شما در امتحان نهایی هر نمره ای بگیر ضرب در 3/4 میشه و به علاوه نمره مستمر میشه همین.
Printable View
شما در امتحان نهایی هر نمره ای بگیر ضرب در 3/4 میشه و به علاوه نمره مستمر میشه همین.
کی گفته برای کنکور سال دیگه تاثیر میدن ؟ چیز نگفتن کهنقل قول:
برای آشنایی بیشتر با تابع لگاریتم طبیعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخونید.نقل قول:
+ کتاب دیفرانسیل صفحه 37 مثال 19
اونموقع که دبستان بودیم این فلوراید رو هم به ما می دادن...واسه ما که اون موقع حوصله مسواک نداشتیم بدک نبود! :31:
یه چیز دیگه... دوران دبستان بودیم که طرح امتحانات مستمر و این چیزا رو رو ما آزمایش کردن و امتحانات ثلثی رو از بیخ ورداشتن...
جدن موش آزمایشگاهی خوبی براشون بودیم هاااا
بچه ها کسی نمونه سوال ادبیات 2 سراغ نداره سایتی گذاشته باشه بخونیم
یکی پیدا کردم مال سال 88 رشته ی هنره از هیچی بهتره اینم لینک دانلودشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال سری بعد از ظهرش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا اون فلورايد هم براي اين بهمون ميدادن كه سرمون امتحانش كنن ببينن دهنمون ... ميشه(ميره) يا نه؟!:31:نقل قول:
اونموقع که دبستان بودیم این فلوراید رو هم به ما می دادن...واسه ما که اون موقع حوصله مسواک نداشتیم بدک نبود!
یه چیز دیگه... دوران دبستان بودیم که طرح امتحانات مستمر و این چیزا رو رو ما آزمایش کردن و امتحانات ثلثی رو از بیخ ورداشتن...
جدن موش آزمایشگاهی خوبی براشون بودیم هاااا
دوستان خوشا به حالتون...
كاشكي منم ميخوندم.
من براي خودم اصلا مهم نيست امسال قبول شم يا نه ولي خوب اخه ابروم ميره:41:
فكر كن همه فك و فاميلامون بار اول قبول شدن...من؟
برادرم دولتي . خواهرام دولتي
من آزادم قبول نشم خيلي بده...
من خيلي به كنكور فكر نميكنم.اما نميدونم چرا افسردگي گرفتم.همش سرم درد مياد.ميخوام گريه كنم...
به نظرتون طبيعيه؟ به نظر من كه اصلا طبيعي نيست.
كاشكي يكي بود باهاش دردودل كنم.........................................آ
اميدوارم همتون امتحان ادبياتو خوب بديد...
منم مثه تو ام منم همه خانواده میگفتن رتبه اول میشی الانم میگن !:دی اخه درسم خیلی خوب بود پارسالم نهایی شدم 17.82 معدل دیپلم هم 18.33 تا پارسال روزی نیم ساعت میخوندم میرفتیم امتحان میدادیم یه 18 -19 هم میگرفتیم ولی امسال از این خبرا نبود دیگه کنکور با نیم ساعت یه ساعت خوندن نمیشه قبول شد به کل بیخیالش شدم همون نیم ساعت هم بیخیالش شدم دیفرانسیل هم که میفتم شانس گند ما معافیت سه برادری رو هم داداشمون کش رفت چون بزرگتر بود خلاصه کلا ادم بدشانس تر از من بعیده باشه اعصابم خرده کلا حال و حوصله هیچکسو ندارم و همه روزو پای اینترنت سر میکنم در نتیجه باید امسال روانه خدمت مقدس !!!! ( اسمایلی سبز ) بشیم :دینقل قول:
منم با سنجش آخر گاج جمع بندی می کنم. منتها 3 یا 4 تا آزمون اولی که از خودم میگیرم رو 3 روز یک بار می دم که جنبه ی مرور و یادآوری و تثبیت خوبی داشته باشه و دو روز بینشون رو بتونم بهتر مرور کنم و بقیه رو 2 روز یه بار می دم واسه اینکه دیگه بیشتر جنبه ی سنجش داشته باشه. :25::15:نقل قول:
بابا ما پارسال اين گروهرو تركونده بوديم
"برنامه امتحان نهایی سال سوم و بحث در مورد آن"
اينجا چرا هيچ خبري نيست؟
اونجا ده دفعه به عنوان اسپم بازاري بسته شد:27:
راستي چنر درصد افراد اين تاپيك پيش دانشگاهين؟
تاپيك مخصوص براي پيش داريم؟
اینجا پیشی!! کم نداریم!نقل قول:
فکر نکنم تاپیک مخصوص داشته باشین ، در همه! یعنی همینجا!:27:
ولی قرار نیست شما توی نصف روز باقی مونده کل کتاب رو بخونید. توی مجله آزمون که در مورد تورق سریع نوشته بود یعنی شما کتاب رو فقط نگاه میکنین و این کار برای هر کتاب نهایتن 1تا 2ساعت طول میکشه (با احتساب اینکه ممکنه در حین ورق زدن یه شکلی خطی چیزی توجه شمارو جلب کنه یا حس کنین چیزی ازش یادتون نمیاد)نقل قول:
البته من شاید این روش رو اجرا نکنم . من احتمالا فقط مباحثی رو که تستش رو غلط میزنم یا نمیزنم رو برم رفع اشکال کنم و تست برگزیده (که خودم علامت زدم) بزنم .
کاش بقیه بچه ها هم شیوه جمع بندیشونو میگفتن
ببخشيدا ولي خب ...... كه ندارن بيان امتحانارو نهايي كنن ؟!! خب حتما يه جايي تاثير ميدن ولي اينشو ميدونم اون سال امسال نيست يعني به احتمال زياد واسه سال بعد تاثير ميدن !!!نقل قول:
-اينم بدون اونا اينهمه به خودشون زحمت ميدن از طراحي سوال گرفته تا دستمزد مراقبان و تصحيح كنندگان و ... همينجوري الكي نيست خب همون روش قبلي بهتر بود واسشون كه سوال طرح مي كردن و خود معلمم تصحيح ميكرد نه زحمتي داشت و نه ... !!!
عجب امتحان اسونی بودن ادبیات من اصلا حال میکنم همچین سوال هایی رو می بینم.
برای فیزیک چی کار کنم تا حالا سر کلاس نرفتم لای کتب رو هم بتز نکردم و فرمول مسعله هم هیچی بلد نیستم. به نظرتون چی کار کنم؟
ببین اینا کلا کم دارن فقط قصدشون اینه که یه امتحانی گرفته باشن حالا از شانس گند ما نهایی شدنش اولین بار شد مصاف با ورود ما سال های پیش میخوان چیکار کنن که پیش دانشگاهی ها نهایی نبود اگه بخوان تاثیر بدن اون قبلیا رو چی ؟ همون سوم دبیرستان تاثیر میدننقل قول:
در ضمن اصلا به من چه تاثیر بدن :دی من که اصلا نمیخوام برم دانشگاه :دی
آسون بود ولی من گند زدم...اگه خییییییییییییییییییییییلی با انصاف باشه مصحح می شم 17 اگه نباشه به 14 راضیمنقل قول:
تقريبا آسون بود ولي خب من تاريخ ادبيات و سبك شناسي نخونده بودم ( اون 3 نمرهه) با شعر حفظي !!! ولي بقيه خوب بودن !!!!!! :46:
منم همینطور. خیلی با انصاف باشه 16 وگرنه به 14 راضی ام! من سابقه ی نمره ی بالای 16.75 توی ادبیات ندارم! :13: آسون بودا!! ولی واسه من نه.نقل قول:
نقل قول:
منم می خوام کنکورای سالای 88 ، 83 داخلی رو که قبلا یه بار حل کردم 2 روز یه بار و بقیه رو 3 روز یه بار با سنجش آخر گاج جمع بندی کنم ولی سی دی تخمین رتبه ی زرد کانونم از دوستام گرفتم رایت کردم (قلم چی کتاب زرد رو همراه با سی دیش به بورسیه ها رایگان می ده و گرنه فکر نکنین می تونین کسیو پیدا کنین که گاجو ول کنه زرد بخره ) و ازش کمک می گیرم واسه این دوران به این صورت که : 1.روز اول آزمونو می دم تک تک سوالای همه ی درسا رو بررسی می کنم به طور کامل یاد می گیرم و احتمالا یه کتاب عمومی رم اگه وقت بیارم می خونم 2. واسه 1 یا 2 روز باقی هم با می بینم تو هر درس کدوم مبحث رو بلد نیستم ولی اگر بلد بودم و سوالاشو جواب می دادم بیشترین تاثیر + رو روی درصد این درس می ذاشت (در حقیقت شامل بیشترین تعداد سوالی می شه که من بهشون جواب درست ندادم) اون مبحث رو تو هر درس انتخاب می کنم و درصدامو این بار تحت شرایطی که اون مباحثو درست جواب می دادم حساب می کنم اون وقت اون درصدا رو می برم وارد تخمین رتبه ی کانون می کنم یعنی اولش رتبه مو با درصدای خودم حساب می کنم بعدش اون درصدایی رو که بعدا حساب کردم یکی یکی جاشونو با درصد خودم عوض می کنم و این طوری می بینم افزایش درصد کدوم درسا بیشترین تغییرو تو رتبه م می دن اونا رو بر همین اساس اولویت بندی می کنم و از اولویت اول شروع می کنم به خوندن تا هر جایی که تونستم و سعی می کنم از هر درس دست کم یه مبحث رو خونده باشم...این طوری با 11 آزمون تونستم 11 مبحث مهم از هر درس رو یاد بگیرم تا زمان کنکور (مثلا تو ریاضی اگه 11 مبحث دو سوالی یاد بگیرم می شه 22 سوال یعنی 40 درصد سوالای ریاضی)
2 تا نکته مهم داره این روش جمع بندی من: اولیش اینه که می گن تو دوران جمع بندی سعی کنین مطلب جدید یادنگیرین تا باعث نشه مطالب قبلی رو که بلدین از یاد ببرین که این در مورد من صدق نمی کنه چون من مباحثی که بلدم از سال های پایه هستش و اون قدری روشون تسلط پیدا کردم در عرض چند سال که تو یه ماه یادم نمی رن...دومیشم اینه که می گن تو انتخاب مباحث علاوه بر تعداد سوالات تو کنکور از اون درس باید به ضریب سختی شونم توجه کنیم که من چون همه ی درسایی رو که نخوندم به یه اندازه سخت می دونم پس فقط تعداد سوالا واسم فرق می کنه اینه که تو انتخاب مباحثم فقط به همین موضوع دقت می کنم... پس اگه تعداد مباحثی از هر درس که شما نصفه نیمه بلدین زیاده و یاد گرفتن کامل اونا بیشتر به نفع شماست واقعا دیگه یادگیری مباحث جدیدو ول کنین و اگه میزان سختی درسا براتون فرق می کنه اولویت بندی تونو بین مباحثی انجام بدین که یادگیریش براتون آسونه
اینجا چرا این جوری بید ؟؟؟...من الان یه پست از اختراعات و ابداعات! خودم در وکردم ارور داد بعد از تایید نمایش داده می شه...من که دوره ی آزمایشی(:13:) رو رد کردم تازه پستم کاملااااااااااااااا درسی بود :41:
24: مهرداد اوستا
26: گلشن راز
27:غلامحسین یوسفی
30:ماجرای عینکم از کتاب شلوارهای وصله دار
31:اشعار اجتماعی انتقادی به زبان نمادین،طرفدار پروپاقرص و از اولین شاعران سبک نیمایی
32:تخیلی و نمادین
33-ب:فرومی ریزم و می سوزم و می سازم!
و یه قلمم اضافه کنم که جالبه در نوع خودش:
21:شیخ بوعبدا... آنرا شکست و با خودش فکر کرد و فهمید که خسارت بزرگی به وجود آورده است!
امتحان ماسه ماس بود
یه چشمی انداختم رو برگه جلوییم.مراقب گفت بلند شو برگت رو بده
توقع داشت بگم ببخشید دیگه تکرار نمیشه اونم بگه باشه دیگه تکرار نکن. منم همینجوری دسته صندلی محکم زدم به هم اومدم بیرون.مراقبه تا سالن جایی که برگه رو می دادند پشت سرم میومد تا بگم ببخشید غلط کردم ولی من پوس کلفت تر از این حرفا بودم برگه رو دادم ویه چشم براش رفتم :31:واومدم بیرون!!
مردتیکه کچل فکر کرده کیه
خدا کنه کارنامه تو جلو اون نگیری که این دفعه اون واست چشم نره بالاخره گاهی آدم باید کنار بیاد با این جور آدما به خاطر خودش برگه ی من صفحه دومش سفید بود رسیدم به سوال 17 هی دستمو بلند کردم آقا گفت هیس حرف نباشه هی نگاش می کردم اونم عین ... همش فقط می گفت سوال نپرسین ساکت و اینا آخرش داد زدم آقا ما صفحه دوم نداریم حالا نگو بازرس تو سالن بوده شنید صدامو اومد تو کلاس گفت ببینم برگه تو نشونش دادم با یه حالت حق به جانبی رفتن یه برگه دیگه آوردن واسم گفتن بیا دوباره از اول رو این بنویس که انگار دارن لطف می کنن به من...هیچیم به اون مراقب نفهم نگفتن ولی واسه من خیل خوب شد چون کلی قلم خورد داشتم برگه قبلی می گن تمیز بودن برگه خیلی تاثیر داره رو نمرهنقل قول:
اي بابــــــــــــــــــــــ ـا عجب رشدي داره اين تاپيك همش همش يه روز نبوديم 7 - 8 صفحه رفت جلو !!!
ببينم شما كار و زندگي ندارين :31:(شوخي كردم) ولي پستهاي آدم اين تو گم ميشه !!!
يكي ما رو روشن كنه خواهشاً :
و اما :نقل قول:
سوال 8 ديفرانسيل كه ميگفت " در يك گلوله كروي شكل ... " مگه از راه ديفرانسيل و خطي سازي حل نميشه ؟؟؟؟
اصلاً حرفي از آهنگ تغيير تو سوال زده نشده كه اينا برا خودشون تو كليد سوالات اينجوري حل كردن ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با شماست اين قضيه رولي كه دادن خيلي تخيلي بود ولي مثال كتاب درسيه !!! خودشم نفهميد چي ميگه (اثبات به روش برهان خلف !!!! انگار هندسه است :19:)نقل قول:
من میشم 17.25 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( این قضیه رول کوفتیه لامصبو ایکاش حداقل یه بنی هاشمی گل واژه چیزی حل میکردم مثالشو میدیدم =)))))))
بايد سعي كني بر ترست غلبه كني وگرنه بيچاره ميشي ها !! همون قدر هم كه خوندي نميتوني پاسخ بدي ...نقل قول:
یه سوال !!
شما احساس نمیکنین که زمان داره میدووه؟؟؟؟؟
من واقعا نمیدونم باید چی کار کنم!!!!
انگار روزا دارن توی یه چشم به هم زدن تموم میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینطوری نمیتونم درس بخونم .آرامش ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ! نبايد تحت فشار قرار بگيرين !نقل قول:
فکر کنید کنکور یه سال دیگست و تمرکز رو بزارید روی درسی که میخونید .
عجب شانسي آوردم من ! اين ln رو توي رمزينه ديدم دقيقاً مثالش مثل همين بود گفتم نمياد ولش كردم ولي ديده بودم مشتق ln چه جوري بدست مياد . سر جلسه از شانس بد من اومد ولي چون مشتق ln تو خاطرم بود تونستم با تغيير متغير حلش كنم !نقل قول:
توی کتاب درسی که توضیح داده یعنی طراح مجازه که سوال طرح کنه. توی آزمون قبلی کانون هم من سوال دیدم. ولی نمی دونم چرا بیشتر معلما می گن نمیاد. یاد گرفتنش کاری نداره. یعنی به جا اینکه دنبال این باشی که سوال میاد یا نه همون رو یاد بگیر! شاید 3 دقیقه هم طول نکشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعاً اينم حرفيه واسه خودش منم همين احساس رو چند وقته پيدا كردم !نقل قول:
خوب توهم بايد بدوي ديگه
هيچكس آرامشي اندازه من نداره...كلا بيخياله امسالم.اصلا دوست ندارم امسال برم دانشگاه.مگه زوره؟
اينم از جواب سوالا :
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903pish/Zabanfarcy2_89-2-30_pish.doc
امتحان اسوني بود
انتظار نداشتم انقدر بنويسم.(خيلي كم خوندم) فقط اميدوارم 10 رو بگيرم.يعني به احتمال 70% ميگيرم.
فقط مصححه چقدر بخنده:
1- توطئه رو نوشتم توطعه:31:
2-تو تاريخ ادبيات همرو از خودم نوشتم. تازه جوابه يه سوال كه بايد اسم يه كتابو مينوشتيم يه اسمي از خودم نوشتم.كه همچنين كتابي موجود نيست.الان هر چي فكر ميكنم چي بود يادم نمياد. فقط يادمه توش نغمه داشت:31:
3-سوال اول تاريخ ادبيات رو همشو نوشتم اسلامي ندوشن هيچكودومش درست در نيومد:31:
كلا تاريخ ادبياتو همشو پر كردم اصلنم نمره ازش نميگيرم:31:
4-شعر حفظيرم . خودم نشستم شعر گفتم براش نوشتم:31:
گفتم ورقه رو خالي نذارم . معلمه نمره بده.فقط خداكنه زن تصحيحش نكنه كه بدبخت ميشم
مثال 57 صفحه 163 دیفرانسیل!نقل قول:
سوال 8 ديفرانسيل كه ميگفت " در يك گلوله كروي شكل ... " مگه از راه ديفرانسيل و خطي سازي حل نميشه ؟؟؟؟
اصلاً حرفي از آهنگ تغيير تو سوال زده نشده كه اينا برا خودشون تو كليد سوالات اينجوري حل كردن ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع آهنگ تغییر زیرمجموعهای از دیفرانسیل و خطیسازی هست. یعنی وقتی 1 واحد تغییر داشته باشیم در واقع dx را برابر 1 و مشتق میگیریم... ولی اینجا چون با 1 واحد تغییر روبهرو نیستیم از روش کلیتر دیفرانسیل استفاده میکنیم.
+برای روشنتر شدن موضوع:
مثال 33، صفحه 115
فرض کنید بادکنکی کروی مملو از هوا شعاعی برابر 20 سانتیمتر دارد. اگر 1 سانتیمتر دیگر به شعاع آن افزوده شود، حجم بادکنک چه مقدار افزایش خواهد یافت؟
آهان اين سوالم اعصابمو خورد كردنقل قول:
مثال 57 صفحه 163 دیفرانسیل!
در واقع آهنگ تغییر زیرمجموعهای از دیفرانسیل و خطیسازی هست. یعنی وقتی 1 واحد تغییر داشته باشیم در واقع dx را برابر 1 و مشتق میگیریم... ولی اینجا چون با 1 واحد تغییر روبهرو نیستیم از روش کلیتر دیفرانسیل استفاده میکنیم.
فقط حجم كره رو نميدونستم
ميشه فرمول مساحت سطح و حجم رو بهم بگيد
خیلی باحال نوشتی! :31:نقل قول:
جوابای چرت من:
24- الف: زرین کوب!!!! :13::27:
27- اول خواستم بنویسم زرین کوب بعد دیدم سوال بعدی در مورد زرین کوبه دیگه نوشتن ندوشن!
33- ب: اول نوشتم چکیدم!!! =)) بعد نوشتم گریختم (چه ربطی داشت نمی دونم)!!!!!!!! =)) :))
28 - زندگی نامه ای!!! :31:
14-ب: افسانه!! البته اول نوشته بودم زمستان (که اصلا مال نیما نبود!)
12 - ایهام! :31:
واقعا حالش رو گرفتی!نقل قول:
من شنیدم بعد از این کارت طرف افسردگی گرفته! بابا چرا باهاش این کار رو کردی؟ غرورت بدجور روش تاثیر گذاشته:31:
دوستان یه پیشنهاد :
اینجا 3-4 نفری + خود من هستن که سنجش آخر دارن
بیاید هماهنگ کنیم با هم آزمونا رو بدیم ببینیم هر کی چقدر میزنه.نظرتون چیه؟
دوستانی هم که سی دی تخمین رتبه می تونن خیلی کمک کنن دیگه:27:
امتحان ادبیات بسی باحال و آسون بود همی!!!!:31:
یه جوابی که خودم هم خندم گرفته بود از جواب دادنم رو می گم...(باقیش رو خودتون بگیرید که چی چی نوشتم:31:)
------
سوال:اثر بر جسته ی جهانی حسب حال را بنویسید.
جواب من: سفر نامه ی مارکوپولو ...:31:
-----
حالا که اومدم خونه کل کتاب رو گشتم دیدم اصلا همچین اسمی تو کتاب نیست....حالا من این از کجا اومد تو ذهنم خدا داند!:18:
اتفاقا منم اولش خواستم بنویسم زرین کوب عین تو دیدم سوال بعدی از زرین کوب پرسیده نوشتم یوسفینقل قول:
حس شاعریت خوبه ها من چکیدم مکیدم یادم نمی افته سرجلسه
منم 14 رو نوشتم آی آدما آخه یادته سال دوم یه متنی داشتیم فکر کنم جلال آل احمد(شایدم اخوان) در مورد نیما نوشته بود و اونجا اسم این شعرو آورده بود منم فکر کردم شاید همون بوده منظورش
حالا اینارو بگم بیشتر بخند چون فکر می کردم درست نوشتمشون! :
1-پ:بنا و حصار(اینو حدس می زدم گودالی چیزی باشه ولی از کلمه ی "در" افتادم تو شک آخه مگه خندق در داره)
4-الف: جامعه شناسان (این یکی دیگه تقصیر دبیرمونه که نظرات خودشم همیشه قاطی درس می ده به خورد ما اصلا معلوم نیست کدوم مال کنکوره کدوم ما پایانیه و کدوم مال اطلاعات عمومی)
6-ب: بیداری از خواب غفلت
14-پ:سیره النبی
16:بهار آنقدر عظیم است که شانه اش در عمق زمین پنهان بود(بهار را به انسانی تشبیه کرده که آن چنان عظیم است که در سطح زمین فقط بخشی از زیبایی های آن یعنی سرش پیداست)
بچه ها من با دیدن پاسخنامه حرفمو پس می گیرم اگه مصحح خییییییییییییییییییییییلی با انصاف باشه می شم 14 اگه نه که راضیم به قبولی
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
برادر طوری نوشتی پیشنهادتو که فکر می کردم جزئی از امضاته اولش اصلا نخوندمش ولی با پیشنهادت موافقم من هم پایه م هم دسته هم هر چی که لازم باشهنقل قول:
آقا من الآن یه چیزی فهمیدم! نام کاربری آقا سامان که moraddad نوشته می شه، "مردد" خونده می شه! یهنی دارای تردید! من تا حالا "مرادداد" می خوندمش! :14:
ما هم پایه ایم!:20:نقل قول:
سی دی تخمین رتبه هم هست!:27:
بابا خوش به حالت که اون یه دونه الف اولیه رو قبلا دیده بودی من فکر می کردم مردداد هست اسمش فکر می کردم منظورش مرگ و فریاد از دست کنکوره...اسمش سامانه؟نقل قول:
me too !!:31:نقل قول:
الان سامان شاکی میشه... فکر کن...
مراد داد !!:27:
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
بچه ها خبر دارین؟؟:18:
اطلاعیه شرکت تعاونی خدمات آموزشی دربارۀ: تغییر تاریخ برگزاری نوبت سوم آزمون آزمایشی جامع!
به اطلاع کلیه داوطلبانی که در نوبت سوم آزمون آزمایشی جامع مورخ 89/03/07 ثبتنام نمودهاند، میرساند که بنا به اعلام وزارت محترم آموزش و پرورش و به دلیل تقارن برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و
پرورش با نوبت سوم آزمون جامع در روز جمعه 89/03/07 ، تاریخ برگزاری آزمون آزمایشی جامع نوبت سوم به روز جمعه مورخ 89/3/21 تغییر یافت.
لذا، توجه داوطلبانی که قبلاً مبادرت به ثبتنام در این آزمون نمودهاند را به تاریخ جدید ( 89/3/21) برگزاری آزمون جلب نموده و به اطلاع میرساند هیچگونه تغییر دیگری در این آزمون ایجاد نخواهد شد...
اینم لینکش:کد:http://www.sanjeshserv.com/News/1389/890230_01.htm
عجب اوضاعی شد..حالا با اولین امتحان جامع قلمچی برخورد میکنه!:19:
عجب آدمایی هستن! آزمون استخدامی آموزش پرورش به ما چه؟! این همه حوزه ی برگزاری هست! کمشونه؟!!!:19:نقل قول:
ولی خودمونیم خیلی بد نشد. هر چی به کنکور نزدیک تر باشه بهتره! ولی کارنامه اش 29 خرداد میاد که خیلی دیره! پس: :19:
اي بابا !!!!!!!!! من به خيال اينكه آزمون 7 ام برگزار ميشه اومدم همين امروز تو مرحله آخر (12) گزينه دو شركت كردم چونكه ديدم به كنكور نزديكه و زمانش مناسبه !!! حداقل آخرين آزمون قبل از كنكور باشه ؟!!
الآن موندم چيكار كنم ؟!! اگه سنجش برم گزينه 2 ميره رو هوا ! اگه گزينه دو برم اونوقت .... شانسو ببين !!!!!!!!!!!
شما بگين چيكار كنم :18:
بازم خوبه که می تونی بنویسی!! من اصلا نمی تونم محتوایات ذهنم رو بیارم روی کاغد آخر هم هرچی می نویسم میشه خود صورت سوال (توی معنی کردن ها)! :31:نقل قول:
جوابت واسه 16 خیلی باحال بود!! :38:من واسه خالی نبودن عریضه صورت سوال رو کپی کردم تو پاسخ نامه!
حساب کردم خیلی دست بالا بده میشم 15 و اگه واقعی حساب کنه 14.5