نقل قول:
سلام ودرود
این ترینر ها رو استفاده کردم اما اما هیچ کدوم کارنکرد...............
Printable View
نقل قول:
سلام ودرود
این ترینر ها رو استفاده کردم اما اما هیچ کدوم کارنکرد...............
نقل قول:
شما پس توی تاپیک خودش مطرح کن بچه هایی که ترینر تست کردن جواب داده بهت میدن:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیداش کردم تو این صفحه جدید ترینش هست ...ممنون
قلعه 3 :
کد:http://www.boxgame.ir/1390/08/%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-stronghold-3/
سلام دوستان کسی ترینری برای بازی Farm Frenzy 2 داره؟ورژن 1.1.0.0 هست چند تا ترینر دانلود کردم ولی کار نمی کنه ممنون می شم
یا بازی Farm Frenzy 3 - Pizza Party! ورژن 1.0.1.0 اونم همینطور
من بازی رو کرک شده و portable دارم و نیازی به نصب نیست امکان داره کار نکردن ترینر ها به این خاطر باشه؟
در صورت امکان یه key finder برای بازی های بالا بزارید تا از خود سایتش بازی رو دانلود و نصب کنم
ممنون از اساتیدی که وقت می زارن
نقل قول:
دوست عزیز شما توی صفحه قبل هم همین پست رو دادید
و این بازی ها چون Portable هستن ترینر براشون نمیاد
اگرم بیاد همه مشکل دارن یا عمل نمیکنن ولی اگه من ترینر تست شده ای برات پیدا کردم میذارم
سیو وکرک gta IV می خواستم
نقل قول:
دوست عزیز ورژن بازیتون رو بگید کرک مربوطه رو بدم
سیو GTA هم توی سیستم های دیگه عمل نمیکنه چون هم User کسی که بازی کرده رو میخواد هم فایل Xlive مربوطه
اگه برای ویندوز XP بخواید سیوش رو میتونم خودم بهتون بدم ولی برای ویندوز 7 ندارم
اطلاع درستی ندارم
نوشته gta IV (bt برای ویندوز 7
مرسی:11:
نقل قول:
خب اگه پچی نصب نکرده باشید اصولا ورژن بازی 1.0 هستش
اینجا میتونی کرک رو دانلود کنی
کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
سلام دوستان ترینر بازی Kingdoms of Amalur Reckoning رو میخوام. با تشکر
با سلام
دوستان روز خوش
کسی ترینر بازی Stronghold Crusader Extreme version 1.0.0.1 نسخه فارسی را داره ؟
هر چی می گردم پیدا نمی کنم - چند تایی پیدا کردم اما برای من کار نمی کنه ؟؟؟؟؟؟
فقط خواهشا با لینک مستقیم باشه
یا علی
ترينر مي خواهم براي need for speed pro street:46:
ترینر بازی جنرال (Generals)میخواستم که کار کنه داخل خود سی دی چندتا هست ولی هیچ کدوم تاثیری نداره کاری انجام نمیده نمیدونم چجور فعال میشن؟
براي need for speed under ground 2 چي
دوستان کسی ترینر سالم و بدون محدودیت Operation Flashpoint Red River رو داره؟
ممنون میشم
سلام . دوستان کسی سیو cyndicate رو داره ؟ یجاش هی میفته پایین میگه f بزنم تن تن ولی وقتی میاد بالا میوفته پایین دوباره
نقل قول:
خدمت شما دوست عزیز
ترينر بازی Need for speed:Pro street
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
نقل قول:
دوست عزیز من خودم از این 2 تا که برات آپلود کردم استفاده میکنم مشکلی هم نداره
کار خاصی هم نباید بکنی ترینر رو توی محل نصب بازی کپی میکنی بعد اجراش کن و بعد توی بازی دکمه هایی که مشخص کرده رو بزن به همین راحتی:46:
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
نقل قول:
Need for Speed: Underground 2
راهنمای ترینرInsert - Infinite N20 Refill
Delete - Short N20 REfill
End - Jump
Page Up - Move one unit forward
Page Down - Super Brakes
Y - 2X Boost
U - No Blown Engine
I - Instan 200 mph
O - Lots of Money
L - Camera Lock
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
نقل قول:
خدمت شما دوست عزیز
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
نقل قول:
دوست عزیز بازی چون تازه اومده سیو هاش نیست شما توی تاپیک بازی مطرح کن بچه ها سیو های خودشون رو بهت میدن
دیگه عمریه بازی میکنم روشش بلدیم:31:نقل قول:
نوشته شده توسط iCe [EMAIL="m@n;6872883"
منظور برای کار نکردنش بود موقعه استفاده ترینر یا عمل نمیکنه یا بازی قطع میشه اون گفتم چکار کنم.
اگه ترینر Generals Zero Hourهم داری بزار
مرسی
عزیز این ترینر ها برای Generals Zero Hour هستش دیگه :31:نقل قول:
من خودم از این ترینر ها بدون مشکل استفاده میکنم ترینر ها سالمه و عمل میکنه چون توسط خودم تست شده:46:
ممنون، اما آنتی ویروسم این فایل رو بعنوان تروجان شناسایی میکنه!نقل قول:
ضمناً ورژن بازی من v1.0 هست
شما خودتون از چه ورژن و ترینری استفاده میکنید؟
نقل قول:
زمانی که میخوای ترینر رو اجرا کنی آنتی ویروس رو ببند این طبیعیه که آنتی ویروس ها بیشتر ترینر ها یا کرک ها رو به عنوان ویروس میشناسن
من خودم از ترینر برای این بازی استفاده نکردم
برای جنرال زیرو هیچ کدوم از اونای که دادی کار نمیکنه؟:41:نقل قول:
چطور میشه فهمید جنرال کدوم ورژنه؟
چطوری میشه کلید تو بازی عوض کرد مثلا بیشتر ترینر f1 برای پوله وقتی میزنی تصویر جابجا میکنه بخوام f1 بدون استفاده کنم که رو ترینر جواب بده چکار کنم
سلام به همه
من سیو بازی Syndicate رو میخواستم
مال من تو مرحله 2 بخاطر باگ گرافیکی فکر کنم
بعد اینکه هیلیکوپتر سقوط میکنه و شخصیت بازی از یه میله آویزونه بعد چند باز زدن دکمه F از میله میاد بالا ولی از لبه نمیگیره و سقوط میکنه
لطفا یکی کمکم کنه
سلام
دوستان کسی سیو assassin's creed1 رو جوری که فقط تا آخر مموری 3 یا تا وسطای مموری 4 رفته باشه داره؟
ممنون میشم تو یه پیغام خصوصی برام بزاریدش
ازین طریق هم میتونید بهش دسترسی داشته باشید
C:USERNAME/APPDATA/ROAMING/UBISOFT
سلام دوستان ، کسی می دونه سیوهای FEAR 3 توی کدوم فولدر ذخیره میشه ؟ :11:
ترینری میخوام که واسه بازی mass effect 3
point بده تا باهاش بشه آپگریت کرد...
نقل قول:
بفرما دوست عزیز
برات آپلود کردم 3 تا
سلام کسی ترینر بازی warhammer 40k dawn of war 2 chaod rising رو داره؟ ممنون میشم
سلام :
رمز های بازی warcraft frozen throne رو می خواستم .
ممنون.
نقل قول:
سلام دوست عزیز خدمت شما دو تا برات آپلود کردم:46:
سلام ترینری برای Mass Effect 3 میخوام که Paragon و Renegade و Reputation اضافه بکنه.
این 3 تا بالا نمی کردن.
من رمز Generals Zero Hour میخوام نزدیک 30تا ترینر دانلود کردم هیچ کدوم جواب نمیده یکی برام بفرسته :41::24::42::42::42::42::42:نقل قول:
سلام من بازی هاروست مون برای کامپیوتر رو دارم و باهاش یک روز کامل بازی کردم اما سیو نمی شه از دوستان می خوام که اگر کسی وارده من رو راهنمایی کنه
سلام:
رمز,ترینر,هرچی از stronghold3 دارین بزارین.(stronghold legend رو نمی گمااااااا)
ممنون.
:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این یعنی چی؟منظورت چی می تونه باشه؟:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
سلام اقا کار نمیده ه ه ه ه ه ه ه ه.. این رمز های بازی rig n roll کار نمیده . ترینر هم نمیخوام فقط بگین رمزاش چه جوری فعال میشه مرسی
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
تازه واردم خوب دعواش نکن
رمز یا ترینری برای بازی needforspeed:the run هستش؟
ترينر از بازي Stronghold 3
فقط خواهشا كار كنه
سلام لطفا رمز یا ترینر بازی assassin's creed brotherhood رو با طرز استفاده برام بزارین ممنون...:11::40: