خب مهدي جان چرا فقط تشكر كردي؟؟؟! منتظر نتيجه هستم :31: از ظهر تا حالا زير پام صفر و يك سبز شد! :31:
Printable View
خب مهدي جان چرا فقط تشكر كردي؟؟؟! منتظر نتيجه هستم :31: از ظهر تا حالا زير پام صفر و يك سبز شد! :31:
من هم توي آمار تاپيك با 83 پست ، نفر هيجدهم شدم !!
راستي اين آمار رو از كجا بايد ديد ؟!
هموجا که دیدی 18 شدی!!!:31: اگه پیدا کردی به منم بگو، چون منم بلد نیستم چطوری میشه آمار تاپیک رو دید. راستی مودمت نترکید؟! میترکه ایشالا!نقل قول:
:31::27:نقل قول:
راستی منم 6 ام شدم ایشالا سعی میکنم تو مسابقات فصل بعد مقام بهتری کسب کنم و به مسابقات لیگ قهرمانان انجمن اینترنت و شبکه راه پیدا کنم:27:
شما توی خرید ترافیک اضافه شاتل، حتما مقام اول رو کسب میکنی!!! اولش اکو میگیری که قیمتش مناسب باشه بعد هی میری 9 تومن 9 تومن حجم اضافه میخری! شایدم بشی همکار انجمن دوستداران ترافیک اضافه!:31:نقل قول:
ای بابا داغ دلما تازه نکننقل قول:
تا 10 خرداد 4 مگ دیگه دارم:27:
همین 2 هفته پیش بود 1 گیگ خریدما مثل برق تمام شد:41:
ای کاش ترافیک اکو 3 ماهه را هم زیاد کنن
فکر کنم اگه با بخش فروش تماس بگیری و درخواست کنی که تاریخ شروع سرویست رو مثلا از فردا بزنند و فاکتور رو پرداخت کنی اینکار رو بکنن. چون 1 گیگ هم اضافه خریدی و بشهون حال دادی. یادمه یکی از بچه های همین تاپیک اینکار رو کرده بود. حالا امتحان کن، ضرر نداره. شنبه صبح زنگ بزن.نقل قول:
دوستان بابت لینک که اشتباه دادم شرمنده.
چون این موضوع را توی اون تاپیک هم دادم حواسم نبود لینک ها را جابه جا قرار دادم.لینک ها را ویرایش کردم.
ها ها ها ... می بینم که 5 ام شدم ... البته به زودی از شیپ شیپ جلو می زنم ... Ashkan_mc اینه :27: ... الان هم fast and furious 2009 دیدم تو جو race و جلو زدنم .... :8::33:
برای دیدن امار باید روی عددی که جلوی تاپیک مورد نظر هست کلیک کنید توی ستون جواب ها
راسش منم قبلا از این سایتا داشتم که وقتی واردش میشدم نصفه باز میشدنقل قول:
ولی اینایی که گفتی به راحتی برام باز شدن
میخواستم به پشتیبانی بگم برام درست کنن برای منو
اون سایتای خودمم یادم نیست الان
مودم در كمال سلامتي داره مثل شير كار ميكنه !!نقل قول:
هموجا که دیدی 18 شدی!!! اگه پیدا کردی به منم بگو، چون منم بلد نیستم چطوری میشه آمار تاپیک رو دید. راستی مودمت نترکید؟! میترکه ایشالا!
اتفاقا ما خودمون چهار تا كانتينر از اين مودم وارد كرده ايم. اگه خواستي بگو ده - بيست تاش رو برات بفرستم !!
صدمين پستم مبارك ..... !!! ! ! ! 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100
یه نفر میشه بگه واسه اکو 512 چه مدارکی میخواد؟
اون 1 نفر خودم بودم:31:نقل قول:
اره باید تماس بگیرم بگم دوره ی بعد را از حالا شروع کنن اما فعلا که هنوز قطع نشده
جدی؟! خودت بودی؟ پس سابقه داری! دیگه برات تاریخ سرویس عوض نمیکنن!:31:نقل قول:
1- نامه از دانشگاه يا شركت مبني بر اينكه شما به اينترنت پر سرعت نياز داريد يا اينكه تلفن شما براي اون شركت استفاده ميشهنقل قول:
یه نفر میشه بگه واسه اکو 512 چه مدارکی میخواد؟
2- مهر شركت روي اون نامه باشه
3- آخرين قبض پرداخت شده تلفن
4- پول
5- فتوكپي شناسنامه و كارت ملي
6- اصل و فتوكپي شناسنامه و كارت ملي و گذرنامه پدر و مادر و خواهران و برادران
7- تاييديه از نيروي انتظامي يا مسجد محله
8- اصل و سه برگ فتوكپي نامه هماهنگي با وزارت ارتباطات براي درخواست اينترنت بالاتر از سرعت معمول
9- تعهد كتبي به سازمان تنظيم مقررات راديويي مبني بر استفاده صحيح از اينترنت پر سرعت
10- هماهنگي با شركت پست جمهوري اسلامي ايران
11 - اصل و فتوكپي كارنامه ترم اول دانشگاه كه به تاييد وزارت علوم رسيده باشد
12 - تعهد كتبي به گمرك مركزي ايران در خصوص عدم انتقال غير قانوني داده ها به خارج
13 - اصل و فتوكپي تعهد به شركت سوني پيكچرز ، ديزني ، پيكسار ، هاليوود و سايت مركزي بيت تورنت مبني بر عدم دانلود غير قانوني محصولات صوتي وتصويري آنها
14- و در آخر تعهد كتبي به شركت تصوير دنياي هنر ، هنر هشتم ، جوانه پويا ، و راديو و تلويزيون مبني بر عدم دانلود يا شركت در دانلود غير قانوني محصولات صوتي و تصويري توليد شده در داخل و خارج از كشور
البته موارد 5 به بعد اختياري است !
سلام دوستان
هر روز بهتر از دیروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بیشترین دانلود شبانه با eco-512 انجام دادید چقدر بوده
عزیزان یه چک بکنید ببینید صفحات ذخیره شده (cashed) در گوگل براتون ف.ی.ل شده؟؟با هر سرچی!
آره ! ق ي ل شده !! چرا ؟!نقل قول:
عزیزان یه چک بکنید ببینید صفحات ذخیره شده (cashed) در گوگل براتون ف.ی.ل شده؟؟با هر سرچی!
چاكريم !!نقل قول:
بابک خفن شدی ؟؟؟
نه برای من قیلتر نیست ...
هنوزم هست؟ :20: من كه الآن هرچي سرچ ميكنم درسته.نقل قول:
نه من امتحان کردم ف ی ل ت ر بود
دعا کنید این ADSL ما زودتر وصل بشه یک ماه و نیمه تقریباً بی ADSL شدیم!!!!!!! نمیدونم چرا همیشه باید کارامو با دعوا جلو ببرم نمیدونم چرا وظیفشونو انجام نمیدن!!!!!!!
خب به سلامتی ترافیک من تمام شد:31:
حالا دیگه وارد سایت خود شاتل هم نمیتونم بشم در صورتی که قبلا که ترافیکم تمام شده بود میتونستم
تنظیمات خاصی داره؟؟ میخوام برم برای دوره بعد شارژ کنم
یکی مرد و مردونه و منصفانه بگه وضعیت قطعی و قیلتر و پهنای باند شاتل تو اصفهان (مرکز خاتم النبیاء )چطوره ؟
خودم الان ایران گیت 128 دارم
لطفا در جواب كاربران تازه وارد
از كلمات وجملات مناسب تري استفاده كنيد
نقل قول:
چشم !نقل قول:
لطفا در جواب كاربران تازه وارد
از كلمات وجملات مناسب تري استفاده كنيد
( اخطار هم گرفتم ! :31: )
اوا يكي از محبوب ترين پست هاي اين تاپيك بود كه چرا اخطار :31: 8 تا كاربر ازش تشكر كردن :31:نقل قول:
هرچي مدير بگه :10:
-------------------
بچه هايي كه ديروز با في___ل_ت.ر گوگل مشكل داشتن حل شد؟ راستي پيغام في___ل_ت.ر خود شاتل بود يا اين جديده ي مخابرات؟
نقل قول:
بچه هايي كه ديروز با في___ل_ت.ر گوگل مشكل داشتن حل شد؟ راستي پيغام في___ل_ت.ر خود شاتل بود يا اين جديده ي مخابرات؟
دیروز درست شد بعد 4 5 ساعت!خبرشو دادم که مدیران لطف کردن پستمو پاک کردن!ما مخلصشونم هستیم!
فیل.از نوع جدید وL8 بود!دلیل نامعلوم:10:
facebook برای شمام ف ی ل ت ر شده ؟
من خاتم هستمنقل قول:
128 دارم با 27 دان ميكنم
قطعي شايد از اولين دوره ام تا حالا سه يا چهار بار داشتم كه سريعا رفع شد!!:11:
اونهایی که ART1 دارن، توی مودم سرعت دان و آپشون چنده؟
من امروز هم فکس زدم، هم ایمیل زدم، هم تلفن زدم برای تغییر سرویس. اما تا الان هیچ اقدامی نشده و همون فاکتور قبلی توی کنترل پنل دیده میشه.
چقدر این کار طول میکشه؟ کلا روندش چیه؟
Down = 160نقل قول:
Up = 156
قطعی: خیلی کمنقل قول:
ق ی ل ت ر: برای همه آی اس پی ها بسیار شدید
پهنای باند : قابل قبول
Up Stream 156 (Kbps.)نقل قول:
Down Stream 186 (Kbps.)
البته يه كم زيادي نوشته. مودمم جوگير شده :31: 21 دان ميكنم.
کسی شماره ی پشتیبانی شاتل تو مشهد رو داره؟
نقل قول:
آره خدایی تایید میشه ... کجاش رو دیدی دو تا پست منم پاک شد :27:
تأیید میشهنقل قول:
:13::18::19::2::41::37::24:
آخه چرااااااااااااااااا؟ اینم شد اورکات
حالا باید دور بزنیم یا بیخیالش شیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا خيلي مسخره شده اين في لترينگنقل قول:
شورشا درآوردن
يكي نيست بگه شماها به خودتون شك دارين كه كارايي دست خودتون بدين ديگه چيكار به مردم دارين
ديگه face book چي بود كه ــــــــــ شده آخه!!!!!!!:37::angry::angry::angry::grrr::gr rr::grrr:
تایید نمیشه
برای من بازه
art1