سلام دوستان عزیز
ما حدود 8 ماهی میشه که V20 خریدیم.
موضوعی که میخواستم با شما در میون بذارم، در مورد جا افتادگی تصویر هست. موقعی که این تی وی رو خریدیم، ابتدا تصمیم داشتم دوره ی 100 ساعت اول رو رعایت کنم و میزان روشنایی تلویزیون رو در حد پایین تر از اون چیزی که باید باشه قرار بدم، اما متاسفانه این موضوع رو خانواده نتونستن درک کنن و حاضر نبودن قبول کنن. به همین خاطر، از مد نرمال و کنتراست 100 استفاده کردیم. گذشت و گذشت تا زمانی که 800 ساعت از کارکرد تی وی گذشته بود و من متوجه شدم آرم یکی از شبکه ها که در طول روز به مدت 4 ساعت و پشت سر هم دیده میشد، تا حدودی روی پنل مونده. متاسفانه این شبکه هم از اون شبکه ها بود که حتی موقع تبلیغ هم آرمش رو برنمیداره! البته این رو هم بگم که اونقدرها این جا افتادگی مشخص نبود، تنها توی تصاویری که مشکی بود، اگه به اون ناحیه دقت میکردی، متوجه میشدی. یا به عبارتی اصلا مشکلی وجود نداشت؛ چون معمولا موقع تماشای تلویزیون کسی به گوشه ی تصویر دقت نمیکنه و ضمن اینکه این جا افتادگی هم تنها در تصاویر مشکی نمایان بود نه تصاویر معمولی و رنگی. در هر حال برای رفع این پدیده، دست به کار شدم و کنتراست رو به 80 رسوندم.
الان نزدیک به 2700 ساعت از کارکرد تلویزیون میگذره و باید بگم بهتر شده اما باز هم نمیشه گفت وجود نداره! شاید به این دلیل که همچنان تماشای اون شبکه ادامه داره! گرچه بازم میگم که در تصاویر معمولی به هیچ وجه مشخص نیست. فقط اگه حساس شی، میشه یه چیزایی رو اون گوشه، تازه اون هم به سختی دید.
قصدم از این پست تنها این بود که بگم: همون طور که بارها هم گفته شده با اینکه پلاسماها نسبت به نسل های قبلیشون از نظر پدیده ی جا افتادگی، پیشرفت قابل توجهی داشتن، اما همچنان مستعد جا افتادگی هستن. پس رعایت کردن یه زمان 100 ساعته نسبت به 60000 ساعتی که لا اقل قراره برامون کار کنه، چیز زیادی نیست. پس یکم اذیت شدن تو اون 100 ساعت اول، ارزشش رو داره. حالا برای ما که به خیر گذشت اما شاید یه بنده خدای دیگه به اندازه ی ما خوش شانس نباشه یا به جای 4 ساعت، مثلا 8 ساعت! از اون کانال کذایی استفاده کنه و مشکل جدی تری براش پیش بیاد. پس عزیزانی که به تازگی این تی وی (یا حتی پلاسماهای دیگه) رو خریدن یا اینکه قصد خرید دارن، این توصیه ی دوستانه رو از من بپذیرن.
در آخر هم حیفم اومد که نگم چقدر تصاویر V20 برام لذت بخشه. از کیفیت تصویرش فوق العاده راضی ام. در ضمن, الان از مد نرمال با کنتراست 90 و رنگ های گرم استفاده میکنم. این ترکیب رو از هر ترکیب دیگه ای بیشتر میپسندم.
موفق باشد