تو اینستا هم خیلی از پریشان نوشتن قضیش چیه ؟؟؟
Printable View
تو اینستا هم خیلی از پریشان نوشتن قضیش چیه ؟؟؟
اسم یکی از ترک های البوم چاووشیهنقل قول:
البوم هم رفت سال دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حاشیه منظورش چی بود اونوخ!؟
میون این همه سرگردونی
دل من گرفته ماه پیشونی
بیا باز دوباره بی تابم کن
منو تو رنگ چشمات خوابم کن
نگو قصه آخرش مرگ منه
داره چشمات منو آتش میزنه
نگو از تلخی دنیا سیرم
نگو میرم، نگو که می میرم
ای گل بهار ام، دشت لاله زارم
قلب داغدارم، سنگ بی مزارم
درد ماندگارم، روز ناگذارم
زخم بی شمارم، زهر روزگارم
خنده هام و با تو از نو ساختم
باز به حرف های تو دل می باختم
میون این همه سرگردونی
اومدم تو قلب تو مهمونی
بی ستون قلب مو می کندم
شکل خنده هات شدم می خندم
چشم هات از صدتا غزل بهتر شد
خنده هات غنچه ولی پرپر شد
ای گل بهارم دشت لاله زارم
قلب داغدارم سنگ بی مزارم
درد موندگارم روزگذارم
زخم بی شمارم زهر روزگارم
ماه پیشونی ام کار قشنگی بود.دیگه میشه گفت "آلبوم شهرزاد" همه ی ترک هاش عالی بوده
سلام دوستان
جریان این پیامک هایی که میاد زیرش نوشته محسن چاوشی چیه ، دمار از شارژمون دراورده بگو آخه عزیز ما که همه ترانه ها رو حفظ هستیم و هر روز داریم گوش میکنیم دیگه متن هاشو برا چی میفرسی
برای کسی هم میاد ، میشه لغوش کرد????????????????
زنگ بزن به پشتیبانی سیمکارتت غیر فعالش کن اگر نمیخاینقل قول:
همراه اول 90009 باشه فکر کنم
این ترک های سریال شهرزاد فوق العاده هستن:n19:
فکر کنم بهروز صفاریان باشه تنظیم کننده بعضی از کار های محسننقل قول:
" خداحافظيِ تلخ "
داحافظی تلخ تو سوگند نشد
که تو رفتی ودلم ثانیهای بند نشد
لب تو میوه ممنوع، ولی لبهایم
هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد
بیقرار تو ام و در دل تنگم گلههاست
آه بیتاب شدن عادت کم حوصلههاست
با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر
هیچکس ... هیچکس اینجا به تو مانند نشد
هر کسی در دل من جای خودش را دارد
جانشین تو در این سینه «خداوند» نشد
خاطرات تو دنیای مرا سوزاندم
تا فراموش شود یاد تو هر چند نشد
من دهان باز نکردم که نرنجی از من
مثل زخمی که لبش باز به لبخند نشد
بیقرار تو ام و در دل تنگم گلههاست
آه بیتاب شدن عادت کم حوصلههاست
کد:http://dl.musicema.com/music/Artists/Mohsen%20Chavoshi/Mohsen%20Chavoshi%20-%20Khodahafezi%20Talkh.mp3
عجب اهنگیه !
عجب شعری - عجب تنظیمی ! عالیه
شعرش هم یه جورایی منشوریه ! دوستان عمرا به این جور شعر ها مجوز بدن !
:n12:
خیلی عالی بود.تو این سریال گل کاشت محسن چاووشی و چه حیف که تموم شد
مطمئنا بهش مجوز میدننقل قول:
حتی در سایت باشگاه خبرنگاران جوان هم برای دانلود گذاشتنش:
perfect
واقعا لذت بردم.
خدا رو شکر دعای من مستجاب شد و یکی اون گیتار الکتریک رو از دست محسن گرفت :n01:
آهنگهای این سریال یکی از یکی بهترن.
امیدوارم محسن چاوشی هم با توجه به بازخوردهای مثبتی که از این آلبوم و آلبوم من خود آن سیزدهم گرفته توجه کنه و کمتر از ساز گیتار الکتریک توی تنظیمهاش استفاده کنه.
هـمـخـــــــواب رقیــــبانی و من تــــاب ندارم... بی تابم و از غصه این خــــواب ندارم ...
دلتنگـــم و با هیچ کسم میل سخن نیست... کس در همه آفــــاق به دلتنگی من نیست...
----
پس از گذشت چند سال از آهنگ "دوست داشتم" ، این آهنگ (همخواب/ ظاهرا از آهنگای سریال شهرزاد بوده) اولین آهنگی از محسن چاوشی بود که تقریبا به اندازه همان آهنگ، به جگر سوخته ی ما نشست ... و الان ساعتی ست که مدام Replay میشه و مگه باز هم سیر میشم ازش؟! این وقت شب هم که باشه و اون متن شعر روانی کننده ی وحشی دیگه کامل انسان را به ملکوت میبره... :n28: انصافا که محسن خان هنرمند صاحب سبکی است و ظاهرا در بین خوانندگان هم عصر و هم نسل خودش هر از گاهی انگار که یکه سواری میکنه... این صدای زخم دار برای همیشه بخش زیبایی از خاطرات نسل ما خواهد بود ... این آهنگ خیلی عالی بود و فراموشش نخواهم کرد ... از زحماتی که با این عشق و ذوق مثال زدنی در حرفه ی خودش داره میکشه خواستم تشکری بکنم ...
:n02:
بهتره توضیح ندم ......
یعنی این صدای محسن چاووشی نیست ؟
به گزارش گروه فرهنگی جام نیوز، محسن چاوشی در کانال تلگرامش انتشار اثری جدید از خودش را تکذیب کرد و نسبت به این اتفاق واکنش نشان داد.
قطعه ای به نام «زمستون دنیا» با عنوان جدیدترین تک آهنگ «محسن چاوشی» به همراه «سعید سلیمانیان» در شبکه های اجتماعی پخش شد که چاوشی بلافاصله با تکذیب انتشار این خبر، نسبت به پخش این قطعه واکنش نشان داد.
چاوشی در کانال تلگرام خود نوشت: قطعهای که با نام محسن چاوشی و همخوانی فرد دیگری منتشر شده است متعلق به محسن چاوشی نیست. این داستان را قضایی پیگیری میکنم.
خودتون گوش بدین و قضاوت کنین و بعدش حسابی بخندین :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم : 1.2 مگ
طرف فقط و فقط خودش فکر می کرده صداش شبیه محسن چاوشی هست ... یعنی یه نفر نبوده بهش بگه صداش هیچ شباهتی به محس چاوشی نداره ...
در کاورش هم از نام و مهر و سریال شهرزاد و کلا محسن چاوشی سوء استفاده کرده که در صورت پیگیری محسن چاوشی عاقبت بدی در انتظارشه ... :n05:
خخخخخخخنقل قول:
ملت از دست دادنش
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
لحظاتي با مُتصل از البومِ اميرِ بي گزند
ﺟﺎﻥ ﻣﻨﺴﺖ ﺍﻭ ﻫﯽ ﻣﺰﻧﯿﺪﺵ
ﺁﻥ ﻣﻨﺴﺖ ﺍﻭ ﻫﯽ ﻣﺒﺮﯾﺪﺵ
ﺁﺏ ﻣﻨﺴﺖ ﺍﻭ ﻧﺎﻥ ﻣﻨﺴﺖ ﺍﻭ
ﻣﺜﻞ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺑﺎﻍ ﺍﻣﯿﺪﺵ
ﺑﺎﻍ ﻭ ﺟﻨﺎﻧﺶ ﺁﺏ ﺭﻭﺍﻧﺶ
ﺳﺮﺧﯽ ﺳﯿﺒﺶ ﺳﺒﺰﯼ ﺑﯿﺪﺵ
ﻣﺘﺼﻠﺴﺖ ﺍﻭ ﻣﻌﺘﺪﻟﺴﺖ ﺍﻭ
ﺷﻤﻊ ﺩﻟﺴﺖ ﺍﻭ ﭘﯿﺶ ﮐﺸﯿﺪﺵ
قطعه دیوونه از محسن چاوشی
دوست دارم نگات کنمتا که بی حال بشمتو ازم دل ببری منم اغفال بشمدوست دارم برای تو با همه فرق کنم
این ترک هم خیلی قشنگ بود واقعا لذت بردم ولی خوب میشد تو قسمت آخر ریلیز میشد.امیدوارم برای فصل دوم سریال شهرزاد هم چاووشی کار کنه باهاشون
به زودی آلبوم منتشر میشه....
برگرفته از کانال تلگرامی محسن....
تهیهکننده آلبوم: «امیر بیگزند» دهم خرداد منتشر میشود
چرا همه با آهنگ کجایی دابسمش میگذارند ؟ جریان چیه؟ ظاهرا در این زمینه رکوردی زده شده ... الان مثلا توی اینستاگرام یک کلیپ دابسمش از ترانه علیدوستی دیدم قبلش از مهرداد اولادی و خیلیای دیگه (حالا اینا معروفاش، آدمای عادی که بماند ...)
بعد یک چیز دیگه از اولین باری که این آهنگو شنیدم این بخش ترانه خیلی به نظرم مضحک و بی معنی آمد "بیا تا رگامو تو خونت بریزم " !!! یعنی چی اصلا؟ معنی نمیده؟! مگه رگ رو تو ی خون میریزن؟ باز میگفت خونم توی رگ بریزم یه چیزی .... اتفاقا امروز که چندتا voice یا همان صدا از شاهین نجفی عزیز شنیدم که در مورد موضوعات گوناگون به نشر عقایدش پرداخته بود... دیدم یکجا دقیقا به همین تکه از ترانه کجایی اشاره ای داشت ... خیلی جالب بود برام... :)
به نظر من معنی این بخش ترانه "بیا تا رگامو تو خونت بریزم " اینه که : بیا تا رگهای مرده و بی خونم رو تو خونت بریزم تا خون تو در رگ های من جریان پیدا کنه و من زنده و با تو یکی بشم ... :n28:نقل قول:
نقل قول:
چرایی و انگیزه ساخت این دابسمشها رو باید از خود اون افراد پرسید : )
و اما در مورد بخشی که پرسیدین و بُلد کردم،
نمیدونم این متن قبلا اینجا قرار داده شده یا نه. ولی خب به هر حال من برای شما اینجا قرارش میدم امیدوارم اگر ابهامی هست رفع بشه!
این روزها به خبرهای رسانهای یک حوزه جدید اضافه شده است. یعنی علاوه بر حوزههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و... حوزه جدیدی ایجاد شده به نام محسن چاوشی! و از آنجا که نمیشود روزی یک حوزه خالی بماند و حتما باید خبری داشته باشد؛ اگر هم خبری درباره او نباشد برایش میسازند تا حوزه محسن چاوشی یک طوری پُر شود! کار به جایی رسیده بود که مدتی اخبار بیست و سی چاوشی یک کامنت میگذاشت در صفحه شخصی اینستاگرامش میشد یکی از اخبار اصلی آن و خبر مهم رسانه ملی؛ حالا من تا این جای کار هیچ مشکلی ندارم سلبریتی بودن شاخ و دم که ندارد. اینکه طرف یک کامنت اینستاگرامیاش در رسانههای مکتوب و شفاهی نقل میشود و هزار متن و داستان برای آن یک کامنت نگاشته میشود فقط و فقط یک معنای روشن دارد و آن سلبریتی بودن است.
این سلبریتی بودن طبعا و قطعا دردسرهایی دارد که به هر حال باید ساخت اما این پروندههای عریض و طویل حاشیهسازی که بیوقفه تولید و منتشر میشود قابل هضم نیست.
البته من در این متن قصد ندارم به تمام هم و غم یک رسانه تصویری تازه کار اشاره کنم برای سناریونویسی پیرامون چاوشی، اصلا خداقوتشان باشد شبانهروزی دارند تلاش میکنند برای ایجاد یک داستان تازه و این پشتکار در اشاعه دروغ و تهمت خیلی آفرین دارد! ـ به قول شاعر البته ـ اما این مورد آخر دیگر قصه عجیبی است؛ این طرح مجوز نداشتن آهنگ مجموعهای که با نظارت وزارت ارشاد اسلامی هرهفته منتشر می شود و از تبلیغاتی گسترده بهره میبرد که بعید است کسی باشد که اسمی از «شهرزاد» و آهنگهایش نشنیده باشد؛ اصلا این فیلمنامه آخری جالبترین نوع حاشیهسازی برای تنها سلبریتی پویای این مملکت است.
علیالظاهر آقای اسماعیل امینی دبیر جشنواره شعر فجر در متنی نوشتهاند که ترانه «کجایی» معنا و مفهوم روشنی ندارد و قابل فهم نیست؛ راستش من به واسطه سالها حضور در جشنواره فیلم فجر موارد بسیاری سراغ دارم که دلیل محکمی است جهت افسوس خوردن برای متولیان جشنواره فیلم فجر اما فکر نمیکردم اوضاع جشنواره شعر نیز تا این اندازه اسفبار باشد! مگر ترانه «کجایی» را ابو سعید ابوالخیر به زبانی بیگانه گفته که دبیر محترم شعر فجر متوجه معنا و مفهومش نمیشوند.
کاش ایشان به جای تمسخر و یاد گذشته و اهمیت معنای شعر در آن زمان میفرمودند کجای ترانه «کجایی» واقعا دقیقا کجای این ترانه را متوجه نشدهاند تا اینجانب برای رهایی ایشان از سردرگمی و جلوگیری از افسوس برای شعر امروز راهنماییشان میکردم اما از آنجا که ایشان اشاره روشنی به انتقاد وارده به این ترانه نکردهاند شوربختانه نه از من که از هیچکس دیگری کاری ساخته نیست؛ اما آقای سعید بیابانکی چون در حاشیه برنامه «شب شعر حلقه رندان» خیلی صریح و واضح گفتهاند که با کدام قسمتهای ترانه «کجایی» مشکل دارند می شود ایشان را راهنمایی کرد اما باز موضوعی من را در انجام این مهم مردد میکند و آن اینکه آقای بیابانکی که شاعری برجستهاند و به قدری شهرهاند که بارها اشعارشان توسط مقام معظم رهبری مورد تحسین قرار گرفته است واقعا نیاز به توضیح اینجانب برای روشنگری دارند؟! راستش باور نمیکنم ایشان به عنوان شاعری برجسته معنای ترانهای ساده را ادراک نکرده باشند.
بنابراین فکر میکنم شاید آقای بیابانکی به خاطر دوستانی که از حداقل دانش ادبی بیبهرهاند و از زمان انتشار ترانه «کجایی» برایشان سوال شده که «بیا تا رگامو تو خونت بریزم» یعنی چه؟ این سوال را پرسیدهاند و از سر تواضع گفتهاند خودشان متوجه نشدهاند. البته ایشان گفتهاند که عبارت «بیا روتو رو کن» را هم متوجه نشدهاند که حقیقتا این یکی را من حتی از عوام کوچه و بازار هم نشنیدهام که معنایش را متوجه نشده باشند دیگر شاعر بنامی چون آقای بیابانکی که جای خود؛ با این وجود به اختصار جهت رفع ابهام احتمالی اشارهای هم به آن خواهم کرد؛ اما در مورد جمله معروف «بیا تا رگامو تو خونت بریزم» که سبب شده بسیاری چاوشی را به سخره بگیرند که اصلا نفهمیده چه گفته و فقط خواسته چیزی بگوید! فارغ از اینکه استهزای یک انسان در هر جایگاهی یکی از مذمت شدهترین کارها در قرآن است باید بگویم ادراک این جمله نیاز به کمی دانش ادبی دارد که از آنجا که گمان میکنم حتما یک شاعر به اصول ابتدایی ادبیات آگاه است با عذرخواهی پیشاپیش جسارتا آقای بیابانکی را مخاطب قرار میدهم آن هم به سبب اظهاراتشان که همچنان به نظرم غریب میآید!
در ادبیات شیرین پارسی که به قطع و یقین اگر عوام با آن بیگانه باشند اهل شعر و شاعری و در کل هنرمندان دست به قلم را با آن بیگانگی نیست؛ آرایههای ادبی گوناگونی برای پیرایه کردن متون ادبی به نثر یا نظم وجود دارد که یکی از آنها «مَجاز» است. آرایهای که تحصیلات دانشگاهی هم نمیخواهد و هرکسی در دوران متوسطه و پیش از اخذ مدرک دیپلم با آن آشنا میشود. همانطور که از نام این آرایه ادبی پیداست کلمهای در متن نثر یا نظم به جای چیز دیگر قرار میگیرد و بر معنای آن دلالت میکند. حال وقتی ترانهسرا میگوید: «بیا تا رگامو تو خونت بریزم» کلمه «رگ» مجاز از «خون» است که طبعا برای پیرایه ادبی از این آرایه استفاده شده است. وقتی ترانهسرا میخواهد رگش را در خون معشوق بریزد یعنی در واقع کلمه رگ که محل و ظرف خون است را به مجاز به جای خون استفاده کرده و مفهوم پر واضح و مبرهن است که عاشق میخواهد خون خودش را نیز به پای معشوق بریزید. از آنجا که رگ ظرف خون است به این مجاز، مجاز محلی گفته میشود و اتفاقا محسن چاوشی که انگار هرکاری بکند به مذاق عدهای خوش نمیآید اولین کسی نیست که از این آرایه استفاده کرده؛
برای مثال در گلشن راز آمده: «چو آشامیدم این پیمانه را پاک/ درافتادم ز مستی بر سر خاک» که اینجا شاعر پیمانه را به مجاز از شراب داخل پیمانه به کار برده و بدیهی است که پیمانه را نمیتوان آشامید. یا در ادبیات محاوره شاید بارها شنیده باشید که مادری خطاب به فرزندش میگوید: «بشقابتو تموم کن بعد برو بستنی بخور» که باز بشقاب مجاز محلی از غذای درون آن است چرا که بشقاب را نمیتوان خورد.
با این توضیحات که به گمانم کاملا روشن است هیچ اتفاق عجیب و غریبی رخ نداده به هنگام ریختن رگ در خون؛ آن هم تا این اندازه که خاطر اهالی شعر و شاعری را تا این حد مغشوش و مکدر سازد. علاوه بر آن در مصرع مذکور آرایه مجاز دوبار تکرار شده یعنی ترانهسرا علاوه بر اینکه از رگ به مجاز از خون استفاده کرده از خون نیز به مجاز از مایع زیست آدمی استفاده کرده است بنابراین ترانهسرا میخواهد تمام زندگی و مایع حیاتش را به مایع حیات معشوقه هدیه کند و در زیستن او ادامه یابد. حالا تا کی بناست محسن چاوشی برای چنین تعبیر شاعرانهای جواب پس دهد و مورد استهزا قرار گیرد را نمیدانم!
اما در مورد «بیا روتو رو کن» که هنوز متوجه نمیشوم دقیقا چه چیزی مانع از درک آن توسط شنونده میشود آرایه بسیار ساده «جِناس» به کار رفته که در اینجا چون دو کلمه دقیقا مشابه یک دیگرند با دو معنای مختلف «جناس تام» است. «رو»ی اول به معنا صورت و «رو»ی دوم به معنا نشان دادن.
نمیدانم قسمت دیگری در این ترانه وجود دارد که برای اهل شعر و ادب جای سوال باشد یا نه ولی خط به خطش قابل معناست و هیچ چیز ناواضحی وجود ندارد.
از آنجا که تجربه ثابت کرده هنگامی که چیزی به دقت تشریح میگردد و جایی برای سوال باقی نمیگذارد عدهای میگویند حالا از کجا معلوم که هنرمند (در اینجا چاوشی) تمام اینها را میدانسته و آگاهانه اعمال کرده و نگارنده چیزی بیرون از متن را به آن الصاق نکرده است؟ ذکر دو نکته را ضرروی میدانم؛ اولا نکاتی که عرض کردم به قدری واضح و روشن است که با مراجعه به هر استاد ادبیات به راحتی به جوابی مشابه خواهید رسید. حتی اگر کتابهای دبیرستانتان دم دست باشد نیازی نیست مزاحم وقت یک استاد شوید و اگر حافظهتان یاری کند که به کتابهای آن دوران نیز نیازی نیست.
بنابراین چیزهایی که نگاشتهام موضوع عجیب و غریبی نیست که به متنی الصاق شده باشد. ثانیا به نظرم آدمی که به هنگام اوقات فراغت به جای بالا و پایین کردن اینستاگرامش و یا سلفی گرفتن از خودش و دوستان، مولانا را ورق میزند و تا حدی او را زیست میکند که میشود بخش جدایی ناپذیر زندگی شخصی و موسیقاییاش نمیتواند با آرایههای ادبی بیگانه باشد چرا که متن ثقیل اشعار مولانا بی دانش ادبی ادراک نمیشود. وقتی ترانه تیتراژ سریال «شهرزاد» بدون دانش ادبی فهمیده نمیشود و حتی این ناآگاهی در نهایت تعجب باعث تمسخری بیجهت میشود دیگر اشعار حضرت مولانا جای خود دارد. در نتیجه کسی که اشعار حضرت مولانا را ادارک میکند قطعا از دانش ادبی بالایی برخوردار است.
جسارتا نگارنده بر این باور است که بهتر است این همه تلاش و تقلا برای پایین کشیدن یک نفر، که سالهاست به ثمر ننشسته را صرف مطالعه و اعتلای خویشتن کرده تا به جایگاه فعلی سلبریتیای برسند که تمامی فکر و ذکرشان بررسی لحظه به لحظه کارهای اوست تا ببیند کجا میتوان ایرادی گرفت و گفت دیدی گفتم؟! به نظرم این همه عجله برای پرکردن صفحات این حوزه تازه افتتاح شده چاوشی که باید هرطور شده آماده شود فرصت اندیشیدن و تعقل را گرفته که خداوند متعال میفرمایند آنها استهزا میکند اما غافلاند که خویش را ریشخند میکنند.
هرچند امیر بیگزندش میگوید الخیر فی ما وقع و حتما خیریتی است در اینکه این روزها همه زمزمه میکنند چاوشی، حال به نیکی یا شر؛ به قول امیر بیگزندش الخیر فی ما وقع.
ماجرای دلخوری حجت اشرف زاده از چاوشی
ماجرا از زبان حجت اشرف زاده : من یک دوست صمیمی به نام حسین صفا دارم كه شاعر و ترانهسرای قابلی است. او به من گفت كه قرار است محسن چاوشی قطعه زیبای « قراضه چین » (ای عاشقان) را بخواند
و نیاز به صدایی شبیه صدای تو دارد تا قطعه خوبی از كار در بیاید. وقتی چاوشی را دیدم تفاوت در فكر و نگاه را كاملا در او احساس كردم.
( به همه چیز نگاه فكورانه دارد و اتاق فكر ویژهای با او كار میكنند. وسواس خاصی هم در انتخاب ترانه و آهنگ دارد.)
این جور بود كه همكاری اتفاق افتاد، اتود زدیم و آواز و صدای من ضبط شد. منتها من به دو دلیل كمی دلگیر شدم.
به هر حال دو نفر وقتی در یک مغازه شریك میشوند در همه چیز شریك هستند و باید از كار هم خبر داشته باشند.
اولین دلیل این بود كه چرا قبل از انتشار قطعه هیچ خبری به من داده نشد تا قطعه را گوش كنم و از كیفیت اثر مطمئن شوم چون روی كارم بسیار حساسم.
دلیل دوم هم این بود كه صدای من به صورت پسزمینه در قطعه شنیده میشد و كمرنگ بود.
مجری برنامه ساعت 25 از من پرسید كه صدای شما به عنوان افكتیو استفاده شده اما این طور نبود و صدای من مدت زیادی در قطعه شنیده میشد.
محسن هم بعد از شنیدن این ماجرا به من زنگ زد و من همین دلایل را به او گفتم. در كل چیز خاصی نبود و محسن از بهترینها در زمینه كار خود است.
بسیار دقیق، ریزبین، باهوش و فرزند زمانه خویش است. با خیلی از خوانندههای پاپ غیر از چاوشی رفاقت دارم و البته رفاقت به معنای كار مشترك نیست.
منبع :
موسیقی ما - برترین ها
همچنین در ادامه گفتگو و با برده شدن نام محسن چاوشی در برنامه، مهران مدیری از محسن چاوشی درخواست کرد تا با حجت اشرف زاده تماس بگیرد و از او دعوت کرد تا در برنامه دورهمی شرکت کند که با تشویق و استقبال شدید حضار روبرو شد...
من خودم طرفدار سرسخت محسن چاوشیم ولی علتش اینه که یه جوون افسرده هستم و بیکار که نتونستم ازدواج کنم و شکست خورده ام علت اینکه محسن چاوشی اینقدر طرفدار داره اینه که همه مخاطبانش همین 11 میلیون جوون افسرده بیکار هستن که نمیتونن ازدواج کنن و محسن هم داره به خوبی از این خیل از طرفدارانش استفاده میکنه و پول درمیاره چون خواننده با سیاستی هست صداش نه خوبه نه بد ولی خدایی آهنگاش و تنظیم هاش حرف نداره و آهنگاش پر از غم و تلخی و افسردگیه که این قشر جوون افسرده که خودمم یکی از اونا هستم میپسندیم و به دلمون میشینه ببینید یه جوون افسرده اگه براش آهنگ غمناک بزارین چون به وضعیتش نزدیکه علاقه زیادی نشون میده ولی اگه براش آهنگ شاد بزارین تمایل داره هر چه زودتر اون آهنگ تموم بشه ولی حالا شاید میپرسین چرا این پست را میزارم من همیشه روی فلشم آهنگای محسن چاوشی را دارم یعنی گلچین کردم یه روز با پسر خالم بودم پسر خاله من از اون بچه پولدارهای بالاشهر نشینه که هیچ کمبودی تو زندگیش نداره و هر چی خواسته باباش بهش نه نگفته و شاده شاده تو ماشین بودیم من فلشم را گزاشتم توی ظبط ماشین و گفتم بیا آهنگای قشنگی دارم گوش کنیم یکی از آهنگای محسن چاوشی که خیلی دوسش دارم که اسمش حراجه و ریتم نسبتا تندی داره را براش گزاشتم اولش با آهنگ حال کرد ولی وقتی محسن شروع به خوندن کرد یه نیگاه به من کرد و زد تو سرم و بهم بد و بیراه گفت و میخواست فلش رو دربیاره من گفتم یکی دیگه میزارم آهنگ اسیری را گذاشتم زد تو سرم آهنگ غلط کردم را گزاشتم میخواست منو از ماشین با لگد بندازه بیرون بعدش فلش را درآورد و گفت خاک تو سرت که به این آهنگا گوش میدی میگفت با آهنگات حالم رو گرفتی بعد یه آهنگ شاد رقص آور بی محتوا گذاشت و پشت فرمون ماشین قر میداد و دست میزد منم میخواستم خفش کنم یکبار دیگه هم شبیه این اتفاق با یکی دیگه از دوستام اتفاق افتاد برای همین به این نتیجه رسیدم که آدمای شاد هیچ تمایلی به شنیدن آهنگهای محسن چاوشی ندارن ولی اگه افسرده باشن شیفته آهنگهای محسن چاوشی میشن اکثر طرفدارای محسن چاوشی جوونهای افسرده هستن که تعدادشون در ایران کم نیست حالا با درصد افسردگی زیاد یا کم ولی اگه این آهنگا رو گوش بدن شک نکنین رگه هایی از افسردگی رو دارن
این حرف بیشتر به خاطر حسادتهنقل قول:
ای کاش خواننده ها به جای این مدل حسادت ورزی ها و صحبت هایی که از سر ناتوانی هست یکم به فکر قوی کردن کار های خودشون باشن
تو انتخاب شعر های محسن هیچ بحثی نیست چون واقعا تنوع شعر در کار های محسن خیلی خیلی بالاست
یاد انتقاد های مایلی کهن از کیروش افتادم خخخ
راستی مگه قرار نبود البوم امروز بیاد چی شد پس؟
من هم با کلیت حرف آقای سراج موافقم، این روزا اشعار و ملودی خوب تو موسیقی پاپ ما به ندرت دیده میشه. فقط به نظرم ایشون کیس رو اشتباهی مثال زدن. چرا که واقعا وسواسی که محسن چاوشی تو انتخاب شعر و ملودی آهنگ و تنظیمها داره رو کمتر کسی از اهالی موسیقی پاپ ما داره.
ظاهرا تهیه کننده آلبوم نتونسته آلبوم رو تو اون تاریخی که اعلام کرده آماده انتشار کنه. احتمالا تا قبل ماه رمضون بتونیم آلبوم رو بشنویم. مگر اینکه تصمیمشون عوض بشه و انتشار رو به یه وقت دیگه موکول کنن.
نقل قول:
اصلا اینجوری نیست..این نظر منه
اون پسرخالت با آهنگا و صدای چاوشی حال نمیکرده...رفتی به شاد بودن نداره...هر کسی هم با صدای چاوشی نمیتونه ارتباط بگیره..
همچنین اصولا اکثر آهنگهای چاوشی به درد ماشین نمیخوره..مثل این میمونه تو ماشین شاهین نجـــ..فی گوش کنی..!
این سبک آهنگارو باید بذاری تو هدفونت و یه گوشه آروم بشینی و لذتش رو ببری...
تبلیغات شهری امیر بی گزند شروع شده
پوستر امیر بی گزند در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها
نیمی از "امیرِ بی گَزند" :
قطعه/شاعر/تنظیم کننده
1.امیر بی گزند/مولانا/چاوشی
2.متصل/مولانا/چاوشی
3.پریشان/سعدی/چاوشی
4.چنگیز/یاغی تبار/صفاریان
5.آخرین اتوبوس/صفا/حسامی
6.شاه مقصود/صفا/روح نواز
7.تریاق/ مولانا/؟
8. دل من/ مولانا/صفاریان
هومن اکبریان طراح کاور امیر بی گزند
سینا سرلک خواننده مهمان در البوم
عادل روح نواز گیتار الکتریک در البوم
البوم در جلد معمولی و بدون اختلاف زمان در تهران و شهرستان ها توضیح خواهد شد
شرکت تصویر گستر پاسارگاد اعلام کرد هفته اینده منتشر خواهد شد.
زمان دقیق انتشار احتمالا امروز گفته خواهد شد
دوستان من در پست قبلی گفتم که محسن چاوشی خواننده با سیاستی هست و فقط برای پول درآودن این آهنگهای تلخ و غمناک و پر از افسردگی را میخونه که یک سری از دوستان پیام دادن و ناراحت شده بودن من فکر میکردم محسن چاوشی مجرده و آهنگهایی که میخونه از زندگی خودش گرفته شده و با روحیه خودش سازگاره فکر میکردم یه عاشق شکست خورده هست که ناکام مانده و عشقش اونو ترک کرده ولی حالا فهمیدم ایشون ازدواج کرده و خوش و خرم و خوشحاله و بچه هم داره و فقط برای پول درآوردن این آهنگای تلخ و غمناک رو برای ما جوونای افسرده بدبخت میخونه و ما رو بازی داده همش عکساش رو پخش میکنه دل جوونا رو بسوزونه نظرم راجع بهش و حسی که به آهنگاش داشتم کامل عوض شد:n15::n15::n15::n15:
یار و همسر نگرفتم که گرو بود سرم
تو شدی مادر و من با همه پیری پسرم
عروسی تو با کیه که من خبردار شدم
کی اومد و چی گفت که من پیش چشات خوار شدم
روز عروسی تو و عزا گرفتنه منه
تو شادی و ببین که غم چه جور دلم رو میشکنه
خیال نمی کرد دلم که بی خیال من بشی
اما تو بی خیالی و محاله مال من بشی
منتظرم نموندی تو ازدواج کردی
آتیش زدی به هستیم عشق و حراج کردی
عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران
ساده دل من که قسم های تو باور کردم
تو شدی همسر اغیار و من از یار و دیار
گشتم آواره و ترک سر و همسر کردم
از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران
رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی
تو بمان و دگران وای به حال دگران
این ناله های زخمی همش دروغه :n15::n15::n15::n15:
بعضی خواننده ها نون به نرخ روز خورن و فقط دنبال پول و پر کردن جیبشون هستن یعنی اگه فضای جامعه شاد باشه خوشگلا باید برقصن میخونن واگه فضای جامعه افسرده باشه ناله میکنن