میشه لطفا جزئی تر بگیدنقل قول:
سلام به بكس مشهد .........
يك كلام ختم كلام ....
كار بدي نميكنيم
شما هم بيا
مهدی جون شما چرا چراغت می گه آفلاینی ولی آنلاینی(قدرت خدا)
Printable View
میشه لطفا جزئی تر بگیدنقل قول:
سلام به بكس مشهد .........
يك كلام ختم كلام ....
كار بدي نميكنيم
شما هم بيا
مهدی جون شما چرا چراغت می گه آفلاینی ولی آنلاینی(قدرت خدا)
بيشتر توضيح ميدم ......
اول از همه بهنام كوچولو سر قرار مياد آدم ياد الافي ميفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهد نيم ساعت بهدش من ميام آدم ياد گرفتاريهاش ميفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه ربع بهد بابابزرگ ياد نصيحت و حرف هاي خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهد امير شيردل بعد از 5 ساعت ياد نت ميفتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهد مجيد آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و محمود خان كه مياد ور دل بابابزرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نويد و مهدي بي جي هم شايد بيان و پيشي و......
چراغمم سوخته
ایول بچه های مشهد :5: :10:
من اين هفته 99.9 درصد ميام........يکي طبق اس ام اس به من اعلا م کنه
آقا مهدی توضیحات خیلی جالب و راحت و قابل درک و در کل چرت بود
میشه واضح با یک کلمه بگید سر قرار چه خبره
یعنی شما یک ساعت میشینید قربون صدقه هم می رید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!
بابا جون هر کی دوست داری بگو اونجا چه خبره؟
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا .
سلام
این جمعه قرار گذاشته شده یا نه
چون این جمعه بیکارم و معلوم نیست
کی دوباره وقتم آزاد بشه.
آقا مجبد پست خصوصی تون رو هم چک کنید.
برو بچ تبریک بگین کاربر فعال شدم
حالا فایدش چیه؟؟؟؟؟؟
سلام عليكم......
اوچيكتم تو كجا اينجا كجا....اين همه بچه مشهدي داريم وسر نميزدن....نقل قول:
خوبي نويد جان ؟؟؟؟ بازم حاجي حاجي مكه ؟؟؟؟؟نقل قول:
با هم در مورد مزاياي سهميه بندي بنزين و جمع آوري اراذل و اوباش صحبت ميكنيم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشي جان فقط تو وامير قربون صندوق صدقه هم ميريد بقيه نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اي بابا يه چي ميگي ...خودت اون سري نگفتي من هميشه تو عمرم بي كارم و بي كار ميمونم ...پس چطور فقط اين جمعه .........؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
ها خوب تبريك ...من به زور آخر فروم باز شدم كسي نگفت خرت به چند بهد تو ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم جیگر خرت به چند؟نقل قول:
ها خوب تبريك ...من به زور آخر فروم باز شدم كسي نگفت خرت به چند بهد تو ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان راضی شدی؟