فقط در مورد سوالتان که در مورد زیرنویس پرسیدید، بگم که اکثر زیرنویس های فارسی ( یعنی بالای 99 درصد آنها) یا sub idx هستند که این گیرنده ها نمیتواند پخش کند و یا SRT هستند که اکثر گیرنده ها بدون مشکل پخش میکنند.نقل قول:
Printable View
فقط در مورد سوالتان که در مورد زیرنویس پرسیدید، بگم که اکثر زیرنویس های فارسی ( یعنی بالای 99 درصد آنها) یا sub idx هستند که این گیرنده ها نمیتواند پخش کند و یا SRT هستند که اکثر گیرنده ها بدون مشکل پخش میکنند.نقل قول:
ببخشید رابطه بین اهم بلندگوها و خروجی آمپلیفایر باید به چه صورت باشه؟نقل قول:
ممنون
با سلام خدمت دوستان
رایان عزیز خوب در مورد جامو فقط یک جا پیدا کردم مدل 506 تست صدا نمی داد با سابش 1750 مشکوک می زد که نو هست یا کار کرده .
پایونیر rs777 در مدت سه روز 30 نومن گران شد شد 1380
دنون 1312 xp 1280
یه جا b&w چیدا کردم تمام تیوتر هاش تعویش شده بود باز هم مرد بود گفت 2850
من هم دنون رو گرفتم صداش رو هم هنوز تست نکردم اینطوری پیش برود باید کم کم مارشال و میکرولب بگیریم .
از دوستان کسی سورس برای سی دی اصلی صوتی و دی وی دی و بلوری دارد با تشکر
سلام امیر آقا . الان همین فرمت sub idx رو گیرنده ایستر گفته پخش می کنه نمی دونم شاید فقط برای تبلیغات باشه . از دوستان کسی این گیرنده رو نداره ( x.vision 353(که به ما بگه :
این گیرنده از لحاظ مدیا پلیر چطوره ؟قدرت دریافت سیگنالش چطوره ؟و از همه مهم تر این که قدرت برد ریموتش خوبه یا نه ؟
دنون 1312 رو با بلند گو هاش خریدید 1280؟؟؟نقل قول:
یا فقط آمپ خالی؟؟
قیمت بلو پلیر ها چقدر شده بود؟؟؟
پلیر شما چی هست؟؟؟
تست کردید ما رو هم مطلع کنید.
بله من هم دي وي دي و هم بلوري اصل دارم.نقل قول:
ايميل بزنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهم میزان مقاومت بلندگو به جریان الکتریکی هست.آمپلی فایر ها معمولا یه توان فرکانسی دارند مثلا بین 4 تا 8 اهم.بلندگوی مورد استفاده هم باید اهمی توی این محدوده داشته باشه مثلا 8 اهم یا 6 اهم یا ...نقل قول:
اگر آمپلی فایر و بلندگو اهم یکسانی نداشته باشند باعث صدمه دیدن به بلندگو و یا آمپلی فایر میشه.هر چه اهم کمتر باشه آمپلی فایر نیازمند توان بیشتری برای راه اندازی بلندگو می باشد.
درود رایان عزیز
بالاخره آمپ 921 و باند جامو 428 روگرفتم 1930 کابل اتصال به بانده ها رو متری 2000 تومن ؟! روی هم شد 1980 البته یه کابل اچ دی ام ای 1.4 اشانتیون داد . نمی دونم مناسب خرید کردم یا نه ؟ عذاب وجدان دارم توی این شرایطی که مردم دارن
می خواستم بدونم برای اتصال دیوایس هایی چون ----- - لب تاب - پلیر و تبلت سام به چی صورت عمل کنم ؟ و از چه رابط هایی استفاده کنم که بهترین کیفیت تصویر و صدارو داشته باشه ؟(البته هم تی وی همآمپ ARC دارد ) و اینکه به آمپ وصل کنم یا به تی وی و چه کابل هایی خریداری کنم ممنون میشم زود جوابمو بدین
دوستی که سوال کرده بوده اند بله پکیج دنون 1312 با بلند گو شده 1280
پلیر هنوز انتخاب نکردم .
جناب رایان عزیز شما پلیر چی پیشنهاد می فرمائید
من نظرم وی پایونیر 140 و440 بود انتخاب دیگری هم شما می شود بفرمائید .
hp1351 دوست عزیز جامومی شود بفرمائیداز کجا گرفتیدو چند با ساب هست یا خیر
برای پایه بلند گو های دنون از کجا می شود گرفت کلا پایه برای بلند گو . با تشکر
درود
من جامو رو از پاساژ شرکا آقای دریایی گرفتم 110 بدون ساب پنج تیکه است مدل 428 شما قیمت دیگری دارید ؟ برای پایه هم چیز زیادی نمی دونم بهتر اقای رایان یا دوستان دیگر پاسخ بدن .
سلامنقل قول:
من یادم هست اینجا آقای رایان یا یکی دیگه گفته بود آگوستیگ پایه برای 1312 داره .
جاکوب جان من هم کاملا در شرایط شما هستم من هم می خواهم سینمای خانوادگی بخرم
نظرم 717 بود که فعلا دارم ازش نقد های خوبی نمی گیرم. کاش یکی بود کاملا در این زمینه توضیح می داد ( می دونم سابش قوی و خوب نیست اما در مورد بلند گو هاش و سایر امکانات پلیرش چیز زیادی نمی دونم - فقط می دونم vcd نمی خونه- flac نمی خونه- arc هست - یکی گفته بود center با بقیه هماهنگ نیست. تنظیم دستی نداره و .......) قیمتش هم 1050 شده از 660 تومن شده 1050 در عرض 8 ماه
شاید من هم کار شما رو کردم من در وبلاگ آقای برزین نقد 340 رو خوندم بد نگفته بود و همینطور نقد lx54 ,55 رو خوندم از اون ها هم بد نگفته بود .
می دونید که LX ها سیستم حرفه ای تری هستند تا 140 و 440 (قیمت 440 رو 470 تومن دیدم) نمی دونم پلیر دنون پیدا می شه یا نه و قیمت چند شده؟؟؟
اما خیلی خیلی ممنون میشم شما تجربیاتتون در اختیار من بزارید من تا 20 روز دیگه می خوام خرید هاموم رو انجام بدم .
در ضمن قیمت 1912 رو پرسیدید ؟؟ کسی داشت؟؟؟
حتما اگر باند گو های 1312 رو تست کردید به من بگید مخصوصا ساب ببینید جواب می ده یا نه؟؟؟
دوست عزیز خودم نخریدم یه ادم ناشی خرید:5:به هر حال امروز یکم به سیم انتنش ور رفتم مثه اینکه خوب شد، قیمت خریدش هم حدود 70 تومان البته پارسال.نقل قول:
سلام.مبارک باشه.با توجه به جو بازار فعلی مناسب خرید کردید.بهترین رابط تصویر کابل HDMI هست.ورژن 1.4 هم قابلیت 3D داره و هم ARC.می تونید برای کابل از برند Monster و یا DAIYO استفاده کنید.نقل قول:
سلام.پایونیر بلوری پلیرهای خوبی داره.سری جدید بلوری پلیرهای پاناسونیک خوبه.سامسونگ سری 6 بلوری پلیرهای خوبیه.نقل قول:
برای پایه هم باید تو مغازه ها پرس و جو کنید.پایه زیاده.باید مدل های مختلف رو ببینید تا بپسندید.
تشکر منظورم اینست که این ها رو به امپ وصل کنم بعد با یک کابل به تی وی یا برعکس یا .....
اگر می خواید صدای هر کدوم رو از آمپ بشنوید اول به آمپ و بعد به تلویزیون ولی اگر نمی خواید صداشون رو از آمپ بشنوی مستقیم به تلویزیون وصل بشه بهتره.نقل قول:
درود رایان خان نظر شما رو هم می خوام بدونم
با توجه به اینکه شما آمپ 921 دارید یا تجربشو دارید می خواستم اگه مکان داره از تجربه شما برای تنظیمات منوی آمپ استفاده کنم چون من زیاد وقت ندارم دفترچه راهنما رو بخونم اتصالات رو انجام دادم و از arc استفاده کردم دیگه چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟ مالتی زون چه کاربردی دارد ؟ضمنا شما از چه باندی استفاده می کنید تشکر
سلامنقل قول:
مبارک باشه
بلند گو های سراند 428 رو چطور نصب کردید؟؟ پایه گرفتید براش؟؟ یا رو دیوار نصب کردید؟؟
لطفا از تجربیاتتون برای ما بگید
سری 606 جامو رو نیز دیدید ؟؟؟قیمت چند هست؟؟
قیمت فوکال ها خیلی با لا بود؟ منظور سری 7 هست (ست کامل) 5.1
برای من جالب هست شما چرا 1912 نخرید یا 1612
قیمت اینها یا 921 خیلی فرق داره ؟؟
در ضمن آخر سر من نفهمیدم 920 هست یا 921
اینها با هم چه فرقی دارند؟
یک سوال برای آقای رایان
اگر من 1312 بخرم بعدا می تونم سری 428 جامو و یا 606 جامو را با 1312 ست کنم
آیا 1312 جوابگو خواهد بود؟؟
قیمت های جدید 1912 و یا 3312 رو دارید؟
1312 با بلندگو هاش شده 1280
درود مرسی
فعلا موقت تنظیم کردم تا سر فرصت پایه بگیرم یا روی دیوار یا با ام دی اف چیزی بسازم
سری 606 قوی تر و البته گرونتر حدود 1350
من فقط فوکال سیبو می دونم 1600
1912 و 1612 بالای 1300 قیمت دارن من 850 گرفتم
مدل 921 مربوط به 2012 است
شما چیزی مد نظر دارین ؟
353 در حال حاضر یکی از بهترین گیرنده های دیجیتال بازاره . قدرت سیگنال خوبی داره . مدیا پلیرش قویه و اکثر فرمتها رو پخش میکنه . نسبت به مدلهای قبلی xvision این مدل برد قوی تری داره و با توجه به مشخصات و قیمت و خدماتش انتخاب خوبیه .نقل قول:
كيفيت تصوير FULL HD
داراي خروجي HDMI
داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG
قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC
قابليت پخش تصوير با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv, mkv,divx, avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
ماشين زمان
قابليت ضبط يك كانال و تماشاي كانال ديگر
نرم افزار قابل ارتقا با USB و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)
نمايشگر شماره کانال يا ساعت
قابليت اجراي بازي هاي تعريف شده دستگاه
نمايش تصوير با قابليت بزرگنمايي در محدوده انتخابي تصوير
ظرفيت ذخيره بيش از 400 کانال
خروجي صداي ديجيتال SPDIF
فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده
تله تکست به صورتOSD يا VBI
پشتيباني از چند فرمت صدا و زير نويس چند زبانه
گزينه جستجوي خودکار و دستي کانال ها
نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه
دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي
نصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي ساده
راهنماي الکترونيکي برنامه ها EPG
پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال
نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي
داراي حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي
با سلام خدمت دوستان
می خوام قیمت های جدید رو بهتون بگم تا شاخ در بیارید
امروز زنگ زدم آکوستیک با یک نفر که کاملا مودب و با حوصله بود صحبت کردم
اما بگم از قیمت ها
1- 1312 XP شده 1400 پابه موجود نبود اما مدل هایمر رو ممکن بشه پیدا کرد جفتی نزردیک 100 تومن.
2- 1912 شده 1700
3- فوکال شده 1750 پایه برای فوکال ها جفتی 270 تومن
4- 3312 که پیدا نمیشه اگر بشه بالای 3 تومن و نزدیک 4 تومن
5- پلیر دنون 2010 اگر پیدا شود 1800
نظر آقای فروشنده رو می خوام اینجا منعکس کنم
1- نظر ایشون این بود که 1312 XP بیشتر سینمایی می باشد و زیاد موزیکال نیست
2- سری فوکال هم سینمایی و هم موزیکال هست
3- ایشون جامو رو در حد خودش خوب می دونست اما نداشت. و گفت که پیدا نمیشه و اینکه فوکال ها در کل بهتر از جامو می باشند( البته همه این نظر رو دارند)
5- آمپ پایونیر به نظر ایشون در مقابل دنون مخصوصا 1912 حرفی برای گفتن نداره ( حتی 1020) و حتی سری LX
6- نظر ایشون برای پلیر 440 یا 140 بود البته گفتن سامسونگ هم بد نیست.
پیشنهاد ایشون به من
1- خرید 1912
2- خرید سری فوکال سیب
3- خرید 440 یا 140
4- اگر در آینده بلند گو ایستاده بخوام دو عدد فرانت 716 بردارم و فرانت های سیب رو برای کانال 7.1 1912 استفاده کنم.
5- قیمت نهایی (1700+1750+450)=3900
6- اگر بخوام پایه بخرم 2*270 =540
7- قیمت کل با کابل و غیره = 4500 الی 4600
واقعا کسی فکرش رو هم نمی کرد یک پک به این سادگی قیمتش بشه نزدیک 5 میلیون
از کلیه دوستان می خوام نظراتشون رو بگن
( یک چیز جالب بگم : ایشون وقتی داشتند به من قیمت می گفتند یک ماشین حساب کنار شون بود و در صد های روز را به آن اعمال می کردند و می گفتند به طوری که من ساعتی که با ایشون تماس گرفتن دلار 2550 بود فکر کنم تا آخر وقت این قیمت ها هم دیگه نباشه و بره بالا)
واقعا در این شرایط پرداخت برای این سیستم برای من نیاز یه فکر کردن زیاد و مشورت زیاد داره .حقیقتش مبلغ بالای هست.
لطفا نظراتتون رو به من بگید با تشکر
خدا رو چه دیدید شاید دلار ارزون شد و بشه خرید
سلام.نقل قول:
من 921 ندارم.:20:
پژمان داره.از پژمان بپرس:5:
سلام.نقل قول:
خیلی ممنون از قیمت های به روزتون.
واقعا چه خبر شده.اینجور که پیش میره معلوم نیست کار به کجا میکشه.
درود پژمان خان
با توجه به اینکه شما آمپ 921 دارید یا تجربشو دارید می خواستم اگه مکان داره از تجربه شما برای تنظیمات منوی آمپ استفاده کنم چون من زیاد وقت ندارم دفترچه راهنما رو بخونم اتصالات رو انجام دادم و از arc استفاده کردم دیگه چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟ چطور می تونم تنظیماتی انجام بدم که برای تماشای فیلم و موسیقی مناسب باشه و هر دفعه تنظیم نکنم MCACC چه کاربردی دارد ؟ .ضمنا شما از چه باندی استفاده می کنید تشکر
سلام رایان جان خوبی؟
اول خواستم بابت راهنمایهای قبلی تشکر کنم
دیروز برای دوستم یه ست Jamo 506 با آمپ 821K وساب سیب فوکال گرفیتیم
که قیمتا به تریب
1/300
690
650
میدونم باید قبل از خرید این سوالها رو می پرسیدم ولی متاسفانه دوستم یه مقدار عجول بود رفتیم گرفتیم
حالا بگذریم میخواستم نظرتون رو در مورد این آمپ بدونم که جوابگوی این ست هست و میشه از توان کامل و کیفیت آن استفاده برد؟
نظرتون در مورد ست Marantz NS-7000 چیه بخواید اگه هم رده ای برای اون پیشنهاد کنید چه مدلی هست؟ من خودم از کیفیت ساختش خیلی خوشم اومده ولی متاسفانه فروشنده صداشو برام تست نگرفت
قیمتشم هم 1/380 بود
سلام
آیا دقت کردین که شکل آمپ 1912 در سایت آمریکا با سایت خاور میانه فرق می کنه
حتی در سایت فروشگاه آکوستیک هم دو قیافه موجود هست
آیا اینها با هم فرق دارند؟؟؟
آقای رایان که 1912 داره لطف کن جواب بده
در ضمن به چند تا تاپیک قبلی هم که قیمت ها رو گرفته بودم و پیشنهاد آکوستیک بود جوابی ندادی
لطفا راهنمایی کن
آیا خود شما از 1912 راضی هستی ؟؟ و با پایونیر 921 و یا 1021 و یا سری LX مقایسش کردی ؟؟
زمانی بوده که احساس کردی کاش مدل دیگری از دنون یا چیز دیگری انتخاب می کردی ؟؟
حقیقتاش در مورد پلیر 440 رو فاینال کردم
اما در مورد آمپ به جواب قطعی نرسیدم (اون هم با قیمت های که عرض کردم)
یک سوال دیگر 1912 می تواند 428 یا 606 جامو را جواب بدهد یا کم می آورد؟؟
از بلند گو های فوکال سیب چقدر رضایت دارید؟؟؟
با تشکر
سلام.خیلی ممنون.شما خوبی؟نقل قول:
خواهش می کنم.انجام وظیفست.
مبارک دوستتون باشه.
آمپ خوبیه ولی اگر 921 می گرفتی بهتر بود.
منظورتون سری LS 7000 هست فکر کنم.اگر منظورتون این ست بلندگو هستش که اصلا توصیه نمی کنم.من خودم صداش رو اصلا نپسندیدم.
سلام.نقل قول:
در مورد راهنمایی قبلی خب شما به وضوح نگفتی چقدر میخوای هزینه کنی و در کل می خوای چیکار کنی.
من خودم از 1912 راضی هستم.آمپ های پایونیر به نسبت آمپ های دنون صدای کمی تیزتر دارند و من نرمی دنون رو دوست دارم.یه نکته دیگه اینکه اگر نظرتون رو آمپ دنون هست این رو بدونید که تو این رده از محصولات دنون نمی تونید خیلی توی صدا دست ببرید و مثل پایونیر نیست که چند مدل اکولایزر و حتی اکولایزر دستی داشته باشه.اگر اخلاقی دارید که خیلی صدارو دستکاری می کنی باید کنار این آمپ پلیری تهیه کنید که قابلیت اکولایزر های مختلف رو داشته باشه تا برای پخش موزیک به اون چیزی که می خواید برسید.
نه احساس نکردم که کاش مدل دیگه ای می گرفتم چون آمپ قوی تر برای بلندگوهای من نیازی نیست.در کل راضی ام.
پلیر خیلی خوبیه.
در مورد آمپ بودجه خودت رو مشخص کن تا بشه به نتیجه ای رسید.
بله می تونه بلندگوهایی که نام بردی درایو کنه.
خیلی راضی ام.البته تو زمینه موزیک رضایت 100% ندارم ولی تو بحث سینمایی 100% راضی ام.
درود پژمان خان لطفا جواب بدهید
با توجه به اینکه شما آمپ 921 دارید یا تجربشو دارید می خواستم اگه مکان داره از تجربه شما برای تنظیمات منوی آمپ استفاده کنم چون من زیاد وقت ندارم دفترچه راهنما رو بخونم اتصالات رو انجام دادم و از arc استفاده کردم دیگه چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟ چطور می تونم تنظیماتی انجام بدم که برای تماشای فیلم و موسیقی مناسب باشه و هر دفعه تنظیم نکنم MCACC چه کاربردی دارد ؟ .ضمنا شما از چه باندی استفاده می کنید چیدمان باندها و فواصل آنها چطور باشد مناسبتر است ؟چطور از رادیو استفاده کنم آیا کاربردی است ؟ضمنا تنظیمی دارد که منوی آمپ بر روی تلوزیون نمایش داده شود ؟ چگونه ؟ تشکر
نقل قول:
آقای رایان عزیز
با تشکر از پاسخ جنابعالی
1- در مورد تفاوت ظاهر دنون 1912 نظرتون چی هست؟
2- در زمینه مشخص کردن بودجه برای آمپ باور کنید به نتیجه خاصی نرسیدم. اما اگر به یقین برسم آمپی از هر نظر جواب نیاز های موزیکی و سینمایی من رو بده و برای تغییرات در بلند گو ها در آینده ظرفیت لازم رو داره . حاضرم مبلغ مورد نظرم رو بالا ببرم.
3-جلب هست قیمت 1912 400 دلار هست چطور در ایران به نزدیک 1800 تومن میرسه خدا می دونه
4- فروشگاه آکوستیک می گفت فوکال سیب کاملا موزیکال هست و 1312 بیشتر سینمایی. اما شما رضایت 100 % ندارید (البته قبول دارم با توحه به هزینه ای کردید و مقایسه با سایر بلند گو های فوکال این موضوع رو ذکر کردید)
5- شما چند درصد رضایت دارید
6-بیشتر مصارف من موزیکال می باشد (تقریبا همیشه )و گاهی فیلم ( هفته ای 1 ) لطفا با توجه به این موضوع من رو در خرید آمپ و بلند گو و پلیر راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان
شرمنده آقای رایان عزیز
آیا 1912 قادر به پخش flac هست
کدام آمپ قادر به پخش flac می باشد
پلیر 440 قادر به پخش flac می باشد.
در ضمن نظر شما در مورد 440 برای پلیر چیست
در ضمن از دوستان کسی 440 داره نظرش رو در این مورد اینجا ذکر کنه
لطفا
با تشکر
خواهش می کنم.نقل قول:
1-امکان داره سفارش جای دیگه باشه و از جای دیگه وارد شده باشه.ولی معمولا سفارش خاورمیانه باید باشه.مال من سفارش خاورمیانه است.
2-فعلا که با توجه به گرونی ها قیمت رو باید از بالا بالاتر ببری.بیشتر در مورد آمپ ها مطالعه کن و سعی کن ریویوهای بیشتری بخونی تا بتونی نتیجه گیری کنی.
3-قیمت 1912 من یادمه 550 دلار بود.اون زمان که دلار 1200 تومن بود من خریدم 980 تومن.الان که دلار 2600 تومنه.
4-این مقوله دیگه بر می گرده به انتظارات خود آدم.
5-رضایتم رو قبلا گفتم.تو زمینه سینمایی 100 در صد و تو موزیک میشه گفت 70 درصد.
6-خب باز هم عرض می کنم که شما باید یه سقف بودجه ای مشخص کنید وگرنه برای صدای خوب بلندگوی سری scala utopia شرکت فوکال هست که 100 میلیون براتون تموم میشه.:5:
خواهش می کنم.نقل قول:
امتحان نکردم ولی تو مشخصاتش که ذکر شده پشتیبانی می کنه.
باید مشخصات آمپ هایی که مد نظرتون هست مطالعه کنید.من دقیق نمی دونم.
تو مشخصاتش که چیزی در این رابطه ذکر نشده.قبل از خرید یه فایل flac همراه خودتون ببرید و تست کنید.
پلیر بسیار خوبیه.پیشنهاد می کنم.
با سلام دوستان لطفا راهنمائی و اعلام نظر کنند :
تقریبا 6 سال پیش یک دستگاه سینما خانگی سونی خریدم که کم و بیش از آن راضی بودم ولی در چند روزه گذشته با توجه به اینکه tv را عوض کردم و یک ال ای دی 55 اینج سامسونگ سه بعدی گرفتم تصمیم به خرید یک دستگاه سینمای خانگی جدید گرفتم براین اساس و با مطالعه این تاپیک pioneer bcs 717 را خریدم ولی به هیچ وجه از صدایش راضی نیستم ؛ ساده تر بگم اصلا صداش واضح نیست باندهای sourand که عمدتا صدای فففففففف ( نویز پخش میکنه ) وقتی میخواهم صدای تلویزیون را از باند ها داشته باشم بجز باند مرکزی بقیه همین مشکل را دارند توضیح اینکه کابل HDMI و OPTICAL شرکتی و مرقوب بکار بردم و هنوز ( رس ی و ر ) را وصل نکردم تنظیمات TV و سینما را درست انجام دادم ولی این این موضوع بد جوری تو ذوقم خورده و مرا نگران کرده دوستان لطفا راهنمائی کنید شاید تنظیم خاصی دارد که من از آن قافل بودم یا اصلا همینطوریه و توقع من زیاده
دورود
1- دوستان میشه لطف کنید و بگید بین سه مدل پایونییر rs777 و rs33 و es33 چه تفاوت هایی هست؟ کدوم بهتره؟
2- آیا حالت todoroki که فقط مدل rs33 داره، واقعا چیز خوبی هست، و نبودش در دو مدل rs777 و es33 حس میشه؟ من خودم نمیدونم که این حالت چه صدایی داره و آیا وافعا تاثیری داره یا نه؟
3-موسیقی و فیلم و سریال به شدت نگاه می کنم و بالا بودن کیفیت صدا و تصویر برام مهمه. مدل های rs777 و es33 از صداهای بیشتری پشتیبانی میکنه. آیا نبودش در مدل rs33 حس میشه؟
4-مدل های rs777 و es33 از صداهای زیر پشتیبانی می کنند(پشتیبانیشون بهتره ولی حالت todoroki رو ندارن) صداهایی که از فیلم هام دارم، DTS و Dolby Digital هستن. آیا واقعا فرقی بین مدل های rs777, es33 و rs33 احساس می کنم؟ یعنی آیا می ارزه که 200 تومن بیشتر بدم و مدل rs777 رو بگیرم ولی حالت todoroki رو که مدل rs33 داره، نداشته باشم؟ یا بهتر هست که همون مدل rs33 رو بگیرم. بخاطر اینکه از صداهایی که از فیلم هام دارم میتونم از مدل rs33 انتظار داشته باشم.
5- به نظر شما اگه صبر کنم افت قیمتی خواهد بود؟ به نظرم قیمت ها 200 تومن اضافه شده!!
ببخشید که زیاد شد.
ممنون میشم پاسخ بدین.
سلامنقل قول:
1-تفاوت آنها در قابلیت های آمپلی فایر که جزیی هست و نوع بلندگو هستش.که البته بلندگوها صدایی نزدیک به هم پخش می کنند.
2-این حالت نوعی بالاتس صدای باس و تریبل هست و شما تو آمپلی فایرهای دیگه هم با تنظیم دستی می تونید به صدایی نزدیک به اون برسید.البته بیشتر به نظرم برای آهنگ های دیسکویی کاربرد بیشتری داره.
3-اگر از فایل های بلوری استفاده کنید حس میشه.
4-صداهای مد نظر شما در هر سه مدل پشتیبانی میشه.این دیگه بستگی به شما داره که بخواید 200 تومن اضافه تر هزینه کنید یا نه.اگر در آینده بخواید از فایل های بلوری استفاده کنید بهتره مدل 33 رو نگیرید در غیر این صورت مشکلی نداره.
5-والله در این مورد بهتره که اقتصاددانان نظری بدن.
احتمالا شما جایی تو تنظیمات اشتباه کردید.دفترچه رو مطالعه کنید.من دقیق از تنظیمات خبری ندارم.نقل قول:
ببینید تنظیمات آمپ به سلیقتون بر میگرده اینکه مثلاً اکولایزر رو چطور تنظیم کنید.نقل قول:
MCACC هم تنظیم خودکار بلندگو هست که با میکروفنی که توی جعبه هست این کار رو انجام میده از توی منو که میرید خیلی ساده و بصورت گرافیکی راهنماییتون می کنه و مراحل رو همون طور که می گه انجام میدید.
بلندگو های من جامو 606 هست با ساب 300 جامو.
چیدمان بلندگو ها هم معمولش اینه که بلندگوهای فرانت تقریباً به یه فاصله از محل قرار گیری شما در جلو قرار می گیرند و بلندگوهای عقبی هم ترجیحاً دارای زاویه به سمت شما ساب هم که محل قرار گیریش بسته به فضای شما داره ترجیحاً جایی که صداش دچار اکو نشه.
برای استفاده از رادیو از سورس هاتون رادیو انتخاب می کنید اینکه کاربردی هست یا نه بستگی به این داره که رادیو گوش می کنید یا نه؟!
تنظیم نمی خواد کلاً منوی آمپ روی تلویزیون نمایش میده مگه جای دیگه ای هم می شه منوی آمپ رو دید.
البته با گوشی های آندروید یا اپل می تونید با نصب برنامه تنظیمات آمپ رو بصورت گرافیکی انجام بدین.
درود پژمان
من فقط اتصال hdmi از tv to amp دارم و منویی به من نشون نمید ه . ممکن اتصال دیگه ای باید داشته باشم اجرای mcacc رو با جزییات توضیح دهید تشکر زحمت می شه . ضمنا تب لت سامسونگ رو میشه اتصال داد مثل اپل ؟