:5::5::5::5::5::5::5::5::5::27:
Printable View
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::27:
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال اسپانیا و تیم ملی صربستان به عنوان جدیدترین گزینه مربیگری تیم ملی فوتبال کشورمان مطرح شد.
به گزارش خبرنگارمهر، در شرایطی که هنوز وضعیت برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال به طور قطعی مشخص نشده است، اعضای کمیته انتقالی بدنبال پیدا کردن سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان هستند.
در این بین طی روزها و هفته های گذشته نام های زیادی برای هدایت تیم کشورمان مطرح شده که همه آنها از سوی کمیته انتقالی مورد تایید قرار نگرفته است.
خاویرکلمنته سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال اسپانیا و صربستان جدیدترین گزینه ایست که گفته می شود به توافقات نسبی هم با رئیس کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال دست یافته است. کلمنته چندی پیش به دنبال اختلاف مالی با مسئولان فدراسیون فوتبال صربستان از این تیم کنار گذاشته شد. این اتفاق زمانی رخ داد که کلمنته نتوانست تیم ملی فوتبال صربستان را به مرحله نهایی رقابتهای یورو 2008 برساند و پس از آن خواهان دریافت حق الزحمه بیشتری برای ادامه همکاری شد.
"زوزدان ترزیچ" رئیس فدراسیون فوتبال صربستان که ابتدا حامی اصلی کلمنته بود پس از اینکه او خواستار دریافت مبلغی بیش از 20 هزار یورور در ماه شد به دشمن شماره یک او تبدیل و اعلام کرد او که یک قهرمان ملی بود با این اظهار نظر به یک دشمن ملی تبدیل شده و باید برود.
به گفته منابع مطلع درفدراسیون فوتبال، رئیس کمیته انتقالی مذاکراتی با خاویرکلمنته داشته است و حتی پیشنهادات مالی و شرایط او را نیز دریافت کرده است. کلمنته نیز تا حدودی موافقت خود را برای قبول هدایت تیم ملی فوتبال ایران پذیرفته اما هنوز هیچ چیز به طور رسمی مشخص نشده است.
چرت و پرت نگو
اگه بیاد ایران عالی میشه
ولی اگه بیاد برای جام جهانی 2010 میاد
ولبی باز این اسرائیلیها:2: براش مثل زندی مشکل بوجود میاورند
اینا کیند دیگه؟
آرش برهانی؟
نصرتی؟
و ...
فقط اسم بازیکنان استقلا و پزسپلیس رابلدی؟
من استقلالی ام ولی به باقری رای دادم
پترویچ(ابومسلم) و عقیلی و خیلی های دیگه هستند که نگذاشتی؟
دوست عزیز persian _antonio لحنتون خیلی تنده.
من فقط بگم که دعوا نکنید چون دیگه قانونا نمیتونه برای ایران بازی کنه.
سلامنقل قول:
مرسی
خوب عزیز ممنون
مورد اول درسته دومی اصلا
ژاپن با ایران قابل مقایسه نیست حاضرم شرط ببندم امدن اونا از ژاپن تا اینجا از رفتن یه شهر به شهر دیگه تو کشور خودمون راحتر بوده البته تا قبل اینکه بیان تو ایران خودتون میدونید وضع چه جوریه البته با نوع تفکر اونا اگه از قبل واسه ایران هم پیش بینی نکرده بودن
شما امکاناتی که جونهای ژاپنی دارن رو با جونهای ایرانی مقایسه میکنید مطمئنا سطح تفکر حال حاضر یه ژاپنی با یه ایرانی قابل مقایسه نیست من هم اگه اون امکانات اگه اون سطح رفاهی و... داشتم واسه تشویق تیمم به هر کجای دنیا میرفتم
واسه دومی من با شما موافقم واسه همین هم تاپیک زدم دیگه :10:
آخه چه ربطي به اسرائيل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تيم در اسرائيل بازي داره ، بازيكن هم با باشگاه قرارداد بسته و داره از باشگاه حقوق ميگيره ، خب معلومه كه بايد تابع باشگاه باشه . وقتي از رفتن به جايي كه باشگاه در اونجا بازي داره ، امتناع ميكنه انتظار داري مسئولاي باشگاهش منتشو بكشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه فوتبال ايران از زمان بلازويچ داره يه روند معلوم رو تكرار ميكنه
اميدوارم عاقبت اين يكي ديگه موفقيت آميز باشه
شاید سطح رفاه فقط یک بهانه است شاید هم واقعیه! ولی من توی کشور های از ایران بدبخت تر هم، دیدم که یک عدّه برای تیمشون خودشون رو می کشن مثلاً کشور تونس، یک دهم ایران هم نیست ولی وقتی که تیم شهر سوسه موفق شد توی لیگ باشگاههای آفریقا مقام بیاره، همراه تیمشون راه افتادند و رفتند این ور و اون ور و از تیمشون حسابی حمایت کردند! موضوع اینکه به خاطر تیم داد بزنیم نیست مسأله اینه که همه ما کار امروز رو به فردا می اندازیم مثلاً خود من بارها گفتم که اگر فلان تیم برنده بشه بازی بعدیش می رم و تشویقش می کنم ، نمی گفتم این بازی می گفتم بازی بعد! و مسأله هم همین جاست، من هیچ بازی رو نرفتم تا تیم مدّ نظرم رو تشویق کنم!
ایرانی ها می رن ورزشگاه تا بازی رو ببینند ولی ژاپنی ها میرند ورزشگاه تا به 11 نفر توی زمین روحیه بدن و اگر خواستن بازی رو ببینند از یکی از ارایه دهندگان فیلم بازی، اون رو می خرند و تازه می بینند!(بعد از بازی) ولی ما میریم ورزشگاه تا بازی رو ببینیم و اگر شد هم تیم رو تشویق کنیم! و اگر هم گل خورد، فحش رو بکشیم به جونشون!
در هر صورت باز هم می گم من نمی دونم این که ما امکانات نداریم بهانه ای است برای مخفی کردن عدم مسؤلیّت پذیری؟ یا اینکه
می خواهیم اشتباه خودمون رو ماست مالی کنیم؟!!!
موفق باشید.
پی نوشت: تونس تمام در آمد سالانش از منابع طبیعی به وسیله تولید محدود زیتون و مرکبات است ولی اونها از چهار تا ستون خرابه به است کارتاژ استفاده کردند و یک مقدار هم کاشی از سرزمین های اطراف خریدند و الان سالانه 5000 توریست فقط از اروپا به اونجا می رند! در مقایسه با قیمت نفت و صادرات ایران، نتیجه می گیریم که اقتصاد اونجا از ایران خراب تره!
خیلی ممنون از پاسختون ولی شما یه لطفی بکنید پست 1و3 رو یه نگاه بندازید ممنون میشم مساله اصلی این نیست