نقل قول:
حالا اصلا گيريم كه مصدوم هم نبود ... اين بنده خدا تا حالا من ياد ندارم پنالتي زده باشه ... ديگه پنالتي زدن و نزدن يه بازيكن به نظر من و شما و تماشاگر و حتی سرمربی هم نيست. يه وقت يه بازيكن تو تمرينات عالي پنالتي می زنه ... منتها داخل زمين وقتي ازش میخوان ميگه شرايط روحی خوبی واسه زدن پنالتی ندارم ... اين مواقع معمولا سرمربی هم بيخود فشار نمياره كه طرف دچار استرس بشه و خراب كنه. پس پنالتي زدن و نزدن خيلي بستگی داره به حالت روحی و انگيزه و خود بازيكن نه خواست سرمربی. مثلا چرا سيد مهدی رحمتی پنالتی زد؟ چون روحيش بالا بود و انگيزه داشت. حالا اينكه خراب شد مساله ای نداره ... بزرگترين پنالتی زن های جهان هم هميشه يه وقتايی خراب كردن.
من که حرفی نزدم ... گفتم اگه نمیخوای پنالتی بزنی بگو وضعیت روحی و مناسبی برای زدن پنالتی ندارم . اینجوری هم دلیلش سنگین و رنگین تره هم بعد کار مورد تمسخر واقع نمیشی ... نه اینکه آخر بازی بگی کمرم درد میکنه و پنالتی نزنی.
نقل قول:
مورد ديگه در مورد مربوط بودن پنالتیو محبوبيت !!!!!! ( خداييش من موندم اين 2 مورد رو چطور ربط دادی به هم شما ! ) : مثلا اگه زيدان پنالتی خراب كنه طرفداراش ديگه دوسش ندارن؟!!! يا اگه حميد استيلی پنالتی زده به تيرك پرسپوليسی ها ديگه دوسش ندارن؟! يا خيلیموارد ديگه ... خراب كردن پنالتیاصلا و ابدا ربطی به محبوبيت و اين حرفا نداره. مگه هلند سال 2000 جلو ايتاليا تو پنالتی نباخت؟! بعد منه طرفدار هلند بيام از اين تيم و بازيكن هاش بدم بياد؟! نه به هيچ وجه ... تو اون بازی پاتريك كلايفرت و فرانك دبوئر 2 تا پنالتی رو از دست دادن ولیمن اصلا و ابدا ازشون هيچ وقت ناراحت نيستم چون خيلی بازيكن های خوب و بزرگی بودن ( البته شرمنده اين نظر منه ... دوباره نيان بگن به چه حقی اين 2 تا بازيكن بزرگ رو دوست داری :n02: )
بله تو ایران به این چیزا ربط داره ... بازی به این مهمی .... محبوبیتی که داره اگه با خراب کردن پنالتی ، اون بازی رو وا میدادیم و میباختیم حتما عده ای به ضررش میشدن .... گفته اگه پنالتی بزنم و خراب کنم ذهن مردم نسبت به من خراب میشه ... بزار همین ذهنیت خوبی که مردم از من به ذهن و خاطر دارن بمونه ....