سلام بر همگی .
سوال :
هشت سال پیش بنده نوکیا 6600 داشتم .
یه برنامه از اینترنت براش دانلود کردم که باهاش برای هر کی پیامک میفرستادم روی صفحه نمایش داده میشد و بعد که صفحه رو میبست پیامک هم خودش پاک میشد .
برای اندروید همچین برنامه ای هست ؟
Printable View
سلام بر همگی .
سوال :
هشت سال پیش بنده نوکیا 6600 داشتم .
یه برنامه از اینترنت براش دانلود کردم که باهاش برای هر کی پیامک میفرستادم روی صفحه نمایش داده میشد و بعد که صفحه رو میبست پیامک هم خودش پاک میشد .
برای اندروید همچین برنامه ای هست ؟
دوستان يه سوال ديگه اين ٤.٢.٢ رو چجوري ميتونيم نصب كنيم ؟
سلام.نقل قول:
فکر میکنم دیدم برنامه ش رو (واسه اندروید ) میگردم اگه پیداش کردم براتون آپلود میکنم.:11:
سلام.نقل قول:
اگر همون آزمایش که از طرف سامسونگ اومده رو میفرمائید باید از طریق اودین نصب کنید و اگر رامهای کاستوم رو میفرمائید از طریق ریکاوری.:11:
ممنون دوست عزيز:n16: از طريق odin نصب كردم ولي بازم مشكل باتري پابرجا مونده ، يسري از دوستان گفتن مشكل از برد دستگاهه و كلا بايد عوض بشه !
+
الان دستگاه رو به pc وصل مي كنم به عنوان شارژر نميشناسه ، حتي به pc وصل هم نميشه انگار كلا شناسايي نمي كنه ديوايس رو
سلام.نقل قول:
مشکلتون چی بوده؟:11:
والا دستگاه كلا شارژ نميشه ، فقط بعضي وقتا به صورت كاملا شانسي شارژ ميشه ! ( از صبحزاصلا شارژ نميشد ولي الان شروع به شارژ شدن كرده ! )بقيه اوقات يا اصلا شارژر رو شناسايي نمي كنه ( شارژر هاي مختلفو امتحان كردم )يا شارژر رو شناسايي ميكنه و LED قرمز روشن ميشه ولي دستگاه شارژ نميشه و حتي از شارژش كم هم ميشه ( حتي بعضي اوقات وقتي كمتر از ٢٠ درصد هست شارژ و به شارژر وصل ميكنم چراغ قرمز روشن ميشه و علامت شارژ شدن هم روي دستگاه مياد ولي تو home screen پيغام ميده دستگاه رو با شارژر وصل كن !)الان مشكل شناسايي نشدن ديوايس بوسيله pc هم اضافه شده ( توي فروم اصلي اندرويد ميخوندم چند نفر ديگه هم اين مشكلاتو داشتن ولي راه حلي ارائه نكرده بودن)
كابل ات رو عوض كننقل قول:
بچه ها گوشیم دو سه روزه هی پشت هم هنگ میکنه :n03:، 10 ماهه دارمش ولی الان به این مشکل بر خوردم. اصلن نمیتونم با گوشی کار کنم . وقتی هنگ میکنه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد مجبورم باتریشو در بیارم بعد دوباره بزارم تا روشن شه. بعد اینکه روشن میشه بعد از چند دقیقه تا 1 ساعت دوباره همین مشکل پیش میاد. حسابی رفته رو اعصابم :n03: . میدونید مشکل چیه؟؟؟؟
یک دوستی هم به خاطر بد افزار کلا تاچ ویزش بسته میشد.
شما مشکلی با فکتوری ریست نداری؟