اصولا تابستون و دم عيد قيمت كنسول مي كشه بالا تو ايران چون خريدار زياد مي شه !!!
اصولا تابستون و دم عيد قيمت كنسول مي كشه بالا تو ايران چون خريدار زياد مي شه !!!
دوستان بجز بازی های
fear2
call of duty:World at war
GTA IV
gearS of war
pes 2009
یه مشت بازی باحال معرفی کنید برم بخرم.
من خیلی کم با X360 بازی میکنم و عذاب وجدان دارم چون 320 پولشو دادم.
خواهشا بازی باحال بگید. الان 5 روزه X360 رو روشن نکردم.
يه چند تا صفحه قبل رو نگاه ميكردی دوستان معرفی كرده بودن ولی تو بگو چه سبكی ميخوای :نقل قول:
نقل قول:
Action
راستش من هر نیم ساعت یه سر به این فروم میزنم و بیشتر تو قسمت PSP میرم ولی تا حالا ندیدم که این تاپیک پست جدید نداشته باشه.
به خاطر همین حوصله نداشتم بگردم و با این که X360 دارم ولی اصلا تو جریان این تاپیک نیستم. در هر صورت ببخشید.
FARCRY 2
RESIDENT EVIL 5
GEARS OF WARE 1,2
FEAR 2 : Project Origin
از بازیهای بالا اینارو دارم.
پيشنهاد ميكنم اينها رو بخر:نقل قول:
Ghost Recon 2
Dead Space
Left 4 Dead
Halo 3 => ممكنه از اين يكی خوشت نياد چون مرحله های اولش خسته كنندس ولی وقتی وسيله نقليه هم وارد بازی ميشه اين بازی فوق العاده جذاب ميشه
The Bourne: Conspiracy
Prototype و Red faction
Halo 3 => ممكنه از اين يكی خوشت نياد چون مرحله های اولش خسته كنندس ولی وقتی وسيله نقليه هم وارد بازی ميشه اين بازی فوق العاده جذاب ميشه
آره خداييش سعيد راست ميگه . من اولش گفتم خدايا اين چيه ديگه اما يكم ميري جلو واقعا قشنگ ميشه حيف كه دمه امتحاناست كم بازي ميكنم . halo3 رو نداري حتما بگير
سبکش چیه ؟نقل قول:
تو مایه های کدوم یازیه ؟
بهتره یه سری به تاپیک اصلیش بزنید تا بیشتر باهاش آشنا بشید ...نقل قول:
----------
همه چیز در رابطه با Halo 3 فقط در اینجا !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اكشن اول شخص ...نقل قول:
اينم عكس هاش :
اينم بگم هيچ بازی تا حالا از نظر تنوع اسلحه ها و توازن بينشون به Halo 3 نرسيده
TNX
حتما این بازیهارو میگیرم :دی
اگه بازم سوال بود مزاحم میشم :11:
توي ليست هاي بالا COD 4 را نديدم...اگه بازي نكني سه دومه عمرت برفناست...
CoD 4 رو كه 120 % بايد بازی كرده باشن ايشون !نقل قول:
اين سيستم ناتال رو كسي نميدونه كي وارد بازار ميشه يا قيمتش چجوريه؟
خیر تاریخ مشخصی واسه فروشش اعلام نشده و قیمتش رو هم کسی نمیدونه ولی بعضی جاها گفته شده 200 دلارنقل قول:
سلام به دوستان
با xbox 360 elite یا premium رو هر تلویزیونی میشه بازی کرد؟
بله دوست عزیز !نقل قول:
آقا من 5شنبه میخوام یه آرکید جاسپر بگیرم.اگه ارزون میشه بگید چه قدر صبر کنم؟؟
يه بار گفتيم احتمال ارزون شدن خيلی كمهنقل قول:
الان هم قيمت ها به نظرم مناسبه
تا دير نشده برو بخر :46:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اگه ممکنه یکی جواب منو بده ! آی ایهالناس... :19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من با اینکه تو شهرستانم (یزد) یه premium Xbox 60Gb نو خریدم (حدود یک هفته پیش) کپی خور شده و تاریخ تولیدش هم برای 2009/20/2 و با یک بازی مجانی (GTA IV) و برد جاسپر فقط 300 تومن شما تو تهرون چرا اینقدر گرون میخرید!!!
تازه من روزی پشت سرهم باهاش 6 ساعت بازی میکنم آخم نمیگه.
2 روز پيش با 2 تا از دوستام رفيتيم 3 تا آركيد جاسپر گرفيتيم، هر كدوم 242 تومن . خيلي حال ميده كال 5 و فيفا 9 ميزنم!! خيلي گرافيكش بالاست ، خيلي حال ميده !!
نكته اي يا هر چيز ديگه اي در موردش هست كه بگيد (براي مواظبت)
اين سه تا نكته كافيه :نقل قول:
1- در جای خنك كه جريان هوا رفت و آمد داره گذاشته بشه
2- بعد از هر 2 يا 3 ساعت بازی 30 دقيقه تا يك ساعت به كنسول استراحت بديد
3- هر وقت ديسك داخله DVD Rom هست كنسول رو از حالت افقی به عمودی و يا بالعكس تغيير وضعيت ندهيد
نقل قول:
مهم ترین کار اینکه:
1- یک جا بزار جریان هوا ازش عبور کنه و برای بازی کردن به صورت عمودی بزارش(هوا کشی بهتر) و برای دیدن DVD هم به صورت افقی که رو لنزش فشار نیاد.
2- هیچ وقت DVD با کیفیت پایین روش نذار.
3- هنگامی که روشنه جابه جاش نکن و حالتشو تغییر نده.
4- وقتی حدود 3 تا 4 تا 4.30 ساعت باهاش بازی کردی برای 45 دقیقه بهش استراهت بده.
5- سعی کن برای خاموش کردنش اول از بازی خارج بشی و وقتی تو داشبردش(منو اصلی) اومد اونوقت به با نگه داشتن دکمه وسط دسته اونو خاموش کنی.
6- سعی کن DVD های خش دار توش نذاری.
سلام دوستان ،من يه xbox دارم با درايو lite on ميخوام به 1.6x اپديتش كنم ، كيتش رو هم تهيه كردم ، ميتونيد يه آموزش بهم بديد براي اپديت ؟؟؟
مهم ترین کار اینکه:نقل قول:
1- یک جا بزار جریان هوا ازش عبور کنه و برای بازی کردن به صورت عمودی بزارش(هوا کشی بهتر) و برای دیدن DVD هم به صورت افقی که رو لنزش فشار نیاد.
2- هیچ وقت DVD با کیفیت پایین روش نذار.
3- هنگامی که روشنه جابه جاش نکن و حالتشو تغییر نده.
4- وقتی حدود 3 تا 4 تا 4.30 ساعت باهاش بازی کردی برای 45 دقیقه بهش استراهت بده.
5- سعی کن برای خاموش کردنش اول از بازی خارج بشی و وقتی تو داشبردش(منو اصلی) اومد اونوقت به با نگه داشتن دکمه وسط دسته اونو خاموش کنی.
6- سعی کن DVD های خش دار توش نذاری.
:exclamatiنکته مهم:exclamati
دوستانی که از خریدن Xbox360 اونها 6 الی 8 ماه گذشته حتما فنهای کنسول رو روغن کاری کنند .چون این کار 5 الی 10 درصد سرعت گردش اونها رو روان تر ,صدای اونها رو کمتر و برای سلامت فنها مفید تر هست.
تذکر :اگه تا حالا کنسول رو باز نکرده اید و چیزی از داخل کنسول نمیدونید این کار رو انجام ندید.
روش کار:
1-ابتدا کنسول رو باز کرده (به طور کامل)
2-کانال سفید رنگ جریان هوا رو بردارید
3-کانکتور (سوکت سفید رنگ کنار فنها) رو جدا کنید
4-فنها رو از داخل کیس دستگاه بیرون بیاورید
خب حالا شما اگه روی فنها رو نگاه کنید 2 تا برچسب رنگی میبینید که یکسری مشخصات روی اون نوشته شده .سعی کنید بدون اینکه آسیبی به برچسب برسه اونو بردارید چون باید دوباره بچسبونینش .
حالا شما مدار گردشی آرمیچر فنها رو میبینید .
اگه تا حالا دیده باشید چرخ های خیاطیه خانگی یک روغن دان کوچک با نک باریک دارند میتونید از اون استفاده بکنید
مثل عکس زیر:
نوع روغن حتما باید از نوع روغن چرخ خیاطی باشه که هم خیلی چرب هست و هم رقیق هست
خب حالا فنها رو به صورت کاملا افقی در دست گرفته و در داخل هر محور فقط یک قطره بریزید .
حالا به همون صورت که فنها رو در دست گرفته اید کانکتور فنها رو وصل کرده و کنسول رو به مدت 2 دقیقه روشن کنید تا روغن به طور کامل در داخل محور فرو رود .
حالا دوباره دستگاه رو خاموش کرده و با یک پنبه و کمی الکل سفید دور محور (جایی که باید برچسب دوباره چسبیده شود) رو تمیز کنید .
حالا برچسب ها رو سر جای خودش قرار داده و فنها رو در جای خود نصب کرده سپس کانکتور رو نصب کنید و کانال هوا رو وصل کیند و
کنسول رو کامل ببنید .
و حالشو ببرید
امیدوارم مفید بوده باشه .:11:
به حرف های سعید جان اضافه کنم که در زمان استراحت تا 20 دقیقه دستگاه باید در داشبورد بمونه تا فنها گرمای اضافی رو خارج کنه .نقل قول:
این نکته رو هم بگم که برای خنک شدن کامل دستگاه حتما باید 1 ساعت خاموش شود.
البته اگه میخواهید دوباره بعدش بازی کنید همان 20 دقیقه در داشبورد کافی هست و نیازی به خاموش کردن نیست.چون ON و OFF کردن متوالی ممکن باعث خرابی بشه.
موفق باشید
كسي نميخواد جواب بده ؟نقل قول:
سلام، اين هم جواب شما:نقل قول:
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=22441
سلام امروز رفتم توپخونه که پرمیوم بگیرم
ولی هر جا رفتم فقط الایت و آرکید داشت
می خواستم ببینم کسی نمیدونه فروشگاه فتحی
پرمیوم 60 گیگ با برد جاسپر رو چند میده؟
من از یه چیزی حرصم گرفته تمام مجله ها و روزنامه ها نوشتن که ماکروسافت دزده و ... این موضوعش چیه .
پروژه ناتال کی عملی می شه ؟
این هدستی که توی جعبه xbox است رو چه جوری باید راه انداخت من به دسته وصلش کردم ولی کار نمی کنه ؟
اون هدست فقط برای حرف زدن با دوستاتون در محیط LIVE طراحی شده !نقل قول:
من نمي دونم چرا يهو فتحي اينقدر تو نت محبوب شد به نظر من بدترين جاي ممكن براي كنسول خريدن همونجاست !!!!
فعلا مشخص نیست دقیق. شما میتونی اخبارش رو از اینجا پیگیری کنی :نقل قول:
پروژه ناتال کی عملی می شه ؟
واسه چی؟؟نقل قول:
هر وقت جنساش برسه می خوام ازش بگیرم!
بابا فتحی هیچ جنسی نداره :((
الان دو ماهه می خواد پرمیوم جاسپر 60 گیگ رو بیاره!
من از پرتو خريد كردم خيلی هم راضيم ... ولی تعريف Next Gen رو هم زياد شنيدمنقل قول:
اگه فتحی جنس نياورد معطل نكنيد از پرتو يا نكست جن خريد كنيد
سلامنقل قول:
من پرمیوم 60 گیگ جاسپر می خوام
آدرسش رو می تونی بدی؟
آخه من هر جا رفتم نداشت:41:
سلام آقا پدرامنقل قول:
من امروز توپخونه بودم
می خواستم پرمیوم 60 گیگ با برد جاسپر بگیرم ، ولی هیچ کدوم از مغاره ها نداشتن:41:
اسم اون مغازه ای که قیمت کردید یادتون نیست که من هم برم بگیرم؟:11:
منم از Next gen خریدم و خیلی هم راضیم ازش.
اگه خواستید بگید آدرسشو بهتون بدم.