بلاتکليفي بازيکنان پرسپوليس
تيم فوتبال پرسپوليس عصر روز گذشته و در ورزشگاه تختي آبادان دومين شکست خود را هم در ليگ پنجم تجربه کرد.
در حالي که به نظر مي رسد تمرينات پرسپوليس از امروز يا فردا آغاز شود اما بعد از بازي با فولاد، کادر فني زمان تمرين را مشخص نکرد.
احتمال اين که تمرينات اين تيم تا روز شنبه تعطيل باشد بسيار زياد است و شايد تا آن موقع تکليف کادر فني هم مشخص شود.
به هر حال به بازيکنان اين تيم زمان دقيق تمرين را اعلام نکرده اند اما آن چه معلوم است اين که آن ها امروز را قطعا تمرين نمي کنند و هيچ بعيد نيست در اولين جلسه تمرين تيم نفرات جديدي به عنوان تمرين دهنده به کارگران بيايند.
پرسپوليس در هفته هفتم ليگ برتر ميزبان ذوب آهن اصفهان خواهد بود.
مدير عامل باشگاه ابومسلم خراسان: ميثاقيان به کارش ادامه مي دهد
ابومسلم روز گذشته و در هفته ششم ليگ برتر با نتيجه دو بر صفر مغلوب تيم پاس شد که در اين بازي شاگردان اکبر ميثاقيان بازي قابل قبولي را از خود به نمايش گذاشتند.
سردار کريم ملاحي مديرعامل باشگاه ابومسلم در گفتگو با فرند گفت: بازيکنان ما بازي خوبي را از خود به نمايش گذشتند و حتي چند موقعيت گل هم به دست آوردند اما بي دقتي آن ها باعث شد که به گل نرسيديم، در نقطه مقابل پاس از فرصت هايش به خوبي استفاده کرد.
وي درخصوص ادامه فعاليت اکبر ميثاقيان اظهار داشت: تيم ابومسلم خوب بازي کرد و سرمربي تيم هم تلاش خودش را مي کند، در واقع مشکلي نيست و اکبر ميثاقيان به کارشان ادامه مي دهند.
گفتني است تيم فوتبال ابومسلم در هفته هفتم ليگ برتر ميهمان استقلال اهواز خواهد بود
منچيني : يووه بدتر از ما بازي کرد
روبرتو منچيني از شکست شاگردانش مقابل يونتوس ناراحت است و از بازي تيمش اصلا راضي نيست ولي عقيده دارد يووه از آن ها بدتر بازي کرده است.
مربي اينتر در پايان اين بازي و شکست 2 بر صفر مقابل حريف توريني گفت: هميشه دوست داشته ام در اين بازي پيروز شوم و اي کاش فرصت ها را از دست نمي داديم. اين بازي خيلي قدرتي بود و ما خوب نبوديم. در نيمه دوم مي توانستيم يک گل بزنيم اما بي دقتي باعث از دست رفتن اين فرصت خوب شد. در هر حال باور ندارم که بازيکنان در زمان ورود به زمين انگيزه هاي خود را از دست داده باشند فقط مي توانم بگويم زيبا بازي نکرديم، اين را مطمئن هستم.
کسي نمي تواند بگويد يوونتوس خوب بازي کرد، آنها روي 2 ضربه ايستگاهي به گل رسيدند و کار خاصي انجام ندادند در واقع يووه از ما بدتربازي کرد.
ليپي 22 بازيکن را به تيم ملي فرا خوانn
مارچلو ليپي اسامي 22 بازيکن ايتاليايي را براي حضور در اردوي آماده سازي تيم و ديدار با اسلووني و مولداوي اعلام کرد.
سرمربي آتروزي ها در شرايطي که تيمش شنبه آينده در پالرمو به مصاف اسلووني خواهد رفت، سپس در روز چهارشنبه در لچه پذيراي مولداوي مي باشد از 22 بازي جهت حضور در اين 2 بازي دعوت به عمل آورد. در فهرست جديد ليپي هيچ نامي از آنتونيو کاسانو و ماسيموآمبروزيني نيست ولي مانوئل بلازي و دانيل بوئه را از يوونتوس و پارما بار ديگر به جمع آتروزي ها دعوت شدند. ستارگان لاجوردي پوش به شرح ذيل هستند.
دروازه بان: ده سانميتيز و پروتزي
مدافعان: بونه را، فابيو کاناوارو، گروسو، ماتراتزي، نستا، زاکاردو و زامپروتا
هافبکها: بارونه، بلازمي، کامورانزي، ده روسي، ديانا، گاترزو و پيرلي
مهاجمان: دل پيه رو، ويه ري، توتي، جيلاردينو، ياکينتا و توتي
اتوئو:سيستم چرخشي به درد ما نمي خورد
ساموئل اتوئو ستاره کامروني بارسلونا در مورد سيستم چرخشي رايکارد اظهار تاسف کرد.
وي گفت: من بارها به رايکارد گوشزد کرده ام که سيستم چرخشي به درد تيم ما نمي خورد. مادريدي ها به اين جهت از سيستم چرخشي نتيجه گرفته اند که هر کدام از ستاره ها در چند پست خاص مهارت دارند اما بعنوان مثال من نمي توانم با اعتماد به دکو پست خود را رها کرده و به سراغ خط هافبک بروم. بهتر است بارسلونا همان سيستم قديمي و اصيل بارسلونا را لحاظ کند، من براي چنين انديشه و سيستم اشتباهي واقعا متاسفم . ناکامي ما مقابل ساراگوسا نيز بيشتر به اين خاطر بود که هيچ ستاره اي در پست تخصصي خود حضور نداشت.من براي گلزني ساخته شده ام و قرار نيست به عنوان يک مدافع انجام وظيفه کنم.
آلونسو: موفقيت بيشتر نيازمند هزينه بيشتر است
آلونسو، مدافع تيم ليورپول تاکيد دارد که باشگاه بايد قدرت پولي خود را بالا ببرد.
رافائل بنيتس، سرمربي ليورپول در تابستان امسال نزديک 20 ميليون پوند صرف خريد پيتر کروچ و خوزه رينا کرده است.
آلونسو با توجه به اينکه، سرمربي چلسي هزينه زيادي براي خريد بازيکنان پرداخت کرده است، اظهار داشت: عليرغم اين مطلب که بازيکنان خوبي را در اختيار داريم و بنيتس هم نهايت سعي خود را در انتخاب بازيکنان به کار برده است، اما هنوز هم تيم نياز به تزريق خون تازه دارد تا با نيروي بيشتري مقابل مردان مورينيو بايستيم.
مدافع اسپانيايي سرخپوشان افزود: "سعي مي کنيم تا از توانايي هايي که داريم استفاده کنيم و تا شروع فصل نقل و انتقالات در ماه ژانويه منتظر بمانيم. مقامات باشگاه بايد تلاش خود را به کار بندند تا در فصل بعد نيروهاي توانمندي وارد تيم کنند و مسلما براي اين کار نيز بايد هزينه بيشتري پرداخت کنند.
وي در پايان گفت: "در حال حاضر در موقعيت حساسي قرار داريم بنابراين نبايد آسوده خاطر باشيم و تا شروع فصل نقل و انتقالات سعي مي کنيم در بازي هايي که پيش رو داريم پيروز شويم.
جرارد :ما خوب بازي کرديم اما " چلسي يک تيم بزرگ است "
استيون جرارد، کاپيتان تيم ليورپول پس از شکست در آنفيلد ماسک شجاعت بر چهره زد.
جرارد پس از پايان بازي برابر چلسي که با نتيجه 4 بر يک به سود تيم حريف به پايان رسيد، اظهار داشت: درست است که در اين بازي شکست خورديم و نمي خواهم وعده صدرنشيني در اکتبر را بدهم اما بايد بگويم که راه زيادي پيش رو داريم و اميدوارم به موفقيت دست يابيم.
کاپيتان سرخ پوشان در ادامه افزود: "من کاپيتان تيم هستم و وظيفه هدايت تيم بر عهده من است.
به نظر من شايد تفاوت دو تيم از نظر کميت (4-1)" باشد اما از نظر کيفيت بازي، چنين فاصله اي ميان دو تيم وجود ندارد.
وي در ادامه افزود:"ما درواقع خيلي خوب بازي کرديم و به نظر من نتيجه بازي بازتاب صحيحي از بازي نبود."
جرارد در پايان گفت: "زماني که چلسي گل دوم خود را به ثمر رساند به اين حقيقت دست يافتيم که بازنده بازي خواهيم شد اما باز هم اميد داشتيم. بايد بگويم بازي آنها واقعا عالي بود و مي خواهم از آبي پوشان با عنوان "تيم بزرگ" ياد کنم.
مورينيو به دنبال جان پارک
خوزه مورينيو، مربي آبي پوشان چلسي قصد دارد تا با خدمت گرفتن جان پارک، ترکيب مردان خود را بيش از پيش کامل کند.
پارک با گزينش ستارگاني چون درک ريوردان، گري اکوموز، اسکات بران، استيون ويتکر و کوين تامپسون قدم بزرگي را در جهت توسعه و پيشرفت باشگاه ارينبورگ برداشته است.
يکي از منابع نزديک به مورينيو در اين باره مي گويد: "به طور کاملا رسمي اعلام کرده ايم که جان پارک را در استمفوردبريج نياز داريم. عملکرد و نکته سنجي او در ارنيبورگ بسيار درخشان بوده است. با توجه به منابع پرانرژي و قدرتمند استمفوردبريج وي مي تواند در تجهيز ناوگان آبي پوشان مهره بسيار موثري باشد."