داداش از 1 تا 6 زدی دانلود یا تا 7 زدی دانلود؟نقل قول:
Printable View
داداش از 1 تا 6 زدی دانلود یا تا 7 زدی دانلود؟نقل قول:
امروز 12:30 تا 1:30 قطع بود خاموش کردم ساعت 2 درست شد شانسم نداریم
این تستها چرا اینجوریه با دانلود منیجر 20 تا 35 متغییر گاهی بیشترم میشه همیشه نصف شب سرعت خوبه اما قبلا 100 به بالا دان میکرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی لطفا از downstream 512 پارس آنلاین عکس بندازه ببینم چقدره....تهران!!!
سلام دوستان
سرویس سه ماهه من تموم شد و برای تمدید اشتراک وقتی به نمایندگی رفتم بابت سرویس fp1 5*1 که تو سایت قیمتش رو حدود 26500 زده 30000 تومان ازم گرفت.وقتی علتش این تفاوت قیمت رو پرسیدم گفتن که این اختلاف بابت آبونمان مخابراته .گفتم مگه آبونمان تو قبض تلفن نمیاد که گفت نه همینجا پرداخت می کنی.
وقتی هم که تو سایت رفتم دیدم که به جای fp1 5*1 سرویس pol 128 2g رو برام فعال کرده که قیمتش 23500 تومنه.
می خوام بدونم برای شما هم این قضیه پیش اومده تا بحال؟
آبونمان مخابرات رو باید به پارس آنلاین بدیم مگه؟
اصلا شما چرا رفتی نمایندگی؟ چرا از توی سایت تمدید نمی کنی؟نقل قول:
این نماینده ها همشون دزدن
آره داداش ابونمان رو خود پارس میگیره.بهترین راه شارژ کردن از شبکه شتاب هست، بی دردسر :20:نقل قول:
خوب ابونمان 3 ماه چقدر میشه؟نقل قول:
آره داداش ابونمان رو خود پارس میگیره
اینجاست که میگن: خودکرده را تدبیر نیست.نقل قول:
اصلا شما چرا رفتی نمایندگی؟ چرا از توی سایت تمدید نمی کنی؟
این نماینده ها همشون دزدن
وقتی با کارت از سایت خودش شارژ کنی بهت نشون میده چقدر قیمت ابونمان هسیتنقل قول:
بچه ها همگی بسیج شیم بریم بهشون بگیم که لطفا پهنای باند رو بالا ببرن
اگه تعداد زیادی درخواست کنن و ببینن مشتری ها زیاد هستن که اینو میخوان به نظرم زودتر از موقعی که خودشون بخوان به فکرش بیفتن این کارو میکنن
دوستان ، این پارس آنلاین ، دانلود شبانش با تورنت مشکلی نداره ؟ یعنی تورنت رو هم با همین سرعتهای فضایی (منظورم 4 ، 5 برابره) شبا دانلود میکنین ؟
امروز سرعتم خوب بود چون تعطیل بود ادارات پارس افلاین که هنوزم مشکل پهنای باند داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه سوال دارم
این سرویس های جدید چجوریاس ؟
من الان POL-HU-3GB دارم
ولی دیگه توی سرویس های جدید این سرویس نیست !
POL-128-4G سرعتش فرقی نمیکنه با POL-HU-3GB ؟؟؟؟
نه تا 6:55نقل قول:
سلام.
من ميخوام سرويس POL-128-2G رو بگيرم. از دوستام هركي 128 گرفته واسش بالاتر يعني 512 وصل كردن.
منم اگه بگيرم همينطوره؟
قيمتش رو هم زده ماهي 8070 تومن. آيا همينقدر ميگيره يا سرماه كلي حساب و كتاب درمياره و بيشتر ميگيره؟
بی نهایت موجودات کثیفی هستن اینا :دی
امروز رفتم فسخ کنم قراردادو برم از مخابرات نامحدود بگیرم که هم دانلود داشته باشم هم ترافیکمو نخورن!!! طرف گفت که واس چی می خوای فسخ کنی؟؟؟ گفتم دارم هفته ای یه گیگ می خرم دان هم ندارم مریضم از اینجا بگیرم می رم از مخابرات نامحدود می گیرم که لااقل دانلود هم داشته باشم... گفت چرا از ما نامحدود نمی گیری؟؟؟ گفتم واسه اینکه شما 128=1024 رو میدین 60 تومن اونا 1024 رو می دن 40 تومن...
گفت که ما هم یه سرویس نامحدود 47 تومنی داریم... گفتم پس چرا من ندیدم؟؟؟ گفت توی کنترل پنل یوزر نیست واس بعضی افراد ما می بندیم :دی گفتم باشه خوب همینو واسم وصل کن :دی پول هم دادم بهش خوشحال رفتم خونه... دیدم وصل نشده... هی مودمو روشن خاموش کردم دیدم بازم همونه... زنگ زدم بهش گفت مودمو روشن خاموش کن منم گفتم هزار دفعه کردم... گفت یه چند دقیقه صبر کن بعدش ببین چی میشه... تا یه ساعت بعدش همون وضع بود... زنگ زدم گفتم دیگه چی کار کنم؟؟؟ گفت صبر کن من سرم شلوغ بود کارتو انجام نداده بودم گفتم کله پوک پس چرا می گی مودمو ریست کن!!! باز بعد نیم ساعت زنگ زدم گفت که یه لحظه صبر کن درست می کنم... یه ربع بعدش دیدم چراغ Internet مودمم سبز نمیشه و روی قرمز می مونه... باز بهش زنگ زدم گفت که صبر کن دیباگ کنم واست بعد 3-4 دقیقه درست شد... رفتم تو کنترل پنل دیدم زده :
POL-128-20GB... بهش زنگ زدم گفتم این دیگه چیه گفت که اون سرویس نبود واست اینو گذاشتم... گفتم احمق من 20 گیگ به چه دردم می خوره من نامحدود می خوام!!! گفت مگه چیکار می خوای بکنی؟؟؟ گفتم به تو چه آخه من هزار تا فایل دارم میخوام دانلود کنم همین الان 39 گیگ فایل کنار گذاشتم واس دانلود!!! گفت دیگه همینه کاریشم نمیشه کرد!!!
-----
چی کارشون کنم خوبه؟؟؟
دینامیت فرو کنم تو حلقشون جواب گوئه؟؟؟ یا از اون گیوتین هوایی هایی که من و تو 2 نشون میداد استفاده کنم؟؟؟ :دی
اون یارو درجا اشتباه کرده عقلش نرسیده بگه حالا که مخابرات سپاه اجنه 1024 رو می دن 40 تومن برو ازشون بگیر که اگه نگیری خسر الدنیا و الاخره میشی.نقل قول:
من پیشنهاد میکنم بری قرداد رو فردا فسخ کنی و پولشو بگیری.
واسه من که 6 تا 7 کم می کنه گول حرفهایی که اینجا زده شده را خوردم.
سلام دوستان مخابرات زاهدان که نامحدود تو این صفحه نزدنکد:http://217.219.94.2/تعرفه-های-سرویس-adsl2.aspx
داره یا نداره؟
قیمت هاش با بقیه شهر ها فرق می کنه یا نه؟
لطفا جواب بدید اخه اینطوری حیفه پولامو بدم به پارس و مخابرات ترافیک و قیمتش کمتره و بصرفه تر
دوست عزیز حتما قرادادتو فسخ کن.دروغ هم میگه نمیشه اینا مشت اشغال دروغگو هستن از اون بالا بگیر تا کارمند جزئشون.منم منتظرم اینترنت نخابرات راه بیفته میرم قرادادمو باهاوشن فسخ میکنم لعنت به پارس آنلایننقل قول:
اقا اين پارس افلاين قاطي كرده ها...!!!
هنوز نت مارو وصل نكردن امروز sms داده از دوشنبه 9 صبح سرويس شما به مدت 72 ساعت قطع خواهد شد لطفا از خاموش كردن مودم خودداري نماييد:18::27:
يعني چي اونوقت..!!؟؟؟
دوستان اگه بخوام یه قرارداد دیگه بگیرم پولمو بهم بر می گردونن؟؟؟ به فکر این افتادم که یه سرویس ارزون بگیرم با 100 گیگ ترافیک :دی
یک نفر جواب منو بده:31:نقل قول:
ره بهت پولو پس میدن.فقط تو زیر بار حرف زور نرو:20:نقل قول:
یه خبر بد برای تهرانی ها
احتراما بدینوسیله به اطلاع شما کاربر گرامی میرساند این شرکت با رعایت مفاد قرارداد فیمابین تنها بمنظور افزایش سطح خدمات در راستای جلب رضایت مشترکین، در حال ارتقاء تجهیزات خود میباشد.
بدین منظور سرویس اینترنت ADSL کاربران تهران در مراکزی که لیست آنها در ذیل ذکر شده است، در روز یکشنبه 1390/03/08 از ساعت 5 صبح به مدت 3 ساعت قطع خواهد بود.
آزادگان امامت رجایی مهدیه خوشقدم دیالمه محسنیان
13 آبان آل اسحاق سعادتمند نظری درزی قدس زارعی
ایروانی آیت سید الشهدا نواب رمضانی کلانتری صالح طبری
اشرفی بخششی شهدای گمنام هجرت مالک اشتر منتظری حکمت شعار
اکبری بختیاری عرب سرخی یزدانپناه کاشانی نصرالهی
ابوذر توحید عاطف نبوت کاظمیان الغدیر
بهشتی جعفری غریبی نهری محلاتی توکلی
پیروزی شیخ فضل الله فرد اسدی حق شناس مشهدی مهدی کرمی
یکی از بدترین ای اس پی هایی هست که تا حالا دیدم 128 گرفتیم سرعتم از 9 کیلوبایت بالا تر نمیره!!!
نگوووووو :دی
سرعت پارس آنلاین سمنان که حرف نداره به قرآن... 128ــم یه زمانی 230 تا دانلود داشت ، تا چن روز پیش هم 160 تا داشتم :دی امروز هم 256 گرفتم و سرعتم 240ــه :دی
چه عجب ما یک همشهری تو این سایت دیدیم!!!نقل قول:
سرعت پارس آنلاین سمنان که حرف نداره به قرآن... 128ــم یه زمانی 230 تا دانلود داشت ، تا چن روز پیش هم 160 تا داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز هم 256 گرفتم و سرعتم 240ــه
خط شما از کدوم مرکز مخابراته؟ مال من که از شهید قندیه تا به حال از 140 تا نتونستم بالاتر برم.تازه جدیدا دو ماهه که گاهی اوقات قعطی هم داره.
این ساعت 12:30 واسه من کم میکنه فقط یکبار کم نکرد دقیقا مراحلش چطوریه یکی میگفت 12:32 به بعد میزاره من که گیج شدم:18:
دیسکانت نکردم کم نکرد چون همیشه 12:29 دیسکانت میکردم:31:
بچهها شبانه رایگانه؟
سرعت دانلود 128 الان چنده؟
سرعت دانلود شب و روزش تفاوتی داره؟
----------------------------------------------
سرعت دانلود 256 چنده؟
سرعت 128 روزها بیشتر وقتها افت داره شبها هم گاهی 20تا35 گاهی 35تا 70 از 5 تا 6:55 هم 70تا 160 متغییر بعضی وقتها هم قطعه واسه من اینجوریه 256 هم یکم بیشتر از 128 روزهای جیره بندی هم داریم:31:نقل قول:
نقل قول:
البته به نوع پکیج و مرکز مخابراتی شما هم کاملاً بستگی داره
بله رایگانهنقل قول:
مرکز با مرکز فرق می کنه
برای من که ثابت هستش شب و روزش
سلام دوستان
من میخوام پارس انلاین بگیرم
بین مودم talent و asus g31 موندم!
4 پورت با wifi
به نظر شما کدوم بهتره؟
کدوم توی wifi بهتر جواب میده؟
پارس انلاین می گه مودم ما کانادایی ، بقیه چینی هستن!
نقل قول:
این چرندیاتی که در مورد مودم میگند رو شما باور نکنید
این فقط بخاطر قالب کردن جنس خودشون به کاربرهاست
بدون شک Asus بهتره اما نظر من اینکه شما Linksys 120N بگیر
که تفاوت قیمت کمی با این مدل Asus داره
===========
من امروز بعد از پایان اشتراک قبلیم سرویس جدید رو تمدید کردم
سرویس قبلی FP2-256 بود سرویس جدید POL-128-3G
اشتراک سه ماهه با هزینه آبونمان و مالیات و غیره با 9 گیگ ترافیک 35800 تموم شد!
سرعت دانلود من با سرویس 256 قبلیم 190 بود البته نه شبانه! سرویس جدید POL 128
تو روز 140 هست(هنوز شب امتحان نکردم)، حالا مشخص نیست چه فرقی بین سرویس های
POL با EP1 و FP1 هست چون از نظر قیمت با ترافیک مشابه فرق دارند!
فقط نمی دونم چرا تو قسمت تمدید اشتراک فقط سرویس های POL رو قرار دادند بقیه سرویس ها
رو حذف کردند اگه بخوام مجددا سرویس EP1 با FP1 بگیرم باید حضوری برم!
این موضوع رو عنوان کردم برای کسانی که میخواستند سرویس جدید رو تمدید یا خریداری کنند
ممنونم از جواب عزیز
تعریف این Linksys 120N رو زیاد شنیدم
ولی نمی دونم چه مزیتی نسبت به asus داره؟
سلام دوستان
من قبلا از پارس آنلاین سرعت 256 رو خریداری میکردم و شارژم رو تمدید میکردم
اما از اواسط اردیبهشت به خاطر مسائل مالی سرعت 128 رو خریداری میکنم
الان یه 2 هفته ای میشه که اینترنتم خیلی قطع و وصل میشه.
دو دقیقه وصل میشه یک دقیقه قطع میشه دوباره قطع میشه دوباره وصل ....
می خواستم بپرسم این ربطی به کاهش سرعتی که خریداری کردم داره یا مشکل از مخابرات منطقه ماست یا کلا برای شما هم پارس آنلاین این طوری شده؟
یعنی میتونه ربطی به کاهش سرعتی که از 256 به 128 داده باشم به خاطر این قطع و وصل میشه؟
آخه قبلا این طور نبود
اگه این طوره از دفعه بعد همون سرعت 256 رو بگیرم
میگید چی کار کنم؟
ممنونم متشکر
با پشتیبانی تماس بگیرید ...نقل قول:
سلام دوستان
من قبلا از پارس آنلاین سرعت 256 رو خریداری میکردم و شارژم رو تمدید میکردم
اما از اواسط اردیبهشت به خاطر مسائل مالی سرعت 128 رو خریداری میکنم
الان یه 2 هفته ای میشه که اینترنتم خیلی قطع و وصل میشه.
دو دقیقه وصل میشه یک دقیقه قطع میشه دوباره قطع میشه دوباره وصل ....
می خواستم بپرسم این ربطی به کاهش سرعتی که خریداری کردم داره یا مشکل از مخابرات منطقه ماست یا کلا برای شما هم پارس آنلاین این طوری شده؟
یعنی میتونه ربطی به کاهش سرعتی که از 256 به 128 داده باشم به خاطر این قطع و وصل میشه؟
آخه قبلا این طور نبود
اگه این طوره از دفعه بعد همون سرعت 256 رو بگیرم
میگید چی کار کنم؟
ممنونم متشکر
یه تجربه : من یه مدت جای مودم رو عوض کردم گذاشتم کنار کیس و به محض اینکه --- رو فعال می کردم مودم قطع و وصل میشد تا کانکت میشد دوباره بعد از چند ثانیه قطع میشد وقتی برش گردونم سر جاش خوب شد من فکر می کنم نباید مودم نزدیک منبع مغناطیسی قوی باشه ...
فرقشون که زیاد هست مهمترینش سری N بودن Linksys هست که برد بیشترینقل قول:
نسبت به این مدل Asus داره اگه میخواید Asus بگیرید مدل N11 گزینه خیلی خوبیه
اما قیمتش نزدیک 120 هست