در مورد مودم های جیبی که نوشته بودند اصلا نمیگیرن به راحتینقل قول:
Printable View
در مورد مودم های جیبی که نوشته بودند اصلا نمیگیرن به راحتینقل قول:
من موندم که قضیه چیه؟ اگه این که ما داریم مبین نته، پس اون که دیگران دارند چیه؟
سرویس 512 یکساله: سرور تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه سرور خارجی
تازه، این روز خوشیمونه؛ شب ناخوشیمون که مصیبته:2:
برادران عزیز امروز همه مشکل دارن ؟
برا من سایت به زور باز میشه !!!
پینگ هم رو 450 با تایم آوت :(
تبریز از ساعت 12 مبین نت قطع هست
[QUOTE=Tornado2800;6959988]در مورد مودم های جیبی که نوشته بودند اصلا نمیگیرن به راحتی[/QU
من که تست کردم خوب بود، ضمنا به این مودم ها اکسترنال آنتن وصل میشه که می تونید تهیه کنید.
[QUOTE=MaysamMaysam;6960161]فکر کنم فعلا فقط طرحی که دادند میشه فقط استفاده کرد و مثلا 1 مگ نمیشهنقل قول:
دوستان این روزا دانلود شبانه خیلی خراب شده خیلی
راستی راهی نیست آدم بفهمه امشب چقدر دانلود شبانه داشته ؟ از طریق حساب کاربری ؟؟؟
نقل قول:
از طریق برنامه du meter میشه اینکارو کرد. برنامه های دیگه ای هم هستن البته!
اینم یه اسکرین شات که دانلود پریشب منو نشون میده:
نقل قول:
دوستان میخام بدونم سرویس های مختلف 1024 در دانلود شبانه سرعتشون و کیفیتشون باهم فرق دارند یانه ؟
همچنین در مورد سرویس های 512 در دانلود شبانه سرعتشون و کیفیتشون باهم فرق دارند یانه ؟
لطفا جواب بدید
به نظر من که بعید میدونم سیستم اکانتینگ مبین نت اصلا در کل قابلیت اشتراک گذاری پهنای باند رو داشته باشه. با این گدا بازی ای که توی طراحی سایت و پرداخت آنلاین کردن، معلوم نیست از چه نرم افزار آشغالی برای اکانتینگ استفاده کردن که حتی فارسی هم نداره. چندین میلیارد خرج شبکه کردن، زورشون اومده یه 2-3 میلیون هم خرج اکانتینگ کنن. الان حتی آی اس پی های شهرستان های کوچیک اکانتینگ بهتری دارن..این 1 به چهار شدن فقط بهونه بوده برای گرون شدن سرویس و کم کردن ترافیک. اونایی که تغییر دادن تفاوتی ندیدن، و اگرم دیدن موقتی بوده.نقل قول:
چجوریه تبلت و گوشی اینترنت که توی خونه پخشه پیدا میکنه و وصل میشه اما کامپیوتر نه کجای کامپیوتر باید برم تا وایرلس جستجو کنه یا قطعه ای کم داره؟
دوستان من نمیدونم چرا ترافیکم مثل چی کم میشه در صورتی که توی روز زیاد استفاده نمیکنم.
روزی 250مگ از من کم میشه. من اینقدر استفاده نمیکنم. برنامه دی یو متر نصب است و هیچ چیزی آپدیت نمیشه از ویندوزم. به نظر شما همین که مودم هم روشن باشه ترافیک کم میکنه ؟؟؟؟؟
شاید واسه اینه که شبا دانلود میکنی، آخه من شنیدم دیگه شبا رایگان نیست.نقل قول:
وضع امروز ما :|
حدود 1 ماه هم هست که دانلود شبانه زیر 1500 مگابایت شده ( سرویس 1 مگابیت )
قبلا سرعت فیکس بود هرشب 2200 مگابایت دانلود می کردم :(
تست ها رو همین الان گرفتم فکر نکنید مال دانلود شبانه هست :(
:2::2::2::41:
نه احتمال اینو بدید کسی داره استفاده میکنه ازشنقل قول:
اگر مودمتان وای فای دارد یا روتر وای فای دارید پیشنهادم اینه که پسورد رو عوض کنید و پسورد قویتری انتخاب کنید .نقل قول:
جدا !!!!! میخوان دانلود رایگان رو بردارن ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
نقل قول:
بله مودم bm632 دارم که همیشه روشنه (همیشه)
پسورد رو عوض کردم اما چاره نکرد!
بنظر شما ممکنه حجم دزدی کنن ؟
و آیا میوان دانلود رایگان رو بردارن ؟؟؟؟؟؟؟
من راجع به جمعه ها مطمئنم که دیگه رایگان نیست، راجع به شباهم نظرم اینه که امتحان کنید یه شب.نقل قول:
نقل قول:
شما اسم سرویستون چیه؟
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
فعلا که رایگانه من دیشب دان داشتمنقل قول:
در ضمن اگه این طرح رایگانو بردارن تو سایتشون اعلام میکنند فعلا تو سایت زده همه سرویسا دارای دانلود رایگان هست
دوست عزیز خیلی برام جالبه که شما میگی مودم جیبی مبین نت حرف نداره.نقل قول:
اصلا بحث مودم جیبی به کنار؛ آیا مبین نت کلا وایمکس خوبی داره؟
آخه من خیلی افرادی رو دیدم که ناراضی اند و خیلی ها هم راضی اند.
من در هر حال مجبورم وایمکس بخرم با مودم جیبی. میخوام ببینم ارزششو داره یا نه!
آخه امکان استفاده از ADSL ندارم
مرسی از راهنماییتون
نقل قول:
شما ساعت کامپوتر رو با سایت time.ir تنظیم کنید
ساعت دانلود رو بزارید 2:5 تا 7:59
نقل قول:
آقا شما کجا تست کردی که مودم جیبی نمیگرفته؟
تهران یا بندر عباس؟
تو چه منطقه ای؟ سبز پررنگ تو نقشه؟ سبز کم رنگ یا ...
مرسی از توجهت به سوال من
دوست عزیز من کیفیت مودم رو گفتم حرف نداره، این مسئله جداست از کیفیت اینترنت. راجع به اینترنت مبین هم در مقایسه با ایرانسل برای شرایطی که من دارم بهتره ولی این به این معنی نیست که کیفیتش رو تایید کنم.نقل قول:
یه هر حال امیدوارم چراغ آنتنش برات فوووول باشه:31:
یه خبر جدید:
مبین نت داره یه سری مودم جیبی وارد میکنه که سیمکارت هم میخوره. یعنی میشه باهاش به GPRS هم وصل شد.
ظاهرش مثل همین جیبیاست فقط یکم قطرش بیشتره. نمیدونم حالا واقعا کسی که پول میده وایمکس میخره بازم میره پول بده برای استفاده از GPRS !!!!!!!!!؟؟
ولی اگه قیمت مودمش زیاد تفاوت نداشته باشه بنظرم می ارزه که آدم گذری تو جاده هم GPRS استفاده کنه. الان همه میگن عجب خوره اینترنتی هستیا:5:
درود
!!! & !!!نقل قول:
:31: :18: :31: :18: :31:نقل قول:
پس نتیجتا خوره های اینترنت !!! میرند میگیرند :31: :27:
شاد و پیروز و سربلند باشید
نقل قول:
فعلا این سرویس های فوق العادشو با اون شاهکار دانلود رایگانشو درست کنه بعد هی مودم بده بیرون
مردومو داره مودم باران میکنه به جای اینکه سرویساشو سرو سامون بده
از ساعت 12 صبح تا الان 12 شب مبین نت تو تبریز قطع هست پشتیبانی هم میگه اختلال هست یه نفر پیدا نمیشه که بگه اخه 12 ساعت هم قطعی
تقصیر مردمه که میرن این سرویس داغونو برای استفاده دایم میخرن و هر ماه پول میدن و هر روز هم به تعدادشون اضافه میشه. اگه تحریمش میکردن تا الان صد بار درست شده بود و پشتیبانی با وقاحت به مردم نمیگفت سیگنالتون ضعیفه! جوری میگن که انگار ضعف سیگنال به عهده مشترکه! انگار نه انگار که وظیفه اوناست بعد از فروش سیگنال خوبی ارایه بدن حتی اگر شده یه دکل اختصاصی دم خونه مشترک بزارن یا اینکه پولو پس بگیرن.نقل قول:
یه نفر فید بک تو اینتر نت داده بود که شدیدا تصیه میکرد نخریدنقل قول:
تهران بود
میگفت باور نمیکنید 100 متری دکل میرم میگیره.
سلام. تنظیمات مودم جیبی مبین رو واردین؟ متن یا pdf در مورد نحوه تنظیمات لطفا.نقل قول:
سلام دوستان موبین قرار نیست سرعت 2 مگ یا 4مگ ارائه بده ؟؟؟؟؟
کسی خبر داره ؟
والا سرویس 512 من تا 1 ماه پیش قبل از سال 91 دانلود شبانش عالی بود هر چهار تا چراغ سیگنالش فول هستنقل قول:
دقیقا بعد از سال 90 یکدفعه همه چی چپه شد
دیگه مودمم چراغ اضافه نداره تا روش بشه خوب چرا هنوز من سرعتم شبا حدود 30 هست و بالاتر نمیره؟
بنظر من سیم کارت 3g رایتل واسه بیرون بهتره البته فعلا فقط تهران میگیرهنقل قول:
به نظر میاد مشکل از سایت بوده نه از مودم.نقل قول:
داره وارد میکنه؟ مگه تا حالا مودم سیمکارت خور ندیدی؟ تو بازار پُره.نقل قول:
همین هایی که شبیه usb fhash memory است. منتها سه تا اپراتور موبایل داریم که فقط یکیش میتونه با ADSl و وایمکس رقابت کنه: رایتل که تازه اونهم هنوز فراگیر نشده و تازه محدودیت سرعت هم داره.
سلام دوستاننقل قول:
توصیه میکنم علاوه بر عوض کردن پسورد همونطور که پیشتر توضیح دادم، در تنظیمات مودم تعداد وسایلی که میتونند به وایرلس مودم وصل بشوند روی یک 1 بگذارید.
اینجوری من خودم هم نمیتونم با وسیله دومی وصل بشوم. مثلاً حتماً باید با لپتاپ دیسکانکت بشم تا با گوشی بتونم کانکت بشم.
سلام دوستان کسی از طرح های بهاری خبری نداره امده یا نه؟؟
نقل قول:چون از "هم" استفاده کرده منظورش این بوده که به غیر از اینکه مودم وایمکسه، سیم کارت هم میخوره! که فعلا همچین چیزی تو ایران نیست.نقل قول:
مبین نت داره یه سری مودم جیبی وارد میکنه که سیمکارت هم میخوره. یعنی میشه باهاش به GPRS هم وصل شد.
میتونید مک آدرس دستگاه هایی که میخواید اجازه وضل شدن داشته باشن رو توی وایت لیست قرار بدید. دیگه به غیر از این دستگاه ها هیچ دستگاه دیگه ای نمیتونه به مودم وصل بشه. این روش دیگه اون دردسر هایی هم که گفتید نداره.نقل قول:
در ضمن اگه یک پسوردwpa2 قوی شامل عدد و حروف استفاده کنید امکان -- شدنش فعلا وجود نداره و به هیچ کدوم از این کارها هم احتیاجی نیست.
فعلا که طرح بهاره ای در کار نیست تا چند روز پیش هم که صحبت کردم باهاشون خبری نبود!نقل قول:
وقتی سرویس استاندارد نباشه حالا هر سرعتی هم باشه فرقی نمیکنه دوست من. فعلا که از مبین هیچ دیگی گرم نمیشه. ارائه ی سرویسهای جدید که پیش کش مبین همین سرویسهای فعلی رو اگر بتونه به طور نرمال بده شاهکار کرده. الان من 512 دارم. دیشب خواستم یک فایل 5 مگی رو ایمیل کنم نیم ساعت طول کشید. سرعت آپلود سرویسهاشو انقدر پایین میبنده که هیچ کاری نمیشه کرد. دانلودم که نوسان کامل. تورنت رو بسته ، اون از پرداخت اینترنتیش. اون کنترل حسابش و ... مبین هنوز انگار در دوره ی آزمایشی به سر میبره. این رویه ی یک شرکت به ثبات رسیده نیست.نقل قول:
آقا من براي اين كه بفهمم تا چه تاريخي شارژ دارم بايد رو كدوم گزينه صفحه مشتركينم انتخاب كنم؟؟
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
الان زير اين گزينه كه خط كشيدم همينه؟؟ يعني تا 5 ارديبهشت شارژم تموم ميشه؟؟؟؟