اره اینقدر بدم میاد از این ادما روزه امتحان میپرسی الکی میگه وای نیم ساعت خوندم ولی تو امتحان 20 میگیره :2:نقل قول:
Printable View
اره اینقدر بدم میاد از این ادما روزه امتحان میپرسی الکی میگه وای نیم ساعت خوندم ولی تو امتحان 20 میگیره :2:نقل قول:
يلام دوستان ميشه يكي بياد راجب ازمون هاي غير حضوري و ازمون هاي زبان انگليسي تخصصي يه كم توضيح بده !
ممننون !
نه ، سمپادی و المپیادی و اینجور چیزا نیستم ! چون تیزهوش نیستم ! ( حالا شاید خیلیا تو سمپاد تیزهوش نباشن ، به هر حال ... )نقل قول:
مدرسه شاهد میرم ( پارسال دولتی بودم ، تازه میفهمم فرق دولتی با مدارسی مثل شاهد زمین تا آسمون هست ! از نظر درس دادن و امتحان گرفتن تا تدریس معلم ها، مثلا معلم حسابانمون دو سال پیش رتبه 7 کنکور کشور شده ! البته ارشد ریاضی محض، مثلا یه مسئله میگه پر از فرمول ، بعد یهو ذهنی بدون راه حل جواب رو بدست میاره :دی )
ویرایش :
نمیشه ظهر ها نخوابید !
مدرسه ما امسال مکانش رو عوض کرده و رفته خارج شهر، یه جایی دقیقا وسط جنگل که پر از زنبور و اینجور چیزاس ! :دی ( مازندران هستیم )
با اینکه سرویس دارم ساعت 3 میرسم خونه ! دیگه خسته و جنازه تا 5 میخوابم ! بعدش هم تا 1-2 بیدار میمونم درس میخونم ! یعنی هم ظهر میخوابم هم شب بیدار میمونم ، دقیقا بر خلاف اون چیزی که شما گفتی :دی
البته خب توی مدرسه دولتی ( مدرسه قبلیم ) یه جوی حاکم بود که هرکی 20 میشد میگفت نیم ساعت خوندم ، یه ربع خوندم و اینا ! اما این مدرسه ( شاهد ) جوش سالم تره ، بچه ها خیلی صادقانه میگن 40-45 ساعت و سر هم دیگه کلاه نمیزارن ، یه حالتی هم هست که بچه ها در عین رقابت با هم رفیق هستن ! یه چیزی به ذهنم رسید بگم بد نیست ، خیلی از پدر مادرا میگن بچه اگه بخواد درس بخونه توی هر مدرسه ای درس میخونه ! اما من کاملا با این مخالفم ( مثل عقیده اشتباه پدر خودم )نقل قول:
نقل قول:
به نظر من اصلا ظهر نخواب ظهر خوابيدن يعني اينكه ادم سر حال ميشه و وقتي كه خيلي سر حال باشي ديگه درس نميخوني !
راستی من کارنامه ی آزمونهات رو دیدم با توجه به ساعت مطالعه ات ترازت کمه یعنی با این ساعت مطالعه یی که داری باید الان حداقل 6000 باشی...نقل قول:
بشین بررسی کن ببین کجای کارت ایراد داره شاید کتابهایی که تست میزنی یا استرس سر جلسه یا همین خستگی ناشی از زیاد درس خوندن یا شاید تازه قلمچی شرکت کردی یا هم تازه با تست زدن آشنا شدی...
با نظرت راجع به جو مدرسه هم کاملا موافقم ، بابای منم عین بابای شما فکر میکنه ولی من خودم سوم دبیرستان توی یه مدرسه غیرانتفاعی درس میخوندم که یه جو رقابتی خوبی بین بچه های کلاسمون بود و شاید اونقدری که سوم دبیرستان درس خوندم تو پیش دانشگاهی درس نخوندم و واقعا وقتی به گذشته نگاه میکنم و یاد اون سال میفتم خیلی تعجب میکنم که من چه جوری اون موقع این همه درس میخوندم...
پس بخون که بری یه دانشگاه تووپ :46:
دوستان لطفا جواب بدین:
شخصی با دیپلم گرافیک که دیپلم هنری حساب می شه بجز کنکور هنر دیگه تو کدوم گروه ها می تونه شرکت کنه بین ریاضی و تجربی وزبان؟
:13:
قاعدتا اینجوریه که یه نفر از بین سه گروه انسانی و تجربی و ریاضی فقط میتونه یکی رو شرکت کنه و زبان و هنر رو هم میتونه هردو رو در کنار اون یه رشته کنکور بده یعنی مثلا یه نفر در نهایت سه تا رشته میتونه کنکور بده مثلا ریاضی و زبان و هنر حالا نمیدونم فک میکنم شما هم همین جوری باشهنقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
یکی از آشناهامون سال تحصیلی 82-83 دیپلم گرفته (یعنی خرداد 83) و سال 84 هم پیشدانشگاهی رو گذرونده ولی کنکور نداده. حالا میخواد تو کنکور شرکت کنه. اومده از من میپرسه که آیا کد سوابق تحصیلی مربوط به اون هم میشه؟ راستش من گفتم بذار تا بپرسم بهت میگم. حالا واقعا شامل حال چنین کسی هم میشه یا نه؟
پی نوشت: یادمه خودم هم که سال 84 کنکور دادم و قبول شدم، اون سال آخرین سالی بود که نمرات دیپلم تو کنکور تاثیر نداشت و از سال بعدش تاثیر دادن.
برای ایشون تاثیر ندارهنقل قول:
مرسی امینم عزیز برای اینکه وقت گذاشتی و توجه کردی.
خب پس من با چه رتبه ای میتونم سراسری قزوین معماری قبول شم؟؟ و با چه درصد هایی این رتبه رو باید بیارم؟
بازم تشکر.