یگ گیگ از امتیاز باشگاه مشتریان گرفتم شبانه یک سوم حساب میشه ؟
اسامی برندگان قرعه کشی اینترنت پرسرعت این خودشون قرعه کسی می کنن چرا چیزی در نمیاد برای ما تو این چند سال ؟!:n02:
Printable View
یگ گیگ از امتیاز باشگاه مشتریان گرفتم شبانه یک سوم حساب میشه ؟
اسامی برندگان قرعه کشی اینترنت پرسرعت این خودشون قرعه کسی می کنن چرا چیزی در نمیاد برای ما تو این چند سال ؟!:n02:
اگه سرویست جزو سرویهاس قدیمی نیست شبانه یک سوم حساب میشه با این 1 گیگ هدیه میتونی 3 گیگ رایگان شبانه بگیرینقل قول:
منم تاحالا برنده نشدم قرعه کشی رو ولی بودن کاربرایی که توی همین تاپیک اعلام کردن که برنده شدن
خوب ما هم بعد از چندین سال مشترک این شرکت بودن امروز تخلیه کردمو از مخابرات 512 نامحدود گرفتم دمشون گرم 1 ساعته خطو رانژه کردنو نت وصل شد :n04:
یادش بخیر پارس یه زمانی عالی بود از وقتی که شبانشو برداشت دیگه ارزششو از داست داد :n21:
ولی عجب پینگی داره مخابرات به سرعت برق و باد صفحات رو باز میکنه :n02: پینگ 4.2.2.4 124 و 8888 127
- - - Updated - - -
خوب ما هم بعد از چندین سال مشترک این شرکت بودن امروز تخلیه کردمو از مخابرات 512 نامحدود گرفتم دمشون گرم 1 ساعته خطو رانژه کردنو نت وصل شد :n04:
یادش بخیر پارس یه زمانی عالی بود از وقتی که شبانشو برداشت دیگه ارزششو از داست داد :n21:
ولی عجب پینگی داره مخابرات به سرعت برق و باد صفحات رو باز میکنه :n02: پینگ 4.2.2.4 124 و 8888 127
مخابراتی که شما داری ازش تعریف می کنید ، من تاحالا ندیدمنقل قول:
شما رو نمیدونم کجایید و مرکز مخابراتیتوت کجاست باسه من که فعلا خوب دراومده و پینگش خیلی از پارس بهتره باسه من که ماهی 100 150 گیگ دانلود دارم بهترین و کم خرج ترین گزینه بود که خدا رو شکر بد درنیومده باسم (البته سرعت فیکس رو 64 هست ولی باسه من دانلود مهم تر از سرعت بود )نقل قول:
پ.ن : آخیش راحت شدم از محدودیت دانلود الان با خیال راحتم هر چیرو هر وقت بخوام میگیرم از ساعتی که وصل شده زدم دانلود خدا میدونه تا کی! تو این چند وقت که پارس آفلاین شبانشو برداشت خیلی از دانلودام عقب افتاد خدا ازشون نگذره
- - - Updated - - -
شما رو نمیدونم کجایید و مرکز مخابراتیتوت کجاست باسه من که فعلا خوب دراومده و پینگش خیلی از پارس بهتره باسه من که ماهی 100 150 گیگ دانلود دارم بهترین و کم خرج ترین گزینه بود که خدا رو شکر بد درنیومده باسم (البته سرعت فیکس رو 64 هست ولی باسه من دانلود مهم تر از سرعت بود )نقل قول:
پ.ن : آخیش راحت شدم از محدودیت دانلود الان با خیال راحتم هر چیرو هر وقت بخوام میگیرم از ساعتی که وصل شده زدم دانلود خدا میدونه تا کی! تو این چند وقت که پارس آفلاین شبانشو برداشت خیلی از دانلودام عقب افتاد خدا ازشون نگذره
مخابرات برای دانلود خیلی خوبه انصافا اما اون پینگش خیلی نوسان داره ! برای من که فقط صبح ها نوسان نداره و باقی اوقات تایم اوت هم داره. کلا نه پارس نه مخابرات به درد بازی آنلاین نمیخورن.نقل قول:
پ.ن : الان این دو تا دو تا ارسال کردن هاتون ربطی به اینترنت مخابرات نداره که ؟ :n02:
512 نامحدودش الان چنده؟
مصرق منصفانه ش هم چطوره؟ ظاهرا فعال کردن آخه دوستان تاپیک اونور قبض های نجومی میگیرن جدیدا
گفتم که دانلود باسه من تو اولویته تا چیزای دیگه خدا روشکر من که مشکل حادی نداشتم ولی خوب خیلی هم بی مشکل نیست طبیعی هم هستش مشکل فکر می کنم کلی باشهنقل قول:
ولی خوب پینگش که باسه من از همه ی شرکت ها بهتر بوده تا الان
مشکل دوبار ارسال هم مربوط به سایته با پارس هم همین مشکلو داشتم تاپیک های دیگه برید دیگران هم همین مشکلو دارن :n02:
فکر می کنم دیگه از موضوع تاپیک خارج شدیم سوالی داشتید بیایید تاپیک مخابرات استان البرز جواب میدم :n16:
محتوای مخفی: تست پینگ
داداش من الان سرعتم روی 1.4 مگ فیکسنقل قول:
پینگمم روی 9 فیکس ولی باز ناراحتم که از پارس رفتم
اون استهلاک سیستم فکر کنم بیشتر از دانلود براتون در بیاد چون 64 خیلی کمه
خوب فکر کنم شما محدود داری با این سرعت تا جایی هم که میدونم فکر نکنم جایی دیگه غیر از تهران و کرج نامحدود بده دیگهنقل قول:
سیستم من همین جوری 24 ساعته روشنه فکر نمیکنم یه دانلود به جاییش بر بخوره :n02:
منم اگه قرار باشه محدود باشم صد البته پارسو ترجیح میدیم چون صاحاب داره و مشکلی داشته باشی سریع پیگیری میکنن :n18:
گفتم باسه من اولویت دانلود بوده تا چیزای دیگه با هزینه ی 20 هزار تومان حدود 90 100 گیگ می تونم دانلود داشته باشم ولی می خواستم این مقدارو با پارس دانلود کنم باید حدود 320 هزار تومن حجم میخریدم :n27: