کسی میتونه یه راهنمایی در مورد سرویس 512 مبین نت به من بده/از خرید گرفته تا سرعت و ...
Printable View
کسی میتونه یه راهنمایی در مورد سرویس 512 مبین نت به من بده/از خرید گرفته تا سرعت و ...
سرعتت همون سرعت واقعیه ....15-16 معمولا میشهنقل قول:
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
عزیز اینجا تاپیک ایرانسله...شما برو تو تاپیک مبین نت اونجا اطلاعات بگیرنقل قول:
با سلام
چند تا سوال داشتم اگه دوستان جواب بدن لطف کردن:
من مودم b632w دارم. منطقه ما هم طبق نقشه ایرانسل تو قسمت زرد یا شایدم قرمز می افته. مودم تو داخل خونه هر کاری کردم 2 تا از چراغای انتنش بیشتر روشن نشد (از 5 تا) ولی بردمش بیرون خونه بغل کانال کولر نزدیک سقف الان 4 تا چراغ انتنش پره. حالا اولا برای اتصال خوب و مطمئن حداقل چند تا چراغ انتن این نوع مودم باید روشن باشه؟
دوما هر چند روز یه بار انتن مودم کم میشه میرسه به یه چراغ و مودم رو که از برق میکشم و دوباره به برق میزنم دوباره برمیگرده به 4 تا چراغ (ولی افت سرعت یا قطعی ندارم حتی با یه دونه چراغ) این موضوع طبیعی هست یا مودم اشکال داره؟
یه موضوع دیگه این چراغای انتن مثل خط انتن توی موبایل الکیه یا واقعا میشه بهش اعتماد کرد؟
سرعت دانلود من با idm بین 60 تا 70 هست لحظه ای تا 140 تا هم میره ولی 90 درصد مواقع همون 60-70 هست (خط 512) برای بقیه هم همینه یعنی مثلا شبها بیشتر نمیشه؟
منظورم این بود که فندکی بدون اداپتور بهش نزنید که 60 امپر وارد مودم بشه چون به شدت گرم میکنه.ببین دوست عزیز نه اینکه نشه در حال حرکت استفاده کرد میشه ولی وقتی bts عوض میشه زمانی که میخواد سوئیچ کنه روی یه دکل دیگه چند ثانیه قطع میشه و دوباره وصل میشه.نقل قول:
اقایون ایرانسل مودم هارو 19 هزارتومان گرون کرده ، این دیگه چه جورشه ؟
خبـــــــــــــــــــــــ ـــــر ....... خبـــــــــــــــــــــــ ـــــــربالاخره چشممون به جمال این مودم همراه ایرانسل هم روشن شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرهای دیگه ای هم هست... مثلا اینکه زحمت کشیدن و قیمت مودم ها رو گرون کردن.... یه سر به سایت ایرانسل بزنید!
مبارک باشه انتظار داشتید با افزایش نرخ ارز دولتی اضافه نکنه ؟ باید قبلش که طرح ویژه بود ثبتنام می کردید از این پس هم اگر طرح بگذاره میشه نصف که همون 50 تومن میشه به جای 40 تومن .نقل قول:
راستی شاتل به اون خوبی حیف نیست ترکش کنی بیای ایرانسل . نت ماهواره ای هــک شده هم که زیر دست شماست :46: . بابت بازنشسته شدن تو Sat4u هم تبریک میگم.
نقل قول:
داداش من که عکسشو گذاشته بودم :31: ندیدی؟:41:
اخه چرااااااااااااااااااا اینجوری شده :18: مگه قیمت این مدما براشون چند میفته؟ :41:
هه هه انگاری تکنولوزی تو ایران فقط برای افراد خاصیه :13: چی بگم والا ادم نمیدونه ناراحت باشه یا خوشحال... اخه جالبیش اینجاست اینا تقریبا اندازه ی شرکتی که کلی زحمت کشیده و این وسایلو ساخته سود میکنن :31: چه حالی میده منم وسایله همسایمونو بفروشم پولشو بزنم به جیب :27:
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
داخل تاپیک زیر پست میزدید بهتر بود :نقل قول:
اگر قرمز باشید که احتمالش خیلی کمه 1 چراغ هم روشن بشه . با 2 چراغ 512 هم مشکلی نداره زیاد همون 60 تا 70 رو به شما سرعت میده ولی شاید پینگ شما کمی زیاد بشه و سایتها رو با تاخیر باز کنید. الکی نیست با فاکتورهای ارتباطی شما با BTS ربط داره برای هر چراغ یک بازه بزرگ تعریف شده که خیلی دقیق در نمیاد برای همین شاید فکر کنید الکی هستنقل قول:
مرسی ، من تو این جشنواره اخریه 100 تا مودم فروختم . 10 تا هم موجود دارم .نقل قول:
شاتل رو تعطیل کردم . رو ماهواره ایم . :31:
خونه هم ایرانسله . خیلی خوبو با کیفیته .
تو که سهیل بودی اونجا چرا نوشته صمد شکر... :31: اگر همون موبایل درختی هستی که تو سایت ایرانسل زده کسی Pm داد بگم بیاد پیش خودت .نقل قول:
نه ندیدم دادایی ... دمت گرم که به روز بودی و هستی! ... :46:نقل قول:
نه عزیز جان صمد فامیلمونه خودم جای دیگری هستمنقل قول:
قیمت تعرفه های نتش هم گرونتر شده ظاهرا...
2 مگ نامحدود الان شده 125 تومن قبلا یادمه 120 تومن بود
تعرفه های جدیدتر هم گذاشته
مثل 512 با ترافیک 10 گیگ 45 تومن
یا یک مگ و دو مگ محدود
آره اینش خیلی خوبه...بعد از اینکه بارها بهشون گفتم بالاخره اجراییش کردننقل قول:
فقط حواستون باشه اگه مودم قدیمی دارید ، مثل خودروهای فرسوده و قدیمی نمی تونین تعویض کنین!!!
به نقل از یکی از ایرانسلی ها!!!
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
جشنواره بهار وایمکس
اینترنت پرسرعت بیسیم از طریق وایمکس ایرانسل
تجربه ای نو برای دوستداران اینترنت!
وایمکس ایرانسل، اینترنت پر سرعت را با کیفیتی مطلوب در اختیار شما قرار می دهد. برای استفاده از این سرویس، شما میتوانید تنها از طریق یک مودم وایمکس و با استفاده از رایانه، نوت بوک، تبلت و یا گوشی های هوشمند خود، به اینترنت دسترسی یابید. توجه داشته باشید که برای استفاده از این سرویس، نیازی به خط تلفن ثابت و یا سیمکارتهای ایرانسل ندارید. با این سرویس منحصر به فرد، شما همیشه و در هر مکانی که پوشش شبکه موجود باشد، به اینترنت، با سرعت و استانداردی مناسب دسترسی خواهید داشت. در حال حاضر خدمات اینترنت از طریق وایمکس ایرانسل، در اکثر شهرهای استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس ارائه می گردد.
مزایا و برتری های وایمکس عبارتند از:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام آسان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنوع در نحوه پرداخت هزینه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توسعه ظرفیت تجارت الکترونیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عدم نیاز به کابل کشی و خطوط تلفن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عدم تداخل امواج و امنیت بالای شبکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکپارچگی مودم، فرستنده و گیرنده رادیویی در اندازه بسیار کوچک و قابل حمل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پهنای باند بین ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه تا ۲ مگا بیت بر ثانیه، بر اساس نوع درخواست کاربر
جشنواره بهار ۹۱ وایمکس ایرانسل
۱ فروردین تا ۳۱ خرداد ۱۳۹۱
عیدانه ویژه برای دوستداران فناوری:
مودم همراه وایمکس ایرانسل
در راستای ارائه خدمات ممتاز به شما کاربران عزیز وایمکس ایرانسل، این بار راهکاری در اختیار افرادی قرار می دهیم که در طول روز و در خارج از منزل یا محیط کار، نیازمند استفاده از اینترنت پرسرعت هستند. مودم همراه را نه تنها می توانید در نقاط مختلف شهر خود استفاده نمایید، بلکه می توانید در سفر به همراه خود داشته و در تمامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از آن برای اتصال به شبکه اینترنت استفاده کنید.لازم به ذکر است برای استفاده از رایانه شخصی، دستگاه مورد نظر باید مجهز به کارت شبکه بی سیم (Wi-Fi) باشد.
برخی ویژگی های منحصر به فرد این مودم عبارتند از:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابلیت حمل و نقل آسان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون نیاز به آنتن تقویت کننده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابلیت شارژ توسط آداپتور و USB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیگنال دهی قوی در مقایسه با مودم های مشابه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابلیت اتصال همزمان چند دستگاه (نوت بوک، گوشی های تلفن همراه، تبلت و غیره) به اینترنت از طریق فناوری Wi-Fi
۱,۹۹۹,۰۰۰ ریال
تنوع تعرفه ها برای همه سلیقه ها
شما کاربران وایمکس ایرانسل می توانید از تعرفه های متنوع این خدمات بهره مند شوید. جزئیات این تعرفه ها در جدول زیر ذکر شده است:
الان بهترین فرصت برای گرون کردن همه چیه چون همه خبرگزاریها ، روزنامه و شبکه های خبری تعطیلاً
منتظر باشید تا ایرانسل بخاطر اشتباه لپی و تایپی تو بنر هاش عذر خواهی هم بکنه البته با تاخیر بعد از تعطیلات
چون علیرغم کاهش تخفیف بلند مدت 25% و 17% به 8.4% تو تمام طرحهای 6 ماهش ، کماکان بنر های تبلیغاتیش تخیف های بالاتر از مبلغ واقعی رو تبلیغ میکنن .
تخفیف 25% و 17% برای طرحهای شش ماهه سرعت 128 ،256 و 512 قبلا به مبلغ 36.000 ،67.500 و 99.600 تومان ارائه میشد
شایان ذکر هست که مالیات بر اارزش افزوده در سال آتی از 4% به 5% افزایش پیدا میکنه که به مبالغ فوق میبایست اضافه نمائید.
پینگ من رفته رو 3000 ....... افتصاح شده
دوستان کسی ابعاد دقیق این مودم همراه جدید رو میدونه چیه؟
این عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عکسو ببینی متوجه میشی اندازه یه گوشی موبایل معمولیهنقل قول:
دوستان کسی ابعاد دقیق این مودم همراه جدید رو میدونه چیه؟
مثلا یه 5800 درنظر بگیر یه همچین اندازه ای داره
مودم جدید مال چه شرکتیه؟
- تعرفه های ایرانسل هم که بدتر از مبین نت شد. مثل اینکه حواسشون نیست مبین نت شبانه رایگان داره.
به به رفیق گرمابه و گلستان خودماننقل قول:
خدمت شما :
قیمت رو زده 19800 ین ژاپن به همراه مالیات . یعنی اینها 200 تومن میدن خیلی خوبه احتمال اینکه طرح ویژه بشه 100 به نظر کم میرسه. ولی یک چیز طبیعی نیست که اینها بیان یک برند ژاپنی استفاده کنند :18:
کد:http://www.shinseishop.jp/SHOP/URoad-8000.html
برند ژاپنی کجا بود فرزندم؟؟؟؟ اینا همه برای کشور دوست و برادرمون چین هست!!!! :20:نقل قول:
قیمت رو زده 19800 ین ژاپن به همراه مالیات . یعنی اینها 200 تومن میدن خیلی خوبه احتمال اینکه طرح ویژه بشه 100 به نظر کم میرسه. ولی یک چیز طبیعی نیست که اینها بیان یک برند ژاپنی استفاده کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قیمت مودم همراه هم یکی از اپراتورها اینو میگفت:
نقل قول:
در رابطه با مودم همراه جدید، قیمت فعلی آن برای مرحله اول هست، با استقبال از این نوع مودم طی ماههای آینده قیمت آن به حد مودم های فعلی خواهد رسید.
سلام.بنده قصد گرفتن سرویس وایمکس برای یک جا رو داشتم.
میخواستم ببینم دقیقا همون شهر هارو پوشش میده؟؟ چون دارم برای کارخانه میگیرم جاده ها رو پوشش نمیده!؟:41:
سرعتش چطوریه؟؟ مثلا با سرویس 128 یا 256 چقدر دانلود در ثانیه داریم؟؟اگر بیشتر بگیریم واقعا بیشتر میشه؟
ممنون :11:
شما هر سرویسی بگیری دقیقا همونو بهت ارائه میدننقل قول:
128 سرعت دانلود حدود 16 کیلوبر ثانیه
256 سرعت دانلود حدود 33 کیلو بر ثانیه
و.....
در ضمن در حین حرکت هم نمیشه از وایمکس استفاده کرد!
این تغییر تعرفه چطور هست؟
من الان 256 سه ماهه دارم که 2-3 روز پیش رو تغییر تعرفه زدم و به 6 ماهه تغییرش دادم اما نه علامتی میاد که این تغییر پذیرفته شده و نه جایی زده که از ماه بعد این تعرفه شما هست!
می ترسم اول عیدی، 1-2 روز بی نت بشم اگه کسی تغییر تعرفه داده تا حالا یه توضیح بده از کجا میشه فهمید تعرفه جدید پذیرفته شده
نگران نباش اگه تغییر تعرفه رو زدی شما اگه با پایان این ماه اون دوره 3 ماهه اولیتون تموم میشهنقل قول:
و تغییر تعرفه رو انجام دادین....خیالت راحت باشه
به محض ورود به دوره جدیدتون یعنی ساعت 12 مقارن اول فروردین طرح جدیدتون فعال میشه
ولی ممکنه گاهی چند ساعت طول بکشه نهایتا 2-3 ساعت طول میکشه تا طرح جدیدتون فعال بشه
جای نگرانی نیست
مرسی از دوستان بابت اطلاعات
چند تا سوال دارم:
1-این گیرنده به راحتی در مناطقی که تحت پوشش هست میتونه آنتن بده و از اینترنتش استفاده کرد؟قدرت آنتن دهیش چطوریاس؟الان وایمکس ایرانسل چطوریه؟قطعی وصلی زیاد داره؟سرعتش زیاد بالا و پایین میشه؟
2- وایمکس چون ارتباط بیسیم هست قاعدتا باید در موقعیت هایی که متحرک هستیم هم باید آنتن بده.حالا چرا نمیشه در حال حرکت ازش استفاده کرد؟یعنی فقط تو یه جا با استفاده از همین مودم های همراه هم بازم ایستاد تا بشه استفاده کرد؟
3-سرعت اینترنت ایرانسل اسمیه؟ یا اینکه مثل Edge اش مزخرفه؟
4- کسی استفاده کرده؟من برای تبلت میخوام ازش استفاده کنم.به درد اینکار میخوره؟
سلام
من الان مسافرتم تا 1 هفته از وایمکس استفاده نمی کنم . اگه هفتم به بعد پول این دوره رو واریز کنم چی میشه ؟ یعنی بعد هفتم واریز کنم دوباره فعال میشه و پول این هفت روز کم میشه یا نه ؟ دردسر نشه واسم ؟ میخوام پول این هفت روز از جیبم نره چه راهی هست ؟
درست صحبت کنید اینجا که چاله میدون نیست.نقل قول:
اطلاعات بیشتر از سازنده دارید به اشتراک بگذارید.
شما فکر کنم هنوز فرق برند رو با کشور سازنده رو نمی دونید ؟! Linksys یک برند آمریکایی هست که الان چین محصوصلاتش رو میزنه ولی با یک برند صد درصد چینی مثل Tp-Link که هم در چین طراحی میشه و هم اونجا ساخته میشه قابل قیاس نیست .
دوستان داستان این عدد 90000 که در موجودی حساب هست چیست؟ ایرانسل برای عید حجم رایگان داده؟
سلام دوستان
من تعرفه خودمو از 128 به 512 تغییر دادم ، خب انتظار دارم که سرعتش بالاتر بره ولی باز همونه که !!!
قضیه چیه ؟؟
مودم رو باید تنظیم کنم ؟؟ (مودم از نوع outdoor هست) .
تکمیل پست بالایی . دو تا عکس هم از e-card اینجا میذارم .
سلام
جریان این شماره 4 چیه ؟
500 مگه
عیدی یعنی ؟ :31:
سلام
من طرح را. به 128 پایه تغییر دادم پول را هم از حسابم کم کرده و طرح فعال شده ولی تو قسمت اختصاص داده شده نرفته
الان هر سایتی میزنم میگه :
" کرابر گرامی اعتبار حساب وایمکس شما پایان یافته است . لطفا جهت تمدید حساب خود به پورتال کنترل حساب مراجعه. فرمایید"
مشکل کجاست؟
یه تماس با پشتیبانی بگیرنقل قول:
سلام
من طرح را. به 128 پایه تغییر دادم پول را هم از حسابم کم کرده و طرح فعال شده ولی تو قسمت اختصاص داده شده نرفته
الان هر سایتی میزنم میگه :
" کرابر گرامی اعتبار حساب وایمکس شما پایان یافته است . لطفا جهت تمدید حساب خود به پورتال کنترل حساب مراجعه. فرمایید"
مشکل کجاست؟
عدد 707 با خط ایرانسل که هیچ هزینه ای از شارژ شما هم کم نمیشه و کاملا رایگانه ( البته فقط با خط ایرانسل )
تلفنت رو بزار روی اسپیکر بعد بشین یه فیلم ببین تا نوبتت شه ، آخه واسه من 15 دقیقه طول کشید ، چون پشت خطی زیاده امروز
ولی 100 درصد پاسخ میدن
ps : بچه ها من پرسیدم گفت اون هدیه هست و میتوند تا 4 فروردین استفاده کنید - حجم هدیه هم رندمه ، به یکی 3 گیگ دادن به یکی مثه منم 450 مگ :41:
آقا یکی جواب ما رو هم بده لطفانقل قول:
ضمنا عیدتون هم مبارک
نه بابا از اینا اول هر ماه میاد واسه گول زدنه :31: البته برای من همین هم این ماه نیومده :31:نقل قول: