[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگر میتونی رپیدباز بگیری، 43 گیگ 2 فصل اول بریکینگ بد رو با کیفیت 720 برا خودم لیچ کردم... خواستی بگو. امتیازم هم رسیده میتونم یه دعوتنامه ببفرستم.نقل قول:
سلام دوستان من میخوام از اسیاتک سرویس بگیرم.نظرتون چیه ازش راضی هستید؟ در ضمن من 2مگ بگیرم بهتره یا 512؟(منظورم اینه که به 2مگ share میشن؟) اسیاتک 4مگ هم داره>؟
سرعت دانلود شبانه خوبه؟
من قم هستم ممنون میشم راهنماییم کنید
هیچ فرقی با سرویس ها دیگه نداره همه شرکت ها محدودیت خودشون رو دارن
از لحاظ پینگ چطوریه ؟ ثابته ؟ نوسان نداره؟
تهران که نه، آمریکا یا پاریس رو پینگ کنید.
یا به جای اسپید تست، لطفا اینا رو توی cmd بزنید :
ping wow.gamer-district.org
ping logon.molten-wow.com
این قطع شدن های مکرر اعصابم خرد کرده
در روز کلی قطع میشم چند دقیقه طول میکشه وصل شم وصل میشم سرعت پایینه دوباره قطع میشم و ... این چند تا عکس از وضعیت status مودم هست که تو بازه 15 دقیقه ای هست :
از دیروز ساعت 5 که اینطور شد دیگه چراغ اینترنت تا شب روشن نشد
==========
این عکسم برای نیم ساعت پیش هست
از این عکسا میتونید به نتیجه ای برسیم که مشکل چیه ؟
در ضمن وقتی قطع میشم و کلا چراغ adsl و اینترنت مودم خاموش میشه بعد چند دقیقه چراغ adsl مودم روشن میشه ولی اینترنت روشن نمیشه و عدد مقابل گزینه crc همینطور میره بالا تا چراغ adsl باز قطع میشه این crc چی رو مشخص میکنه ؟
دوست عزیز من هم زمانی که آسیاتک بودم . دقیقا دقیقا دقیقا مشکل شمارو داشتم :20: بعد گفتن مال نویز . از مخابرات اومدن برام یه سیم مستقیم کشیدن بدون اینکه از کنار برق یا چیزی عبور کنه ! ولی باز هم عدد SNR بین 6-10 بود !! ولی الان شاتل هستم و با همون سیم مستقیم SNR 20-22 . پس مشکل از خود آسیاتک بود . البته ممکنه مال شما واقعا نویز باشه . ولی من الان شاتم 1 دقیقه قطعی ندارم !!نقل قول:
نمیدونم والا مشکل چیه مستقیم هم وصل میکنم بدون وصل کردن تلفن همینطوره وقتی ADSL سیمش وصل میکنم با تلفن حرف میزنم تو تلفن انگار داری طبل میکوبی یه صدای کوبیدن و خش خش ریز میاد از صبح که این پست گذاشتم یه ربع بعدش باز قطع شدم تا الان که وصل شد مخابرات اومد چقدر هزینش شد ؟نقل قول:
Pinging logon.molten-wow.com [50.23.226.227] with 32 bytes of data:
Reply from 50.23.226.227: bytes=32 time=310ms TTL=50
Reply from 50.23.226.227: bytes=32 time=309ms TTL=50
Reply from 50.23.226.227: bytes=32 time=310ms TTL=50
Reply from 50.23.226.227: bytes=32 time=311ms TTL=50
Ping statistics for 50.23.226.227:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 309ms, Maximum = 311ms, Average = 310ms
شما اول زنگ بزن بگو خطتت نویز زیاد داره خط رو روی 2 مگ ببندن اینجوری نویزت کمتر میشه (البته به پشتیبانی این شرکت باید فحش بدی والا کارت رو راه نمیندازن) بعد اگه تونستی از سر خط تست بگیر ببین snr چقدر میشه بیشتر بخاطر نوع سیم داخل ساختمان نویز بیشتر میشه حتی تو فاصله 10 متر هم اگه از سیم خوب استفاده نشه تاثیر زیادی میزاره روی نویز این مورد خودم تست کردم یه چیزی حدود 8 - 7 اختلاف داشت تو این فاصلهنقل قول:
والا مخابرات اومد برای ما یه سیم مستقیم کشید و رفت 12 تومان گرفت !!نقل قول:
کسی میدونه چطوری میشه از پینگ تایم کم کرد یه جا زده بود با این ip 79.175.160.217 میشه کم کردش که من تست پینگ ازش گرفتم پینگش خوب بود ولی توضیح نداده بودن که چطوری باید ازش استفاده کردش .......
الان توی آور تایم آسیاتک هستم... به احتمال 99.9% دیگه تمدید نکنم. حیف از پولایی که از کف برفت!
شاد باشید
نقل قول:
دوست عزیز عیب بزرگ آسیاتک اینه که پورت رو روی 4096 می بنده وقتی ما پورت 4096 نویز خط 10 باشه پورتت بره رو 2048 میشه 20 که خوب میشه یعنی باید بالای 20 باشه!!!!
این دوستون هم SNR ش 6 تا 10 هست و پرش لینک داره پس از نویز خطش هست
نقل قول:
الان شاتل پورت رو رو چند بسته!؟؟؟؟
نقل قول:
من دقیقا اینو چک کردم نه توی peyment های report چک کنی دقیقا وقتی 1 گیگ شارژ میشه 1024 مگ زده
الان روی 2272 بستن برام . SNR الان برای 22نقل قول:
سلام
دوستان این ضریب اشتراک هایی که تو سایت آسیاتک برا هر سرویس زده الکیه!؟
1مگش ضریب اشتراکش 1 به 2 ؟!
دوستان قضیه این نامحدود طلایی و نامحدود برنزی چیه تو سایت زده برای نامحدود ؟
نا محدود طلایی سرعت واقعی نامحدود است مثلا شما 2 مگ طلایی بگیری سرعت دانلود باید 240-250 این حدود ها باشه ولی برنز ها ضریب اشتراکشون 1 به 10 است و سرعت خیلی پایینی دارند من چند مدت پیش خواستم 512 برنز بگیرم و از اونجایی که برای تمدید این طرح ها باید زنگ برنی بخش تمدید زنگ زدم خانم گفت نگیر پشیمون میشی و وسط ما هم نمی تونی عوضش کنی محدود بگیری گفت سرعت از 2-3 بالاتر نمیره که پشیمون شدم نگرفتم من هم یکمی برای تمدید سماجت کردم اما خب خانم انقدر بد گفت از این سرویس پشیمون شدم.نقل قول:
حالا این چلچله و سایر اینا که حجمی هستن ( مثلا 1 ماهه 3 گیگ ) اینا سرعت واقعی هستن ؟؟؟؟ ضریب 1 به 10 ندارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تعرفه چرا عجیب شد به نظر این طوری میاد
128
256
512
1مگ
2مگ
1به 6 و.... همه برای تبلیغات :27:
قیمت در اصل همون ولی این قیمت 1 به 2 که میشه 1 مگ با 30 گیگ حجم 64 بد نیست ؟!!
نامحدود چالاک سرعتش دانلودش چنده ؟ کسی میدونه ؟ :40:
سپاس
اینا دیگه از واقعی هم بالاترن :31: یعنی 128 من داشتم با سرعت 200 دانلود می کرد البته تو هر شهر و هر منطقه ممکنه سرعت متفاوت باشه. ضریب 1 به 10 هم که برای نا محدود ها هست که بدرد نمی خورهنقل قول:
من هر نوعی میگیرم بازم سرعت شبانه رایگانش افتضاحه !
من چابک 5 گیگ ماهانه دارم . شبا خیلی خوب بشه 30 40 هست !
بعضی وقتها هم خودش اتومات قطع نمیشه نزدیک ساعت 1 !
پیچیده شده !
من می خوام آسیا تک بخرم . رفتم تو سایتش سرویس های ارائه شده رو ببینم پیدا نکردم . میشه سرویس های ارائه شده رو بهم بدید یا آدرسشو تو سایت آسیا تک بنویسین . ممنون .
آقا خودم سرویس هاش رو پیدا کردم فقط سرویس های 128 نامحدود نقره ای و 128 10 گیگ سرعت دانلودشون چقدره ؟
بابا کسی نیست جواب ما رو بده .
نامحدود 128 حدود 16 .نقل قول:
10 گیگ : متغیره ! روزا شده 300 400 هم دوستان تجربه کردن . ولی شبا 16 !
سلام دوستان ایا سرغت شما از دیشب کم شده سرعت شبانه مال ما چند وقتی بود وقتی به حالت شبانه میرفت دیگه مودم دیسکانکت نمیشد ولی از دیشب دوباره به حالت دیسکانکت میره وسرعت شبانه هم کم شده منتظر جوابمنقل قول:
بله سرعت کم شده متاسفانه
در استان فارس آسیاتک خیلی کند شده از عید به بعد اینقدر افتضاح شده که خیلی مواقع gprs ایرانسل سرعتش بهتر از adsl آسیات تک هست .
مواقعی که پهنای باندشون پر میشه دیگه سرعت به حدی کاهش پیدا میکنه به 4 کیلو بایت بر ثانیه میرسه که در ساعاتی از روز چندین بار این مورد پیش میاد.
خیلی مواقع باید گفت صد رحمت به جی پی ار اس ایرانسل !
منم سرعتم کم شده.
پینگ هم بعضی اوقات داغون میشه، ولی بدتر از پینگ بالا پکت لاس هست برای آنلاین گیمینگ، دارم میرم یه دفعه جای دیگه ظاهر میشم. و بدتر از پکت لاس سرعت کم هست در عین داشتن پینگ خوب که اصلا نمی فهمی داره چی میشه، فقط میمیری لول.
سرعت شبانه هم بدک نیست میدونم داره حداکثر توانش رو میرسونه:
خوبی شاتل این بود که با هر پینگی، همیشه سرعت 2 مگ رو میرسوند چه یه کانکشن چه 100 تا. ولی آسیاتک تقریبا به جرات میشه گفت فقط با دانلود منیجر ها میشه به حداکثر سرعتش رسید.
شما کدوم شهرید؟؟نقل قول:
شبی 4گیگ دانلود میکنید؟؟؟:18:
امروز 11 تیر 91 تهران :
سرويس فعلي: اینترنت پرسرعت چابک 05 گیگ در ماه (1تا 9 صبح رايگان)
سرعت افتضاحه ! به زور سرعت دانلود به 512 میرسه . بیشتر طرف 30 هست !! نا سلامتی باید توی روز دیگه 1 مگ رو بده حداقل ! دیگه نمیدونم چی باید گفت !
من دوباره سرعتم کم شد دیشب فقط 900 مگ گرفت در صورتی که قبلا 4 گیگ میگرفتم
من کرجم
سلام.من از فروردین ماه سرویس تندر 1 رو گرفتم .سرعتش تا یک ماه اخیر با idm 512 ~ 400 بود ولی الان سرعتش بد شده تست سپید نت و میزارم که همین الان گرفتم.پینگم یرای بازی 200 تا نسبت به -- ماه پیش بالا رفته.مشکل از کجاست.....من تهران و منطقه ی شهدای گمنام تهرانپارس هستم ..
:12::3::41: