با سلامنقل قول:
بعد ازاینکه پست رو ارسال کردم 2 ساعت بعد موقع خواب یهو یادم اومد چه سوتیه بزرگی دادم
از همینجا اعتراف بنده را پذیرا باشید. من دیگه هرگز پیاز نمیخرم
Printable View
با سلامنقل قول:
بعد ازاینکه پست رو ارسال کردم 2 ساعت بعد موقع خواب یهو یادم اومد چه سوتیه بزرگی دادم
از همینجا اعتراف بنده را پذیرا باشید. من دیگه هرگز پیاز نمیخرم
سرعت پارس هنوط شب ها پايينه..!
اميدي نيست انگار به روزهاي آينده..
بچه نیاز به جنگ و دعوا نیست این دوست خوب ما یه قیمت به من داده یکی دیگه هم اومد یه لینک معرفی کرد تو سایت پیام سرا. از هر دو دوست تشکر میکنم . دیگه نیاز نیست حرف از گرون فروشی و ... بزنیم. من تصمیمم رو میگرم و اگر قسمت شد مزاحم این دوستمون میشم برای مودم.
ساعت 23 امروز اندیشه برای چند دقیقه قطع شد. نمیدونم چه مرگشون هست. در ضمن من خیابان فلسطین میشینم یعنی خط 8
نقل قول:
آره عزیز. من این ماهم شارژ میکنم از ماه دیگه میرم اندیشه اگه اندیشه هم کند باشه در عوض سرویساش ارزونتره.
ASK 128 3G
723
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان این تست لحظمه ولی دقیقا از 1 به بعد میشه 20 کیلو در ثانیه.
نگفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من شدیدا شیفته پینگتم تقریبا تو همه تست هایی که گذاشتی از 500 به بالا بوده البته بعضی اوقات هم سرعتت جدا خوب میشه:11:نقل قول:
شاتل 128 نامحدود
سرعت شب و روز همينه ، فقط پينگ شبها 80 تا ميره بالا
به هر حال همتون قبول كنين كه اينجا ايرانه و تا آخر عمر سرعتتون همينه و كمتر هم ميشه
تست در دو سال بعد ....:31:
در مورد سرعت که اونموقع شبی 2.7 گیگ میگرفتم یادش بخیر.:5:نقل قول:
پینگم دیگه چه میشه کرد ایشالله یه روز خوب میاد....:8:
یکم فکر میکنم نمیاد:13:
البته بگما یه راه حل داره اونم اینترنت ماهواره ایه که یکمی گرونتر تموم میشه.نقل قول:
به هر حال همتون قبول كنين كه اينجا ايرانه و تا آخر عمر سرعتتون همينه و كمتر هم ميشه
راه حلش اينه كه آفلاين وصل كنينقل قول:
البته بگما یه راه حل داره اونم اینترنت ماهواره ایه که یکمی گرونتر تموم میشه.
آنلاينشم كه ممنوعه ، ميگيرن...... :13::11:
من یکی از دوستام خودش تو این کار بود یعنی یه گروه داشتن که کاره آفلاینانجام میدادن و هر دفعه یه نفر کاره آنلاین انجام میداد و این دوست ما هم تجربه 2 مگابایت در ثانیه تو خونشو داشته فعلا هم که نگرفتن ولی قبول دارم داداش که آزاده آزادم نیست.نقل قول:
نقل قول:
:16::16::39: :16::16:
---------- Post added at 05:54 AM ---------- Previous post was at 05:49 AM ----------
راستی دوستانی که شاتل دارید واسه شما مثه من اشغال شده دوباره ؟ 1 هفته ای داشتم حال میکردما همش رو 68 ثابت بود ... مارو بگو فکر کردم از بعد از تابستون که خر خونا میرن سر درسو مشقشون :31: واس ما سرعت بهتر میشه .... اما بد تر شد :41: هی قطع میشه مودمو خاموش روشن میکنم 10 دقیقه استفاده میکنم دوباره قطع میشه .... خداااااااااااااااااااا ...
.
شاتل - خط 4 - محدود
در مورد اینترنت ماهواره ای درسته که میتونن با یه دستگاه محل سیگنال رو ردیابی کنن و بعد به عنوان جاسوس ما رو بگیرن :41:
اگه مثلآ تو روستای خودمون اینو بخوایم راه بندازیم امنیتش بیشتر میشه؟ چقدر هزینه داره؟
شاتل مگه چند میده که این همه دردو رنج رو تحمل می کنی تو همین تاپیک چند صفحه قبل خوندم که اندیشه خط 4 درست شده خوب برو اونجا من که گلسارشو دارم تا 160 میره:8:نقل قول:
اینجا جاش نیستنقل قول:
اما
محتوای مخفی:
آره بیشتر مشکل سر همون سند که من شنیدم حکم جاسوسی داره:18:!!!!!!!! ولی من از دوستم دقیق میپرسم ببینم راه در رو نداره؟ ولی آفلاین هیچ مشکلی نیست تازه یه --- hd بگیر کانالای HD هم نگاه کن حلشو ببر.
سرعت الانم 20 کیلوئه..............!!!!!!!!!!:41:
تشکر از اطلاعات مفیدتون دوستان.
من الان پرسیدم میگن که مثلا شب روشن میزاری رو هارد 300 گیگی . اونم به طور تصادفی اطلاعات رو دانلود میکنه مثلآ بزنی avi برات 300 گیگ فیلم و jpg برات عکس دانلود میکنه و انتخابی نیست که هر چی بخوای بگیری؟ درسته؟
نه عزیز میشه تعیین کرد که چه فایل هایی(چه فرمت هایی) و تا چه حجمی فایل بیاد و یکی از معروفترین نرم افزار Prog --- هستش. در بهترین حالتی که من دیدم 400کیلو فایل میگرفت.نقل قول:
البته اطلاعات کامل رو میتونی از تاپیک مخصوص به خودش بگیری.
دیگه امروز اوضاع پارس خیلی خرابه....!!!!!! خداییش دایال آپ خیلی حیلی بهتره..
دیگه اندیشه شبانش افتضاحه.دیشب 400MB دانلود کرد.کسی نمیدونه کی شبانش درست میشه؟
دوم اینکه این که میگفتن قراره اندیشه دوباره قیمتاشو کاهش بده چی شد؟شایعه بود؟
فقط میتونی نوع فایل رو تعیین کنی و مثلا اسمش اگر همچین فایلی بود برات میادنقل قول:
اونجوری نیست که بری لینک پیدا کنی دانلود کنی
فقط خواهشا دیگه اینجا ادامه نده:10:
دیشب حجم اینترنت من 100 مگ بیشتر نمونده بود و روز آخر هم بود و باید سرویس رو تمدید می کردم. شروع کردم به دانلود و فکر کردم تا 12 شب قطع میشه ولی یه حال اساسی داد و تا 2 شب با سرعت تقریبا یکنواخت 100 و 110 دانلود کردم و صبح هم که 300 مگ رو فعال کردم 400 مگ دانلود کردم باهاش :20:
سرعته شبای اندیشه درست شده باید روی 40 یا 30 پایین تر نیاد من از کارشناسشون پرسیدم گفت باید اینطوری باشه اگه غیر از اینه به دوستاتون بگید با پشتیبانی تماس بگیرن
وضعیت سرعت:
گلسار 727
اندیشه سبز خزر سرویس 256 نامحدود
سرعت دانلود :50تا 55
----------------------------------------------------------
خیابان معلم 222
اندیشه سبز خزر سرویس 128 نامحدود
سرعت دانلود 25تا35
با تشکر.
هادی
پارس آنلاين روزهاي بي خود و بي جهت قطه ميشه..و براي دوباره كانكت شده بايد 30 مين صبر كرد ! ..
از وفتی مدیرش تغییر کرده وضعیتش بدتر شده.نقل قول:
با تشکر.
هادی
سلام.
بی مقدمه برم سره اصل مطلب :دی
از روزه اولی که شاتل گرفتم همون طور که قبلا هم گفته بودم با قیمت هاش مشکل دارم و همینطور با مقدار مصرف ماهیانش...واقعا حیف که پینگ خوبی داره :41: نمیدونم چرا همیشه ترافیک در ماه کم میارم!!! قبلا که اندیشه بودم 5 گیگ واسم کافی بود خیلی اگه مصرف داشتم ، 3 روزه آخر کم میومد...اما الان که شاتل هستم این ماه 5 گیگ گرفتم هنوز 11 روز باقی مونده الان ترافیکم تموم شده و با 200 مگه هدیه اومدم بالا!!! عجیب نیست؟!!!:18:
فردا میرم باز یه 5 گیگ بگیرم ( از جشنواره هم استفاده میکنم 2 گیگ رایگان میگیرم :27:) اما بعده 18 مهر که قرار داد تموم میشه میخوام جمع آوری کنم و برم یه جا دیگه (isp بدوشیم دیگه:24:)... فعلا که اندیشه مد نظرمه، مرکز 4ی ها اوضاع خوبه؟ اگه بیام میتونم بازی کنم؟ پینگ چطوره؟ مثه تابستون نیست که اشکمون رو در آورده بود؟؟؟؟؟ :41::41:
دوستان یه سوالی دارم
اندیشه ممکنه تو مرکز 2 Upstream بیشتر از Downstream باشه من دوستم اونجا سرویس داره رفتم پیشش دیدم تنظیمات مودمش Up = 1170 و Down=281 سرعتش هم خیلی افتضاح بود دانلودش روی 15 بود بعضی وقتا هم میومد روی 10 ولی یادم رفت Upload رو تست کنم می خواستم یه عکس بگیرم بزارم رو سایت ، سرگرم حرف زدن شدیم یادم رفت
:18::blink:نــــهنقل قول:
مرکز 2هستم
زیاد هم شده قبلا 1079 بود
فقط چون نا محدود دارم سرعتم تغییر نکرده
کد:http://www.irfreeup.com/images/kch78d439u3qfn0m2a.jpg
سلام من 128 تو مرکز 2 دارم از اندیشه و از دوستان و بزرگواران خواهش می کنم سعی کنن شایعه پراکنی نکنن و فقط کیفیت سرویس دهنده خودشونو نقد کنن نه اینکه از 20 تا پست اخرشون 19تاش ضدیت و عناد با شرکت های دیگه باشه:41:
این حرف رو خود اندیشه زده؟با این حساب از ساعت 1 تا 6 چند گیگ باید دانلود بشه؟نقل قول:
شما كه wow باز هستي به نظر من طرف انديشه نري بهترهنقل قول:
چون انديشه معمولا پينگ خوبش موقتيه و بعد 1 هفته پينگش ميتركه
من ميخواستم برم انديشه اما منصرف شدم
همچنان سرعت شبا پایین و روزا هم پر نوسان می باشیید(با لحن شاه بابا:31:).
شایعه پراکنی نمی کنم دوست عزیزنقل قول:
فردا می رم پیش دوستم از اونجا براتون هم صفحه مودمشو می زارم و هم سرعت دانلودشو تا خودت ببینی که دارم راست می گم ، من داشتم سوال می کردم ؟ نه شایعه پراکنی
به دوستت بگو زنگ بزنه اندیشه چون یکی از دوستای منم اینطوری بود ولی اون کانفیگ هر دوش بالا بود ولی چون خطش نویز داشت دونش میومد رو 200 که بعد رفتیم اونجا برامون درست کردن دون 1300 و آپ 256 البته اینو هم بگم با مخابرات هماهنگ شد که کابلو درست کنن مشکل از کابل بودنقل قول:
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
اینجور که من حساب کردم تقریبا 2 گیگنقل قول:
باز خدارو شکر یکی حرف مارو قبول کرد و انگ اتهام زنی به ما نزد ، این دوستم 2 تا خط از اندیشه داره یکی تو مرکز 2 و یکی تو گلسار میگه هر دو تاش افتضاحه ، خط گلسارش رو عوض کرده ولی خط 2 رو هنوز داره می خواد اونم عوض کنه ، باشه من بهش می گم که با پشتیبانی صحبت کنه ، ولی فکر نکنم نویز خط باعث بشه که کانفیگ مودم بهم بریزه ها ممکنه تو سرعت تاثیر بذاره ولی ........
اتفاقا همون موقع بهش گفتم زنگ بزنه پشتیبانی اندیشه اونم زنگ زد ولی اشغال بود اونم دیگه بیخیال شد .
دوست عزیز اگه خط شما نویز داشته باشه روی آپ و دون شما تاثیر می زاره و کلا بالانس رو بهم می زنه به حرف من گوش کن زنگ بزن اونا آنلاین که باشی یه چیزی دانلود کنی از اونجا می بینن نمیشه که بهت بگن 6 کیلو می گیری خوب باشه کاریش نمیشه کرد سعی می کنن درستش کنن نهایتا باید یه جوابی به رفیقت بدن دیگه اینجور مواقه باید سیریششون بشید ویک روزو ندید بگیرید اینقدر زنگ بزنی تا مشکلت حل شه ولی بعد یه رووز ببین چه سرعتی میده پهنای باند اندیشه خیلی بالاست امید وارم مال شما هم درست بشه تا خودت حالشو ببرینقل قول:
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
اینجور که من حساب کردم تقریبا 2 گیگ[/QUOTE]
یعنی منی که شبی 400 تا 500 مگابایت دانلود میکنم باید زنگ بزنم اندیشه؟کسی تا حالا بازنگ زدن جواب گرفته؟