راست میگه دوست خوبموننقل قول:
اینجا نه دفتر ایرانسل که تو بخوای دغدغه هات سرشون خالی کنی نه تاپیک کل انداختن هست
اینجا فقط بعضی ها که با دست نشون نمیدم تبلیغ می کنند :10: :27:
راست میگه دوست خوبموننقل قول:
اینجا نه دفتر ایرانسل که تو بخوای دغدغه هات سرشون خالی کنی نه تاپیک کل انداختن هست
اینجا فقط بعضی ها که با دست نشون نمیدم تبلیغ می کنند :10: :27:
میشه بگی تهران چقدر تحت پوشش ؟ البته به گفته تهرانیها نه مسیولان ایرانسل:31:نقل قول:
کدوم منطقه ها پوشش نداره ؟؟؟ بیشتر تهران تحت پوششه یا کمتر تهران تحت پوششه اگه میشه واسه مام در ایم مورد اطلاعات بده .
در ضمن تو تبریز اون سرویس GPS که اسم خیابونهارو مینویسه هم کار نمیکنه:13:
#130* هم کار نمیکنه:27:
قبلا هم گفته بودم مشکل نصب آنتن یه بخش بزرگیش برمیگرده به خود مردم ( علی الخصوص ساکنین شهرک غرب )نقل قول:
خودت فکر کن ماهی 2 میلیون تومان درآمد خالص داری یه خونه داری 1500 متر مربع مساحت داره و 35 میلیارد مشتری داره و نمیخوایی بفروشی - حالا ایرانسل بیاد با قیمت 6 میلیون تومن در سال حیاط خونه یا پشت بام خونه ات رو تعطیل کنه - راضی میشی به همچین کاری ( من که آسایش و راحتی رو به سالی 12 میلیون تومن هم نمیفروشم )
نه اینکه فکر کنی این آنتنها دردسر داره - تو فقط فکر کن قراره بیان توی باغچه قشنگت که درختچه هاش رو از چین آوردند یه چیز بلند و زشت بکارند که بهش میگن آنتن ایرانسل و کلی از باغچه ات قراره خراب بشه
------------------
نکته بعدی اینکه شهرداری به ایرانسل مجوز نصب دکل توی خیابون رو نمیده ( نه اینکه رسما نذاره , خودش قیمت تعیین میکنه که ایرانسل زیر بار این قیمت نمیره ) برعکس تالیا که توی پیاده رو آنتن زده و سد معبر درست کردند
------------------
توی این قضایا دردسر ورود تجهیزات رو هم اضافه کن + بد قولی پیمانکارای اجرایی
------------------
دیگه باید به طریقی این مشکلات حل بشه که معلوم نیست کی حل میشه
البته به نظر خود من 90 درصد تهران تحت پوشش مي باشد و يه مقدار هم نقاط كور داره ويكي ميگفت تا آخر خرداد درست ميشه ولي بعيد مي دونم
باز منتظر جواب cd-rw هستيم ، :46:
قابل توجه سي دي رايتر ايرانسل ....نقل قول:
كساني كه معني سهامدار و قانون كار را نمي دانند لطفا اظهار نظر نفرمايند ...
مساحت منطقه تحت پوشش رو باید از روی سایت ایرانسل ببینی - منبع ما و خودشون هم برای فاز بندی همون نقشه هاست ( با کمی جزئیات بیشتر )نقل قول:
اسم اون تکنولوژی که میگی GPS نیست ( یا حداقل من برداشتم این نیست که GPS باشه ) - اگه با هر مدل گوشی که ایرانسل داره و کار نکرد این مورد رو دیدی باید به 130 زنگ بزنی ببینی مشکل چیه ولی اگه توی گوشی خودت این مورد رو دیدی باید گوشی ات روتنظیم کنی / اسم گوشیت رو بگو شاید تونستم کمکت کنم
اون کد برای من هم از کار افتاده ولی مهم نیست Ecare هم همون کار رو میکنه تازه خیلی هم بهتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها عکس زیر و ببینین !!! من که فعلا تغییری ندادم تا ببینم چی به چیه.:20:
حدود 13 نوع طرح تعرفه هست. حالا ببینیم کی سایتش توضیحاتی در این مورد میده.:5:
w810i مرسی ممنون میشم ولی تو تبریز فکر کنم کلا کار نمیکنه.:13:نقل قول:
cd-rw جان برای اینکه نقاط کور از بین بره باید چیکار کنند ؟؟ مثلا ایرانسل با اینکه در یک خیابان چند تا BTS داره ولی وقتی وارد یک زیر زمین میشی آنتن نمیده ولی ارتباطات سیار آنتنش فول هست ! این مشکل برای چی هست و چطور رفع میشه ؟؟
شما فکر می کنی تا حدود 2 سال دیگه ایرانسل بتونه مراکز استانها را بدون نقطه کور و با یک پوشش عالی تحت پوشش ببره ؟
یک سوال دیگه اینکه چرا صدای بوق آزاد اینطور هست و 2 تا ممتد پشت هم میزنه و هم صدای بسیار کمی داره . اگر بتونی این موضوع را به مسولان ایرانسل اطلاع بدی خیلی خوبه که آنها هم صدای بوق آزاد را درست کنند تا مثل اپراتور اول و تالیا بشه چون خیلی از افراد اطلاع ندارند از این موضوع و وقتی با ایرانسل تماس می گیرند فکر می کنند بوق اشغال می زنه .
تو تبریز نقطه کورش تو زیرزمینها وجود داره ولی نسبتا کمه.:8:نقل قول:
با این مساله بوق هم کاملا موافقم:41: کلافه کرده. اما دوست من رفته بود تهران ایرانسل داره بهش زنگ زدم بوق زدنش معمولی بود. ولی ماله تبریز مثله همین که تو میگی هستش . 2 تا بوق ممتد با صدای ضعیف.