و خیز ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
من دومگ گرفتم شبا سرعت دانلود 220به بالاست
البته بگیر نگیر داره
من 128 نداشتم
عاقلانه نیست سرعت 128 با دو مگ یکی باشه تو ساعات رایگان
یکی از دوستام 128 داره خونشون چند قدمی ماست شبانه سرعت دانلودش 20 کیلوبایته.
از من که دیشب باز سرعت خوب بود چیزی حدود 1.8 گیگ دانلود داشتم :20:
128 داری یا بالاتر؟نقل قول:
عزیزان یک پیشنهاد دوستانه بهتون میکنم ، به هیچ عنوان طرف صبانت نروید ، خدمات و پشتیبانی بسیار ضعیفی داره و هیچ رسیدگی و اهمیتی به مشکلات و خواسته های شما نمی دهند.
بنده چیزی بعنوان پشتیبانی ندیده ام تا به امروز 6 سال هم مشترک این شرکت بودم ، برای جمع آوری اگر خواستید جدا بشوید اون وقت مشکل بوجود میاد و خیلی اذیت میشوید...تصور کنید اختیار خط خودتون رو نداشته باشید و با لحن تمسخر آمیزی شما رو بازی بدن و پاس بدن به فردا ها یا بگن درخواست جمع آوری زدیم ولی توی مخابرات درخواستی وجود نداشته باشه.
گول سرعت آنچنانی هم نخورید این ها همش موقتی است و برای جذب مشتری در کوتاه مدت، رگ خواب این جماعت دستشونه ، میدونن اگر مشترک شدید کمتر پیش میاد تغییر بدید و اگر درخواست جمع آوری هم بدید انجام نمیدهند.
این رو عرض کردم عزیزانی که جدید میخواهند از این شرکت تهیه کنند آگاه باشند و بیشتر تامل کنند ، تصمیم نهایی با خودشون هست.
شما 128 داري؟نقل قول:
من الان درخواست جمع اوری دادم تا 10 روز دیگم جمع میشه .
خلاصه دیگه بیخیال صبا بشید دوران خوبش تموم شد به .... رفت
صبانت یه زمونی عالی بود دیگه بیاد بیرون از این توهم که درست بشه 1 ماه تموم داغون بود بعدشم یه ماه درست میشه دو ماه خراب دیگه حاله ادم بهم میخوره
فکر نکنم صبانت به حالت سابق برگرده
تو این 5 سال همیشه در سال خرابی قطعی داشت ولی نهایت 7-10 روز، نه یه ماه!
آخه مگه امسال ما فقط ماه رمضون داشتیم که میگن به خاطر این ماهه که اینطوری شده
بنظرم یه بهونست تا عادت کنیم به این سرعت
من دیشب ساعت دوازده و ربع اینا بود کانکت شدم دیگه اینترنت رو برا شبانه قطع نکردم. ساعت یک که شد دانلودم استارت شد سرعت رو 200 بود تا سه چهار دقیقه. بعد یهو دیدم چراغ لینک مودم ـم
داره چشمک میزنه !!! کار این صبا بود ! خلاصه اینترنت ما قطع شد و تا مودم رو خاموش روشن نکردم و سیستم هم ری استارت نکردم نتونستم کانکت بشم که سرعت هم اومد رو 40 کیلو ...
اه اه اه این صبا دیگه حالم رو به هم زده از هرچی اینترنته ! این ـش حرص آدم رو در میاره که وقتی باهاشون تماس میگیری کم نمیارن و همش میگن درست میشه تا یکی دو هفته دیگه ...
شما PPPoE کانکت میشی یا Bridge و ساعت شروع دانلود شبانه ات کی هست ؟؟؟ :13:نقل قول:
اگر قبل 1 است از حجمت کم نمی کنه؟؟؟؟ :31:
من 128 دارم وقتی هم رو دانلود میزارم از حجمم کم نمیشه من چند تا فایل همزمان دانلود میکنم درضمن:20:نقل قول:
امروز واسه من اس ام اس اومد که شبانه از ساعت 1 به ساعت 2 تا 7 تغییر پیدا کرد .
واسه شما هم اومده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوشنبه, 23 مرداد 1391 ساعت 12:16
کاربران گرامی
احتراما به استحضار می رساند به دلیل پاره ای از تغییرات از مورخ 91/5/25 ساعت بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در مراکز مخابراتی استانهای تهران ، اصفهان ، شیراز و خراسان رضوی بصورت موقت به 2 بامداد تا7 صبح تغییر نموده لذا خواهشمند است به بازه زمانی استفاده از این سرویس توجه نموده تا با مغایرت حجم مواجه نشوید .
شما می توانید جهت اطلاع از آخرین تغییرات به اطلاعیه های مندرج در صفحه ی ریز مصرف مراجعه فرمایید .
آقا یک دنیا ممنون.اگر نمیفهمیدم 1 ساعت حجمم میرفت @@نقل قول:
به لطف پشتیبانی صبانت ! که مدتیه اینجا نمیاد . خودمون باید بهمدیگه خبر بدیم .نقل قول:
وگرنه برای منم پیامکی چیزی نیومد . شدیم موش آزمایشگاهی اینا .