نقل قول:
من تا جایی که یادمه میگفتن دانشگاه بهشتی واسه تجربی ها ارزوست که برن ان جا و دکتر بشن@! به خاطر این گفتن ولی به هر حال نتایجت که خیلی خوبن!
سال اولته؟
کجایی؟
کلاس ملاس کانون جایی مایی رفتی؟؟:31:
نقل قول:
من تا جایی که یادمه میگفتن دانشگاه بهشتی واسه تجربی ها ارزوست که برن ان جا و دکتر بشن@! به خاطر این گفتن ولی به هر حال نتایجت که خیلی خوبن!
سال اولته؟
کجایی؟
کلاس ملاس کانون جایی مایی رفتی؟؟:31:
سلام... عجب تاپیکی! عزم کردین که از 200 صفحه هم رد بشه... من که بدجوری منتظرم واسه نتایج.
حالا که اسپم بازیه ما اسپمر تر از همه!!! خداوکیلی کاری جز اسپم هم نمی کرد.
فیلم تو مایه های شجاع دل و گلادیاتور که خوش ساخت باشه سراغ ندارین؟؟(کلا من فیلم کم نگاه میکنم و فقط کارای درجه 1 میبینم!)
حالا شما بگو چند سالته تا ما بگیم بزرگتریم یا کوچیکتر.نقل قول:
بچه ها تاریخای تولدتونو بگید ببینیم چند چندیم؟
من که از همتون احساس میکنم بزرگترم
این جا بزنم به تحته همه کهنه کارن:31: دستی تو کنکور دادن دارن. بعضیاشون معتاد شدن هر سال کنکور بدن واسه همین همه سن بالان!:31: من که متولد 72 ام و بار دومه کنکور میدم:21:
خدا رو شکر که کارمون به اورولوژی و زنان نرسیده:31: (قابل توجه: اورولوژی ~ مردان)نقل قول:
از درمان کلیه گرفته تا خرید فیلم تو این تاپیک پیدا میشه جدیدا معاینه چشم هم اومده
یک سوال جدی: یک سال پشت کنکور موندی.شایدم چند سال... به اون چیزی که میخواستی رسیدی؟؟ اگر برگردی سال قبل ، دوباره واسه کنکور 91 صبر میکنی؟ با خودت نمی گی اشتباه دوباره دارم میخونم؟؟؟
پاسخ خودم: من که راضیم هیچ وقت هم احساس پشیمونی نکردم. جز یک روز بعد از کنکور. احساس میکنم به اون چیزی که تو قلبم بهش ایمان داشتم رسیدم. با این که نتایج قطعی نیامده ولی مطمئنم مشهد فردوسی روزانه قبولم...( زرشک :31:نکنه یک وقت قبول نشم؟؟ به شک افتادم... دوباره استرس برم داشت.....:31:)
پ.ن: اوپس!! سرعت پیشروی تاپیک قابل تحسینه! اینو ندیده بودم
نقل قول:
دیدی گفتم من از همتون بزرگترم
من 2/6/1368 :(((((((((
نقل قول:
<<انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>
نقل قول:
اقا یه سوال از دوستان گواهینامه به دست
کی روتون معاینات پزشکی انجام دادند ؟
مرحله ی اول اخر وسط ...
نقل قول:
بچه ها تاریخای تولدتونو بگید ببینیم چند چندیم؟
من که از همتون احساس میکنم بزرگترم
چند صفحه از تذکر قبلی می گذره ولی گویا تاثیر معکوس داشته : دی اگه این روند ادامه پیدا کنه تا زمان اعلام نتایج نهایی تاپیک قفل میشه .نقل قول:
با توجه به اینکه وقت اعلام نتایج هست و اوج فعالیت این تاپیک سختگیری زیادی در مورد پست های غیر مرتبط و اسپم صورت نمی گیره اما بعد از سپری شدن این " اوج " (به مانند دفعات قبل) کاربرانی که صرف فعالیتشون غیر مفید بوده قطع دسترسی میشن . نمونه های زیادی از این پست ها صفحات قبل موجود : دی
به امید موفقیت همگی دوستان و عبور از سد کنکور !
دوستان
کسی میدونه دانشگاه پردیس الزهرا مشهدو اهواز کجاس؟؟اصن ربطی به فردوسی و شهیدچمران داره؟؟؟؟؟؟؟
مال یزدو که اصن خوشم نیومد اصن دانشگاه نبود :2:
امکانات دبیرستان ما والا بهتر بود
بقیه جاها هم اینطوریه؟؟؟؟؟
خبر جدیدی از زمان اعلام نتایج نیومده؟
بجز این که " فردا صبح ساعت 8 میاد " ، نه !! :31:نقل قول:
دوستان خواهشا زود جواب بدید !!!
من اتنخاب اول دانشکده صدا و سیما زدم (چون می گفتن باید نیمه متمرکز ها رو اول زد ) حالا چی میشه ! ؟ از انتخاب های بعدی جواب میاد ؟(چون نمی خوام برم صدا و سیما !!)
لطفا زوووود !!:41:
من متولد 69 هستمنقل قول:
شما توی دو تا رشته شانس قبولی داریدنقل قول:
هم متمرکز و هم نیمه متمرکز
اگه انتخاب اولتون نیمه متمرکز بوده نمیخواید برید اشکال نداره چون اگه انتخاب اولتونو قبول شید این میشه نیمه متمرکزتون و سیستم به صورت خودکار انتخابهای بعدیتون رو چک میکنه تا به یه رشته ی متمرکز برسه و انتخاب کنه براتون
اما اگه متمرکز رو قبول شید اول دیگه سیستم متوقف میشه و نیمه متمرکز براتون انتخاب نمیکنه
پس چرا این نتیجه نمیاد؟؟؟
هر چی فکر می کنم، بحثی مربوط به دانشگاه به ذهنم نمی رسه اینجا مطرح کنم!
آقا محمد (مدیر محترم) شما هم کوتاه بیایید دیگه .. . بچه ها استرس دارن و نمی تونن خودشونو کنترل کنن.
مجبورن به شکل اسپک خودشونو خالی کنن :31: