نقل قول:سلام تو بخش اول رد شدم ولي بعد ميگه 5 و 6 : dodge كه ديگه متوجه نميشم.نقل قول:
در هر صورت با كيبورد سخته الان با جوي استيك مي خوام ادامه بدم !!
ولي تشكر
Printable View
نقل قول:سلام تو بخش اول رد شدم ولي بعد ميگه 5 و 6 : dodge كه ديگه متوجه نميشم.نقل قول:
در هر صورت با كيبورد سخته الان با جوي استيك مي خوام ادامه بدم !!
ولي تشكر
براي اينكه خيال همه رو در مورد اين كليدهاي عكس العمل سرعتي راحت كنم اين مطلب را گذاشتم.
توضيح : شيوه من اينه كه با joystick بازي ميكنم و در زمان مورد نياز از كيبرد استفاده ميكنم، چون در حالت pro به هيچ وجه نميشه با joystick قسمت هايي كه نياز هست كليد هاي عكس العمل رو بزنيد، رد كرد.
ابتدا فايل setuptool را از داخل پوشه اصلي evil اجرا كنيد. بعد روي keyboard كليك كنيد تصويري به صورت زير باز ميشه. تنظيمات داخل دايره هاي قرمز را مانند تصوير وارد كنيد حالا در زمان مورد نياز به اين ترتيب عمل نماييد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 = Ctrl (راست)
4 = Shift (راست)
5 = x
6 = z
حالا وقتي كه بر روي تصوير مي نيويسه 3 شما با سرعت هر چه تمام كليد Ctrl (راست) رو بزنيد.
بعد اگه نوشت كليدهاي 3 و 4 رو بزنيد به سرعت كليدهاي Ctrl (راست) + shift (راست) رو با هم بزنيد.
ولي اگه نوشت كليدهاي 5 و 6 رو بزنيد به سرعت كليدهاي X + Z رو با هم بزنيد.
دوستان من پچی رو که مربوط به گرافیک دموهای بازی بود دانلود کردم. حجمش زیاد بود. بعد از نصب پچ کیفیت دموها افزایش پیدا کرد. اگه کیفیت فیلم ها یا همون دموهای بازی براتون مهمه این پچ رو دانلود کنین. این پچ به صورت تورنت با نام Resident Evil 4 PC Movie Patch 1.1.7 تو سایتهای دانلود موجوده.
گرافيك(كيفيت) دمو ها و كلا هر نوع فيلمي رو به هيچ طريقي نميشه افزايش داد.نقل قول:
سلام.
من رزیدنت اویل رو نصب کردم و تو اجراش هم مشکل ندارم.
گرافیگ بازی و دمو ها همه خوبن.
ولی مشکلی که دارم اینه که هر وقت لئون وارد نقاط تاریک میشه تصویر به کلی سیاه میشه.
هیچ کدوم از زامبی ها رو نمیبینم و فقط بعضی وقت ها سایه ای از لئون رو میبینم.
تا حالا به هر روشی شده بازی رو ادامه دادم ولی الان به اونجایی رسیدم که یه نفر میره پشت دوشکا و بهم تیر میزنه
نمیتونم هیچکاری کنم.
آیا مشکلم حل شدنی هست.؟
128 mb گرافیک جی فورس اف ایکس
256 mb رم.
اينو چند صد بار گفتم يه بار ديگه هم ميگم :20:نقل قول:
این بازی روی کارت Geforce fx 5200 or ATI Radeon 9200 64 bit(مربوط به پهنای باند نه مقدار حافظه) دچار مشکل میشه.
رمت كه پايين هست كارت گرافيكت هم احتمالا 64 بيت هست چون من خودم با اين سيستمي كه گفتي بازي رو بدون هيچ مشكلي تموم كردم.
چرا میشه. خب من افزایش دادم دیگه. یعنی یه پچ با حجم 1.6 GB رو باید دانلود کنین. بعد یه سری codec به نام ffdshow هم باید دانلود کنین و به یه صورت خاص تنظیمش کنین. با این کار یه جورایی باعث تغییر قالب دموها میشین.نقل قول:
من بعد از اینکه این کارا رو کردم آرم UbiSoft واسم اول بازی اومد در صورتی که قبلا" نمیومد. بعد از آرم UbiSoft هم یه سوال میاد که می پرسه می خواین از fddshow در این بازی استفاده شه یا نه. و وقتی گزینه Yes رو می زنم افزایش کیفیت دموها در بازی برام مشخص میشه.
حالا من اینجا یه دونه از دموها رو از شاخه Movie در اوردم و آپلود کردم شما ببینین بگین تغییر کرده یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر می کنم اینجا زیاد مشخص نباشه, چون fddshow در حین بازی عمل می کنه نه خارج از اون. حالا ممنون میشم شما این رو واسه آزمایش ببینین.
با سلام به دوستان
ميشه بازيهاي پلي دو رو ببريم روي هارد كامپيوتر و با مبدل پلي دو آنها رو اجرا كرد
البته ما سي دي رام vcd هستش
و از يك از دوستان كه دي وي دي داره اونها رو به هارد خودم انتقال مي دهم
گفتم فقط اين جوري ميشه كاري كرد
با تشكر
بدون شک گروه سازنده ی PCSX2، تنها گروهی هستند که به جد مشغول ساخت مبدل PS2 هستند. بدون شک بهترین مبدل هم همینه که البته هنوز راه زیادی تا تکاملش باقی مونده. ولی سیستمی که می خواند خیلی وحشتناکه. با سیستم های معمولی بازی ها رو Slow motion و البته از اون هم بدتر اجرا می کنه.نقل قول:
سلام سي دي بازي اويل 1 كه به صورت هارد و ايزي و نرمال است را از كجا تهيه كنم
سي دي موجود در بازار خاصيت هارد و ايزي و نرمال را ندارد
لطفا كمكم كنيد من 4 سال است دنبالش ميگردم
با تشكر