بله سرویس میده.نقل قول:
Printable View
بله سرویس میده.نقل قول:
برای تهیه مودم پاساژ ملاصدار یا pccenter برو،سرویس با حجم محدود بگیر مقرون به صرفه تر هست.نقل قول:
سلام . خدا خیرتون بده که بهم کمک کردیدنقل قول:
من فقط 2 تا سوال میپرسم از خدمتتون و یه عمر ممنون :
1.کلا برای گرفتن این اینترنت مخابرات شیراز باید برم خود مخابرات یا تو همین سایت بیست درخواست بدم ؟
(سرویس با حجم محدود یعنی مثلا سرعت 1024 با حجم ترافیک 4گیگ این حجم محدوده ؟ )
2.یک مدل خوب و تقریبا مقرون به صرفه مودم هم بهم معرفی کنید . دستتون درد نکنه .
DLINK 2500 Uنقل قول:
1-داخل سایت درخواست بده،نه منظورم هر گیگ مثلا 2000 تومان(داخل لیست تعرفه ها رو یه نگاه بنداز سرویس 256 محدود بگیر)نقل قول:
2-D-LINK 2520 U
دوستان میخوام برم از بیست نت سرویس بگیرم.
یکی از دوستان 256 طرح جشنواره گرفته میگه سرعت دانلودم 80 هست.
میخواستم بدونم سرویسهای 512 و 1 و 2 مگ روی سرعت تاثیر میذاره؟ یعنی سرعت دانلود چقدر میشه؟
سلام دوست عزیز ! اینجا تو شهرستان که ما هستیم سرویس های حجمی و جشنواره رو هردو روی دو مگ می بندن ! ولی به قول خودشون کمی سرعت حجمی بالاتره !نقل قول:
یکی از اقواممون 256 جشنواره گرفته ماکزیمم سرعتش روی 120 کیلو هست ! خود من 256 حجمی دارم اکثر مواقع سرعتم بالای 230 هست و برای چند ثانیه تا 300 هم میرسه ! ( 457 کیلو هم یه بار دیدم !!!! ) :31:
هرچه کیفیت خطت بهتره باشه سرعت بیشتری می تونی بگیری ! مرکز مخابراتی هم یقیناً خیلی تأثیر داره !!
ضمن اینکه الآن سیستم صورتحساب گیری جشنواره مشکل داره و از همون اول گیگ مازاد بر حجم رو حساب می کنه ! بیش از 20 بار باهاشون تماس گرفتم واسه این آشنامون میگن درستش می کنیم و نگران نباشین ! :31:
خوبیش اینه که حداقل قبول می کنن که مشکل از خودشونه و واسه همین ازشون خیلی ناراضی نیستم و فقط کمی به خاطر تأخیرشون ناراضی هستم !!
در کل از من به شما نصیحت : سرعت برات مهمه فقط و فقط حجمی !! :10:
امروز همیارنت وصل شد... اوضاع همیارنت خرابببببببببببببببببببب... وای صفحه هم نمیتونم باز کنم... اگه این روزانش باشه چه برسه به شبانش...:sq_6:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای... حسابشو کن پینگ ورزش 3 که هماست داخلی هست 200 :sq_14: یا ایالفضل...
من سال اول از شاتل گرفتم که فقط ماه اول خوب بود.ماه دوم سرعتم رو نصف کردن.
خلاصه سوییچ کردیم به همیار و الان حدودا 2سال میشه که از همیار دارم و واقعا از سرعت و کیفیتو خدماتشون راضی هستم. حداقل همیار یک مجری مربوط به خود شیراز هست که باید تمام تلاشش رو کنه که کاربرای شیرازش رو نگه داره و الا باید درشو تخته کنه. و مثل بقیه شرکتای بزرگ دیگه نیس که کل ایران مشترک داشته باشن اگه 10تا شهر هم ناراضی باشن دوروز 10تا شهره دیگه رو باکیفیت میده که مشتریهاشو نگه دارن.
خلاصه اینکه من واقعا راضی هستم مخصوصا پایداری سرعت در سرویس شبانه واقعا عالیه. البته همه این مسائل میتونن بسته به بستر مخابراتی هر منطقه متفاوت باشن...
اینم پینگ امروز.
دوستان مگه در سایت اینترنت مخابرات سرویس 1 مگ با دانلود ماهانه 4 گیگ 15000 تومن
یعنی یک ماه سرویس ADSL + چهارگیگ دانلود = 15000 تومان
درسته ؟ یک نگاه کنید
ممنون
ممنون از پاسختون.نقل قول:
اما مگه سرویس جشنواره حجمی نیست؟؟!!
نامحدود که نمیخوام بگیرم.
اگه توی سایتشون هم نگاه کنید سرعت و قیمت همونه،فقط حجم رو 2 برابر کردن.
به نظرم تفاوت سرعت شما و آشناتون بخاطر اینه که از دو تا مرکز مخابراتی هستید و یا سیم کشی ساختمان و عبور از کنار کابل برق هم میتونه موثر باشه که این ایجاد نویز روی خط میکنه.
بله دوست عزیز جشنواره هم سرویس حجمی هست منتها با حجم مشخص !! ( مثل سرویس های بسته ای آسیاتک که مثلاً 128 کیلو با 2 گیگ دانلود میده 9900 تومن ) !نقل قول:
ولی خود بیست نتی ها به اون سرویسی که مثلاً واسه 256 اگه تا 5 گیگ دانلود کنی هر گیگ 2900 و بالای 5 گیگ ، هر گیگ 1900 هست رو بهش میگن حجمی و اسم این سرویس رو مثل طرحش گذاشتن جشنواره و میگن سرعت حجمی نسبت به جشنواره کمی بشتره !!
در مورد تفاوت سرعت من و اون بنده خدا حق با شماست و ما از 2 مرکز مخابراتی مختلف هستیم و سیم کشی من تا مودم مستقیم هست !!
از بس با این بیست نتی ها چونه زدم اگه تعریف از خود نباشه دیگه کاملاً خبره شدم !! پس اگه سوالی بود حتماً در خدمتم !!:31:
الان سرعت خیلی خوب شد... مثل اینکه هنوز سیمام گرم نشده بود....نقل قول:
سلام دوست عزیز !! سرویس جشنواره بیست نت دقیقاً به سبک سرویس های آسیاتک هست با حجم مشخص !! مثلاً همون طور که شما گفتید سرویس یک مگ رو با 4 گیگ حجم میده 15000 تومن !نقل قول:
تنها فرقش اینه که حجم دانلود مازادتون اگه بیشتر از 4 گیگ دانلود داشته باشین آزاد هست یعنی به ازای مصرفتون هر گیگ 3000 تومن میدید ! منظورم از آزاد بودن اینه که مثلاً کسی که توی آسیاتک هست وقتی حجمش تموم شد اولاً اینترنتش قطع میشه و تا شارژ نکنه نمی تونه بره توی اینترنت و دوماً حجمی که میخره یک عدد صحیح است مثلاً بسته به نیازش 1 گیگ ، 2 گیگ یا بیشتر حجم میخره و بعد مصرف میکنه و اگه دوباره حجم تموم کرد همین قصه تکرار میشه ! ولی توی بیست نت به محض تموم شدن حجمتون به ازای حجمی که مصرف می کنین گیگی 3000 تومن پرداخت می کنین و اینترنتتون هم به خاطر تموم شدن حجم قطع نمیشه و لزوماً حجم مصرفی مازاد شما یک عدد صحیح نیست ! مثلاً شما ممکنه 1.5 گیگ دانلود داشته باشید که مثلاً میشه 4500 تومن !! ( حجم شما رو تا 3 رقم اعشار حساب می کنه و در گیگ 3000 تومن ضرب میشه و با 15000 تومن ثابت جمع میشه و میشه کل صورتحساب یک ماه شما !! اگر 4 گیگ حجمتون رو نتونید تموم کنید باقی مونده حجم سوخت میشه و 4 گیگ دیگه برای ماه دوم به شما تعلق می گیره چون صورتحساب تلفن ثابت استان فارس 2 ماهه صادر میشه و هزینه اینترنت بر روی قبض میاد ! )
ببخشید شلوغش کردم !!:31:
سلام . یک پیغام خصوصی زدم خدمتتون . لطفا چک کنیدنقل قول:
ممنون از اطلاع رسانیتنقل قول:
اگه تونستی از شبانه هم یه تست سرعت بگیر ببینیم اوضاع چطوره
شما کدوم سرویس رو گرفتی ؟ سرعت دانلود روزانه چنده ؟
اگه سرویس محدود بگیری تفاوتی نداره،تفاوتشون تو سرویهای نامحدود هست.نقل قول:
نقل قول:
سرعت دانلود شبانت رو هم امشب چک کن اگه تونستی نتیجش رو هم همینجا بگو....
آقا همیارنت اصلا خوب نیست... تازه سرویس روزانه 256 بیشتر 50 60 نمیرسه... فکر کنم دیگه شب افتضاح باشه... خیلی نوسان سرعت داره... پینگشم اصلا ثابت نیست و اکثر اوقات بالای 300 هست... در کل توو این یه روز اصلا باهاش حال نکردم... down stream رو روی 2048 بستن اما حداکثر 60 تا بیشتر سرعت نمیدهنقل قول:
آقا این همیارنت اصلا به درد نمیخوره... سرعت روزانشم مشکل داره چه برسه به شبانش... من دیگه تمدید نمیکنم... همین یه ماهی هم که گرفتم از سرشون زیاده...
نگاه کن پینگش با سرور داخلی... دیگه عمق فاجعه رو ببین
حالا مقایسش کن با ماتریکس
آره...منم گرفته بودم دقیقاً همین مدلی بود...سرعت روزانش که حداکثر خودشو میکشت 100 بعدم فوق العاده نوسان داشت...از 100 تا 7 کیلوبایت نوسان سرعت داشت...شبانش که یهو چند دقیقه ای به کل قطع میشد...:31:نقل قول:
سلام به همگی !
اینم یه پینگ رؤیایی از بیست نت !!!!:31: حال کنید !!
شدیدا موافقم... اصلا از ده دیقه دیگه خودت خبر نداری.... یهو پینگه بهت حال میده اما 10 دیقه بعد چنان ضد حالی بهت میزنه که دیگه تزجیح میدی سیستمو خاموش کنی.... الان هم که دارم پینگ رو نگاه میکنم سرشار از تایم اوت...نقل قول:
آره پینگش خوبه.... تایم اوت یا نوسان پینگ که نداره؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیز ! تایم اوت و نوسان پینگ مطلقاً نداره !!!:31:نقل قول:
من از همون اولم میخواستم بیام مخابرات... اما 2 تا مشکل داشتم.... یک اینکه به سرعت شبانه نیاز داشتم اما چون گیگی 1900 تمن هست باز میشه یه کاریش کرد اما مورد دوم که دست و پا گیر تره این هست که این خطی که میخوام باش بیام مخابرات بدهی تلفن داره و هر وقت بخواد هزینه ADSL ام بیاد مجبورم این بدهی هم همراش بدم... الان هم زنگ زدم بیس نت گفتم راهی غیر از قبض تلفن واسه پرداخت هست گفت نه....نقل قول:
بعد یه چیز جالب توو بیس نت این هست که بعد از صحبت با کارشناسا باید بهشون امتیاز بدی... این خیلی فکر خوبیه... اینجوری کارشناسا هم مودبتر با مشتریا صحبت میکنن و هم این که مجبورن کامل و دقیق پاسخ بدن.. کاش همه شرکتا همین کارو کیکردن...
با سلام
دوستان میخواستم ببینم آیا فرق آنچنانی بین سرعت 256 و 1مگ در سرویس های شرکت بیست نت هسش یا نه؟
عجب اوضاعی شده ، میخواستم بیام همیار که اینم تو زرد از آب دراومد:sq_3:نقل قول:
از ماتریکس راضی هستی ؟ شبانه اش خوبه ؟
چه سرویسی داری و سرعت های شبانه و روزانه ات چنده ؟
اصلا طرف همیار نیا که بدبخت میشی... سرویس 256 سرعت روزانه اینقد نوسان داره که نگو... اصلا هم با فیلتر شکن سازگار نیست... شبانش هم همش قطع هست... والا من ماتریکسم روزانه هیچ شرکتی به پاش نمیرسه( حرف نداره)... حتی آسیاتک ( مرکز فیاض بخش هستم) والا واسه شبانه باید ماهی 4 گیگ بگیری که چون 3 ماه سه گیگ میگیرم ( باید سه ماه 12 گیگ بگیرم) شبانه رایگان ندارم اما شبانش که از ساعت 1/5 هست تایم اوت زیاد میشه ( در واقع همه شرکتا همینجورین ) ... بعد دانلودمم از 60 نوسان داره تا 100 ... حالا نمیدونم اگه رایگانم بشه همینقدره یا کمتر میشه...نقل قول:
اینم وضعیت کلی ماتریکس روزانه... حالا اگه شب بیدار بودم واست تستای شب هم میزارم...
دیروز بعد از ۲ماه که از درخواستم واسه گرفتن اینترنت از سپنتا میگذشت،دیدم داره واسم اس ام اس درخواست و تایید شماره اینا میاد که اول کار موقع ثبت نام ارسال میشه.
زنگ زدم بیست نت گفتم قضیه چیه گفت خطتون رانژه شده.کلی ما رو خوشحال کرد.
حالا نمیدونم راست گفتن یا هنوز سر کارم.
میخوام بپرسم از زمان رانژه شدن تا ارسال یوزر و پس چقدر طول میکشه؟
Sent from my X10i using Tapatalk 2
سلام دوست عزیز ! خودشون میگن حداکثر 24 ساعت بعد از رانژه یوزر و پس ارسال میشه ! ولی من هم برای خودم و هم برای یکی از اقوام بعد از رانژه ( برای خودم چند دقیقه بعد از رانژه !!! ) بهشون زنگ زدم و بلافاصله بعد از تماس من ،یوزر و پس رو ارسال کردن !!!!نقل قول:
[QUOTE=arashsard;7294434]اصلا طرف همیار نیا که بدبخت میشی... سرویس 256 سرعت روزانه اینقد نوسان داره که نگو... اصلا هم با فیلتر شکن سازگار نیست... شبانش همهمش قطع هست... والا من ماتریکسم روزانه هیچ شرکتی به پاش نمیرسه( حرف نداره)... حتی آسیاتک ( مرکز فیاض بخش هستم) والا واسه شبانه باید ماهی 4 گیگ بگیری که چون 3 ماه سه گیگ میگیرم ( باید سه ماه 12 گیگ بگیرم) شبانه رایگان ندارم اما شبانش که از ساعت 1/5 هست تایم اوت زیاد میشه ( در واقع همه شرکتا همینجورین ) ... بعد دانلودمم از 60 نوسان داره تا 100 ... حالا نمیدونم اگه رایگانم بشه همینقدره یا کمتر میشه...
اینم وضعیت کلی ماتریکس روزانه... حالا اگه شب بیدار بودم واست تستای شب هم میزارم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
الان شما کمتر از ماهیانه 4 گیگ گرفتی و شبانه نداری درسته ؟
الان این عکسی که از دانلود منیجر گرفتی که سرعت دان رو زده 331 با کدوم سرویس هست ؟ سرویس 128 هست ؟
سایتش همینه ؟
عجب،پس همون سره کارمنقل قول:
Sent from my X10i using Tapatalk 2
سلام من برای اینترنت مخابرات درخواست دادم
چند روز طول میکشه تا خطمون رانژه بشه ؟
سپاسگزار
سلام دوست عزیز ! مجموع زمان رانژه و راه اندازی ( ارسال یوزر و پسورد ) بسته به مرکز مخابراتی متغیره ! از 48 ساعت تا حداکثر یک هفته !نقل قول:
من که شهرستان هستم خطم رو توی 48 ساعت رانژه و راه اندازی کردند !
??????????????نقل قول:
[QUOTE=SIMPATICO4949;7294851]بله درسته... آره من سرویس 128 دارم.... سایتشم آره همینه.... فقط یه نکته رو بگم من مرکز فیاض بخش هستم...نقل قول:
سلام ! پیام خصوصی دادم خدمتتون ! لطفاً چک کنید !نقل قول:
ممنون !
به نظرم قضیه اینترنت ملی کم کم داره تاثیرش را در پهنای باند بین المللی می ذاره
من یک نمونه برای شما می ذارم از خط 2 مگ خودم بدین شرح که این از سرور تهران هست :
تا اینجا که تقریبا خوبه حالا میریم سراغ سرور لندن :
خداوکیلی خودتون ببینین چه اوضاعی هست :31:
با سلام
از شرکت همیارنت سرویس گرفتم متاسفانه یوز و پسورد مودم برای تنظیمات رو تغییر دادن
کسی اطلاع نداره یوز و پسورد شرکت چی هست؟