سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من وقتی میخوام یه متن رو که در آن تصویر نیز هست در ورد 2010 باز کنم عکسها نمایش داده نمیشوند
میخواستم ازتون بخوام که راهنماییم کنید چیکار کنم؟ مشکل از کجاست؟
Printable View
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من وقتی میخوام یه متن رو که در آن تصویر نیز هست در ورد 2010 باز کنم عکسها نمایش داده نمیشوند
میخواستم ازتون بخوام که راهنماییم کنید چیکار کنم؟ مشکل از کجاست؟
سلام
ببین حتماً عکس ها کپی نشدن داخل Word بلکه لینک شون کپی شده نه خود عکس!
برای اطمینان پسومد فایل رو به Zip عوض کن و بازش کن و برو توی پوشه word و بعد توی پوشه media، اینجا اگه عکسی باشه باید بتونی ببینی! اگه نباشه پس مطمئن میشی که نیست و باید از اول عکس ها رو کپی کنی!
موفق باشی
نقل قول:
در پست 6905 توضیح دادم آدرسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام
هنگامي كه در قسمت page numbering به جاي اعداد از حروف ( الف، ب، ...) استفاده ميكنم حروف رو به شكل عربي يعني با همزه ميدهد. لطفاَ راهنمايي كنيد. :wac:
همانجوری که تو ارور هم گفته شدهنقل قول:
شما هنوز روی سیستم ورژنی از افیس رو دارید اول همه اینها را حذف کنید بعد برای نصب اقدام کنید
یا باید روی عکس راست کیلیک وcopy imageکنید ودر ورد pastکنیدنقل قول:
یا
عکس را insertکنید
بابا یکی این سوال مار رو هم ببینه سه صفحه گذشت هنوز کسی یه نگاه بهش ننداخته لااقل بگید بلد نیستم.نقل قول:
الان سروکله مدیر پیدا می شه می گه چقدر عجله داری بابا سه روزه اخه
سلام
یه فایل ورد 2007 هست که توش فرمول نویسی شده اما توی چاپ یا پی دی اف نشون داده نمیشه
ممنون میشم کمک کنید
نه آخه وردم کلا عکسها رو نشون نمیده مثلا یه فایلی رو که میدونم خودش عکس داره و حتی ورد پد هم عکسشو نشون میده ولی ورد2010ام عکس رو نشون نمیده!
سلامنقل قول:
من برنامه را پک کردن هیچ اثری ازش نیست
در ریجستری هم پاک کردم
سلام.وقت همگی بخیر.
به من گفتند که یک مقاله بنویس که در این مقاله باید این کار را رعایت کرده باشید.
گفتند که:spacing 1.5
برای این که این کار را کنم باید چکار کنم؟
ممنون.
سلامنقل قول:
اول متن رو انتخاب کن بعد روی دکمه مشخص شده کلیک کن از منویی که باز میشه 1.5 رو انتخاب کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سوالم در مورد پیغام security warning در ورد و کلاً آفیس است
تازگی ها خیلی درگیرش شدم چرا
علت به وجود آمدنش و راه رفعش چیه مرسی
سلامنقل قول:
این پست رو ببینید شاید مشکلتون حل شد
نقل قول:
سلام
راستش برای من ارور نمی دهد
من تازگی ها بعضی از فایل ها این نوار بالاسرش هستش چکار باید کرد
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
راستی کلید میانبر hidden را می گید مرسی (چهار پنج بار پرسیدم)
این کار رو انجام بدید
Click the Microsoft Office Button , and then click Word Options.
Click Trust Center, click Trust Center Settings, and then click Macro Settings.
Click the options that you want:
نقل قول:
سلام من تکه آخر را نفهمیدم چمله «Click the options that you want»
وقتی هم که در همان نوار بالا روی دکمه options کلیک می کنیم به همین مرحله می رسم و تمام گزینه ها را انتخاب کرده ام اما متاسفانه نمی رود
باید چکار کرد
سلامنقل قول:
شما گزینه ی اول رو بزن.
سلام دوستان
در حال نوشتن متنی هستم که میخواهم هر صفحه آن یک Header جداگانه داشته باشد..ولی Header که العان استفاده میکنم برای همه صفحه ها یکی است و وقتی تغییر می کند ، همه صفحه ها عوض می شود..ممکن راهنمایی کنید ؟ با تشکر
در ورد2007 به قسمت pagr layout برو به قسمت breaks + next pageنقل قول:
در این حالت یک صفحه جدید ایجاد می شه شما برید داخل هدر اون کلیک کنید و در بالای صفحه ورد قسمت link to previous را غیر فعال کنید.
همین تمام شد
ممنوننقل قول:
البته اینجا هم آموزش تصویریش هست :
نقل قول:
سلام باورتون می شه همه گزینه ها را یک بار زدم و OK کردم جواب نداده
باید چکار کرد راهش چیه تو اینترنت هم گشتم هیچی نبود
با سلام
برای یک فایل چندتا مربع برای انتخاب گزینه می خوام قرار بدم
اما هی کوچیک بزرگ می شه
ایا راه حلی برای این مورد توی ورد هست؟
فایل برای خودم نیست و نمی دونم طرف چطور اینطوری مربع ها رو ایجاد کرده
ممنون
خود فایل
سلامنقل قول:
به نظر من اگه این روشی که استفاده کردین ضرورتی نداره از shape به جای این روش استفاده کنین چون با کپی کردن شکل مربع دیگه اندازه هاتونم به هم نمی ریزه
سلامنقل قول:
می تونید به جای کشیدن شکل مربع برید به قسمت Insert>symbol>more symbols و فونت wingdings رو انتخاب کنید
و از اونجا شکل مربع ( که تیک دار و یدون تیک هم هست ) رو انتخاب کنید.
درود.
دوستان من یه فایل ورد دارم که داخلش عکس هم هست.
حالا من میخوام عکس رو از فایل ورد استخراج کنم و بصورت یه فایل jpg ازش استفاده کنم!(آفیس 2007 دارم)
ممنون میشم راهنماییم کنید.
عکس داخل ورد رو کپی و توی Paint پیست کنید !نقل قول:
بعدش هم با هر فرمتی که خواستید میتونید ذخیره ش کنید !
سلام
کلید میانبر hidden
وقتی یک جدول داریم می تونیم سایز طول و عرض تک تک خانه ها را ببینیم من طول و عرض کل اون جدول را می خواستم
صبر ایوب که می گن به این می گننقل قول:
هنوز د رانتظار جوابم
یعنی میخواید مشخص کنید (مثلا)نقشه افریقا کدوم صفحست؟یا لینک بسازید؟نقل قول:
ایجاهم یه نگاه بندازید:نقل قول:
قبل از شروع به کار سعی کنید سرفصل هایی از متن خود را که میخواهید در فهرست قرار گیرند ، با یک فونت و اندازه مشخص ، از سایر قسمت های متن جدا کنید . نکته آخر اینکه با کمی تمرین و کنجکاوی میتوانید به قابلیت های دیگر این روش پی برید .
1- ابتدا در متن مورد نظر یک صفحه خالی برای فهرست ایجاد می کنیم .
2- یکی از سرفصل های متن را انتخاب می کنیم .
3- در سر برگ home در قسمت styles ، فلش کوچک گوشه سمت راست را میزنیم تا کادر styles باز شود ، درپایین این کادر سه دکمه وجود دارد ، دکمه سمت چپ یعنی new style را میزنیم .
4- در کادر باز شده مشخصات سر فصلهای متن را انتخاب می کنیم این مشخصات شامل نام، فونت، اندازه، رنگ و... می باشد (به طور پیش فرض مشخصات سرفصلی که انتخاب کریم فعال است) در نهایت ok کرده و از کادر خارج می شویم .
5- سبکی که تولید کردیم در سربرگ home و در قست styles با نامی که برایش انتخاب کردیم نمایان می شود .
6- به متن می رویم و سر فصل هایی را که می خواهیم در فهرست قرار گیرند را انتخاب کرده و پس از انتخاب هر یک ، دکمه مربوط به سبکی که ایجاد کردیم را میزنیم تا فرمت سرفصلها شبیه فرمت سبک گردد . این کار را برای تمامی سر فصل ها یی که میخواهیم در فهرست قرار گیرند انجام میدهیم (هر نوشته ای از متن که این سبک روی آن اعمال شود به فهرست خواهد رفت) .
7- حال کلید مکان نما را در ابتدای صفحه سفیدی که برای فهرست ایجاد کردیم میبریم .
8- به سربرگ references رفته و گزینه table of contents را کلیک میکنیم .
9- در پایین کادر باز شده عبارت insert table of contents را کلیک میکنیم .
10- در کادر باز شده دکمه options را کلیک میکنیم .
11- در این صفحه تمام سبکها وجود دارند و معمولا جلوی سبکهای heading 1 ، heading 2 ، و heading 3 اعداد 1 و 2 و 3 نوشته شده است . تمامی این اعداد را پاک کرده و در مقابل سبکی که خودمان ایجاد کرده ایم عدد 1 را می نویسیم
12- در نهایت تمام کادرها را ok می کنیم به این ترتیب فهرست ما ایجا شده است .
13- درنهایت میتوان کل فهرست را انتخاب کرده وفونت واندازه آن را تغییر دهیم .
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=484681[/HTML]
نقل قول:
سلام
دوست عزیز در تایپیک زیر یک فیلم هست که فوق العاده و شیوا توضیح داده است
اگه دانلود کنید و ببینید لذت می برید
سلام دوستان من Word2010 SP1 رو چند روزه نصب کردم ولی موقع اجرا یک همچین اروری میده کارهای گفته شده رو هم انجام دادم ولی خوب نمیدونم باز این ارور هر دفعه که برنامه رو اجرا میکنم نشون داده میشه و تا 3 بار که OK رو نزنم همچنان هست ممنون میشم راه حلی برای ما پیشنهاد بدین :
سلامنقل قول:
برای 2007 گفته شده ولی برای 2010 هم کارامد هست.
سلام در مورد فایل های scrap سوال داشتم
علت به وجود آمدنش
تبدیل دوباره اش به ورد
و کلاً به چه دردی می خوره
باسلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز لطفاَ يك نفر به اين سوال من جواب بده چون كار پايان نامه است و عجله هم دارم.:19:نقل قول:
با عرض سلام و وقت بخيرنقل قول:
عاجزانه درخواست كمك در مورد فوق رو دارم بدجوري گير كردم لطفا جواب منو بديد.:19:
وقتی متنی تو ورد انتخاب و کپی کنی و مثلا تو دسکتاپ پیست کنی تبدیل به scrap میشه.نقل قول:
روش میتونی دوباره کلیک کنی تا دوباره به صفحه ورد وارد بشی با همون نوشته.
درود
همانطور که می دونید اگر در ورد لغت اشتباهی (برای لاتین) تایپ شود یک خط قرمز زیر اون نشون می ده که غلط و باید درست بشه، دیکشنری خود ورد یک سری لغت پیشنهادی داره، اما چون من بابیلون 8 رو هم استفاده می کنم وقتی تو ورد راست کلیک می کنم تا لغت صحیح رو انتخاب کنم دیکشنری خود ورد را ندیده می گیره و بجاش لغات پیشنهادی بابیلون را می یاره که تو بعضی موارد اون لغت که باید جای لغت غلط باشه نیست. من می خوام همون دیکشنری ورد باشه و این قابلیت بابیلون رو از راست کلیک در ورد حذف کنم. چطوری این کار رو میشه انجام داد. ورد من 2010 هست و بابیلون نسخه 8
سپاس
سلامنقل قول:
می تونید add-ins بابیلون رو از ورد حذف کنید.برای اینکار برید به Word options,ستون سمت چپ add-ins
رو باز کنید و از این قسمت غیرفعال یا حذفش کنید.
دوستان در ورد 2010 چطور میشه اعداد رو فارسی تایپ کرد ؟
وارد قسمت option شوید قسمت advance رو انتخاب کنید در این بخش قسمتی وجود دارد به نام show document content که به صورت پیش فرض arabic انتخاب شده است شما context رو انتخاب کنیدنقل قول:
در صوتی که در زمان تایپ کیبورد رو فارسی کنید اعداد شما به صورت فارسی تایپ خواهند شد