با Internet Explorer کار می کنید؟ اگه آره, توی Internet Options برید به قسمت Advanced و اون پایین Reset رو بزنید ببینید درست میشه یا نه.نقل قول:
Printable View
با Internet Explorer کار می کنید؟ اگه آره, توی Internet Options برید به قسمت Advanced و اون پایین Reset رو بزنید ببینید درست میشه یا نه.نقل قول:
من linksys ندارم ، ولی توی سایتش ، یه جایی برای راهنمایی داره:نقل قول:
مثلا من نوشتم که چطوری میتونم اس اس ال رو محدود کنم ، چیزی که سرچ کرد ، این بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www6.nohold.net/Cisco2/ukp.aspx?vw=1&docid=0ef3e662367b4864850419e217dbfa23_5575.xml&pid=96&slnid=6
توی اون بخش بلاک سرویس ، ببین Https رو بلاک نکرده؟
(ولی چه مودم جالبیست ، پیلترینگ هم داره!:31:)
ضمنا بعد از اینکه به بریدج تبدیل کردی ، دوباره هم به PPPOE برگردوندی و همینطور بود؟
آدرس Dns Server را هم چک کنین، ممکنه توی این حالت از سرور متفاوتی استفاده می کنه.نقل قول:
ممکنه بخاطر فشار کاری هنگ می کنه. شما از تورنت هم استفاده می کنین؟ یه بار firmware مودمتون آپدیت کنین، ضرر نداره..نقل قول:
نویز اگه رو خط باشه فرکانسش هم رنج دیتا رو میگیره هم صدا رو.نقل قول:
عمل نویز هم که فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه.مثل پارازیت روی امواج هست.
و اما علت جدا کردن سیگنال ها این هست که سیگنال ها یا بازتاب اونها تو فرکانس های بالا باعث کاهش راندمان و یا مشکلات وصل شدن به پرووایدر میشه.تو فرکانس های پایین هم باعث نویز رو دستگاه های آنالوگ مثل تلفن میشه.
نویز گیر هم فقط میتونه فرکانس های خاصی رو حذف کنه که همین باعث میشه دستگاه ها اونا رو سنس نکنن.
درسته اگه رو خط غیر از مودم چیزی نباشه نیاز به هیچ چیز اضافه ای نیست.(اگه خط سالم و بدون نویز باشه.)میکرو فیلتر همه چیز رو فیلتر میکنه و دی اس ال فیلتر نشده میمونه.
منظورم هم از جمله آخرم این بود که اگه روی خط اسپلیتر میکروفیلتر دار نداشته باشی نمیتونی با تلفن صحبت کنی.این یه خروجی باید به تلفن وصل بشه.اونایی هم که 2 خروجی دارن باید مودم و تلفن یکجا باشن و نمیتونی اسپلیتر رو بزنی به مودم و تلفن رو بزنی به یه پریز دیگه.
میکرو فیلتر و نویز گیر هم 2 چیز کاملا جدا هستن.میکروفیلتر برای دیتا به کار میره در صورتی که نویز گیر رو میشه به تلفن معمولی برای کاهش نویز خط وصل کرد.
سلام، من مودم Asus N13 دارم اگه ممکنه یک Wireless adaptor با قیمت مناسب و سازگار با این مودم معرفی کنید چون داخل پکیج موجود نبود، ممنون.. در ضمن مدل های مختلف آداپتور های وایرلس چه تفاوت هایی با هم دارن؟!
اگه پولت می رسه بهتره TD-W8910G بگیری. وگر نه، اگه مودمت اذیت نمی کنه همونو نگه دار یه روتر وایرلس مثل tplink TL-WR541G بخر وصل کن بهش.[/QUOTE]
8910g فکر نکنم به کارم بیاد...
این که می گی تو چه مایه ای هستش ؟
یکم در مورش توضیح می دی ؟
نقل قول:نقل قول:
نویز گیر هم فقط میتونه فرکانس های خاصی رو حذف کنه که همین باعث میشه دستگاه ها اونا رو سنس نکنن.
خب خیلی متشکرم که خودت جواب خودت رو دادی!نقل قول:
تو فرکانس های پایین هم باعث نویز رو دستگاه های آنالوگ مثل تلفن میشه.
حب عزیز من وقتی فرکانس رو حذف میکنه ، یعنی جدا میکنه دیگه ، یعنی فقط اجازه خروج محدوده فرکانسی خاصی رو میده!
توی یه خروجی فقط فرکانس مربوط به تلفن ، توی اون یکی خروجی هم بدون ف-لتر!
اگه فقط دی اس ال بدون ف-لتر میمونه ، پس چرا از خروجی میکروف-لتر ، به تلفن وصل میکنن؟:13:نقل قول:
میکرو فیلتر همه چیز رو فیلتر میکنه و دی اس ال فیلتر نشده میمونه.
این پست:
و این پست رو بخونید:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4826353&postcount=6960
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4827781&postcount=6978
فکر کنم یه دور جمله های خودتون رو بخونید ، منظور من رو میگیریدنقل قول:
میکرو فیلتر و نویز گیر هم 2 چیز کاملا جدا هستن.میکروفیلتر برای دیتا به کار میره در صورتی که نویز گیر رو میشه به تلفن معمولی برای کاهش نویز خط وصل کرد.
ببینید شما یه جا گفتید نویز گیر فرکانس های خاصی رو حذف میکنه ، پایینش هم گفتید میکرو ف-لتر به جز فرکانس خاصی ، بقیشو حذف میکنه ، طبق این جمله های خودتون ، مکانیزم کار یکی هست ، پس در نتیجه میکروف-لتر هم نوعی نویز گیره ، شایدم معنی ف-لتر و حذف با هم فرق میکنه و ما خبر نداریم!:19:
اسپلیتر هم که یعنی جداکننده سیگنال ، یعنی فرکانس نامربوط رو حذف میکنه ، پس فکر نمی کنید این 3 تا ، یه معنی رو میدن؟؟
در هر صورت من قبلا به اندازه کافی بحث کردم ، دیگه هم قصد ادامه بحث رو ندارم!
نه .... مشکل از این حرفا گذشته .... بازم ممنوننقل قول:
آره خودمم مودم به این باحالی ندیده بودم ... خیلی تنطیمات متنوعی دارهنقل قول:
مال من کمی با این تصویر فرق داره .... ولی نه چیزی بلاک نشده
آره بعد از اینکه از بریدج به حال pppoe برگردوندم باز باز نشد، خیلی عجیبه مشکل و گره کار همین جاست.
راستی ممنون که پی گیری میکنید.:11:
شما مگه با خطتون مشکل نداشتین؟پس چرا دارین با کلمات بازی میکنین.:13::41:نقل قول:
شما حذف و جدا کرن رو یکی میدونین؟؟؟!!!شما فرض کنین یه سیب دارین.وقتی مثلا یک چهارمش رو میدین به یکی میگین از سیب جدا شد یا حذف شد؟؟؟!!!
نویز گیر برای گرفتن نویز به کار میره.شما مثل این که با مفهوم نویز مشکل دارین.:5:شما میگین میکروفیلتر نوعی نویز گیره.نخیر نیست.نویز یعنی هر چیز اضافی که به هیچ دردی نمیخوره.ولی میکروفیلتر از کل چیزایی که روی یک خط لازم داری و همش به درد میخوره مقدار مورد نیاز یه وسیله مثلا تلفن رو میده.
در هر صورت این وسیله فقط برای جلوگیری از تداخل تو فرکانس های بالا هست.(میکروفیلتر و میکروفیلتر/اسپلیتر هر دوشون تو بازار هستن.)
اسپلیتر موقعی به کار میره که یه پریز داری و میخایی رو اون هم مودمت رو وصل کنی هم تلفن.میکروفیلتر هم موقعی به کار میره که بیشتر از یه پریز داری و باید بین مسیر پریز و تلفن قرار بگیره.البته تو این حالت میشه از اسپلیتر هم استفاده کرد ولی فقط کار میکروفیلتر رو انجام میده.
فقط برای پایان میگم که خطوط دی اس ال از فرکانسی برابر یا بیشتر از 25 کیلوهرتز استفاده میکنن.برای مکالمه هم این رنج حدود 5 کیلوهرتز هست.فیلتر هم کارش اینه که فرکانس های بالاتر از مقدار مورد نیاز(5 کیلوهرتز) رو نمیزاره بره تو تلفن.(از خط حذف نمیکنه.)
اگه بازم فکر میکنین اشتباه میگم گوگل در خدمتتونه.سرچ کنین ببینین همینایی که من میگم هست یا نه.:11:
سلام.
من مودم asus am604 خريدم.بدون وايرلس.و از مخابرات هم adsl گرفتم.طبق توضيحات سايت مخابرات كانكشن pppoe ساختم و همه شرايط رو هم مثل نبود برق گير و اتصال اسپليتر انجام دادم.اما وقتي مودم رو وصل ميكنم لامپ لينك روشنه و كانكشن ارور678 ميده.تقاضا دارم يكي مشكل منو حل كنه.سه روزه adsl ام وصل شده اما نميتونم وصل بشم.
درضمن من كانفيگ دقيق اين مودم رو بلد نيستم.و با كانفيگ am602 متفاوت هستش.لطفا اموزش كانفيگ اين مودم(asus am604) رو قرار بدين.
باتشكر.
نه اون مشکل احتمالا به خاطر اسپلیتر رو گوشی دوم بود!نقل قول:
شما مگه با خطتون مشکل نداشتین؟پس چرا دارین با کلمات بازی میکنین.
خودم هم دلیلشو نمیدونم!
یه پست هم همون موقع دادم اینجا که پرسیدم آیا مربوط به سیم مورد استفادست و کسی هم جواب نداد!
بعدا فهمیدم لااقل از سیم نیست!
خب اینم شد مثال؟:31:نقل قول:
شما حذف و جدا کرن رو یکی میدونین؟؟؟!!!شما فرض کنین یه سیب دارین.وقتی مثلا یک چهارمش رو میدین به یکی میگین از سیب جدا شد یا حذف شد؟؟؟!!!
خب بگیم یک چهارم سیب جدا شد یا حذف شد که فرقی نداره!:8:
خب اون سیگنالی که بدرد مودم میخوره ، برای تلفن یک سیگنال مزاحم و نامربوط محسوب میشه!نقل قول:
نویز گیر برای گرفتن نویز به کار میره.شما مثل این که با مفهوم نویز مشکل دارین.شما میگین میکروفیلتر نوعی نویز گیره.نخیر نیست.نویز یعنی هر چیز اضافی که به هیچ دردی نمیخوره.ولی میکروفیلتر از کل چیزایی که روی یک خط لازم داری و همش به درد میخوره مقدار مورد نیاز یه وسیله مثلا تلفن رو میده.
خب این شد حرف حسابنقل قول:
اسپلیتر موقعی به کار میره که یه پریز داری و میخایی رو اون هم مودمت رو وصل کنی هم تلفن.میکروفیلتر هم موقعی به کار میره که بیشتر از یه پریز داری و باید بین مسیر پریز و تلفن قرار بگیره.البته تو این حالت میشه از اسپلیتر هم استفاده کرد ولی فقط کار میکروفیلتر رو انجام میده.
ولی این یکی حرفتو نقض میکنه:
نقل قول:
میکرو فیلتر همه چیز رو فیلتر میکنه و دی اس ال فیلتر نشده میمونه.
این خیلی واضحه که از کل خط حذف نمیکنه!نقل قول:
فقط برای پایان میگم که خطوط دی اس ال از فرکانسی برابر یا بیشتر از 25 کیلوهرتز استفاده میکنن.برای مکالمه هم این رنج حدود 5 کیلوهرتز هست.فیلتر هم کارش اینه که فرکانس های بالاتر از مقدار مورد نیاز(5 کیلوهرتز) رو نمیزاره بره تو تلفن.(از خط حذف نمیکنه.)
ولی بعد از میکروف-لتر حذف میشه و قبلش خیر!
نویز گیر هم دقیقا کارش همینه ، بعد از اون نویز کم میشه ولی اگه قبل از محل قرارگیری اون ، گوشی تلفنی گذاشته بشه ، نویز داره ، درنتیجه نویز از خط حذف نمیشه:31:
اینم بازی با کلمات!!:10:
گوگل چیه ، 4 سال گل که لگد نکردیم!!:31:نقل قول:
اگه بازم فکر میکنین اشتباه میگم گوگل در خدمتتونه.سرچ کنین ببینین همینایی که من میگم هست یا نه.
در هر صورت بحثو خاتمه میدم
موفق باشی دوست عزیز
بله تورنت استفاده میکنم, اما فقط 3 تا 7 شب.نقل قول:
از نظر فشار کاری قبلا هم همینطور بود اما ری استارت نمیشد.
برای آپدیت هم اقدام میکنم.
متشکرم
سلام
من بین انتخاب WAG120N و DSL-2730B موندم. مهمترین چیزها هم برام رنج و قدرت سیگناله که برای خونه دو طبقه جواب بده و سرعت انتقال اطلاعات هم هرچی زیادتر بهتر (3 تا لپ تاپ که هر سه تا سری n رو ساپورت می کنن)
سلام دوستان
اومدم یه سوال بپرسم 4، 5 تا صفحه قبل رو که خوندم پشیمون شدم ، اینقدر اینجا بحث اسپیلیتر و اینا داغه که میترسم بپرسم دو باره مثل آتیش زیر خاکستر گر بگیره.:21:
یا خدا خودت کمک کن. میپرسیم ببینیم چی میشه:31: دعوا نکنیدا :20:
ما رفتیم دو تا اسپیلیتر گرفتیم یکیشو وصل مودم کردیم یکیشو وصل تلفن ولی نویزه رو خط تلفن هنوز هست ، کمتر شده ولی هنوز گوش خراشه، اون اسپیلیتر رو مودم رو برداشتم هیچ تاثیری نداشت ، یه کم همش مهندسی به کار بردم 2 تا اسپیلیتر ها رو سری کردم بازم بی تاثیر بود ، حالا بگین من چیکار کنم خیلی نویز بالاست .
اینم بگم که وقتی مودم رو خاموش میکنم اصلا نویز ندارم و کیفیت صدا صاف صافه.
8910g فکر نکنم به کارم بیاد...نقل قول:
یکم در مورش توضیح می دی ؟[/QUOTE]
دوستان کسی نبود ؟
منم می خواستم همین مودمو بخرم .اگه با مخابرات سازگار نیست چه مودمی باید بخرم؟؟نقل قول:
چند تا تلفن رو خطتونه؟نقل قول:
یه جا دیدم گفتین 4 5 تا تلفن رو خطه ، در نتیجه همون بحثا رو دنبال میکردید 4 5 تا اسپلیتر لازمه ، حتی اگه برای یکیش هم نذارید ، باز خش میفته!
برای مودم بذاری یا نذاری ، هیچ فرقی نداره!
خب مسلمه که وقتی مودمو خاموش کنی ، نویزی نیست!
ای بابا ، چه دعوایی؟:27:نقل قول:
اومدم یه سوال بپرسم 4، 5 تا صفحه قبل رو که خوندم پشیمون شدم ، اینقدر اینجا بحث اسپیلیتر و اینا داغه که میترسم بپرسم دو باره مثل آتیش زیر خاکستر گر بگیره.:21:
یا خدا خودت کمک کن. میپرسیم ببینیم چی میشه:31: دعوا نکنیدا :20:
بحث علمی بود!:10:
شرمنده یه ذره دیر کردم،پستت رو ندیده بودم.نقل قول:
ویندوز 7 ، مودم comtrend ct-5611(این بنده خدایی که ازش اکانت گرفتیم ، این مدمو انداخت بهمون.منم با خودم گفتم اینجوری لاقل نمی تونه پس فردا بهونه مودم بگیره!)
راهنمای US robotic رو برات تو پست 7051 گذاشتم،فایل دیگه ای نیاز بود ، در خدمتم.ممنون از لطفت!:10:
firmware رو به آخرین ورژن آپدیت کردم, باز هم درست نشد.نقل قول:
سلام
من تازه مودم symphony sy5500c گرفتم
پسوردش admin نیست
ریست سخت افزاریشم کردم
حالا پسوردش چیه ؟
123456
12345
1234
0000
00000
000000
اینا هم زدم
بازم نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
********* ویرایش خودم **********
آقا زحمت نکش خودم پیدا کردم
پسورد : aaaaaaaa
واقعیتش آدرس dns رو من چه وارد کنم و چه نکنم به اینترنت دسترسی دارم ...یعنی وصل میشه ولی جالب اینکه تنظیمات dns رو که تو مودم دیدم با اونی که شرکت به ما داده بود که وارد کامپیوتر کنیم فرق داره!!!!!نقل قول:
بگذریم که 2 تا آدرس dns رو من هم رو مودم و هم رو کامپیوتر ست کردم ولی باز جوابی نگرفتم .
بازم ممنون از راهنمائی
خیلی برام عجیب شده !!!!
سلامنقل قول:
براي تنظيم و کانفيگ مودمت براي حالت pppoe (اين حالت نيازي به کانکشن خاصي ندارد وقتي مودم روشن باشد نت وصل است)ابتدا با اي پي مودم(192.168.1.1)در مرورگر و وارد کردن يوزر وپسورد وارد محيط تنظيمات شو.سپس از زيرشاخه.. quick setup را انتخاب کرده از سمت راست بدون تغيير next رو بزن..در صفحه بعد حالت pppoe را انتخاب کرده باز next رو بزن.يوزر و پسوردي
سروريس دهنده داده در قسمت مربوطه وارد کرده تيک گزينه keep alive فعال کرده سپس next رو بزن.در اين صفحه تيک enable natرا فعال کرده باز next ...در اين صفحه دقت شود dhcp فعال باشد باز next و سرانجام save/reboot رو بزن.الان مودم در حالت pppoe ست شده است..کافیه در local area connection..internet protocol(tcp/ip)propeteis گزينه obtain an ip address رو فعال کنی مثل عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
این مودم با سرویس مخابرات سازگاره و هیچ مشکلی نداره..من خودم همین مودمو دارم و از مخابرات سرویس گرفتم...نقل قول:
منم می خواستم همین مودمو بخرم .اگه با مخابرات سازگار نیست چه مودمی باید بخرم؟؟
نقل قول:
سلام.
ممنونم ازشما دوست عزيز.
بالاخره بعد چهار روز تونستم از شر دايال اپ خلاص بشم:8:
حالا يه مورد حالگير:41::
ساعت اولي كه وصل شدم سرعت دانلودم 12kb بود.اما بعد يكي دوساعت به 5 رسيد و الان هم حتي با IDM به زير1 رسيده.مميزي شده.چند دهم درصد:41:باوركردني نيست:41::41::41:
ميدونين مشكل از كجاست؟ از دستگاه منه يا مودم يا سرويس مخابرات؟
هواسم به این نبودنقل قول:
اون تلفن ها رو قطع کردم درست شد
ممنون دوست عزیز:11:
فایروال داری؟نقل قول:
چرا وقتی من به آخر دوره اکانتم رسیدم اینقدر اذیت میکنه؟ یعنی قطع میشه و صفحه رو بد باز میکنه
ببر نشون بده ممکنه مشکل سخت افزاری پیدا کرده.نقل قول:
8910g فکر نکنم به کارم بیاد...نقل قول:
یکم در مورش توضیح می دی ؟[/QUOTE]
قیمتش از 8910 ارزونتره. با کابل شبکه وصلش می کنی به پورت lan مودمت، مودمت را هم روی بریج می زاری. از اونطرف 4 تا پورت لن بهت می ده با وایرلس که همه بهش کانکت بشن.
شما آداپتور وایرلس چیکار می خوای؟ مگه با سیم به کامپیوتر نمی زنیش؟ لپ تاپ هم که خودش وایرلس داره..نقل قول:
نخیر متاسفانه مودم طبقه۲ هست و کامپیوتر طبقه اول، ممکنه یک usb wireless lan معرفی کنید.. راستی می شه تنظیمات و ساخت کانکشن رو از راه دور به صورت وایرلس انجام داد؟ راهنمایی کنید ممنوننقل قول:
نقل قول:
شما باید بری تو تاپیک شرکتی که اشترک رو ازش گرفتی
فکنم از مخابرات گرفتید درسته من راضی نیستم
تاپیک مخابرات
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=391121[/HTML]
این ارور رو من دو روزه باهاش مواجه هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای آداپتور می تونین Asus WL-169ge بگیرین که سری g هست ولی بردش از سری g معمولی بهتره. اما گه فکر می کنین بردش کافی نیست مجبورین Asus USB-n11 بگیرین که گرونتره.نقل قول:
عمده تنظیمات را می شه بصورت وایرلس انجام داد ولی قبلش باید ترجیحا security را روی مودم تنظیم کرده باشین. البته مودم شما رابط کاربریش هم خیلی آسونه و اکثر کارها را خودش انجام می ده.
سلام دوستان من یه tp-link وایرلس دارم و کد 128 بیتی که شامل 13 رقم میشه رو واسش تعریف کردم اما با موبایل که سرچ میکنم هر عددی که بزنم کانکت میشه اما رسیو و سند هیچی نیست (چون خط رانژه نیست و اکانتی نساختم هنوز) ممکنه کسی بدزده ازم؟؟؟
من یه مودم Linksys WAG120n خریدم,
از طرق مرورگر آدرس ای پی(192.168.1.1) رو که وارد می کنم هیچ صفحهای باز نمی شه!!!(the page can`t be displayed)
بعضی از موبایل ها بدون نیاز به access point وصل می شه مثل سامسونگ که تکنولوژی dlna داره.اگه کسی بتونه وارد بشه نه تنها از اینترنت از فایل های داخل کامپیوترت هم می تونه استفاده کنه:18:نقل قول:
اولاً که بزار خطط اول رانژه بشه الان آخه چی بدزدن ازت؟:31:نقل قول:
دوماً اینکه برای اینکه خیال خودتو راحت کنی آدرس مک موبایل و لپتابو ... برای مودم تعریف کن دیگه غیر از دیوایس هایی که آدرس مکشون تعریف شده دیوایس دیگه ای نمیتونه از نتت سند و رسیو داشته باشه.
سلام.
اقا من خيلي بدبختم:41:
اين از اين مورد كه منو به تاپيك مخابرات ارجا دادين و بي جواب موند اونجا:
اينم از مشكل جديدم.ديگه اصلا كانكت نميشم.هركاري ميكنم اين ارور رو ميده:نقل قول:
من بالاخره بعد چهار روز الافي ازدست مخابرات و پشتيبانيش تونستم از شر دايال اپ خلاص بشم:8:
حالا يه مورد حالگير:41::
ساعت اولي كه وصل شدم سرعت دانلودم 12kb بود.اما بعد يكي دوساعت به 5 رسيد و الان هم حتي با IDM به زير1 رسيده.مميزي شده.چند دهم درصد:41:باوركردني نيست:41::41::41:
ميدونين مشكل از كجاست؟ انتي ويروسم اويرا است و فايروال اون رو خاموش كردم.اما فرقي نكرد:41:
دوستان يه راهنمايي بكنين.دارم ديوونه مي شم.با دايال اپ سرعت دانلودم 5 بود حالا زير1 مياد.حتي چندثانيه 0 ميشه بعد ميره زير 1kb كه توي idm سرعت رو به بايت نشون ميده!!! اصلا به كيلو نميرسه ولي يهو چند لحظه ميره بالاي 13kb بعد باز برميگرده زير 1kb.
مخابرات با همه كاربراش ازين شوخيا داره يا فقط با منه بدبخت اينجوريه؟؟
Error734
the ppp link control protocol was terminated
ماشاالله اينهمه خبره توي اين سايته.يكيتون منو نجات بدين ازين بدبختي adsl مخابرات:41:
با سلام به دوستان یه مشکلی بااین asuse g-31 داشتم ممنون میشم راهنمام کنین
حداقل 100 صفحه رو خو.ندم به نتیجه نرسیدم .
اول اینکه اگه کسی تنظیمات این مودم داره برام بزاره.دوم انکه رو ppoe تنظیم میکنم تیک وایرلس وتنظیماتش انجام میدم کانکت نمیشه هیچکدوم.حتما باید تنظیمات وایرلس بیخیال شم تازه با کانکشن بسازم بعدکانکت شه.
با لپ تاپ که میخوام کانکتشم
اینارور میده البته وایرلس مودم میشناسه اما مینویسه ویندوز نمیونه کانکت شه.
مرسی
سلام
من چند روز بدونه مشکل از مودم استفاده کردم ولی امروز صبح سند و رسیوم به بایت رسید
اول زنگ زدم پشتیبانی و چون کاری برام نکرد مودمو ریست کردم و درست شد
الان باز همین اتفاق افتاد یعنی سندو رسیوم بایتی شد و باز ریست کردم درست شد
لطفا بگید چرا اینطوری میشه؟
ربطی به فریمور مودم میتونه داشته باشه؟
مودمم am604 هس...
الان لپ تاپ کانکت شد و میزنه conected اما یه علامت تعجب زرد رنگ روی ایکن وایرلس (پایین ویندوز) میاد و page نمیتونم بیارم.نقل قول:
لطفا راه حلی بگید
مرسی