دوستان قیمت ال سی دی 5800 چنده گوشیم به فنا رفت
Printable View
دوستان قیمت ال سی دی 5800 چنده گوشیم به فنا رفت
دوست گرامی شما هر گونه تصویر متحرک را برای صحفه نمایش انتخاب نکنید فعال بودن اسکرسن سیور باعث بالا رفتن مصرف باطری می گردد راه های کاهش مصرف باطری: 1- کم کردن نور صحفه نمایش 2- کم کردن زمان فقل شدن اتوماتیک و خاموش شدن صحفه 3- بستن برنامه های باز 4- استفاده از تم های تاریک( هنوز اثبات نشده) 5- قرار دادن اکولایزر گوشی در حالت نرمالنقل قول:
سلام. یکی از دوستانم اینجوری ادعا میکرد که با استفاده از GPS گوشیه 5800 ش میتونس به چند ایستگاه رادیویی دسترسی داشته باشه! همچین چیزی ممکنه و اگه ممکنه چجوری؟ کسی میتونه توضیح بده؟
قکر نکنم دوست گرامی من که اولین بار هست شنیدم اصلا GPS واسه انتقال اطلاعات نیستنقل قول:
سریال نامبر را 12345 یا 1234 یا 0000 یا 00000 هستنقل قول:
دوستان در برنامه زیر می توانبد به راحتی تمامی برنامه های باز را مشاهده کنید حتی برنامه هایی که با گرفتن کلید منو مشاهده نمی شوند را ببینید و انها را ببندید و از قابلیت های مهم دیگر این نرم افزار بهره مند شوید
کد:http://www.4shared.com/file/Dsmzn_bT/NetQin-Mobile-Guard-v204-S60v3.html
25 تا 30 تومن بودنقل قول:
اگه الان زیاد نشده باشه
بچه ها قلم این گوشی چنده ؟
دوباره سلام. آقا من برنامه x-plore رو اشتباهی پاک کردم حالا دربدر دنبال برنامه هستم ولی هر سایتی دیدم و دانلود کردم و ساین کردم روی گوشیم نصب نشد. ممنون میشم لینک جدید از این برنامه و روش نصبشو بهم بگین. مرسی
نقل قول:سلام دوست عزیز تایپک براش هســت ورزن های مختلفی هم قرار داده شده :46:
موفق باشید!:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391879
دوست عزیز این مشکل میتونه از مودم بی سیم و اتصال یه اینترنت باشه.توی قسمت setting چک کن گزینه های اتصال به اینترنت بی سیم روی never باشه تنظیماتش.چون برای من هم این اتفاق یه چند باری افتاد تنطیماتش را تغییر دادم حل شد.نقل قول:
آقا دمت گرم. حدست کاملا درست بود. روشن بود و هر 1 دقیقه چک میکرد!نقل قول:
کسی قیمت قلم این گوشی را نمیدونه ؟
نه مهدی جان من که تا به حال از قلمه خودم هم استفاده نکردم!×!
بچه ها دیشب رسیدم چند تا برنامه ای که گفته بودید تست کردم:
این dayhand بود چی بود کیبورده نصب کردم کامل نصب هم شد ولی اصلا خبری ازش نیست تو گوشی! نمیدونم کجا رفته؟!
اون core player ]م میگه با گوشی سازگار نیست اصلا چیزی رو نشون نمیده! مسنکه برای سیمبین ورژن 3 هست! از 3 جا هم گرفتم همین بود باز
اون ttpod هم نصبیدم برنامه خیلی خوبیه فقط یه بدی داره لیریک و تصویر رو فقط از یه فولدره خاص لود میکنه مثله این مینی لیریک خودم نیست از بغله فایل ها بخونه خودش
سرچش هم در مینه متال داغون! agaloch سرچ میکنه برای من بریتنی اسپیرز پیدا میکنه:31:
شما این مرحله رو انجام دادی ...؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
وقتی نرم افزار رو اجرا کردید
22- روی گزینه اول یعنی AknFep کلیک کنید و خواهید دید که در زیر AknFep گزینه ای بصورت 4 مربع وجود داره. شما گزینه دوم (یعنی 4 مربع رو) انتخاب کنید.
ممنون برادر
حالا اینم تغییر دادم
ولی میگم نشد من یه کیبورد بگیرم زبونش مثله آدم انگلیسی باشه! همشون مربعی نشون میده:31:
بازم باید تغییری بدم؟
با سلام.
عذر میخوام میشه مدل کیبرد رو عوض کرد یا اضافه کرد ؟
سپاسگذارم.
آرهنقل قول:
منم کیبوردی پیدا نکردم که زبونش انگلیسی باشه.:41:
والا همه اون مراحلی رو که تو اون سایت نوشته بود رو رفتم و الان به خوبی کار می کنه.
فقط بعضی جاها که می خوام تایپ کنم ( مثلا ساعت ) باید حتما روی عدد کلیک کنم تا کیبورد بیاد
سلام دوست عزیز قیمت قلم اصلی 2500تومان قیمت قلم غیر اصل1500توماننقل قول:
اتفاقا واسه من خيلي راحت جواب داد.نقل قول:
این dayhand بود چی بود کیبورده نصب کردم کامل نصب هم شد ولی اصلا خبری ازش نیست تو گوشی! نمیدونم کجا رفته؟
موقع نصب بايد فقط Iphon رو انتخاب ميكردي و اسكينها رو هم درست كپي ميكردي.
خيلي كيبورد خوبيه فقط عكسهاي اسكينش مياد تو گالري و شلوغ ميشه
سلام
دوستان گوشیم ورژن 50 روش نصبه و میخوام ورژن 51 رو بریزم ولی با خود nsu تا 138 مگ دانلود میشه و دیگه دانلود نمیکنه چیکار کنم؟
سلام دوستان
اگه درب جایی رو که Memory card رو توش میزاریم بشکنه قابل تعویض یا تعمیر هست؟
ورژن گوشی م 51 ه ولی مموریاش رو روی پی سی م فول نشون میده و نمیتونم هیچی بریزم روش.چیکار کنم؟
قابل تعمیر نیست ولی قابل تعویض هست باید یه قاب های کپی بگیری بدی دورش رو برات عوض کنن ولی زیاد جالب نمیشهنقل قول:
سلام به همه
گوشیExpress Music 5800 من آب خورد و خاموش شد دیگه هم روشن نشد دادم تعمیر حالا بعد از تعمیر صدای گوشی(صدایی که باید از میکروفن گوشی موقع تماس بیاد) مشکل پیدا کرده اونم 3-2 باری دادم تعمیر گفت که آی سی صداش خرابه باید عوض شه ولی اونم عوض کرد باز درست نشد البته اینو بگم که با ایرانسل صداش خوبه ولی با همراه اول اکثر جاها صداش مشکل داره (بعضی جاها هم به ندرت با همراه اول خوب کار میکنه) حالا به نظر شما مشکل چی هست؟؟؟ فریم ور گوشی رو هم از سایت نوکیا بروز کردم که افاقه نکرد... خلاصه فعلا گوشی رو تعطیل کردم. امیدی به درست شدنش هست؟
سلام این برنامه X plore نصب کردم حتی یبار بعد ریست گوشی هم نصب کردم باز نمیشه دیگه چیکارش باید بکنم تصویر ب لحظه سیاه میشه و تموم نمیدونم چیکارش کنم .... چیکار کنم آیا ؟
گوشیت را هـک کردی؟نقل قول:
منم همین مشکلو دارم میدونین باید چی کار کرد :31:نقل قول:
هیچی نمیشه روش ریخت ovi suite هم پاک کردم دوباره نصب کردم بازم نشد درایوراشم پاک کردم دوباره ریختم بازم نشد :19:
win 7
میدونین قضیه اش چه خیلی ستمه نشه روش با pc sute چیزی ریخت
سلام به عزيزان
ميخاستم ببينم كسي نرم افزاري سراغ داره ك بشه باش 2تا5800رو توسط وايرلس به هم وصل كرد و شبكه كرد؟
چون وقتي ك ازSWITCH PHONEاستفاده ميكنيم اين شبكه ايجاد ميشود
سلام به عزیزان
من یک رم 16G توشیباخریدم اما وقتی ک توکام÷یوتر ظرفیتشو نگاه میکنم کل رم رو15.8G نشون میده وفرمتش ک میکنم فضای خالی14.8Gنشون میده و198KBهم فایل سیستماشه
حالا این 1گیگابایت دیگه کجا رفته؟این طبیعیه؟
من شنیده بودم wireless موبایل قابلیت send اطلاعات رو نداره.نقل قول:
بله.طبیعیهنقل قول:
برادر اینا send o resive هستننقل قول:
من شنیده بودم wireless موبایل قابلیت send اطلاعات رو نداره.
یعنی یه طرفه میرید نت شما؟!×!
مگه میشه
بچه ها یک بامرام جوانمرد قصاب این دو تا برنامه رو برای این گوشی بهم بده:
coreplayer
smartguard
هر چی گرفتم یا اجرا نمیشه یا میگه برای فلان جاست region شما ساپورت نمیشه
قاب های سیلیکونی زیبا و خوش دست برای گوشی 5800 امروز دیدم لذت بردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اه اه
من که اصلا حال نکردم برادر
چیه این بی ریختا
واقعا خوشت اومده؟!
اونوقت چنده این پلاستیک بازیافتی ها:31:
4500 هست عالیه
دوستان لطفا کمک کنین:40::
من پسورد گوشیمو عوض کردم حالا یادم رفت که چی بود.
تا جایی که من میدونم هیچ راهی نداره که خودم بتونم کاریش کنم، درسته دیگه؟
یعنی باید ببرم بیرون که درست کنن. حالا سوال اینه که وقتی دادم درست کردن چه اطلاعاتی از گوشی پاک میشه؟
بک آپی چیزی داری برادر روی مموری کارت؟
اگه نتداشته باشی که اوضاع بی ریخت میشه
من تنظیم کردم هر روز خودش 5 صیح میگیره
اطلاعات روی مموری کارتت هم برای محکم کاری کپی کن رو کامپیوتر
آره، فکر کنم دارم:13:نقل قول:
حالا این چه ربطی به مموری کارت داره؟
اگه مموری کارتو همراه گوشی ندم چی؟ بازم مشکلی پیش میاد؟ یعنی از اطلاعات داخل مموری هم چیزی پاک میشه؟
اگر اسم نرم افزار فلش جف (JAF) رو شنیده باشی راحت میشه با این نرم افزار کد رو بدست آورد.نقل قول:
و نیازی نیست بدی مغازه ها برات فلش بزنن