ممنون که جواب دادید!نقل قول:
فعلأ که هیچی دنبال pionner deh-3200ub می گردم که نمی دونم چند قیمته.
یه مدل خوب و زیبا! پیشنهاد کنید ممنون می شم.
ممنون که جواب دادید!نقل قول:
فعلأ که هیچی دنبال pionner deh-3200ub می گردم که نمی دونم چند قیمته.
یه مدل خوب و زیبا! پیشنهاد کنید ممنون می شم.
دوستان میخوام Pioneer 6350BT بگیرم . خوبه بنظرتون ؟ قیمتش الان چقدر شده ؟
مخلصیم.
خواهش می کنمنقل قول:
این لینک واسه نمایندگیاست
تماس بگیرید و قیمت هارو بپرسید
من به شما هدیونیت رو 7016 کنوود (250ت) البته از قیمت دقیقش مطمعن نیستم ام کیفیتش حرف نداره!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=313581
استیج عقب : JBL P963
160 تکد:http://www.sonicelectronix.com/item_12264_JBL-P963.html
واسه آمپ هم 2 کانال تا 130 120 تومان می تونی یه 2کانال خوب(مارک کنوود یا پایونیر یا سانداستریم )بگیری
آمپ رو می تونی از حمید یا محمدجواد یا امیر بپرسی
530 ت در کل ! سیم هم گیج 4 کدنس یا سانداستریم بگیر(30-40ت)
یا علی
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=313581
با سلام و خسته نباشيد به دوستان. يه جفت باند براي جلوي سمند ميخوام بندازم. دوستان چه مدلي رو پيشنهاد ميكنن و با چه حدود قيمتي؟
سلام.ممنون.هدیونیت رو همین کنوود احتمال زیاد میگیرم،تعریفشو که زیاد شنیدم.میخواستم ببینم اطلاع ندارید پایونر مدل 6350 و 8350 یا همین 3200 چطور ضبطی هستن؟نقل قول:
واسه استیج عقب مارک پایونر چیز خاصی سراغ ندارید؟
اگه بخوام ساب هم ببندم چطور؟ راستی صندوق رو لازم دارم!
ببخشید اگه سوالم زیاد بود.
من راجع یه اون هدیونیتا اطلاعاتی ندارم.اما کنوود و بگیر.ضرر نمیکنی :46:نقل قول:
پایونیر؟؟؟؟؟؟؟! چرا پایونیر؟! پایونیر فقط یه باند 6975 ژاپنش خوب بود :19:اونم چون بیسش زیاد بود تا حدی هم کیفیتش!
ساب بخوای ببندی به جای اسپیکر بیضی بهتره کامپوننت بگیری که تفیکیک بدون بیش بده و بیس رو از ساب بگیری و آمپت 4 کانال میشه !
اسپیکری که بهت معرفی کردم خیلی خوبه ! هم بیس هم کیفیت!
مخلص
ممنون که اینقد سریع جواب دادین!نقل قول:
اگه بخوام کامپوننت بگیرم حجمه صندوقم رو میگیره که متأسفانه نمیتونم این کار رو بکنم:13:
قبلش یه سوال داشتم ببخشید اگه خیلی ابتداییه:31: ماشین قبلیم یه هد پایونر 100 تومنی داشت که مدلش یادم نیست! با چهار تا باند پایونر که مدل اینم یادم نیست بدون آمپلی ولی انصافأ جوابم رو میداد.سوال اولم این بود رو این هد و اسپیکری که معرفی کردید بودن آمپلی یا نبودنش خیلی تفاوت داره؟
سوال دومم: نظرتون در مورد این دو حالت چیه:اول اینکه به جای کامپوننت چهارتا اسپیکر با یه آمپلی چهار کاناله بذارم. یا اینکه دوتا اسپیکر رو با یه ساب و آمپلی بذارم؟ یعنی از نظر قدرت و کیفیت کدوم یکی از همه بهتر و کدوم بدتره؟
بازم ممنون از وقتی که میذارید.
آقا حمید رفتم آمپ HE4 رو قیمت گرفتم 380 میده که تازه هم موجود نداشت.اسپیکر هم HCX690 رو داشت 230 میگفت اصلیه.یه مدل دیگه داشت اگه اشتباه نکنم DCX690 بود میداد 130.حالا نمیشه اسپیکر رو بگیرم کارم راه بیافته بعدا اوضاع بهتر شد آمپ و بقیه چیزها.البته فکر کنم ECX690 مناسب باشه.گفتم تا تهران هستم زودتر بگیرم اگه بتونین شما قیمت پایین تر برام تهیه کنین که ممنون میشم آشنا هم که ندارم میدم یکی نصب کنه :46:
داداش کامپوننت اسپیکری هست که وضوح صداش خیلی زیاد هست ! اینم عکسش ! حجمی نداره کهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالت دوم اصولی تر هست وبهتر و ما این روش رو پیشنهاد میکنیم به همه:27:
در ضمن بهترین حالتش اینه که بیشتر هزینه کنید و واسه درای جلو + تاقچه کامپ بگیرید و آمپ 4 کانال! واسه ساب هم آمپ مونو که مخصوص ساب هست.
مخلص
دوستان ظبطه مارو دزد زد :41:
یه هدیونیت فلش خور پایونیر بگید ارزون ترینش رو که امپ هم ساپورت کنه خروجی ساب هم نداشته باشه :13:
من خیلی حرفه ای نیستم،پس باکس رو واسه چی میزارن تو صندوق؟ منظورم اینه نمی خوام تو صندوق چیزی باشه.نقل قول:
بهترین حالتی که گفتید چند در میاد؟ تو صداهای کم کیفیتش چطوره؟ با همین هدیونیتی که گفتید هم میشه اینو سوار کرد؟
حالت دوم اصولی تر هست وبهتر و ما این روش رو پیشنهاد میکنیم به همه منظورتون اینه دوتا باند بیضی با یه ساب یا دوتا کامپوننت با یه ساب؟
قیمت کامپوننت و مدلی که پیشنهاد می کنید چیه؟ ساب چطور؟
بازم ممنون از جوابتون.
درود به همه دوستان
من واسه 206 میخوام یه سیستم ببندم با بودجه ای در حدود 500 600 یا شایدم 700
ازتون خواهش می کنم یه سیستم کامل به من پیشنهاد بدید که کیفیت و رسایی صداش بالا باشه اصلا نمیخوام زیاد جلب توجه کنه ( لطفا قیمت تک تک قطعات رو هم ذکر کنید)
پخششم قوی باشه و به این زودیا خراب نشه و اگر بلوتوث هم داشت که چه بهتر
خلاصه یه سیستم که تو 206 جواب بده و قیمتشم مناسب باشه
من آبادان هستم و تا چند روز دیگه قراره بریم شهرهای مرزی غرب کشور
به نظرتون ارزش داره از اونجا سیستم رو تهیه کنم یا به منی که چیزی سر در نمیارم میندازن ؟
مرسی از این همه اطلاعات مفیدتون :40:
مرزی کشور بانه و جوانرود و مریوان هست دیگه؟!نقل قول:
به هیچ وجه نخر
شما خودتون مگه بازار ندارین؟!
من همین 20 روز پیش اونا اونجا بودم اونجا که وضعیت اینطور جنساش میگفتن بهتره :)
الان هم قیمت ها به شدت و فضایی کشیدن بالا
به نظره من خرید صلاح نیست :|
دوست عزيز اصلا طرفاي بانه و مريوان و اينورا نرو من دقيقا پنج شنبه جمعه گذشته اونجا ها بودم هديونيت حرفه ايي اون طرفا پيدا نميكني فقط فقط مدل هاي معمولي پايونر باند و... هم همينطور اصلا ارزش ندارهنقل قول:
به قول خودشون دلار بالاس خريد نميكنن خبري از كنوود و الپاين اين حرفا هم نيست باند jbl هم نداشتن خلاصه من رفتم بجورم ضرر كردم 150تومنم جريمه شدم :41:شما هم بنظر من نرو حالا خود داني
راستي از دوستان كسي خبري از قيمت كنوود 8016 نداره ميگن زده رو 300 راست ميگن اينقدر دست دست كردم كه .....:41:
دوستان کسی نیست به من کمک کنه ؟نقل قول:
خواهش می کنمنقل قول:
واسه درای جلو می خوای هزینه کنید ؟(استیج جلو)نقل قول:
ساب چی ؟! می خواید ؟
هدیونیتی که بلوتوث داشته باشه و خوش صدا و ایده آل باشه همین 8016 کنوود هست! که گویا شده 300ت...
از راهنماییتون ممنونم
راستش فعلا 400 تومن بیشتر ندارم و تصمیم گرفتم که فعلا کل سیستم رو یه جا نگیرم و تیکه تیکه یه سیستم قوی داشه باشمنقل قول:
با این حساب فقط باید یه هد یونیت بگیرم با 4 تا باند !
هد یونیت خوب و به روز دیگه چی هست به جز کنوود ؟ بهترینش همون کنووده؟ پایونییر چی ؟ سایت پایونییرایران قیمتاش مناسبه و محصولاتش اصل ؟
قیمتای کامپوننت در چه حدیه ؟ باید حتما کنارش ساب باشه ؟ نیاز به آمپلی داره ؟
ببخشید اگه سوالام زیاد شد
راستی به نظر شما قبل عید بگیرم یا بعد عید ؟ قیمتا بعد عید افت نمی کنه ؟
مرسی:40:
با سلام به دوستان عزیز
بین دو گرینه کنوود 7016 و پایونیر 8350 با توجه به اینکه تو یه رنج قیمت هستن کدوم انتخاب بهتریه؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پاینده و پیروز باشید
بهتره تاپیک رو یه دور از اول بخونید.اطلاعاتتون میره بالا و رحتر تصمیم می گیریدنقل قول:
مخلص
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
شک نکن 7016.نقل قول:
هدیونیت رو که همون کنوود می گیرم.پس تا الان شد 550.امپلی رو نگفتید!:20:نقل قول:
راستی میشه که ساب رو تو صندوق نذاشت؟ دو تا کامپ و ساب؟ نمی تونم تو صندوق چیزی بزارم!
250 دیگه موند.550 کامپ و ساب و هدیونیت.با 250 دو تا امپلی چی بگیرم؟
ممنون.
خدای من !نقل قول:
یعنی باید تمام این صفحات رو بخونم :31:
شما باشی با 400 تومن پول چی می خرید که بعدا هم بشه روش ساب و بند بساط گذاشت ؟
فعلا میخوام فقط یه صدای رسا و خوبی داشته باشه و بشه روی سیستمی که درآینده میخوام بگیرم به کار برد
مرسی از اینکه جواب سوالم رو میدید :11:
با 250 نمیشه 2 تا آمپلی خوب گرفتنقل قول:
کارکرده هم شک دارم حتی بشه با این قیمت 2 تا خوبش رو گرفت
برای ساب حداقل چیزی که بشه گرفت 8105 هست که مثل اینکه شده 180 تومن اینا!
حالا برای یه 4 کانال با 70 تومن چیزی میشه گرفت؟! :11:
بی برو برگرد 7016نقل قول:
تو کیفیت صدا و شفافیت ، همینطور تنظیمات پیشرفته صوتی رقیب نداره
من 7 ماه پیش خریدم 190 ، الان شده 250 فک کنم
حتی اگه بره بالای 300 هم بازم نسبت به پایونیر ارزش داره خریدنش
شما تو صندوق اگه نخوای بذاری باید رو تاقچه بذاری دیگه!بازم میل خودته اما صدایی که تو باکس میده با صدای صندوق از زمین تا آسمون فرق می کنه با هم:41:نقل قول:
آمپ 4 کانال dtr4.500 قبلنا 160 بود الان فک کنم 180 باشه.می تونید 1805 کنوود هم واسه ساب بگیرید که اونم گویا گرون شده.قبلنا 140 بود ! الان 180 170.
:20:
این که شد 900:18: به نظرتون چکار کنم؟ نمی شه که امپلی یا ساب رو نخرم.باید همه رو یه جا بخرم.می خواستم تا 600 باشه که رسید به 900! چکار کنم؟:41:نقل قول:
---------- Post added at 03:36 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------
ممنون.نقل قول:
خوب شما چی پیشنهاد می کنید؟
دوستان من هرچی می خوام خودمو راضی کنم پخش چینی بخرم بازم دلم نمیاد
از طرفی اساتید می گن 8016 بگیرم و آمپ و کامپوننت نخرم انگار از 80% توانایی های این پخش استفاده نکردم
خودم اصلا علاقه ای به آمپ و این چیزا ندارم
دنبال پخش هستم و دو تا باند ولاغیر
یه پخش مارکدار که حتما بلوتوث داشته باشه و دو تا باند که متناسب باهاش باشه اما خدایی نکرده باعث نشه پخش یا باند بسوزه به من معرفی می کنید ؟ مبلغش مهم نیست ولی دقت کنین من نه آمپ می خوام نه کامپ
ممنون
سلام
بانداي ماشين 206 كه خيلي ضعيفن و باس اصلا ندارن و تا صدا رو كمي زياد بكني به خس خس ميفتن و صداي شفافي بيرون نميده
من نمي خوام كل كل بكنم يامحله رو از خواب بيدار بكنم يا صندوق عقب رو ... ميخوام از موسيقي با صداي بلند لذت ببرم بدون افت كيفيت
2 تا سوال داشتم
١.. ميخواستم يه جفت بانده خوب و با كيفيت براي عقب ٢٠٦ ساده بهم معرفي بكنين + قيمته تقريبي
٢.. امب هم نياز هست يا نه اصلا كارايش واسه جي هست ؟
٣. باس باندها كافي هست يا خير بنا به نيازه من يعني از باندهاي فاب واقعا بهتره يا نه
واسه ٢ تا باند تا٣٠٠بودجه دارم.
مدله بخشم هم pioneer 8350 هست
مرسي
سلام بر دوستان عزيزم
يه سوال داشتم اينكه ميگن مثلا يه آمپي 4تا40وات تو 4اهم میده و 4تا 50وات تو 2 اهم اين يعني چي و چه فرقي باهم ميكنه؟؟
خيلي ممنون
خوب شما خودتون جوابه خودتون رو دادین دیگه :دینقل قول:
اولی یعنی اینکه روی 4 اهم(اسپیکر های 4 اهم) 4 تا یا 4 کانال با قدرت 40 وات میده
دومی هم برای اسپیکر های 2 اهم 4 تا یا 4 کانال با قدرت 50 وات میده
سلام مدیرجاننقل قول:
جواب منه بنده خدا رو هم میدادی دیگه :11:
سلام دوستان . میخواستم بدونم فرق بین مدل Pioneer AVH-P5350DVD و Pioneer AVH-P6350BT در چی هستش ؟
حدود 300 تومن فرق بین قیمت دارن ولی اکه میشه توضیح بدین چه فرفی دارن باهم ؟
مخلصیم .
خب من تحقیقاتمو ادامه دادمنقل قول:
الان پخش بین این سه تا موندم
کنوود 8016 ( 330 تومان ) و 7046 ( 230 تومان )
پایونیر 7350BT ( قیمت 270 تومان )
باند هم بهم پایونیر 6965 پیشناد دادن ( 150 تومن )
همچنان نه آمپ می خوام نه کامپوننت نه چیز دیگه . فقط پخش بلوتوث دار و باند
ممنون میشم نظرتونو در مورد پخشها و باند و قیمتها بگید
برای پخش اگه بخوای نزدیک به 200 تومن خـرج کنی 4450 پایونـیـر بگـیـرنقل قول:
اگه میخوای نزدیک به 300 تومن خرج کنی و برای آینده هم شاید استفاده
خاصی کردی ازش 8016 کنوود بگیر پخش چـیـنی هم از هر کسـی اینـجا
بپرسی میگه نگیر :) در مورد باند هم اگه برای روی طاقچه میخوای یه چیز
معمولی و خوب میتونه کارتو راه بندازه ، 6964 پایونیر یا 6930 بگیر که زیره
60 تومن در میان + یه 10 یا 15 تومنی هم هزینه نصب خواهی داشت .
ممنون دوست عزیز خیلی لطف کردینقل قول:
بین 4450 و 7350 چه تفاوتهایی هست ؟ قیمتاشونم می دونی حدودا ؟
چیزی که من توی مشخصاتشون دیدم این هست که 4450 با بلوتوث هم میتونه آهنگ پخش کنهنقل قول:
ولی این ویژگی برای 7350 نوشته نشده بود
هر 2 2 جفت خروجی دارن و هر دو هم یو اس بی رو از جلو میخورن
قیمت هم 4450 مثل اینکه حول و حوش 190 تومن هست(به نقل از سایت پایونیر شاپ)
7350 رو قیمت ندارم متاسفانه
دوستان سلام . ماشین مگان 2000 تیپ e2 دارم و ضبط کاسکا دوتیکه بستم که همه مدل امکانات خروجی رو داره . باند جلو رو jvc معمولی سایز 13 گذاشتم که فعلا در حد متوسط فقط برای جلو خوبه اما وقتی ضبط رو زیاد می کنم باند کم میاره . اکثر دوستان کامپوننت با سایز 13 جای باندهای فابریک داخل در که حدود 4.5 ضخامت جا داره رو پیشنهاد می دن ولی می گن با هزینه ای که حدود 600 با آمپلی برام تمام می شه و دردسر باز کردن رودری ها بازم به کیفیت مطلوب نمی رسم . اگه کسی تجربه یا پیشنهادی بده ممنون می شم . در طاقچه عقب به علت داشتن محفظه خاصی به نام جای داروخانه امکان گذاشتن باند بیضی نیست مگه تعویض طاقچه یا کارهای ابتکاری . کمک بفرمایید لطفا"
دوستان کسی نیست به من کمک کنه ؟
سلام
من می خوام یه پنل ارزون قیمت بندازم رو ماشین بدون باند.به نظر شما ارزون قیمت ترین پنل چیه و چه قیمتی داره؟
پیشاپیش عید را هم به همگی تبریک میگم
يكي مارو راهنمايي بكنه
سلام
بانداي ماشين 206 كه خيلي ضعيفن و باس اصلا ندارن و تا صدا رو كمي زياد بكني به خس خس ميفتن و صداي شفافي بيرون نميده
من نمي خوام كل كل بكنم يامحله رو از خواب بيدار بكنم يا صندوق عقب رو ... ميخوام از موسيقي با صداي بلند لذت ببرم بدون افت كيفيت
2 تا سوال داشتم
١.. ميخواستم يه جفت بانده خوب و با كيفيت براي عقب ٢٠٦ ساده بهم معرفي بكنين + قيمته تقريبي
٢.. امب هم نياز هست يا نه اصلا كارايش واسه جي هست ؟
٣. باس باندها كافي هست يا خير بنا به نيازه من يعني از باندهاي فاب واقعا بهتره يا نه
واسه ٢ تا باند تا٣٠٠بودجه دارم.
مدله بخشم هم pioneer 8350 هست
مرسي
DLS 962 و یا focal polyglass cv1نقل قول:
300
اره،بهتره