ما که پیچیدیمش!نقل قول:
البته هفته اول و اخر همیشه مهم بوده!:31:
حذف و اضافه امکان باز شدن درس پر شده هست؟
Printable View
ما که پیچیدیمش!نقل قول:
البته هفته اول و اخر همیشه مهم بوده!:31:
حذف و اضافه امکان باز شدن درس پر شده هست؟
من تحقیق کردم فقط ده درصد تخفیف شهریه ثابت میدن :31: زحمت کشیدننقل قول:
نقل قول:
هفته اول و اخر که کلا تعطیله منم نرفتم
اره احتمال داره به ظرفیت یه کلاس اضافه کنن همچنین گروه یه کلاس تازه باز کنه
خودكار انجام ميشه ؟نقل قول:
من تحقیق کردم فقط ده درصد تخفیف شهریه ثابت میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمت کشیدن
چون شهريه همون قبلي هست
يا بايد برم نامه بازي ؟
نه باید بری پیش رییس دانشگاه با کارنامت بعد نامه میده برات ببری پیش مسئول گروه و امور مالی برات تخفیف حساب کنننقل قول:
شانس ما تا پارسال 20 درصد بود به ما رسید شد ده درصد
این قانون 10 % از شهریه کم کردن شامل معدل 17 به بالا هم میشه؟
سلام
ما فردا حذف و اضافه داریم
امکان داره در حذف و اضافه یه درس با یه استاد دیگه ارائه بشه ؟
چون تا امروز ارائه نشده :31:
امکانش هست فردا بزنن رو سایت ؟
من بالای 18 رو شنیدم ولی اینم شنیدم که اگه تو رشتت جز سه نفر اول ورودی همون سال که معدلت بالا باشه هم باشی تخفیف میدننقل قول:
اره امکان داره مثلا برای ما ریاضی دو ، دو کلاس گذاشتن پر شد دیروز دیدم با اینکه حذف و اضافه شروع نشده یه کلاس دیگه با یه استاد دیگه گذاشتننقل قول:
بنده هم هفته اول پیچیدم :دی
حالا سوال. برای شیمی آلی باید میرفتیم دانشگاه آموزش تا اکان برداشتن شیمی آلی رو برامون فعال کنند. من امروز پاشدم رفتم و برام باز کردند و گفتند فردا ثبت نام با تاحیره، برو بردار شیمی رو. حالا من ثبت نام کردم، 17 واحد برداشتم تموم شده.. فرق حذف و اضافه - که از دو روز دیگس - با ثبت نام با تاخیر چیه پس؟!
یه چیز دیگه. میخواستم بعد برداشتن شیمی آلی یه 3 واحدی دیگم رو حذف کنم که 17 واحد بمونم. به نظرتون این کارو بکنم؟ ترم اول گند زدم. واقعا هیچی نخوندم و فقط رفتم سر جلسه. نمیخوام این ترم که قصد آدم شدن دارم یهو واحدام زیاد باشه و بمونم توش. نظرتون چیه؟
فرق چندانی نداره فقط تو حذف و اضافه ممکنه اگه درسی تمام ظرفیت هاش پر شده باشه اضافه کنن به تعداد ظرفیت یا کلاس جدید دایر کنن مثلا من خودم دیفرانسیل برداشتم روز موعد انتخاب واحد فیزیک برنداشتم بعدش پشیمون شدم 23 بهمن روز انتخاب واحد واسه تاخیری ها بود و کسایی که هنوز انتخاب واحد نکرده بودن ولی منم رفتم دیفرانسیل حذف کردم و فیزیک برداشتم . در حالی که اگر قرار بود صبر کنم واسه حذف و اضافه ظرفیت پر شده بودنقل قول:
به نظر من 3-4 ترم اول 17-18 کافیه که بتونی پاس کنی همه رو و اینطوری روحیت هم میره بالا واسه ادامش :دینقل قول:
یه چیز دیگه. میخواستم بعد برداشتن شیمی آلی یه 3 واحدی دیگم رو حذف کنم که 17 واحد بمونم. به نظرتون این کارو بکنم؟ ترم اول گند زدم. واقعا هیچی نخوندم و فقط رفتم سر جلسه. نمیخوام این ترم که قصد آدم شدن دارم یهو واحدام زیاد باشه و بمونم توش. نظرتون چیه؟
من خودم ترم اول 20 واحد بهم دادن ( ترم اول کلا خودشون انتخاب واحد میکنن) ولی من فیزیک به دلیل استاد بدش نرفتم و 17 واحد امتحان دادم و همه هم پاس شد با معدل بالای 18
با اینکه این ترم چون بالای 18 شدم و میتونم 24 تا واحد هم بردارم ولی همون 17 واحد برداشتم که فشار زیاد هم نیاد و همه رو هم با نمره خوب پاس کنم ( ضمنا اینم در نظر داشته باش که ترم اسفند تا تیر زمانش کوتاه تر هست نسبت به ترم مهر تا دی )
در ضمن اینطور که میگی فقط رفتی سر جلسه معدلت بالای 12 شد که ؟ اگه زیر 12 شده باشی که بیشتر از 14 تا نمیتونی برداری
بلی بالای 12 شد xDنقل قول:
در ضمن اینطور که میگی فقط رفتی سر جلسه معدلت بالای 12 شد که ؟ اگه زیر 12 شده باشی که بیشتر از 14 تا نمیتونی برداری
مرســــــی
دوستان مدار1 رو میتونم بدون برداشتن معادلات دیفرانسیل که هم نیازش هست بردارم؟
اگه همنیاز هست ، بله میتونید بردارید...نقل قول:
سلام دوستان .
اگر شما بطور مثال درس ریاضی 1 رو که پیش نیاز ریاضی 2 هست بگیرید ولی پاس نشید . در ترم بعدی هر دوی این درس هارو باهم بگیری ولی فقط ریاضی 2 رو پاس کنی . ایا میتونی ریاضی 1 رو بذاری و در اخرین ترم ها بگیری ؟
منظورم اینه شما اگر درسی رو که پیشنیاز درس دیگه هست پاس نکنید ولی درس بعدش رو پاس کنین میتونین هر موقع دلتون خواست اون درس رو بگیرین ؟ یا اینکه اگر اون درس رو بعد از دو ترم نگیرین همون درسی رو هم که پاس کردین دانشگاه حذف میکنه ؟
ایا این قانون وجود داره ؟ خواهشا اگر واقعا مطمئن هستین پاسخ بنده رو بدین .
اين طور كه من ميدانم نميشهنقل قول:
بايد معادلات گرفته بشه هم زمان باهاش
بدون معادلات نميشه
همنیاز هم همون معنی هم زمان گرفتن رو می ده دیگه:31:نقل قول:
خوب همزمان گرفتن نه اينكه اول مدار گرفتن بعد معادلات :31:نقل قول:
اگه همنیاز هست لازم نیست حتما باهم بردارننقل قول:
سیستم فقط واسه پیشنیازها مهمه و اجازه نمیده ...
کسی از دوستان اطلاعی نداره ؟نقل قول:
سلام دوستان...
من می خواسنتم بدونم کنکور 91 آزاد برای اصلاحیه زمانی رو اختصاص می دهد یا نه؟
الان ثبت نام فقط داره
ما الان ثبت نام کردیم و رشته ها رو جابه جا زدیم
بعد تو سایت کانون نوشته بود که برای اصلاح باید کارت اعتباری خرید و از اول ثبت نام کرد.در ضمن این مورد رو برای کسانی که مرحله اول ثبت نام کردند نوشته بود
می خوام بدونم اگه کارت بخرم من هم می تونم ثبت نام کنم مجدد؟و اینکه نوشته بود ثبت نام دوم به منزله ثبت نام اصلی هست..
خواهشا کمک کنید
جالبه یعنی کسی جواب سوال من رو نمی دونه؟
سلام
می خواستم بدونم شهریه واحدها هم به مرور زیاد میشه یا مثل شهریه ثابت تا آخر دوره تحصیلی همین قدره؟
اينا چقدر بي وجدان هستن به خدا
رفتم واسه معدل الفي تخفيف ده درصد رو بگيرم
ميگه شما بايد دو ترم پشت سر هم معدل الف بشي
و بعد تمام معدل الفي ها رو جمع ميكنيم
و به بالاترين معدل
فقط يك نفر !!!!!!!!
ده درصد تخفيف ميديم !!!
چقدر خدا زده شده اين دانشگاه آزاد ديگه !
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
شهريه ثابت هم زياد ميشه !نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم شهریه واحدها هم به مرور زیاد میشه یا مثل شهریه ثابت تا آخر دوره تحصیلی همین قدره؟
ولي خب ورودي 85 شهريه ثابتي كه ميده تا چند سال بعد هم بايد همونو بده
ولي شهريه واحد كه ميره بالا سراسري هست
همه بايد بدن ...
چه ورودي 85 چه ورودي 90
نقل قول:
SALAM
شهریه ثابت و شهریه واحدها بدون تغییر هستش....
پس يه توضيحي بي زحمت بدين چرا دانشگاه اينجا سال 88 يه شهريه واسه واحدها از ما گرفتنقل قول:
SALAM
و دو سال بعد كه افزايش پيدا كرد
واسه ما هم زياد شد !
ســلام...نقل قول:
س يه توضيحي بي زحمت بدين چرا دانشگاه اينجا سال 88 يه شهريه واسه واحدها از ما گرفت
و دو سال بعد كه افزايش پيدا كرد
واسه ما هم زياد شد !
نه اینطور نیست از اسمش مشخصه شهریه ثابت که هر ترم از شما یه مبلغی ثابت گرفته میشه...
شهریه متغییر که همون شهریه واحد هاتونه....هر ترم هم بیشتر میشه.....حتی یه بار هم شد برای ما روز انتخاب واحد یه قیمتس بود آخر ترم که میخواستی کارت امتحان بگیری یه سری از دروس افزایش قیمت داشت..فقط همون یه بار بود..
ببخشيد منم همينو ميگم !نقل قول:
ســلام...
نه اینطور نیست از اسمش مشخصه شهریه ثابت که هر ترم از شما یه مبلغی ثابت گرفته میشه...
شهریه متغییر که همون شهریه واحد هاتونه....هر ترم هم بیشتر میشه.....حتی یه بار هم شد برای ما روز انتخاب واحد یه قیمتس بود آخر ترم که میخواستی کارت امتحان بگیری یه سری از دروس افزایش قیمت داشت..فقط همون یه بار بود..
آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات بد ميده !
نقل قول:
نه عزیز
چند وقت پیش با یکی از رئیس دانشگاهها صحبت میکردم میگفت که ما به نفعمون هستش یک دانشجو زودتر فارغ التحصیل بشود چون هزینه و هزینه استاد بیشتر میشه ...
بله برخی دروس هستند افزایش دارند.بستگی به شرایط درس و دانشگاه داره
کسی از دوستان از مورد بنده اطلاعی نداره ؟نقل قول:
:دی دمشون گرم بابا میگفتی بهشون ورشکست نشن پس منم بیخودی نرم دنبالشنقل قول:
دانشگاه آزاد اصلاحیه نداره ، اما اگه خواستید میتونید از اول دوباره ثبت نام کنید!!!نقل قول:
سلام من یکی از دوستانم که با هم وارد دانشگاه شدیم و الان ترم آخرمون هست ولی ایشون هم ترم قبل مشروط شده هم اینکه الان یه درس که پیش نیاز درس دیگه هست رو با هم برداشته یعنی دو تا درس با هم در یک ترم ! کلا 16 واحد هم داریم حالا میخوام ببینم دانشگاه با توجه به ترم آخر بودن و 16 واحد باقی مانده به ایشون اجازه میده که این 16 واحد رو با این شرایط پاس کنه؟ یا باید 2-3 واحد برای تابستون نگه داره !
و مورد بعد که اذیتش بیشتر هست اینه که درس مقاومت مصالح که پیشنایز درس اجزا ماشین هست و هم نیاز آزمایشگاه مصالح ! رو با هم برداشته و میترسه که حذفش کنن ما از طرفی شنیدیم که ترم آخر باشیم ایرادی نداره و واحد های باقی مانده رو میدن حتی پیش نیاز باشه !
چون این جوری اگه این 3 درسشم حذف کنن دیگه این ترمش کاملا افتضاح میشه !
کسی از دوستان نیست اینجا که اطلاع داشته باشه ؟نقل قول:
اگر فکر میکنین سوالم گنگ مطرح شده بفرمایین تا واضحتر سوال کنم .
فرهاد دانشجو با حکم وزير علوم رئيس دانشگاه آزاد شد +متن حکم
فرهاد دانشجو با حکم وزير علوم به مدت 4 سال به رياست دانشگاه آزاد منصوب شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران با تفويض اختيار رئيس جمهور به وزير علوم،حکم انتصاب رئيس دانشگاه آزاد اسلامي توسط کامران دانشجو ابلاغ شد. متن اين حکم بدين شرح است:
جناب آقاي دکتر فرهاد دانشجو
سلام عليکم
بنا به پيشنهاد هيات امنا دانشگاه آزاد اسلامي و راي اکثريت قاطع شوراي عالي انقلاب فرهنگي در جلسه 705 مورخه1390/10/27 و طبق مصوبه "الحاق يک تبصره جديد به بند ه ماده 12 اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي"جلسه 707 مورخ 1390/11/25 شوراي عاي انقلاب فرهنگي و در اجراي نامه شماره 90/14577/دش مورخ 1390/12/7 رئيس محترم جمهور و رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي مبني بر تفويض در صدور حکم رئيس دانشگاه آزاد اسلامي توسط وزير علوم،تحقيقات و فناوري و نظر به مراتب تعهد،دانش،شايستگي و نيز تجارب ارزنده شما در مديريت دانشگاهي و امور آموزش عالي به موجب اين حکم جنابعالي به مدت چهار سال به رياست دانشگاه آزاد اسلامي منصوب مي شويد.
اميدوارم با جلب مشارکت اساتيد،دانشجويان و کارکنان خدوم ان دانشگاه و بهره مندي از تجارب ارزشمند آنان،در تحقق هر چه بيشتر پيشبرد اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي بويژه در امور علمي و فرهنگي موفق و مويد باشيد.تعالي معنوي،علمي،فرهنگي و گسترش امر آموزش و پژوهش مبتني بر سند چشم انداز و سياست هاي کلي مظام با اهتمام به حفظ بيت المال ،صرفه جويي در هزينه هاي غيرضروري و تقويت انضباط مالي و اداري،آموزش و پژوهشي مورد انتظار است.اميد است تحت مديريت انقلابي و هوشمندانه جنابعالي ،دانش آموختگان مومن،متعهد و عالم در تراز جامعه اسلامي پرورش يابد.
کامران دانشجو
وزير علوم، تحقيقات و فناوري
عبدالله سجادی جاغرق رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با بیان اینکه مهلت ثبتنام دور دوم کنکور سراسری ۹۱ دانشگاه آزاد یک دفعه تمدید شده است، افزود: ساعت 24 امشب مهلت ثبتنام کنکور سراسری دانشگاه آزاد به پایان میرسد و دیگر تمدید نمیشود.
به گفته وی، داوطلبان آزمون سراسری سال ۹۱ رشتههای پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد باید با مراجعه به سامانه ثبتنام مرکز آزمون این دانشگاه و دریافت کارت اعتباری و دفترچه راهنما نسبت به ثبتنام خود اقدام کنند.
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد زمان برگزاری آزمون رشتههای غیرپزشکی این دانشگاه را روزهای ۱۵ و ۱۶ تیرماه ۹۱ و زمان برگزاری آزمون رشتههای گروه علوم پزشکی را ۲۹ تیرماه ۹۱ اعلام کرد.
اگر به طور قانونی بخوای که نه نمیشه شما باید ابتدا درس پیش نیاز پاس کنی بعدش بری درس بعدی رو پاس کنینقل قول:
ولی هر دانشگاهی هم بسته به مسئول گروه که کی باشه یه سری قوانین خاص خودش هم تعیین میکنه
بهتره از مسئول گروه دانشگاه بپرسی
دوست عزیز من مثال میزنم براتون . من درس ریاضی 1 رو یک ترم گرفتم و افتادم . ریاضی 1 پیش نایز ریاضی 2 هست ولی اگر یکبار اخذ بشه میشه همنیازشون کرد . این دو درس رو همنیاز کردم ولی فقط ریاضی 2 رو پاس شدو و ریاضی 1 رو افتادم . الان ریاضی 2 رو پاس شدم ولی ریاضی یک رو افتادم از اونجایی که ریاضی 1 فقط پیش نیاز ریاضی 2 هست و دیگه بهش احتیاجی ندارم میخوام حالا حالا ها نگیرمش و بذارم ترم اخر یا حتی معرفی به استاد کنم.نقل قول:
اما شیندم اگر تا دو ترم ریاضی 1 رو دوباره نگیرم راضی 2 رو هم حذف میکنن و ریاضی 2 رو هم دوباره باید بگیرم .
سوالم اینه که ایا این مطلب صحت داره یا نه ؟
درسته این امکان وجود داره ولی بعد از این مورد که گفتید درس پیش نیاز پاس نکردید ولی درس پس نیاز پاس کردید دیگه من تو برگه ای که تمام تبصره ها و ماده ها رو نوشته چیزی ندیدمنقل قول:
دوست عزیز من مثال میزنم براتون . من درس ریاضی 1 رو یک ترم گرفتم و افتادم . ریاضی 1 پیش نایز ریاضی 2 هست ولی اگر یکبار اخذ بشه میشه همنیازشون کرد . این دو درس رو همنیاز کردم
دوستم حسابداري مقدماتي رو افتاد
الان اين ترم حسابداري مقدماتي رو با حسابداري 1 برداشته ...
در حالي كه پيش نياز رعايت نشده ديگه ! ولي برداشته .........
دوست عزیز من تنها درسی که تا حالا افتادم درس رسم فنی و نقشه کشی هست و این درس پیش نیاز اصول مبانی معماری و شهرسازی هست . من اصولو پاس کردم ولی رسم فنیو دوباره افتادم و الان دیگه واقعا متنفرم از این درس .نقل قول:
میخوام اگر امکانش باشه حتی معرفی به استاد بگیرم براش . ولی میترسم اگر نخوام این درس رو حداکثر تا ترم اینده بگیرم اصول معماری و شهرسازی رو هم که پاس شدم حذف کنن و مجبور بشم دوباره بگیرم اون درسو .
حالا این وسط موندم چیکار کنم .
سلام دوستان
بنده امسال آزاد شرکت کردم و نرم افزار قبول شدم منتها چون تعدادمون کم بود مارو فرستادن رشته عمران کاردانی.
از اونجایی که بنده حقیر از رشته عمران متنفرم :31: یه هفته رفتم سر کلاس و بعدش دیگه نرفتم و نشستم واسه فراگیر پیام نور IT خوندم و قبول شدم.
حالا اگه بخوام آزاد رو انصراف بدم بنظرتون چقد باید بپردازم ؟ شهریه ثابت رو فقط واریز کردم به حساب آزاد (300 تومن)
چون اصل مدارک پیش دانشگاهی پیش دانشگاه آزاده و باید برم پسشون بگیرم و بدمشون دانشگاه پیام نور.
اگر کمک کنید ممنون میشم.
مرسی :11: