[بحث و بررسی] Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
برای مشاهده جدول در سایز بزرگتر روی آن کلیک کنید.

توجه:

ـــ کلیه قیمت‌ها بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده‌اند.

ـــ ارائه خدمات به متقاضیان استفاده از سرعت های بیشتر از ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه، مشمول قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور می باشد.

ـــ سرویس‌های بلندمدت ۶ و ۱۲ ماهه تنها مختص کاربران جدید است.

ـــ پیش از اتمام دوره ۶ یا ۱۲ ماهه مذکور، تغییر طرح تعرفه و انتخاب سایر گزینه‌ها امکان‌پذیر نمی‌باشد.

عید نوروز با ساعات خوش وایمکس ایرانسل

در ایام نوروز (۱ تا ۱۵ فروردین ۱۳۹۱) کاربران اعتباری خدمات وایمکس ایرانسل می توانند از تخفیف ۵۰ درصدی ویژه بهره مند شوند. بدین ترتیب از ساعت ۲ بامداد تا ۶ صبح هزینه هر مگابایت مصرفی با ۵۰% تخفیف معادل ۵۰ ريال محاسبه می‌گردد.

ـــ لطفا توجه داشته باشید که تنها مشترکین اعتباری ایرانسل قادر خواهند بود از این پیشنهاد تخفیفی استفاده کنند.

مودم های وایمکس ایرانسل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• هزینه نصب و راه اندازی مودم معادل ۸۰۰۰۰ ریال می باشد.
• کلیه قیمت‌ها بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده‌اند.

برای ثبت نام سرویس وایمکس می‌توانید:

• در صفحه اصلی پورتال وایمکس روی گزینه «ثبت نام سرویس وایمکس» کلیک کرده و فرم ثبت نام را تکمیل نمایید؛
• به یکی از مراکز خدمات و یا فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل (که اسامی آنها در وب سایت ایرانسل آمده است) مراجعه کنید؛ یا
• از طریق شماره‌های ۷۰۷ (از خطوط ایرانسل) و ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ (از سایر خطوط) با مرکز تماس وایمکس ارتباط برقرار کرده و ثبت نام نمایید.

خدمات و محصولات جدید وایمکس ایرانسل

انتقال اعتبار خط به خط وایمکس ایرانسل (P2P):

۱. «انتقال اعتبار خط به خط از یک حساب وایمکس به حساب وایمکس دیگر»: شما کاربران وایمکس ایرانسل می توانید به راحتی از طریق حساب وایمکس خود به یک حساب وایمکس دیگر، اعتبار ارسال کنید. برای این کار کافیست به پورتال کنترل حساب اینترنتی (e-Care) در وب سایت ایرانسل وارد شوید و با کلیک بر روی «خدمات ارزش افزوده» و سپس انتخاب گزینه «سرویس انتقال خط به خط وایمکس»، نسبت به انتقال اعتبار اقدام نمایید.

طریقه فعال‌سازی سرویس P2P: به پورتال کنترل حساب اینترنتی (e-Care) در وب سایت ایرانسل وارد شوید و پس از کلیک بر روی «خدمات ارزش افزوده»، گزینه «انتقال خط به خط» را انتخاب نمایید. با کلیک بر گزینه «فعال‌سازی»، رمز عبور برای شما ارسال خواهد شد.

۲.«انتقال اعتبار خط به خط از حساب تلفن همراه به حساب وایمکس»: شما مشترکین سیم کارت های اعتباری ایرانسل می‌توانید مبلغی از شارژ موجود در حساب تلفن همراهتان را به هر حساب وایمکسی که مایلید منتقل کنید. برای این کار کد دستوری زیر را از خط ایرانسل تان شماره گیری نمایید:

برای تعیین رمز، یک پیامک حاوی عدد ۱۲ را به ۱۱۱۲ ارسال کنید و مطابق دستورالعمل دریافتی، رمز را انتخاب نمایید.

بسته افزایشی هدیه وایمکس:

شما کاربران وایمکس ایرانسل می توانید در هر زمان برای دوستانتان بسته افزایشی وایمکس خریداری نموده و به آنان هدیه کنید. برای این کار به پورتال کنترل حساب اینترنتی (e-Care) در وب سایت ایرانسل وارد شوید و پس از کلیک بر روی «خدمات ارزش افزوده»، گزینه «بسته افزایشی» را انتخاب نمایید و با استفاده از مراحل مشخص شده، بسته افزایشی مربوطه را برای حساب وایمکس مورد نظرتان خریداری نمایید.

روش های پرداخت هزینه ثبت نام وایمکس ایرانسل:

۱. پرداخت اینترنتی

برای استفاده از سامانه پرداخت الکترونیکی لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و روی گزینه «صورت‌حساب اینترنتی/ پرداخت اینترنتی» کلیک نمایید.

۲. خرید کارت شارژ

برای بارگذاری کارت شارژ لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و روی گزینه «شارژمجدد» کلیک کنید. کاربران فعلی وایمکس ایرانسل همچنین می توانند با استفاده از کد دستوری زیر، از این روش استفاده کنند:

لطفا توجه داشته باشید این سرویس تنها برای آن دسته از کاربران وایمکس قابل استفاده می‌باشد که در هنگام پر کردن فرم ثبت‌نام، در قسمت «تلفن همراه» شماره تلفن همراه ایرانسل خود را وارد نموده اند؛ بنابراین کاربرانی که از تلفن‌های همراه سایر اپراتورها استفاده می‌کنند و یا شماره تلفن همراه ایرانسل خود را در هنگام ثبت نام ارائه نکرده‌اند، امکان استفاده از این سرویس را نخواهند داشت. این افراد می‌توانند برای تعویض شماره تلفن همراه اعلامی در پرونده وایمکس خود، به قسمت خدمات مشترکین در «کنترل حساب اینترنتی» مراجعه نمایند و با کلیک بر گزینه «تغییر اطلاعات کاربر»، شماره تلفن همراه خود را تغییر دهند. دارندگان تلفن همراه ایرانسل همچنین می توانند از کد دستوری زیر استفاده کنند:

۳. پرداخت از طریق شارژ الکترونیکی:
برای استفاده از این سرویس می توانید به فروشندگان مجاز ایرانسل که دارای گواهی ارائه خدمات شارژ الکترونیکی (e-Charge) هستند مراجعه و حساب وایمکس خود را به مبلغ دلخواه شارژ نمایید.

۴. مراجعه حضوری به شعب بانک :
پرداخت بايد با در دست داشتن «شناسه پرداخت»، طبق اطلاعات بانكي روبرو صورت گيرد: بانک ملت به شماره حساب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يا بانک تجارت به شماره حساب ۲۱۰۴۴۷

• 18-03-2012, 15:02
    mahdi_mr

الان بهترین فرصت برای گرون کردن همه چیه چون همه خبرگزاریها ، روزنامه و شبکه های خبری تعطیلاً
    منتظر باشید تا ایرانسل بخاطر اشتباه لپی و تایپی تو بنر هاش عذر خواهی هم بکنه البته با تاخیر بعد از تعطیلات
    چون علیرغم کاهش تخفیف بلند مدت 25% و 17% به 8.4% تو تمام طرحهای 6 ماهش ، کماکان بنر های تبلیغاتیش تخیف های بالاتر از مبلغ واقعی رو تبلیغ میکنن .

تخفیف 25% و 17% برای طرحهای شش ماهه سرعت 128 ،256 و 512 قبلا به مبلغ 36.000 ،67.500 و 99.600 تومان ارائه میشد
    شایان ذکر هست که مالیات بر اارزش افزوده در سال آتی از 4% به 5% افزایش پیدا میکنه که به مبالغ فوق میبایست اضافه نمائید.
  • 18-03-2012, 15:53
    khold
    پینگ من رفته رو 3000 ....... افتصاح شده
  • 18-03-2012, 21:51
    sms11
    دوستان کسی ابعاد دقیق این مودم همراه جدید رو میدونه چیه؟
  • 18-03-2012, 21:58
    hamidrezavictor
    نقل قول:

این عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
  • 18-03-2012, 22:36
    mehdi_vsgh
    نقل قول:

عکسو ببینی متوجه میشی اندازه یه گوشی موبایل معمولیه
    مثلا یه 5800 درنظر بگیر یه همچین اندازه ای داره
  • 19-03-2012, 00:05
    adcomputer
    مودم جدید مال چه شرکتیه؟
    - تعرفه های ایرانسل هم که بدتر از مبین نت شد. مثل اینکه حواسشون نیست مبین نت شبانه رایگان داره.
  • 19-03-2012, 01:33
    sei_pm
    نقل قول:

به به رفیق گرمابه و گلستان خودمان
    خدمت شما :

قیمت رو زده 19800 ین ژاپن به همراه مالیات . یعنی اینها 200 تومن میدن خیلی خوبه احتمال اینکه طرح ویژه بشه 100 به نظر کم میرسه. ولی یک چیز طبیعی نیست که اینها بیان یک برند ژاپنی استفاده کنند :18:

کد:

http://www.shinseishop.jp/SHOP/URoad-8000.html
  • 19-03-2012, 09:18
    mehdi_vsgh
    نقل قول:

قیمت رو زده 19800 ین ژاپن به همراه مالیات . یعنی اینها 200 تومن میدن خیلی خوبه احتمال اینکه طرح ویژه بشه 100 به نظر کم میرسه. ولی یک چیز طبیعی نیست که اینها بیان یک برند ژاپنی استفاده کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برند ژاپنی کجا بود فرزندم؟؟؟؟ اینا همه برای کشور دوست و برادرمون چین هست!!!! :20:
    در مورد قیمت مودم همراه هم یکی از اپراتورها اینو میگفت:

نقل قول:

در رابطه با مودم همراه جدید، قیمت فعلی آن برای مرحله اول هست، با استقبال از این نوع مودم طی ماههای آینده قیمت آن به حد مودم های فعلی خواهد رسید.
  • 19-03-2012, 09:52
    ArashMiniStar
    سلام.بنده قصد گرفتن سرویس وایمکس برای یک جا رو داشتم.
    میخواستم ببینم دقیقا همون شهر هارو پوشش میده؟؟ چون دارم برای کارخانه میگیرم جاده ها رو پوشش نمیده!؟:41:
    سرعتش چطوریه؟؟ مثلا با سرویس 128 یا 256 چقدر دانلود در ثانیه داریم؟؟اگر بیشتر بگیریم واقعا بیشتر میشه؟
    ممنون :11:
  • 19-03-2012, 11:41
    mehdi_vsgh
    نقل قول:

سلام.بنده قصد گرفتن سرویس وایمکس برای یک جا رو داشتم.
    میخواستم ببینم دقیقا همون شهر هارو پوشش میده؟؟ چون دارم برای کارخانه میگیرم جاده ها رو پوشش نمیده!؟:41:
    سرعتش چطوریه؟؟ مثلا با سرویس 128 یا 256 چقدر دانلود در ثانیه داریم؟؟اگر بیشتر بگیریم واقعا بیشتر میشه؟
    ممنون :11:

شما هر سرویسی بگیری دقیقا همونو بهت ارائه میدن
    128 سرعت دانلود حدود 16 کیلوبر ثانیه
    256 سرعت دانلود حدود 33 کیلو بر ثانیه
    و.....

در ضمن در حین حرکت هم نمیشه از وایمکس استفاده کرد!
  • 19-03-2012, 14:29
    Alireza Taji
    این تغییر تعرفه چطور هست؟

من الان 256 سه ماهه دارم که 2-3 روز پیش رو تغییر تعرفه زدم و به 6 ماهه تغییرش دادم اما نه علامتی میاد که این تغییر پذیرفته شده و نه جایی زده که از ماه بعد این تعرفه شما هست!
    می ترسم اول عیدی، 1-2 روز بی نت بشم اگه کسی تغییر تعرفه داده تا حالا یه توضیح بده از کجا میشه فهمید تعرفه جدید پذیرفته شده
  • 19-03-2012, 15:02
    mehdi_vsgh
    نقل قول:

این تغییر تعرفه چطور هست؟

من الان 256 سه ماهه دارم که 2-3 روز پیش رو تغییر تعرفه زدم و به 6 ماهه تغییرش دادم اما نه علامتی میاد که این تغییر پذیرفته شده و نه جایی زده که از ماه بعد این تعرفه شما هست!
    می ترسم اول عیدی، 1-2 روز بی نت بشم اگه کسی تغییر تعرفه داده تا حالا یه توضیح بده از کجا میشه فهمید تعرفه جدید پذیرفته شده

نگران نباش اگه تغییر تعرفه رو زدی شما اگه با پایان این ماه اون دوره 3 ماهه اولیتون تموم میشه
    و تغییر تعرفه رو انجام دادین....خیالت راحت باشه
    به محض ورود به دوره جدیدتون یعنی ساعت 12 مقارن اول فروردین طرح جدیدتون فعال میشه
    ولی ممکنه گاهی چند ساعت طول بکشه نهایتا 2-3 ساعت طول میکشه تا طرح جدیدتون فعال بشه
    جای نگرانی نیست
  • 19-03-2012, 15:21
    sms11
    مرسی از دوستان بابت اطلاعات
    چند تا سوال دارم:
    1-این گیرنده به راحتی در مناطقی که تحت پوشش هست میتونه آنتن بده و از اینترنتش استفاده کرد؟قدرت آنتن دهیش چطوریاس؟الان وایمکس ایرانسل چطوریه؟قطعی وصلی زیاد داره؟سرعتش زیاد بالا و پایین میشه؟

2- وایمکس چون ارتباط بیسیم هست قاعدتا باید در موقعیت هایی که متحرک هستیم هم باید آنتن بده.حالا چرا نمیشه در حال حرکت ازش استفاده کرد؟یعنی فقط تو یه جا با استفاده از همین مودم های همراه هم بازم ایستاد تا بشه استفاده کرد؟

3-سرعت اینترنت ایرانسل اسمیه؟ یا اینکه مثل Edge اش مزخرفه؟
    4- کسی استفاده کرده؟من برای تبلت میخوام ازش استفاده کنم.به درد اینکار میخوره؟
  • 19-03-2012, 16:15
    mohandes66
    سلام
    من الان مسافرتم تا 1 هفته از وایمکس استفاده نمی کنم . اگه هفتم به بعد پول این دوره رو واریز کنم چی میشه ؟ یعنی بعد هفتم واریز کنم دوباره فعال میشه و پول این هفت روز کم میشه یا نه ؟ دردسر نشه واسم ؟ میخوام پول این هفت روز از جیبم نره چه راهی هست ؟
  • 20-03-2012, 01:37
    sei_pm
    نقل قول:

برند ژاپنی کجا بود فرزندم؟؟؟؟ اینا همه برای کشور دوست و برادرمون چین هست!!!! :20:
    در مورد قیمت مودم همراه هم یکی از اپراتورها اینو میگفت:

درست صحبت کنید اینجا که چاله میدون نیست.
    اطلاعات بیشتر از سازنده دارید به اشتراک بگذارید.
    شما فکر کنم هنوز فرق برند رو با کشور سازنده رو نمی دونید ؟! Linksys یک برند آمریکایی هست که الان چین محصوصلاتش رو میزنه ولی با یک برند صد درصد چینی مثل Tp-Link که هم در چین طراحی میشه و هم اونجا ساخته میشه قابل قیاس نیست .
  • 20-03-2012, 09:56
    pori.ya
    دوستان داستان این عدد 90000 که در موجودی حساب هست چیست؟ ایرانسل برای عید حجم رایگان داده؟
  • 20-03-2012, 10:25
    ata.royalfalcon
    1 پيوست (پيوستها)
    سلام دوستان
    من تعرفه خودمو از 128 به 512 تغییر دادم ، خب انتظار دارم که سرعتش بالاتر بره ولی باز همونه که !!!
    قضیه چیه ؟؟
    مودم رو باید تنظیم کنم ؟؟ (مودم از نوع outdoor هست) .

• 20-03-2012, 10:55
    ata.royalfalcon
    2 پيوست (پيوستها)
    تکمیل پست بالایی . دو تا عکس هم از e-card اینجا میذارم .

• 20-03-2012, 11:08
    ms368
    سلام

جریان این شماره 4 چیه ؟

500 مگه

عیدی یعنی ؟ :31:

• 20-03-2012, 11:39
    srtsrt
    سلام
    من طرح را. به 128 پایه تغییر دادم پول را هم از حسابم کم کرده و طرح فعال شده ولی تو قسمت اختصاص داده شده نرفته
    الان هر سایتی میزنم میگه :
    " کرابر گرامی اعتبار حساب وایمکس شما پایان یافته است . لطفا جهت تمدید حساب خود به پورتال کنترل حساب مراجعه. فرمایید"
    مشکل کجاست؟
  • 20-03-2012, 11:49
    ms368
    نقل قول:

سلام
    من طرح را. به 128 پایه تغییر دادم پول را هم از حسابم کم کرده و طرح فعال شده ولی تو قسمت اختصاص داده شده نرفته
    الان هر سایتی میزنم میگه :
    " کرابر گرامی اعتبار حساب وایمکس شما پایان یافته است . لطفا جهت تمدید حساب خود به پورتال کنترل حساب مراجعه. فرمایید"
    مشکل کجاست؟
    یه تماس با پشتیبانی بگیر
    عدد 707 با خط ایرانسل که هیچ هزینه ای از شارژ شما هم کم نمیشه و کاملا رایگانه ( البته فقط با خط ایرانسل )

تلفنت رو بزار روی اسپیکر بعد بشین یه فیلم ببین تا نوبتت شه ، آخه واسه من 15 دقیقه طول کشید ، چون پشت خطی زیاده امروز
    ولی 100 درصد پاسخ میدن

ps : بچه ها من پرسیدم گفت اون هدیه هست و میتوند تا 4 فروردین استفاده کنید - حجم هدیه هم رندمه ، به یکی 3 گیگ دادن به یکی مثه منم 450 مگ :41:
  • 20-03-2012, 12:01
    mohandes66
    نقل قول:

سلام
    من الان مسافرتم تا 1 هفته از وایمکس استفاده نمی کنم . اگه هفتم به بعد پول این دوره رو واریز کنم چی میشه ؟ یعنی بعد هفتم واریز کنم دوباره فعال میشه و پول این هفت روز کم میشه یا نه ؟ دردسر نشه واسم ؟ میخوام پول این هفت روز از جیبم نره چه راهی هست ؟

آقا یکی جواب ما رو هم بده لطفا
    ضمنا عیدتون هم مبارک
  • 20-03-2012, 13:19
    Mehran14233
    نه بابا از اینا اول هر ماه میاد واسه گول زدنه :31: البته برای من همین هم این ماه نیومده :31:
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 178 از 323 اولاول ... 78128168174175176177178179180181182188228278 ... آخرآخر