مشخصات خط من چطوره؟
سرعت 256،دانلود 28-30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مشخصات خط من چطوره؟
سرعت 256،دانلود 28-30
آقا واسه گرفتن 512 و یا بالاتر چیکار باید کرد؟
ساعته سرعت 256 من افتضاح شده دانلودم روی 10 هست
در صورتی که ثابث روی 28-29 بود
چی غلطی دارن میکنن دوباره اونا
دو ستان من بیشتر از یک ساله که از مخابرات مرکز مالکاشتر تهران ADSL با سرعت 128 کیلوبیت دارم.
تو یک ماه اخیر سرعتم به شکل عجیبی پایین آمده ، و نوسان دارد. از همه بدتر اینکه روزی 20 بار دیسکانکت میشوم ، قبلاً اینطوری نبود.
تا حدی که سایت speedtest.net برای تست سرعت پیغام خطا میداد.
امروز با بدبختی یه تست گرفتم. که تصویرش را در زیر قرار میدهم.
همانطور که میبینید سرعت دانلود 0.08 مگابیت که برابر 81 کیلوبیت بر ثانیه است (یعنی 10 کیلوبایت بر ثانیه دانلود) و نه 128 کیلوبیت.
سرعت آپلود 0.02 مگابیت که برابر 20 کیلوبیت بر ثانیه است یعنی 2.5 کیلو بایت بر ثانیه آپلود.
پینگ هم که 493 میلی ثانیه.
مشکل ویروس و غیره هم ندارم چون با دو تا ویندوز تازه نصب شده امتحان کردم.
دوستان آیا برای بقیه هم همین کند شدن سرعت اتفاق افتاده.
آیار این موضوع همگانی شده ، و قابل حل شدن نیست؟
نقل قول:خوب طبیعیه کیفیت میاد پایین بعده مدتی
سلامنقل قول:
سرویس من و اکثر دوستان 2-3 روزی بود که مشکل داشته که امروز دیگه خیلی بهتر شده.ولی شما 1 ماهه که مشکل دارید ،به نظرم بهتره به پشتیبانی و هر جای دیگه که مسئولش هستن بگید تا رسیدگی کنن.
موضوع که طبیعی نیستنقل قول:
256 مخابرات
20 الی 25 درصد تایم اوت (لاست پکیج)
دانلود 2 تا 22
ظرف 1 هفته اخیر کیفیت و سرعت همزمان افتضاح شده تا حدی که بارگذاری یک صفحه معمولی 1 دقیقه زمان میبرد
البته از عمده تغییری که در این یک هفته اتفاق افتاده میشه به بالابردن آپ استریم تا حد نصف سرعت سرویس اشاره داشت
که خود این امر باعث ایجاد نویز در سرویس شده و متغیر SNR را جابجا کرده
من هم یه 2 ماهی میشه از همین جا اینترنت گرفتم سرعتش خیلی خوبه الان هم مشکلی نیست!:27:نقل قول:
نمیشه یکی جواب ما رو هم بده؟نقل قول:
دوست عزیز اگه دستت به جایی بند نیست اونم از نظر وکیلی وزیری یا صاحب شرک گردن کلفتی فکر گرفتن 512 از مخابرات رو از سرت بیرون کن.البته باز به منطقه مخابراتیتون ربط داره.برو بپرس ببین چی میگن.من که رفتم با جواز کسب و نامه و ازین چیزا بهم خندیدن و همون 256 دادن.شما هم سعی کن:46:نقل قول:
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
مهران جان یه وقت همچین کاری نکن.الان که خط شما رانژه شده هزینشو باید توی قبضت بخوای نخوای پرداخت کنی.مگه اینکه از نو درخواست جمع اوری سرویس کنی.ببین میتونی از خونواده یا دوستی چیزی بجای خودت بفرستی.چون 128 هست فک نکنم گیر بدن.معمولا دانلود 128 بین 10 تا 18 متغیر هست اما بچه های سایت میگن رو 16 خوب دانلود میده.بازم هر چی خودت صلاح میدونینقل قول: