پس همین مدل بهتره 120 هرتزهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همین مدل بهتره 120 هرتزهنقل قول:
این 120 هرتز مال 42 اینچشه. 24 اینچ 100 هرتز نداره . ضمنا این دیگه تولید نمیشه یا فکر کنم اسمشو به 23hd01md تغییر دادن. ( اندازه اصلی پنل 23.6 اینچ هست ).نقل قول:
بین ان مدلا کدوم رو بگیرم بهتره ؟نقل قول:
X.VISION
LE-22A02
ضمن اینکه مثل اینکه مدل اول حدود 200 ارزونتره و جدید اومده و زده led +a تکنولوژی روز کره
جفت اینا 50 هرتزن ؟
موقع دیدن 50 هرتز عذیت نمیکنه ؟
تفاوت این دو تا مدل 3D شرکت سونی رو میشه بگید: EX520 با EX720
سلام
ایا خرید تلویزیون زیر پیشنهاد میشه؟
sony cx520
با درود به شما
بین این دو مدل کدام یکی بهتره برای استفاده خانگی میخوام از قشم بخرم ؟
تلویزیون ال ای دی 40PFL7605 فیلیپس
تلویزیون ال ای دی شارپ LED SHARP 40LE820
گفتم که این مدل 24 صنام دیگه نیست بجاش یه مدل دیگه اومده اونم 360 تومنه . پس تفاوت قیمت حدود 130 تومن میشه. ضمنا اون قیمت 444 تومن برای کارت سخا هست. بنظر من صنام بگیر. ال سی دی 37 منم 50 هرتزه . بیشتر وقتی که دوربین حرکت میکنه سایه تصویر اذیت کنندست ولی انچنان به چشم نمیلد.نقل قول:
نمیدونم چقدر برات 3D passive بودن و چقدر کیفیت تلویزیونی که میخوای بخری مهمه ولی در مورد passive یه چیزی هست که معمولا" فروشنده ها نمیگن و اون اینکه شما با خرید یه 3D passive هیچوقت نمیتونی رزولوشن 1080P داشته باشی و تصویر رو به صورت Full HD ببینی .نقل قول:
در مورد دو بعدی هم که صحبت کردی اینطور نیست دوست عزیز چون بودجه ای که واسه خرید تلویزیونت گذاشتی بودجه خوبیه و میتونی از برندهایی با کیفیت تصویر خیلی بهتر و امکانات خوبشون خرید کنی .
اگه بخوای میتونم توی این رنج قیمت چند مدل خوب بازار رو بهت معرفی کنم.
موفق باشی
مدل LCD چیه سروش جان؟نقل قول:
TV خودتو میگم
نقل قول:
امروز جمهوری ال جی و سامسونگ قیمت کردم
22 اینچ
ال جی بدون تیونر 265 تومن
ال جی با تیونر 320 تومن
سامسونگ با تیونر دیجیتال 310 تومن که البته یه فروشنده متفرقه گفت 280 تومن هم میتونم برات جور کنم
ایکس ویژن بدون تیونر 230 تومن
هر دوی این مدلها خوبه چون پنلشون ژاپنیه و امکانات و قیمتشون تقریبا" یکیه .نقل قول:
تفاوتهایی که توی این دو مدله اینه که : مدل فیلیپس گیرنده دیجیتال داخلی داره که البته حدود 100 تومن گرونتر از مدل شارپیه که گفتی و با همین اختلاف قیمت میتونی یه گیرنده دیجیتال خوب توی رنج 80 تومن اینا بخری .
از طرفی گارانتی شارپ معتبرتره و مادیران خدمات بینظیری (مثل خدمات 2 ساعته ) ارائه میده و در نهایت اینکه مدل شارپی که گفتی مجهز به پنل 4 رنگ (کواترون) هست و این تکنولوژی فقط در انحصار شارپ و باعث میشه تصاویری بینظیر با رنگهای زنده و طبیعی داشته باشی . من خودم عاشق ظاهر زیبای سری کواترون هستم .خیلییی ظریف و زیباست .
تورو خدا یکی جواب بده :-(
فرق Le830 شارپ با Le835 چیه؟؟؟
تو سایت لاتین اصلی شارپ 835 سه بعدی ولی 830 رو سه بعدی نزده ولی زنگ زدم نمایندگی تهران میگن 835 نداریم اصلا و 830 هم فول سه بعدیه...
این درسته؟؟؟یعنی چی؟؟؟:-(
Ex720 تلویزیون 3D هست و Ex520 تلویزیون 2D هست .نقل قول:
اگه اطلاعات بیشتری در مورد Ex720 میخوای یه سر به لینک زیر بزن .
نقل قول:
هر دوی این برندها خوبه.
شارپ پنلش ژاپنیه و سری کواترونش تصاویری با رنگهای زنده و طبیعی داره و سونی برتریش روی اینترنتش هست که البته توی اینترنت که سرچ کردم تقریبا" کسی نبوده که از اینترنتش راضی باشه و اکثرا" میگن نتونستن اونو راه اندازی کنند . تا جائیکه من شنیدم خود نمایندگیشم موقع نصب tv ، موفق به راه اندازی اینترنتش نمیشه .
در کل منظورم اینه که اینترنتش خیلی دردسر داره و روش زیاد حساب نکن :)
اگه بگی توی چه رنج قیمتی و چه امکاناتی مدنظرته بهتر میشه راهنماییت کرد .نقل قول:
لینک مشخصات LED SHARP 40LE820:نقل قول:
لینک مشخصات 40PFL7605 فیلیپس :
به نظر من که بدون گارانتی نخر چون الان قیمت tv ها مناسبتر از گذشته هست و گارانتی ها هم بهتر شده .
نه...................... دیگه ال سی دی بصرفه نیست..........نقل قول:
بچه ها امروز یه چیز تاره فهمیدم.رفتم پیش یه تعمیرکارال جی گفت همه تلویزیون های ال ای دی الجی دیجیتال دارن
سلام
بین 1 تا 1.5 LED چی پیشنهاد میدین ؟
بین 1.5 تا 2 ؟
برای یک خانواده پر جمعیت میخوام که این TV رو حداقل 10 سالی ازش کار بکشن ! 3D با توجه به اینکه هرنفر عینک جدا میخواد خوبه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل تو 3D ها چطوره ؟ قیمت هر عینک چنده ؟!
تلویزیون 3D رو اگه بدون عینک ببینی همشون تار نشون میدن ؟!
من در مورد کیفیت شارپ زیاد شنیدم ! مدلی ازش پیشنهادی دارین واسه هر 2 بودجه ؟
و اینک ری فرش ریت هم بالا باشه ! اگه 240 باشه فک کنم خیلی خوب باشه ! چون فوتبال که ببینی بعد بلور بشه خیلی زنندس .
بعد تلویزیون ها رو بصورت چکی هم میدن ؟
ممنون
درودبرشمانقل قول:
چند اینچ باشه؟ اگه 40میخوای تا 1500 ، ex720 سونی که 3بعدی هم هست خوبه.......
تا 2تومن 42st30 پاناسونیک خوبه و 3بعدی بهتری از ex720 داره.
بستگی داره چند نفره بخوای ببینی اگه 2-3نفره باشه مشکلی نیست اما اگه 10-12 نفره میخوای ببینی باتوجه به قیمت 75تا 100 تومنی عینک ها که دیگه هیچ............
بدون عینک اگه سورس 3بعدیت خوب باشه همش تار میبینی...........
شارپ برند معتبریه ولی من درموردش اطلاعاتی ندارم،ببخشید،اساتید گرامی کمکت میکنن.........
هرتلویزیون 3بعدی که بگیری واسه فوتبال و تصاویر اکشن در2بعدی ارضات میکنه.............
بعضی جاها 1مدل های خاصی رو چکی میدن ولی سود میگیرن.........:11:
SANAM SL-3742MDنقل قول:
خوب کیفیت این مدل سونی تو هم رده قیمت خودش بهترین هست ؟ یا lg یا سامسونگی پیدا میشه که کیفیت بهتری داشته باشن ؟!نقل قول:
چند اینچ باشه؟ اگه 40میخوای تا 1500 ، ex720 سونی که 3بعدی هم هست خوبه.......
چون به برند اهمیت نمیدم ! سونی هم معمولا همرده هاش گرونتر از بقیه هست ، درسته ؟
اگه مدلی هست که 3d ینست اما کیفیت بهتری داره ، اونو معرفی کنید !
3 بعدیش بهتره یعنی تصاویر 3 بعدی رو بهتر (3 بعدی تر ؟!!) نشون میده ؟!نقل قول:
تا 2تومن 42st30 پاناسونیک خوبه و 3بعدی بهتری از ex720 داره.
[QUOTEبدون عینک اگه سورس 3بعدیت خوب باشه همش تار میبینی...........][/QUOTE]
تصویر 2 بعدی رو چی ؟ اونم تار نشون میده ؟ (چون سورس 3 بعدی که زیاد نیست) مهم اونه !
یعنی 3 بعدی ها هرتز بیشتری دارن و فوتبال که مثلا tv بصورت 2d پخش میکنه رو روون نشون میدن ؟!نقل قول:
هرتلویزیون 3بعدی که بگیری واسه فوتبال و تصاویر اکشن در2بعدی ارضات میکنه.............
ممنون
سلام دوستان
من میخوام یک LED 3D بخرم بین چند مدل موندم کدوم بهتره . لطفا اونایی که این مدلایی که میگم رو اگه دارن یا گرفتن ، راهنمایی کنن.
samsung 46 LED 3D D8000 و LG LW 6500 که البته این مدل ال جی رو هر جا گشتم نبود چون ساخت مالزیه و ایرانیش بود که مدلش LG LW 65100 بود و امکاناتش هم از مدل مالزی یکم پایینتر بود. البته بگم میخوام از بانه بگیرم . هر جایه بانه که زنگ زدم کسی این مدل ال جی رو نداشت . اصلا کسی تو بانه ال جی بالاتر از مدل lw 5700 رو نداشتن . ولی سامسونگ رو داشتن . حالا موندم. برام هم مهم که عینک سه بعدی هاش چشم رو ازیت نکنه ، سر درد نگیرم.
3 بعدیش بهتره یعنی تصاویر 3 بعدی رو بهتر (3 بعدی تر ؟!!) نشون میده ؟!
[QUOTEبدون عینک اگه سورس 3بعدیت خوب باشه همش تار میبینی...........][/QUOTE]
تصویر 2 بعدی رو چی ؟ اونم تار نشون میده ؟ (چون سورس 3 بعدی که زیاد نیست) مهم اونه !
یعنی 3 بعدی ها هرتز بیشتری دارن و فوتبال که مثلا tv بصورت 2d پخش میکنه رو روون نشون میدن ؟!
ممنون[/QUOTE]
پنل های 3بعدی قابلیت بازتولید تصویر بهتری نسبت به پنل های 2بعدی دارن.........
بله 3بعدی بهتری داره........ 2بعدی که تار نمیشه دوست من مگر اینکه دکمه تبدیل 2بعدی به 3بعدی رو بزنی! 2بعدی قابل قبولی داره باید تصویرشو خودتون از نزدیک ببینید و بسنجید........ اگه رفتی فروشگاه بگو بذاره رو شبکه های ایران و با تصاویر دیجیتال میتونی مقایسه خوبی داشته باشی بنظرمن st30 عالیه...........
درسته.........
سونی معمولا تلیویزیون هاش زمان پاسخ گویی بالاتری دارن ! این آزار دهنده نیست ؟!
Sharp
LC-40LE8300X
قیمتش چنده ؟
Sharp
LC-40LE820M
و این ؟!
پیشنهاد های هم رده این ها (مرز 1.5 میلیون تومان) فقط همون مدل سونی هست ؟
بعد سونی nx720 چطوره ؟ فرقش با ex720 چیه ؟ تو رنج قیمتش بهترین هست ؟! من بهترین کیفیت مد نظرم هست با این بودجه !
چرا قیمت اون 2 تا مدل بالای سونی با ال ای دی های هم رده خودشون که 2 بعدی هستن یکیه ؟ مثل nx700 ؟! حتی اینا یکم گرونترن !
lg سینما 3 بعدی 40 اینچ نداره ؟!
نقل قول:
دوستان گرامی من توصیه میکنم شما ها طی بررسی های عینی و کسایی که میشناسی خرید کنی
اینجا تا ابی (ادمین) بود میشد اعتماد کرد
اما حالا ابدا
یه سری دم از سامسونگ میزنن
یه سری دم از سونی
یه سری دم از پاناسونیک
جدیدنم که شارپ
به نظر من که اینجا شده مافیا
میاد به همین راحتی ال جی رو رد میکنن
والا زمان ابی از این خبرا نبود..
امیدوارم ناظر لااقل یه نگاهی بکنه
با توجه به اون خط آخر که نوشتید میخواید اذیتتون نکنه و ... گزینه ای جز ال جی نمیمونهنقل قول:
فعلا در بازار ال جی هست که عینک هاش passive هست و به اصطلاح سردرد و... نداره
باقی برند ها عینکاشون اکتیو هست و ممکنه باعث اذیت و سردرد شه!
امیدوارم ناراحت نشینقل قول:
سینما سه بعدی به هیچ وجه تو حالت 3d فول اچ دی نیست
اصلا شما خودت تست کن تلویزیون رو بزار رو حالت پخش سه بعدی فرقی نمیکنه فیلمت سه بعدی باشه یا تصویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنی
بعد عینکت رو ببر نزدیک تلویزیون و از یکی از لنزهاش نگاه کن ببین چی میبینی
یه خط در میون سیاهه
یعنی هر کدوم از چشمهات نصف پیکسلهای عمودی رو میبینه
درواقع رزولوشن سینما سه بعدی 1920*540 پبکسله و به هیچ عنوان تو حالت سه بعدی رزولوشن 1920*1080 رو شما مشاهده نمیکنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
با توجه به اینکه دوام و کیفیت tv برات مهمه حتما" بین برندهای سونی و یا فیلیپس و یا شارپ انتخاب کن . از نظر کیفیت تصویر ، سونی و شارپ حرف نداره و از نظر گارانتی هم معتبرن و خدماتشون خوبه.
حالا میمونه بحث قیمت : ببین با 1600 میتونی یکی از بهترین دو بعدیهای شارپ رو بخری : مدل LC-40LE700M که الان بین LED دوبعدی ها توی بازار مطرحه . پنلشم full led هست.
به نظر من اگه 3D خریدن برات مهمه و میخوای هم جنس با دوام و با کیفیت داشته باشی و هم رنگبندی تصاویرت زنده و طبیعی باشه تا 2 تومن هزینه کن و یه 3D کواترون شارپ بگیر . مدل 40LE8300X رو بهت پیشنهاد میکنم که 1900 تومنه . اینجوری هم یه کیفیت تصویر منحصر به فرد (بدلیل تکنولوژی کواترون داشتنش) داری هم پولت رو واسه پنل ژاپنی و گارانتی خوب گذاشتی.
موفق باشی
نقل قول:
دوست عزیز من خودم تازگی ها با برند شارپ توی خرید tv آشنا شدم چون واقعا" برای خرید tv خودم خیلی تحقیق کردم و اینه که احساس میکنم یکسری اطلاعات و تجربیات کم بدست آوردم که خوشحال میشم اگه گفتنشون به کسی کمک میکنه اونارو بگم . به نظر من اینجا هرکسی تجربه شخصیش رو میگه به این امید که کسی بتونه استفاده کنه . درمورد اینکه فرمودین من خیلی راحت الجی رو رد میکنم باید بگم که من الجی رو توی خیلی از وسایل مثل ماشین لباشویی ، مانیتور و ... قبول دارم ولی واقعا" کیفیت تصویر و تکنولوژی ساخت و امکانات و دوامش رو توی بحث tv نمیتونم با سونی و شارپ مقایسه کنم !!!! و این فقط نظر شخصی منه و به نظرم اگه دوستان از راهنمایی شما هم استفاده کنند و به دیده عینی خودشون اعتماد کنند خیلی راحت این تفاوت کیفیتی رو از نزدیک میبینن :)
یه خبر خوب در مورد خرید تلویزیون sharp le8300x اینه که الان شارپ داره با خرید این تلویزیون 3D کواترونش یه سری هدایا میده : 2 تا عینک 3d شارپ که 180 تومنه و یه دستگاه بلوری پلیر شارپ که 300 تومنه :8:نقل قول:
یعنی با خرید این تلویزیونش که کاملترین تلویزیونشه 460 تومن هدیه میده !!!
3 بعدی ها تصاویر متحرک رو بهتر نشون میدن ؟ هترز بالاتری دارن ؟ حتی برای تصاویر 2بعدی ؟نقل قول:
مدل le830m که از le700m بهتره ؟!
بعد دوستان من چون میخوام تحقیقاتم رو بکنم بعد برم اونجا خودم ببینم پس مدل های پیشنهادیتون از سامسونگ و ال جی و سونی هم بگید یکی تا 1.5 و اون یکی تا 2 !
هدایا هم اگه داره بگین .
فعلا به این مدل ها رسیدم
Sony EX720 40" 3D
Sony NX720 40" 2D
SHARP LC40LE700M or 40LE820M 2D
=
1.5 تا 1.6
SHARP LC40LE8300X 3D (+BLUE RAY + 2 EYEGLASS
LG 47LW5700 3D
حدود 1.9 تا 2
پیشنهاداتون رو بدین ممنون میشم تو هر برندی . هم 3بعدی هم 2 بعدی ! فقط بهترین کیفیت تصویر رو در نظر بگیرین .
LC-40LE8300X sharp فرکانسش 240 هرتزه و قیمتش حدود 1990 تومنه . درسته زمان پاسخگویی سونی معمولا" بالاتره ولی بازم پایین نیست و خوبه . قیمت 40LE820M هم حدود 2300 تومنه . بهترین کیفیت که مدنظرته رو با خرید برندهای شارپ و سونی به دست میاری .نقل قول:
همه ما اینجا داریم سعی میکنیم به همدیگه کمک کنیم و اطلاعاتمون رو به اشتراک بذاریم . به نظرم شما هم به جای اینکه زحمت دوستان رو نادیده بگیری بهتره تجربه هایی که داری رو با دلیل و منطق خودت توضیح بدی تا ما هم استفاده کنیم.نقل قول:
در مورد اینکه برات مهمه عینک سه بعدی چشمت رو اذیت نکنه باید بگم عینکهای passive چشم رو اذیت نمیکنه و سبک و خوبه .نقل قول:
ببین کلا" یه اصطلاحی توی فروش به صورت اقساط و چک وجود داره که به این کار میگن فروش اعتباری.نقل قول:
من در مورد تلویزیونهای ایکس ویژن دنبال این فروش اعتباری بودم که توی سایت مادیران دیدم یه قسمت به این نام داره . البته شرکتها هر کدوم شرایط خاصی واسه فروش اعتباریشون دارن . چون در مورد شارپ پرسیدی فکر کنم لینک فروش اعتباری سایت مادیران به دردت بخوره :
مهرداد عزیز توی سایت مادیران فقط 830 هست و به نام LC-40LE8300X معرفی شده . به نظر من 835 مدل اروپایی هست و اینجا نیست . اما در مورد LC-40LE8300X باید بگم که هم 3D هست و هم کواترونه و یکی از کاملترین tv های شارپه .نقل قول:
لینک مشخصاتش رو پیدا کردم :
مدل 8300x شارپ 2 تا عینک هدیه میده . عینکهاش هم نسبت به بقیه ارزونتره و دانه ای 80 تومنه میتونی یه جفت هم بخری اینجوری 4 تا عینک داری که 2 تاش رایگانه و واسه همین چون تعدادتون هم زیاده برات ارزونتر در میاد . Refresh rate این مدل 240 هرتزه که خوبه .به نظر من از این فرکانس کمتر نگیر تا از دیدن تصاویر 3 بعدی لذت ببری . البته اگه واقعا" قراره بیشتر از 4 نفر بخوان همزمان 3d ببینن خرید 10 تا عینک برات به صرفه نیست !!! و بهتره tv دوبعدی بخرین .نقل قول:
اگه تلویزیون 3D شما در حال پخش فیلم 3D باشه و عینک نزنی تار میبینی وگرنه اگه تلویزیون 3D در حال پخش فیلم دو بعدی باشه با نزدن عینک تار نمیبینی :20:نقل قول:
آره به نظر من اگه میخوای از نظر کیفیت رده بندی کنی ، شارپ و سونی همردن.نقل قول:
خود سونی EX720 رو EDGE LED و NX720 رو Super LED معرفی می کنه ، از نظر سایر مشخصات تقریبا" یکسانند ولی با توجه به موردی که گفتم کیفیت تصویر NX720 خیلی بیشتر از EX720 هست .