دیگه بدبخت شدی میری پی کارت :دینقل قول:
میتونی از یوتاب نگاه کنی!:46:
اونا که توی رسل مانیا احتمالا با هم مسابقه میدن رسل مانیا هم که عید هست!!!!
Printable View
دیگه بدبخت شدی میری پی کارت :دینقل قول:
میتونی از یوتاب نگاه کنی!:46:
اونا که توی رسل مانیا احتمالا با هم مسابقه میدن رسل مانیا هم که عید هست!!!!
* حریفان احتمالی جان سینا در رسلمینیا :
بعد از اینکه در راء جان سینا موفق نشد قهرمانی سنگین وزن رو از اج بگیره و ویکی گررو ، بیگ شو رو حریف اج در رسلمینیا معرفی کرد ؛ سایت های معتبر هر کدوم مسابقات احتمالی جان سینا در رسلمینیا رو حدس زدن .
اولین حدس :
John Cena vs. Hulk Hogan
درباره ی این مسابقه قبلا هم بحث شده بود و بعضی از سایت ها خیلی وقت پیش هم این مسابقه رو برای رسلمینیا در نظر گرفته بودن که با مغلوب شدن سینا [در پس گرفتن کمربند] و قطعی شدن حضور هالک هوگن در رسلمینیا ، حالا امکان انجام این مسابقه بیشتر شد . اما خیلی از سایت ها میگن که هوگن شانسش برای قرار گرفتن برابر جریکو بیشتر هست [تا سینا] .
دومین حدس :
John Cena vs. " Stone Cold " Steve Austin
یکی از مسابقاتی بوده که برای رسلمینیای دو سال قبل [23] حدس زده شده بود که انجام نشد . با اینکه گفته شده استون کلد دیگه در رینگ حضور نخواهد داشت و کشتی نخواهد گرفت ، اما باز هم شایعاتی [که شاید درست باشه] مبنی بر حضور استون کلد در رسلمینیا به عنوان کشتی گیر شنیده میشه که خیلی از سایت ها حریف او رو جان سینا میدونن ، کسی که گفته میشد دو سال قبل برابر او قرار میگیره . اما جالبه که گروهی دیگه از سایت ها ، استون کلد رو حریف کریس جریکو میدونن [همون گروهی که هوگن رو حریف سینا میدونن] .
سومین حدس :
John Cena vs. Edge © vs. Bigshow | Triple Threat - World Heavyweight Championship - Match
با اتفاقاتی که در راء هفته ی گذشته افتاد و سینا موفق نشد کمربند رو از اج پس بگیره ، حالا بنظر میرسه که سینا کارش رو بطور جدی تر برای بدست آوردن یه تایتل شات دیگه دنبال کنه و شاید او بتونه به هر نحوی خودش رو به مسابقه ی اج و بیگ شو اضافه کنه تا این مسابقه به تریپل تریت مچ تبدیل بشه .
اما جدا از این ها ، یه خبر جنجالی در سایت ها منتشر شده . مایکل کول ویدئویی از جان سینا رو در اینترنت پخش کرده که او به اتاق مخصوص وینس مک من رفته و ازش خواهش کرده که کمربندش رو در رسلمینیا بهش پس بده ! این خبر موجب شده که خیلی از طرفدارای WWE عصبانی بشن و کلا طرفدارا با دیدن این ویدئو عکس العمل چندان جالبی از خودشون نشون ندادن [چون چگونگی قهرمانی های دیگه ی سینا هم میتونه مثل این باشه] . البته من ویدئوش رو ندیدم ولی همون خبرش به اندازه ی کافی جنجالی بوده . شاید سینا تونسته باشه نظر وینس رو جلب کنه تا در رسلمینیا کمربندش رو پس بگیره [یعنی ممکنه حدس سوم درست باشه] . باید منتظر بمونیم و ببینیم چه اتفاقی میفته .
-----------------------------------
* شایعه ی چمپین شدن کین قبل از رسلمینیا :
با تبلیغ کردن ای سی دابلیو برای شوء هفته ی قبل که از دو هفته ی پیش آغاز شد و تبلیغ حضور کین در ای سی دابلیو [برای چند هفته ی متوالی] ، خیلی از سایت ها اعلام کردن که کین قرار هست بطور عجیبی قبل از رسلمینیا قهرمانی ای سی دابلیو رو از جک سوئگر بگیره !
گفته میشد که کین در هفته ی بعد قهرمانی رو از سوئگر میگیره و سپس کریسچن با سوئگر برای نامبر وان کانتندر شدن مسابقه میدن [در حالی که سوئگر ریمچ داره] و کریسچن با پیروزی برابر سوئگر ، جواز مسابقه برابر کین سر کمربند ای سی دابلیو در رسلمینیا رو بدست میاورد ، یعنی :
Kane © vs. Christian | ECW Championship Match at Wrestlemania 25
اما این خبر ها شایعه ای بیش نبود که با اضافه شدن کین به مسابقه ی مانی اینده بنک همه ی این شایعات پایان یافت . کین نمیتونه در رسلمینیا 2 مسابقه انجام بده [البته قبلا استار هایی بودن که در WM دو مسابقه انجام دادن] پس از همین الان بدونید این خبر - اگر قبلا جایی خونده بودید - شایعه ای بیش نیست .
* دلیل حضور نداشتن ری میستریو در راء های گذشته :
ری میستریو ، سوپراستار فعلی برند راء از تاریخ February 17 , 2009 تا دوشنبه ی این هفته در هیچ کدوم از شوء های راء حضور پیدا نکرد [البته در راء این هفته بود] که بالاخره دلیل اصلی غیبت او بطور رسمی و توسط خودش مشخص شد .
ری در جدیدترین مصاحبه ای که انجام داد گفت که غیبت او بدلیل مصدومیت نبوده و این خبر ها همش شایعست . ری گفت که همسر من برای سومین بار باردار شده و تنها دلیل غیبت من همین موضوع خانوادگی بوده . ری گفت که الان دیگه مشکلی نداره و همونطور که در راء هفته ی قبل دیدید ، آماده ی آماده هست .
بد نیست [جدا از این خبر] بدونید که ری از وضع فعلیش در راء اصلا راضی نیست . همچنین انتقال ری از اسمکدان به راء در درفت سال قبل باعث افت این برند شد و حالا بنظر میرسه که مسئولان کمپانی قصد دارن ری رو در درفت امسال [2009] که بعد از رسلمینیا انجام میشه ، به اسمکدان برگردونن .
نام رخداد : اسمکدان
تاریخ برگزاری : جمعه ، 6م مارچ سال 2009
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محل برگزاری : آنکسویل
عكس های این هفته ی اسمک دان (شامل 51 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 3,29
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .کد:http://www.4shared.com/file/91618564/91b3d1dc/BrockWWE_SmackDown_March_06__2009_Photos.html
پرومویی از درگیری های جان سینا و اج رو میبینیم .
اینتروی اسمکدان رو شاهد هستیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .
جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن و مین ایونت این هفته با برنامه ی چیده شده برای اج و بیگ شو در امشب رو [برای امضای قرارداد] اعلام میکنن .
دینگ ! موزیک ورودی آندرتیکر پخش میشه و تیکر مثل همیشه مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . تیکر به آرامی وارد رینگ میشه ، حرکات همیشگیش رو انجام میده ، میکروفون رو میگیره و میگه : " خیلی ها از من خوششون نمیاد . دیگه اون زمان گذشته و این باعث عصبانیت من میشه . من تا الان هیچ وقت درباره ی رکوردم صحبت نکردم . من فقط اون شب [شب رسلمینیا] رو انتخاب کردم تا به همه نشون بدم آندرتیکر چی و کی هست . شان مایکلز من رو چلنج کرده و من قبول میکنم . " بعد از اینکه آندرتیکر ، نام شان مایکلز رو به زبون آورد ، % 80 ورزشگاه شان رو هو [بو] کردن . بنظر میرسه شان قرار هست نقش منفی رو در این داستان ایفا کنه . آندرتیکر میگه : " همونطور که قبلا گفتم ، جهنم به بهشت تبدیل میشه . "
ویدئویی از شان مایکلز پخش میشه .
در اتاق جنرال منجر ، جف هاردی وارد اتاق میشه و به ویکی میگه که نمیخواد امشب برابر مت قرار بگیره . پس بهتره او [ویکی] یه مسابقه ی دیگه برای مت و او برای راه یابی به مانی اینده بنک بذاره .
جیم راس و تز میگن که امشب ، برادران هاردی برای مسابقه ی راه یابی به مانی اینده بنک برابر هم قرار میگیرن .
ویدئویی از رسلمینیا 3 پخش میشه .
کامرشال .
مسابقه اول :: مانی اینده بنک کوالیفایینگ مچ :: مت هاردی برابر ام وی پی
مت داخل رینگ هست و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . مت میکروفون رو میگیره و درباره ی جف صحبت میکنه . او جف رو یه ترسو میدونه و میگه جف قدرت این رو نداره که با من بجنگه . موزیک ورودی ام وی پی پخش میشه و او مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و ام وی پی بر بازی مسلط میشه . او خوب کار میکنه و بعد از چند رفت و برگشت ، مت سعی میکنه به بازی برگرده که موفق نمیشه . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . مت ، ام وی پی رو قفل کرده و تماشاگرا ام وی پی رو تشویق میکنن تا به بازی برگرده . مت ، ام وی پی رو بلند میکنه ولی ام وی پی بهش فیس باستر میزنه . او میره برای بالین البوء اما موفق نیست . مت میره برای توئیست آو فیت اما ام وی پی کونر و رول آپ میکنه ، یک..دو..سه . (8:00)
» برنده و راه یافته به مانی اینده بنک : ام وی پی
بعد از مسابقه ، ام وی پی خوشحال هست ولی مت باورش نمیشه که شکست خورده .
جیم راس و تز ، اعلام میکنن امشب جف هاردی برابر شلتن بنجامین قرار خواهد گرفت و برنده به مانی اینده بنک راه خواهد یافت . همچنین اج و بیگ شو برای مسابقشون در رسلمینیا با هم قرار داد امضاء میکنن .
ویدئویی از اوماگا پخش میشه .
مسابقه دوم :: دیواس چمپین ، ماریس برابر ایو تورس
ایو وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس ماریس وارد میشه . میشل مک کول هم میاد و به جیم راس و تز میپونده . مسابقه آغاز میشه و ایو بهتر کار میکنه اما ماریس به بازی برمیگرده . بعد از چند حمله ، ماریس رینگ رو ترک میکنه تا کمی از فشار حملات حریفش کاسته بشه اما ایو هم میره بیرون و ماریس رو برمیگردونه . ایو میره برای یه پرش که ناموفق هست و در پایان از ماریس دی دی تی دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (3:26)
» برنده : دیواس چمپین ، ماریس
بعد از مسابقه ، ملینا وارد میشه و با سرعت به طرف رینگ میره . او به ماریس حمله میکنه اما ماریس میجنگه و ملینا رو میزنه . میشل مک کول هم اضافه میشه و ماریس و مک کول دو نفری ، ملینا رو میزنن .
اعلام میشه امضای قرار داد بین بیگ شو و اج ، ایونت بعدی خواهد بود .
کامرشال .
ویکی گررو داخل رینگ هست و تماشاگرا او رو بشدت هو [بو] میکنن . ویکی بعد از چندین بار تکرار جمله ی " اکسکیوز می " ، قهرمان سنگین وزن جهان ؛ اج رو فرا میخونه و اج وارد میشه . اج میره داخل رینگ و با ویکی خوش و بش میکنه . سپس موزیک بیگ شو ، صحبت های اج و ویکی رو قطع میکنه . بیگ شو میره داخل رینگ ، میکروفون میگیره و میگه : " اج به هیچ وجه قهرمان خوبی نیست . " تماشاگرا با او موفقند و جالبه ویکی هم موافقت میکنه . اج و بیگ شو با هم درگیری لفظی پیدا میکنن . سپس آروم تر میشن و میخوان قرار داد رو امضاء کنن که در همین لحظه تماشاگرا جیغ میکشن و این سینا هست که داره وارد میشه . سینا میدوئه به طرف رینگ . او به بیگ شو ، لوء بلوء میزنه و سپس به اج حمله میکنه . سینا ورقه ی قرار داد رو پاره میکنه ، در گوش ویکی گررو یه چیز میگه که موجب عصبانیت ویکی میشه و سپس رینگ رو ترک میکنه .
کامرشال .
هال آو فیم بعدی ، بیل واتس خواهد بود .
در بک استیج ، ویکی گررو و اج کنار هم هستن و اج که شوکه شده از ویکی توضیح میخواد . ویکی میگه : " قرار داد هفته ی بعد در راء به امضاء خواهد رسید . " اج چندان خوشش نمیاد .
کامرشال .
مسابقه سوم :: مانی اینده بنک کوالیفایینگ مچ :: جف هاردی برابر یونایتد استیتس چمپین ، شلتن بنجامین
جف هاردی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس بنجامین وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و بنجامین بهتر کار میکنه . جف سعی داره با یه کراس بادی به بازی برگرده اما شلتن بلاک میکنه . کار به بیرون رینگ میکشه و جف یه درایو انجام میده . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . شلتن بر بازی مسلط هست و بک بریکر میزنه . یه ورژن دیگه از بک بریکر از شلتن . شلتن روی کمر جف کار میکنه . بعد از دقایقی ، جف به بازی برمیگرده و سوپلکس میزنه . جف دابل لگ دراپ میزنه . مت هاردی وارد میشه ، میره کنار رینگ و از نزدیک مسابقه رو تماشا میکنه . شلتن ویپ میکنه اما جف از طناب ها بالا میره و ویسپر اینده ویند میزنه . جف توئیست آو فیت رو اجراء میکنه . قبل از اینکه بره برای پینفال ، مت وارد رینگ میشه و شلتن رو میزنه . داور به نفع بنجامین دی کیو اعلام میکنه . (9:26)
» برنده و راه یافته به مانی اینده بنک : شلتن بنجامین
بعد از مسابقه ، مت رینگ رو ترک میکنه و در حالی که به جف پشت کرده ؛ به طرف بک استیج میره .
راء ریباند پخش میشه .
جیم راس و تز ، درباره ی فیلم جدید سینا صحبت میکنن .
مسابقه چهارم :: دابلیو دابلیو ای چمپین ، تریپل ایچ برابر اوماگا
تریپل ایچ وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . اوماگا هم وارد میشه و مسابقه شروع میشه . تریپل ایچ و اوماگا درگیر میشن . اوماگا بر بازی مسلط میشه . در یه رفت و برگشت ، اوماگا سوپرکیک میزنه . کار به گوشه ی رینگ میکشه و اوماگا هدبات و چند مشت میزنه . تریپل ایچ سعی داره با چند مشت به بازی برگرده که موفق هست . او اوماگا رو به بیرون رینگ پرت میکنه و اوماگا در بیرون رینگ بشدت درد میکشه . داور وضعیت اوماگا رو چک میکنه دستش رو به نشانه ی " ایکس " به طرف بک استیج بالا میبره . این یعنی اوماگا مصدوم شده و قادر به ادامه ی بازی نیست . (4:00)
» برنده : - [مسابقه نتیجه نداشت]
بعد از مسابقه ، گروه لگسی میریزن داخل رینگ و رندی ، کودی و تد سه نفری بشدت تریپل ایچ رو میزنن . رندی در هفته ی پیش به تریپل ایچ گفت که کسی از اون ها حق نداره تا رسلمینیا اون یکی رو لمس کنه اما حالا میبینیم که رندی و همتیمی هاش دارن تریپل ایچ رو میزنن . تریپل ایچ روی رینگ افتاده و حالا لگسی او رو ول میکنن . تریپل ایچ به آرومی سعی داره بلند شه و اون طرف رندی اورتن دورخیز کرده . رندی به طرف تریپل ایچ میره و بهش پانت کیک میزنه . رندی ، کودی و تد دست همدیگه رو بالا میبرن و اسمکدان به پایان میرسه .
* هالک هوگن رسلمینیا را از دست داد :
هالک هوگن ، اسطوره ی دابلیو دابلیو ای که ماه ها صحبت از حضور او در رسلمینیا امسال میشد ، بدلیل عمل جراحی بر روی کمر او [و دو ماه ریکاوری] ؛ رسلمینیا رو از دست داد .
این بدترین خبر برای طرفدارا و بخصوص کمپانی دابلیو دابلیو ای بود . در حالی که هوگن با وینس به توافق رسید و قرار شد هوگن در رسلمینیا حضور پیدا کنه ، با مصدومیت کمری که برای هوگن پیش اومد تمام برنامه های کمپانی به هم ریخت . تمام شایعات و حدسیات مبنی بر قرار گرفتن هالک هوگن برابر کریس جریکو یا جان سینا به پایان رسید . هوگن درباره ی اتفاقی که براش افتاده گفت : " از اینکه رویداد به این بزرگی رو از دست دادم ، خیلی ناراحتم . "
جیم راس هم طی مقاله ای درباره ی مصدومیت هوگن گفت : " حضور هوگن میتونست خیلی جالب باشه . مخصوصا مسابقه ی او برابر کریس جریکو [!] که میتونست جذابیت بالایی داشته باشه . اما با آسیب دیدگی کمر و عمل جراحی او ، حضورش منتفی هست . البته من خیلی دوست دارم یه بار دیگه ببینم که هوگن در رینگ کشتی میگیره . "
البته نباید فراموش کرد که ما طی یک سال ، از اینجور خبر ها زیاد میشنویم که آخرش هم مشخص میشه شایعه ای بیش نبوده [امیدواریم این هم همینطور باشه] . به هر حال باید منتظر بمونیم و ببینیم چه اتفاقی میفته .
* استوری لاین جی بی ال قبل از رسلمینیا :
در حین شوء راء در هفته ی گذشته در حالی که داشت از تلویزیون ها تبلیغات پخش میشد ، جی بی ال به رینگ میاد [این رو فقط تماشاگرا میبینن] و جی بی ال میگه : " قرار شده اگه من در هفته ی بعد سی ام پانک رو در یه نان تایتل مچ [سر کمربند نیست] شکست بدم ، یه تایتل شات برای کمربند اینترکانتیننتال بگیرم . "
بله ، همونطور که ملاحظه میکنید کاملا مشخصه که قرار هست یه درگیری کوتاه مدت بین جی بی ال و سی ام پانک رو شاهد باشیم که احتمالا این قبل از رسلمینیا به پایان میرسه . اما برنامه ی این هفته ی راء هم مانند هفته ی قبل - با صفحات اسکن شده - لو رفته و قرار هست امشب [دوشنبه] جی بی ال وارد بشه و بگه : " شان مایکلز تنها کسی نیست که در رسلمینیا کار بزرگی خواهد کرد . من هم باور دارم که میتونم قبل از رسلمینیا یه کار تاریخی انجام بدم و به عنوان قهرمان جدید اینترکانتیننتال به هوم تاون ام ، هیوستن تگزاس برم [!] . من قول میدم که این بهترین مسابقه ی تاریخ سر کمربند اینترکانتیننتال باشه . امشب من به اتاق ویکی گررو رفتم و او بهم گفت که اگه امشب سی ام پانک رو شکست بدم ، یه تایتل شات سر کمربند او برای هفته ی بعد خواهم گرفت . بالاخره وقتی من برابر پانک قرار بگیرم ، شما قسمتی از سرنوشت من رو هم خواهدید دید و ... . " سپس پانک وارد خواهد شد تا مسابقه آغاز بشه . کار بعد از یه بریک شروع میشه و جی بی ال موفق میشه پانک رو با قانون دیسکوالیفیکیشن [دی کیو] شکست بده و یه تایتل شات برای هفته ی بعد [که میشه دو هفته بعد] بدست بیاره .
خوب ، طبق خبر هایی که بدستمون رسیده بنظر میرسه که قهرمانی اینترکانتیننتال در دو هفته ی بعد به جی بی ال میرسه و پانک بدون کمربند به مسابقه ی مانی اینده بنک خواهد رفت . اون طرف هم جی بی ال به عنوان قهرمان جدید اینترکانتیننتال ، به هیوستن تگزاس و رسلمینیا 25 میره .
* مصاحبه ی جدید سانجی دات :
سوپراستار سابق تی ان ای ؛ سانجی دات که اصلیت هندی داره ، یکی دو هفته ای هست که قرار دادش با این کمپانی به پایان رسیده و گفته میشه که wwe خواهان به خدمت گرفتن این استار هست . بتازگی مصاحبه ای از سانجی منتشر شده که جالب هست :
" در اصل قرار بود قرار داد من با تی ان ای در پایان ماه مارچ به پایان برسه . من برای تمدید قرار داد اقدام کردم و ایجنت من بعد از کش مکش های فراوان بعد از دو سه هفته با کمپانی تی ان ای به توافق رسید و تصمیم گرفته شد تا من برای سه سال دیگه در تی ان ای فعالیت کنم . به این ترتیب تمام تمرکزم روی سه سال آینده بود که باید در تی ان ای می بودم و همچنین تی ان ای هم روی سه سال حضور من تمرکز کرده بود . روز پنجشنبه به من گفتن که باید دوشنبه بیام تا قرار داد رو امضاء کنم . اما جمعه [فرادئیش] باهام تماس گرفتن و گفتن که بدلیل یه سری از مشکلات نمیتونن با من قرار داد ببندن . قطعا هر چیزی دلیلی داره و همچنین ، دری بسته میشه و در دیگه ای باز میشه . "
همچنین سانجی دات درباره ی دابلیو دابلیو ای و پیشنهاد این کمپانی صحبت کرد و گفت : " امیدوارم حقیقت داشته باشه . همه آرزوشون هست که در دابلیو دابلیو ای کشتی بگیرن . همین الان اگه بیاین تو تی ان ای و به سوپراستار ها بگین که از طرف wwe اومدین تا باهاشون قرار داد ببندین ، شرط میبندم بیشترشون این کار رو چشم بسته انجام میدن و شاید 20 دقیقه هم طول نکشه تا قرار داد ها بصورت رسمی امضاء بشه . البته افرادی مثل کرت انگل ، بوکرتی ، کوین نش و ... از تی ان ای راضی هستن چون پول بسیار زیادی میگیرن و کار کمتری هم انجام میدن . اما برای ما ... . "
این بود قسمت های مهم و جالب از مصاحبه ی جدید سانجی دات . دات استعداد زیادی داره و میتونه در دابلیو دابلیو ای موفق باشه ، باید ببینیم آیا قرار داد دات با این کمپانی به امضاء میرسه یا خیر [؟] ، چون دات از ژاپن و چند کمپانی دیگه هم پیشنهاد های خوبی داره .
* اخبار کوتاه از کمپانی های کشتی حرفه ای :
- کنسل شدن مسابقه ی براک لزنر و فراک میر ، بدلیل مصدومیت میر و عمل جراحی او .
- قرار هست در رسلمینیا 25 ، یه بتل رویال 25 نفره بین دیواس جدید و قدیمی انجام بشه .
- پتریک برینک ، استار جوون دابلیو دابلیو ای که مدتی بود در اف سی دابلیو در حال تمرین میکرد تا خودش رو آماده کنه ، بدلیل خالکوبی کردن غیر مجاز بر روی دستش [بدون اجازه از کمپانی] اخراج شد !
- دیوای سابق دابلیو دابلیو ای ، جکی [جکلین] که از سال 2002 تا 2005 برای این کمپانی فعالیت میکرد ، با دابلیو دابلیو ای قرار دادی جدید امضاء کرد تا در رسلمینیا 25 حضور داشته باشه . جکلین گیدا ، همسر فعلی سوپراستار دابلیو دابلیو ای ؛ چارلی هاس هست .
- بیگ شو طی جدیدترین مصاحبه اش که از vh1 پخش میشه ، بطور عجیبی لو داد که جان سینا هم به مسابقه ی قهرمانی سنگین وزن در رسلمینیا 25 اضافه میشه ! برنامه بعد از اشتباه بیگ شو سریعا قطع شد .
- اسپایک دادلی ، سوپراستار سابق دابلیو دابلیو ای و عضو سابق تیم '' دادلیز '' ، در جدیدترین مصاحبه اش عنوان کرد که بدترین ضربه ای که در طول کریرش دریافت کرده ، چوکسلمی بوده که آندرتیکر بهش زده و گفت تیکر رو قابل احترام ترین فرد در کشتی حرفه ای میدونه .
نام رخداد : راء
تاریخ برگزاری : دوشنبه ، 9م مارچ سال 2009
محل برگزاری : جکسنویل ، فلوریدا
عكس های این هفته ی راء (شامل 99 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 6,91
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .کد:http://www.4shared.com/file/92107809/f86e8a77/BrockWWEinfo_Raw_March_09__2009_Photos.html
هایلایت هایی از درگیری های تریپل ایچ و رندی اورتن رو شاهد هستیم .
ویدئویی از رندی اورتن رو شاهد هستیم که او در زادگاه خودش ، سنلوئیز مزری به سر میبره و در ادامه ی شوء به راء ملحق خواهد شد .
میریم به ورزشگاه و جری لالر و مایکل کول به همه خوش آمد میگن .
موزیک شان مایکلز پخش میشه و شان در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . شان میره داخل رینگ ، میکروفون میگیره و میگه : " رکورد 0-16 ، رکورد قابل تقدیری هست . اما این رکورد بالاخره باید شکسته بشه و در پی پی وی [رسلمینیا] ، مایکلز کسی هست که این کار رو انجام میده . " سپس هایلایت هایی از مسابقات آندرتیکر در رسلمینیا پخش میشه . برمیگردیم و حالا موزیک آندرتیکر نواخته میشه و تیکر هم مورد تشویق تماشاگرای راء قرار میگیره . تیکر میره داخل رینگ و میگه : " باز هم من اجازه دادم کسی درباره ی من قضاوت کنه . " شان حرف تیکر رو قطع میکنه و میگه : " من میستر رسلمینیا هستم و قول میدم که رکورد تو رو بشکونم . " تیکر در جواب میگه : " تو روی رکورد خیلی تمرکز کردی ، روی پیروزی هم خیلی تمرکز کردی . اما تو باید روی این تمرکز کنی که در رسلمینیا ، آندرتیکر قرار هست چه برخورد فیزیکی ای با تو انجام بده . شکست دادن رکورد من برات یه آرزو و یه رویا هست . شان ، تو در رسلمینیا ... " تیکر میخواست جمله ی معروف ' رست این پیس ' اش رو بگه اما شان بعد از کلمه ی رست [که به معنای استراحت کردن هست] حرف تیکر رو قطع میکنه و میگه : " آره ، من در رسلمینیا استراحت خواهم کرد چون بعد از پیروزی در مسابقه بهش نیاز دارم . " سپس شان صحبتش رو به این شکل تموم میکنه : " شاید تو همه ی حریف هات رو تو رسلمینیا شکست داده باشی ، اما هنوز شان مایکلز رو شکست ندادی . "
کامرشال .
مسابقه اول :: اینترکانتیننتال چمپینشیپ مچ :: سی ام پانک © برابر جی بی ال
جی بی ال وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . سپس شاهد ورود سی ام پانک هستیم که مورد تشویق قرار میگیره . هر دو استار میرن داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . چندین رفت و برگشت و حمله ی بی فایده از ایندو . جی بی ال چند مشت و کیک میزنه . حالا پانک چند کیک قوی به همسترینگ جی بی ال میزنه . اسنپ مر از پانک در گوشه ی رینگ . کاور میکنه ، یک.. . پانک میره بولداگ بزنه اما جی بی ال بلاک میکنه و میره بیرون رینگ . پانک از داخل رینگ یه سوئیساید درایو به جی بی ال [که بیرون رینگ بود] میزنه . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . جی بی ال بعد از یه بیگ بوت مسابقه رو در کنترل گرفته . جی بی ال فال اوی اسلم میزنه و سپس بیر هگ رو اپلای میکنه . کار به گوشه ی رینگ میکشه و پانک تورنیدو دی تی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک اسپرینگبورد کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . در گوشه ی رینگ ، پانک کلوزلاین و بولداگ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک میره برای جی تی اس اما جی بی ال کونر میکنه و بعد از یه رفت و برگشت کلوزلاین فرام هل میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده و قهرمان جدید بین قاره ای : جی بی ال
در اتاق جنرال منجر ، جی بی ال از ویکی گررو تشکر میکنه [بخاطر فرصتی که بهش داد] . در همین لحظه اج میاد و به ویکی میگه : " سینا در هفته ی قبل تو گوش ات چی گفت ؟ " ویکی میگه : " چیز مهمی نگفت . " اج میگه : " چرا ، وقتی امشب خواستیم قرار داد رو برای بازی رسلمینیا امضاء کنیم ، مشخص میشه چیز مهمی گفت . "
ارتباط با رندی اورتن در سنلوئیز مزری بر قرار شده و رندی اورتن در کنار همسرش [سمنتا] هست . رندی همسرش رو معرفی میکنه و درباره ی حمله به تریپل ایچ در هفته ی گذشته ی اسمکدان میگه : " نه ، من به تریپل ایچ حمله نکردم . در ضمن ، شما قسمتی از درگیری من و تریپل ایچ رو ندیدید [از تلویزیون پخش نشد] . " سپس اون ویدئو پخش میشه که رندی به تریپل ایچ پانت کیک میزنه . رندی میگه : " من کنترلم دست خودم نبود ولی برای اینکه وضع بدتر نشه خودم رو کشوندم بیرون رینگ . تریپل ایچ باید این رو بدونه که هر جا بره ، راء یا اسمکدان ، باید از کمربندش برابر من دفاع کنه . " سپس رندی چند جمله دیگه میگه و مایکل کول [که داشت با رندی مصاحبه میکرد] میگه : " مرسی ، امشب از تو بیشتر خواهیم شنید . "
کامرشال .
مسابقه دوم :: چمپین ورسز چمپین لامبرجک مچ :: ومنز چمپین ، ملینا برابر دیواز چمپین ، ماریس
ماریس وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . سپس شاهد ورود ملینا در میان تشویق تماشاگرا هستیم . دور رینگ رو تمام دیواز اسمکدان و راء پر کردن . مسابقه آغاز میشه و چندین رفت و برگشت از هر دو دیوا . ملینا لگ سوئیپ میزنه . البوء دراپ از ملینا . ملینا میره برای یه کیک اما ماریس کونر میکنه و یه سابمیشن هولد رو اجراء میکنه . ملینا به بازی برمیگرده و یه فیس پلنت زیبا میزنه . ملینا ، ماریس رو ویپ میکنه به گوشه ی رینگ و میره برای یه جمله ی سرعتی اما ماریس جاخالی میده و در جواب موهای ملینا رو میکشه و او رو با کمر به رینگ میکوبه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : دیواز چمپین ، ماریس
بعد از مسابقه ، تمام دیواز اسمکدان و راء میریزن داخل رینگ و اون دسته از دیواز که نقش مثبت دارن ، دیواز هیل رو به بیرون رینگ پرت میکنن .
کامرشال .
ویکی گررو داخل رینگ هست و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . او قبل از اینکه اج و بیگ شو رو معرفی کنه ، میگه : " در رسلمینیا ، یه بتل رویال 25 نفره بین تمام دیواز اسمکدان ، راء و ای سی دابلیو به همراه دیواز قدیمی انجام میشه و برنده لقب خانوم رسلمینیا رو خواهد گرفت ! " ویکی بیگ شو و اج رو معرفی میکنه و اون ها به نوبت وارد میشن . قبل از اینکه قرار داد امضاء بشه ، اج میکروفون میگیره و میگه : " ببین ، من و بیگ شو دو تا از بهترین های دابلیو دابلیو ای هستیم . من داشتم مسابقه ی تاریخی اولتیمیت واریر و هالک هوگن رو میدیدم . من میدونم که بیگ شو بهتر از اولتیمیت واریر هست و من هم بهتر از هوگن هستم . پس ما میتونیم یکی از تاریخی ترین مسابقات رسلمینیا رو رقم بزنیم . " بیگ شو تایید میکنه و سپس هر دو قرار داد رو امضاء میکنن . در این لحظه موزیک جان سینا پخش میشه و سینا مورد تشویق قرار میگیره . سینا در حالی که میکروفون در دست داره میگه : " من هم به این مسابقه ی رسلمینیا اضافه میشم چون ویکی گررو قبلا من رو اضافه کرده . در هفته ی پیش اسمکدان من تو گوش ویکی یه چیزی گفتم . من بهش گفتم که عاشقش هستم . ویکی هم من رو به مین ایونت رسلمینیا اضافه کرد . اما بعد از اون ، من برگشتم و گفتم که دروغ گفتم [در حالی که بطور رسمی اضافه شده بود] ! اما در هفته ی قبل ، من چیز عجیبی دیدم . " ویدئویی از بیگ شو و ویکی گررو پخش میشه . سینا میگه : " بیگ شو میره پیش ویکی گررو در حالی که اج داشته دوش میگرفته . " بیگ شو میگه : " من باید ویکی رو میدیدم . " سینا میگه : " اما جالب اینه که بیگ شو از ویکی خواست تا بذاره او رو ببوسه . " در این لحظه اج عصبانی میشه . سینا میگه : " بهتره من برم چون ویکی باید بعضی چیز ها رو توضیح بده . " اج بشدت عصبانی هست و به ویکی و سینا نگاه میکنه .
کامرشال .
مسابقه سوم :: مانی اینده بنک کوالیفایینگ مچ :: کوفی کینگستن برابر کریس جریکو
کوفی کینگستن وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس کریس جریکو وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . برنده ی این مسابقه به مانی اینده بنک اضافه میشه . مسابقه آغاز میشه و جریکو هدلاک میکنه . کوفی فلایینگ البوء دراپ و پشتش آرم درگ میزنه . جریکو به گوشه ی رینگ پرت میشه . کوفی دورخیز میکنه و به طرف جریکو میدوئه . کوفی یه پرش زیبا انجام میده و میره بالای طناب ها [بالای سر جریکو] و چندین ضربه به سر جریکو میزنه . جریکو کونر میکنه و یه پاوربامب زیبا میزنه . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . جریکو با یه اسپرینگبورد مسابقه رو در کنترل خودش گرفته و چند مشت و سپس انزگوری میزنه . جریکو میره برای لاین سالت اما کوفی جاخالی میده و سپس ساید راشن لگ سوئیپ میزنه . کوفی میره برای بوم بوم لگ دراپ اما جریکو به زیبایی کونر میکنه و والز آو جریکو رو اپلای میکنه . در همین لحظه موزیک ورودی ریک فلیر نواخته میشه ! ریک فلیر در میان تشویق تماشاگرا میاد نزدیک رینگ و جریکو حواسش پرت میشه و قفل رو رها میکنه . او و فلیر با هم درگیری لفظی پیدا میکنن . جریکو برمیگرده و از کوفی ترابل این پردایز دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده و راه یافته به مانی اینده بنک : کوفی کینگستن
بار دیگه ارتباط با رندی اورتن [در سنلوئیز مزری] برقرار شده و مایکل کول از رندی میپرسه : " چرا امشب به راء نیومدی ؟ آیا سعی داری از دست تریپل ایچ پنهان بشی ؟! " رندی در جواب میگه : " نه ، من کار هایی که میکنم دست خودم نیست و من کنترل اعمال خودم رو ندارم . بهتره نباشم تا تریپل ایچ صدمه نبینه . همینجا میمونم و از دیدن مین ایونت امشب لذت میبرم . "
کامرشال .
در بک استیج ، تاد گریشم با کریس جریکو مصاحبه ای ترتیب داده . جریکو بسیار ناراحت هست . جریکو میگه : " اینکه من نتونستم به رسلمینیا راه پیدا کنم تقصیر فلیر بود . من ریک فلیر رو در حالی که بازنشسته شده به یه بازی دیگه در هفته ی بعد راء دعوت میکنم و در هفته ی بعد ، کریر ریک فلیر مثل کریر میکی روئک خواهد مرد . "
ویدئویی از هال آو فیم رو شاهد هستیم .
مسابقه چهارم :: کین و قهرمانان تیمی جهان ، جان مورسن و میز برابر ری میستریو ، فینلی و کریسچن
ری میستریو وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . شاهد ورود فینلی و هورنسواگل هستیم که این دو هم تشویق میشن . در پایان موزیک کریسچن پخش میشه و او هم بعد از 3-4 سال در شوء راء حضور پیدا میکنه [و مورد تشویق قرار میگیره] . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . سه استار دیگه [کین ، مورسن و میز] هم وارد شدن و مسابقه رو کریسچن و میز آغاز میکنن . در همین ابتدای کار کریسچن ریورسد دی دی تی میزنه . میز سریعا به طرف همتیمی هاش میره و کین رو تگ میکنه . کین میاد و رانینگ کلوزلاین و پاوراسلم میزنه . کین جای خودش رو به میز میده . میز هم مورسن رو تگ میکنه و این دو به کریسچن دابل گات باستر میزنن . مورسن روی کریسچن کار میکنه . کریسچن از دست مورسن در میره و فینلی رو تگ میکنه . فینلی میاد و دابل کلوزلاین به میز و مورسن میزنه . سپس جای خودش رو به میستریو میده . ری وارد میشه و اسپرینگبورد ، تز پرس و هاریکنرانا میزنه . ری میره برای سیکس وان ناین اما کین همینجوری [بدون تگ] وارد میشه و میخواد به ری چوسلکم بزنه اما کریسچن و فینلی میان و کین رو به بیرون پرت میکنن . ری به مورسن سیکس وان ناین و وست کوست پاپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : ری میستریو ، فینلی و کریسچن
کامرشال .
مایکل کول اعلام میکنه که در هفته ی بعد ، آندرتیکر و شان مایکلز تیم خواهند شد و به مصاف جی بی ال و ولادیمیر کازلاو خواهند رفت .
هایلایت هایی از فیلم " 12 راندز " به بازیگری جان سینا پخش میشه .
مسابقه پنجم :: تو آن وان هندیکپ مچ :: دابلیو دابلیو ای چمپین ، تریپل ایچ برابر تد دیبیاسی و کودی رودس
کودی رودس و تد دیبیاسی وارد میشن . اون ها منتظر حریفشون ، تریپل ایچ هستن . موزیک تریپل ایچ پخش میشه اما او وارد نمیشه . موزیک ورودی تریپل ایچ برای دومین بار پخش میشه اما او باز هم وارد نمیشه . داور مسابقه رو با قانون فورفیت به نفع لگسی به پایان میرسونه .
» برنده ی مسابقه با قانون فورفیت : تد دیبیاسی و کودی رودس
بعد از مسابقه ، چهره ی رندی اورتن از مانیتور ورزشگاه پخش میشه [رندی در خونه ی خودش هست] . او میگه : " تریپل ایچ بخاطر این کارش همه ی طرفدارای راء رو کوچیک کرد . " در همین لحظه در خونه ی رندی اورتن زده میشه و رندی از زنش میخواد در رو باز کنه . اما رندی سریعا متوجه میشه و از زنش میخواد این کار رو انجام نده . صدای پتک تریپل ایچ هست که به در خونه ی رندی برخورد میکنه . تریپل ایچ در رو بزور باز میکنه و وارد خونه میشه . رندی قصد داره از دست تریپل ایچ در بره . او به چوب گلف میخواد تریپل ایچ رو بزنه اما موفق نیست . تریپل ایچ با رندی درگیر میشه و این دو همدیگه رو به وسابل داخل خونه میکوبن . رندی ، تریپل ایچ رو به دیوار و به لامپ میکوبه و میره طرف اتاق پذیرائی . تریپل ایچ هم او رو دنبال میکنه اما قبل از اینکه تریپل ایچ بلایی سر رندی بیاره ، پلیس میریزه داخل خونه و تریپل ایچ رو دستگیر میکنه .
نام رخداد : ای سی دابلیو
تاریخ برگزاری : سه شنبه ، 10م مارچ سال 2009
محل برگزاری : جکسنویل ، فلوریدا
عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 29 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 1,96
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .کد:http://www.4shared.com/file/92293444/ef4f4d22/BrockWWEinfo_ECW_March_10__2009_Photos.html
شاهد اینتروی ای سی دابلیو هستیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .
تاد گریشم و مت استرایکر ، بعد از معرفی خودشون ؛ مین ایونت امشب که یه بتل رویال 25 نفره برای راه یابی به مانی اینده بنک هست رو اعلام میکنن .
ویدئویی از درت شیت رو میبینیم .
مسابقه اول :: پریمو کولون به همراه کارلیتو برابر د میز به همراه جان مورسن
مورسن و میز وارد میشن . شاهد ورود کولونز هستیم که با خواهران بلا میان و کارلیتو به همراه بری و نیکی میرن کنار استرایکر و گریشم میشینن [مورسن هم همینطور] . مسابقه آغاز میشه و پریمو و میز با هم درگیر میشن . میز کنترل بازی رو در دست میگیره و در همین ابتدا ، میریم برای کامرشال و برمیگردیم . میز همچنان بر بازی مسلط هست و پریمو کاری نمیتونه انجام بده . مسابقه سرعت پائینی داره . اون طرف در قسمت گزارشگر ها ، جان مورسن و کارلیتو با هم کل کل میکنن . دقایقی بعد ، پریمو با یه اسپرینگبورد به بازی برمیگرده . کاور میکنه ، یک..دو.. . بلند میشه و میز بعد از لحظاتی بار دیگه سعی داره بازی رو کنترل کنه و حریف رو به گوشه ی رینگ میفرسته . میز میره برای یه حمله [در گوشه ی رینگ] اما پریمو جاخالی میده و در برگشت بک استبر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (11:55)
» برنده ی مسابقه : پریمو کولون
مت استرایکر و تاد گریشم درباره ی فیلم جدید جان سینا صحبت میکنن .
تریلر فیلم " 12 راوندز " پخش میشه .
در بک استیج ، رانجین سینگ داره با گریت کالی صحبت میکنه .
دید یو نوء رو شاهد هستیم .
کامرشال .
هایلایت هایی از درگیری تایسن کید و دی جی گبریل در هفته ی گذشته .
مسابقه دوم :: دی جی گبریل به همراه الیشا فاکس برابر تایسن کید و ناتالیا
دی جی گبریل و فاکس دارن داخل رینگ با هم میرقصن . بعد از قطع شدن موزیک ، تایسن کید و ناتالیا وارد میشن . مسابقه آغاز میشه و گبریل سعی داره بازی رو کنترل کنه اما موفق نیست و بازی از دستش در میره . کید چند مشت ، کیک و اسلم میزنه . کمی جلوتر میریم و گبریل افتاده و داره آروم آروم بلند میشه . کید منتظر هست . یه کیک بسیار زیبا از تایسن کید زده میشه . کید میره اون طرف طناب ها و با یه پرش ، اسپرینگبورد البوء دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. سه . (2:30)
» برنده ی مسابقه : تایسن کید
گریشم و استرایکر درباره ی مین ایونت صحبت میکنن و بار دیگه اون رو یادآور میشن .
پرومویی از آندرتیکر و شان مایکلز پخش میشه .
کامرشال .
ویدئویی از اون بورن رو شاهد هستیم و اعلام میشه او هفته ی بعد باز خواهد گشت .
ویدئویی از رندی اورتن و تریپل ایچ [درگیری های ایندو] پخش میشه .
مسابقه سوم :: 25 من بتل رویال - مانی اینده بنک کوالیفایینگ مچ ::
کرایم تایم ، ولادیمیر کازلاو ، گریت کالی ، ویلیام ریگل و کریسچن وارد میشن . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . حالا بقیه ی استار ها که آر تروث ، تامی دریمر ، دالف زیگلر ، کونگ فو ناکی ، چاوو گررو ، چارلی هاس ، جیمی ونگ ینگ ، گلداست ، پال برچل و ریکی اورتیز هستند هم داخل رینگ منتظر آغاز مسابقه اند . مسابقه آغاز میشه و همه با هم درگیر میشن . در همین ابتدا ، ریکی اورتیز به بیرون رینگ پرت میشه [حذف میشه] . اونطرف رینگ هم کونگ فو ناکی به بیرون میفته . کمی بعد ، گریت کالی موفق میشه ولادیمیر کازلاو رو به بیرون رینگ پرت کنه تا انتقام رویال رامبل رو بگیره . همه به کالی حمله میکنن و او رو به بیرون رینگ پرت میکنن [حذف میکنن] . جی تی جی ، همتیمیش شد رو به بیرون رینگ میفرسته . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . حالا فقط ویلیام ریگل ، کریسچن ، چاوو گررو ، تامی دریمر و آر تروث باقی موندن و بقیه در حین تبلیغات به بیرون پرت شدن . ویلیام ریگل ، تامی دریمر رو حذف میکنه . یک دقیقه بعد ، چاوو گررو موفق میشه آر تروث رو به بیرون رینگ بفرسته . حالا کریسچن به طرف ویلیام ریگل حمله میکنه و ریگل هم حذف میشه . حالا فقط چاوو گررو و کریسچن باقی موندن . چاوو بهتر کار میکنه و بر بازی مسلط میشه . کار به اون طرف طناب ها میکشه و وضعیت برای هر دو استار خطرناک هست . کریسچن در حالی که بدنش از بین طناب اول و دوم رد شده و فقط پاش داخل رینگ هست [همچنین چاوو کاملا اونطرف طناب هاست] ، پاش رو بالا میاره و با یه کیک ، چاوو رو به بیرون رینگ پرت کرده و او رو حذف میکنه . (12:00)
» برنده و راه یافته به مانی اینده بنک : کریسچن
بعد از مسابقه ، موزیک کریسچن نواخته میشه و داور دست او رو به عنوان پیروز بالا میبره . تماشاگرا کریسچن رو تشویق میکنن و ای سی دابلیو این هفته به پایان میرسه .
عجب خبر دادي ........................ممنوننقل قول:
تست ، سوپراستار سابق دابلیو دابلیو ای ، ای سی دابلیو و تی ان ای فوت کرد . این خبر دو شب پیش توسط سایت های خبری منتشر شد که واقعا طرفداران کشتی حرفه ای رو تحت تاثیر قرار داد .
- تست در گذشت :
- سایت PWinsider نوشت :
" بدن مرده ی اندرو ' تست ' مارتین در خونه اش در تمپا فلوریدا پیدا شد . مارتین فقط 33 سال داشت و چهار روز مونده بود تا 34 سالگی اش رو جشن بگیره . این موضوع همه ی شوکه کرد . "
- پلیس تمپا فلوریدا اعلام کرد :
" در نزدیکی های 8 شب [جمعه] به تاریخ 13 مارچ 2009 ، تلفنی از یک نفر که دور و بر آپارتمان های هاربر زندگی میکرد دریافت کردیم و قرار شد وارد خونه ی آقای اندرو مارتین بشیم تا او رو چک کنیم . یکی از همسایه های او گفت که میتونست از پنجره ی خونشون داخل خونه ی آقای مارتین رو ببینه و ساعت ها بود که آقای مارتین رو ندیده بود که از اون قسمت [پنجره] گذر کنه . وارد خونه شدیم و جسد این فرد رو دیدیم و او رو به پزشک قانونی منتقل کردیم . پس از تحقیقات متوجه شدیم که این فرد ، قهرمان [استار] سابق دابلیو دابلیو ای بوده . (پلیس : لیوتیننت ویلیام فرگوسن) . "
پس از انتشار این خبر ، کمپانی های WWE و TNA سریعا با اعلامیه ای رسمی در سایت خودشون به خانواده ی تست تسلیت گفته و با اون ها احساس همدردی کردن .
- متن نوشته شده از کلی کلی درباره ی مرگ تست :
" تو دنیای من بودی ، بهترین دوست من . همیشه و همه جا در کنار من بودی . چرا رفتی و از من دور شدی . قلب من همیشه با تو و برای تو هست . میدونم که الان در بهشت هستی و از اونجا داری من رو تماشا میکنی ، فرشته ی من . "
همچنین جیم راس ، اریک بیشاف و پال هیمن هم از اتفاقی که افتاد اظهار تاسف کردن . طبق گفته ی پزشک قانونی مرگ اندرو ' تست ' مارتین مرگ مشکوکی نبوده ، ولی هنوز چگونگی مرگ او از سایت های خبری اعلام نشده .
-----------------------------------به گفته ی یکی از نزدیکان وینس مک من ، وینس به هیچ وجه علاقه ای به کریسچن نداره . در حالی که کریسچن در چند هفته ی گذشته کمک بسیار زیادی به کمپانی دابلیو دابلیو ای کرده ، اما هنوز هم نتونسته نظر وینس رو به خودش جلب کنه . در واقع سران کمپانی ، سوپراستاری رو برگردوندن که به نظر وینس حضورش هیچ سودی نمیتونه داشته باشه .
- نظر وینس مک من درباره ی کریسچن :
وینس چندین بار درباره ی کریسچن صحبت کرده و گفته که او رو هیچ وقت در حد یه ستاره [استار] ندونسته . به گفته ی دوست وینس : " وینس اون قدر که به پاشنه ی در خونه اش اهمیت میده ، به کریسچن اهمیت نمیده ! من واقعا نمیدونم چرا یه کسی رو برمیگردونن در حالی که ازش خوششون نمیاد . تی ان ای برای آخرین بار به کریسچن پیشنهاد یه قرار داد 2.5 میلیون دلاری رو داده بود اما او بدلیل مشکلی که با سران تی ان ای داشت این کمپانی رو ترک کرد . کریسچن برای پول بیشتر و فعالیت کمتر - مانند اکثر استار ها - به دابلیو دابلیو ای اومد . "
همچنین [جدا از خبر قبل] گفته میشه که رابطه ی کریسچن با سوپراستار های راء و ای سی دابلیو بسیار خوب هست و در شوء هایی که این استار ها با هم حضور دارن ، کریسچن بیشتر وقتش رو با همتیمی سابقش ، اج میگذرونه .
-----------------------------------طبق خبر هایی که بدستمون رسیده ، وینس برای درفت امسال که بعد از رسلمینیا انجام میشه ، برنامه های زیادی داره که موجب پیشرفت در هر سه برند راء ، اسمکدان و ای سی دابلیو خواهد شد .
- برنامه ی وینس مک من برای درفت امسال :
همچنین گفته میشه که وینس تصمیم داره امسال برند سوپراستار های بزرگ رو بیشتر تغییر بده و این وسط اسمکدان استار های بزرگ بیشتری رو از دست میده . تا الان درفت تریپل ایچ به راء قطعی بنظر میرسه و طبق گفته ی بعضی از سایت ها امکان داره چنین تغییراتی رو هم شاهد باشیم :
- باتیستا به اسمکدان
- اوماگا به ای سی دابلیو
- آر تروث به راء
- اج به راء
- ری میستریو به اسمکدان
البته درفت استار های بالا به هیچ وجه قطعی نیست و تایید نشده . ولی احتمال چنین تغییراتی زیاد هست . بنظر میرسه مت و جف در اسمکدان بمونن تا درگیریشون بعد از رسلمینیا کمی بیشتر ادامه پیدا کنه .
------------------------------------ در راء هفته ی پیش به اشتباه گفته شد که آندرتیکر هیچ وقت موفق به شکست شان مایکلز نشده . این برای مسابقات تک به تک صدق میکنه اما در مسابقات تگ تیم تیکر بار ها شان رو شکست داده .
- اخبار کوتاه از استار ها و کمپانی های کشتی حرفه ای :
- امی دوماس که به نام " لیتا " در دابلیو دابلیو ای فعالیت میکرد در جدیدترین مصاحبه اش گفت که در بتل رویال دیواز در رسلمینیا 25 حضور نخواهد داشت .
- ریتیتگ تی ان ای ایمپکت این هفته 1.2 اعلام شد که نسبت به هفته ی قبل که 1.3 بود افت داشت . برای چند هفته ای ریتیتگ تی ان ای افزایش پیدا کرده بود اما میبینیم که دوباره ریتینگ های این شوء افت کرده .
- با قطعی شدن حضور گرِِگ " د همر " ولنتاین و هانکی تانک من در رسلمینیا 25 ، نام این دو هم به لیست حریف احتمالی کریس جریکو اضافه شد . اما هنوز شانس لالر بیشتر از دیگر لجند هاست .
- ریون ، استار سابق دابلیو دابلیو ای و تی ان ای که ماه هاست WWE رو درگیر شکایت خودش [از اون ها] کرده ، گفته که WWE بهش پیشنهاد همکاری داده و او هم با این همکاری موافقت کرده !
- اون بورن ، استار خوش استیل برند ای سی دابلیو بطور کامل از بند مصدومیت رها شده و در سه شنبه ی این هفته [در ای سی دابلیو] به رینگ بازخواهد گشت . گفته میشه بورن یکی از چلنجر های بعدی کمربند قهرمانی ECW هست .
گفته میشه که ممکنه رندی اورتن در رسلمینیا از تریپل ایچ شکست بخوره و دلیل شکست رندی ، دخالت تد دیبیاسی و کودی رودس [به نفع تریپل ایچ] خواهد بود .
- احتمال از هم پاشیده شدن گروه لگسی :
در مطالبی که به تازگی از پی پی وی بکلش منشتر شده ، عنوان " آیا این پایان کار لگسی خواهد بود ؟ " به چشم میخوره . گفته میشه در حالی که رندی اورتن در یه قدمی پیروزی برابر تریپل ایچ در رسلمینیا قرار داره ، تد دیبیاسی و کودی رودس در مسابقه دخالت میکنن و این موجب شکست رندی میشه و رندی در بکلش چنین مسابقه ای خواهد داشت :
Randy Orton vs. Ted DiBiase & Cody Rhodes | 2 on 1 Handicap Match at Backlashالبته سه حدس دیگه درباره ی این خبر منتشر شده زده میشه :
1) رندی اورتن در این مسابقه دوباره رابطه ی خودش رو با تد دیبیاسی و کودی رودس مثل روز های ابتدائی کنه و تیم لگسی باز هم به کارش ادامه بده [یعنی شاید اصلا این مسابقه به درخواست دو طرف انجام نشه] .
2) رندی در این مسابقه پیروز میشه و بار دیگه تریپل ایچ رو [در جاجمنت دی] سر کمربند دابلیو دابلیو ای چلنج میکنه تا برای بار دوم شانسش رو امتحان کنه .
3) اصلا این داستان اتفاق نیفته و رندی اورتن باز هم [با پیروزی یا شکست در رسلمینیا] برابر تریپل ایچ قرار بگیره تا یا از کمربندش [که در رسلمینیا گرفته] دفاع کنه ، یا اینکه یه ریمچ درخواست کنه . یعنی :
Triple H vs. Randy Orton | WWE Championship Match at Backlashهمچنین درباره ی این داستان حدس های دیگه ای هم زده شده که شین مک من به خانواده ی مک من خیانت میکنه و به گروه لگسی میپیونده [به عنوان لیدر] و سر گروه این تیم میشه . در واقع تیمی مانند Ministry [اواسط سال 1999] رو بار دیگه میسازه ، منتهی اینبار به نام لگسی و با اعضایی جوون تر .
باید منتظر بمونیم و ببینیم در رسلمینیا چه اتفاقی میفته و چه نتیجه ای رقم میخوره . آیا واقعا بکلش ، پایان کار گروه جنجالی لگسی خواهد بود ؟ یا اینکه ... .
» شما میتونید پوستر احتمالی بکلش 2009 رو از لینک زیر دریافت کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت پوستر بکلش 2009 :: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | حجم : KB 108
-----------------------------------بتازگی مصاحبه ای با قهرمان سابق ای سی دابلیو و استار سابق دابلیو دابلیو ای ، بابی لشلی صورت گرفته که از لشلی در این گفتگو درباره ی دوپینگ و استفاده از مواد نیروزا در دابلیو دابلیو ای سوال شد . استار فعلی ام ام ای ، بابی لشلی در جواب گفت :
- صحبت های بابی لشلی درباره ی دوپینگ :
" فکر نمی کنم الان دیگه کسی از این کارا بکنه . از اون [استار] ها تست های زیادی گرفته میشه و سر این موضوع در دابلیو دابلیو ای سخت گیری های بسیار بسیار زیادی صورت میگیره . من این موضوع رو خوب میدونم و بخاطر در نظر گرفتن همین فاکتور هست که بهتون میگم فکر نمی کنم دیگه کسی دنبال چنین چیز هایی باشه . البته شاید کسانی بودن ، اما در گذشته . "
لشلی در ادامه گفت : " من میدونم و دیدم که بعضی ها تست دوپینگ کمپانی دابلیو دابلیو ای رو رد میکنن [میپیچونن] اما تعدادشون زیاد نیست و همه اینطوری نیستن . شاید الان با زیاد شدن تعداد کشتی گیر ها چنین اعمالی دیده بشه اما نه در کشتی حرفه ای ، نه ، به هیج وجه . "
بابی لشلی همچنین در این مصاحبه درباره ی کنسل شدن مسابقه اش [در ام ام ای] با کن شمراک و جنگیدن با حریف جدیدش ، جیسن گیدا صحبت کرد . این گفتگو در خبرگذاری " فن هاوس " به طور کامل منتشر شده .
-----------------------------------دیشب پی پی وی Destination X [تی ان ای] انجام شد که در اون نتایج جالبی رقم خورد .
- نتایج پی پی وی دستنیشن اکس :
:: l3 on 3 Knockouts Tag Team Matchهمونطور که ملاحظه کردید ، دو کمربند در این پی پی وی تغییر کرد که مهم ترین اون ها قهرمانی ای جی استایلز بود . قهرمانی سوئیساید هم قطعا میتونه جالب باشه چون با این اوصاف او باید از این به بعد بیشتر در !Impact شرکت کنه [قبلا هم چند هفته یه بار میومد] .
Roxxi , Taylor Wilde & The Governor def. Angelina Love , Velvet Sky & Madison Rayne
:: l1 on 1 Standard Match
Brutus Magnus def. " Showtime " Eric Young
:: l1000 Tacks (No DQ) Match
l" American Gladiator " Matt Morgan def. Abyss
:: l1 Night With ODB Contest
Cody Deaner def. Shark Boy & Bernie Weber
:: Knockouts Title Match
Awesome Kong © </DIV> def. Sojourner Bolt (Kong retains)l
:: l1 on 1 Standard Match
Scott Steiner def. " Samoan Submission Machine " Samoa Joe via DQ
:: TNA Legends Title Match
l" The Phenomenal " AJ Styles def. Booker T © </DIV> w/ Sharmell (NEW Champion)l
:: TNA Tag Team Title Match
Team 3D def. Beer Money inc. © </DIV> via Count-out (Beer Money retains)l
:: Ultimate X Match
Suicide def. Alex Shelley © </DIV> , Jay Lethal , Creed & Chris Sabin (NEW Champion)l
:: TNA World Title Match
l" The Icon " Sting def. " Olympic Gold Medalist " Kurt Angle (Sting retains)l
------------------------------------ جان سینا دیشب در برنامه ی " دسپیرتا امریکا " شرکت کرد و بطور رسمی گفت که بزودی با همکلاسی دوران دبیرستانش ازدواج میکنه . مثل اینکه دوست دختر سینا در بین تماشاگرای حاضر در برنامه نشسته بود .
- اخبار کوتاه از استار ها و کمپانی های کشتی حرفه ای :
- لنس استورم ، استار سابق دابلیو دابلیو ای در جدید ترین مصاحبه اش از مرگ تست اظهار تاسف کرد و گفت : " با اینکه خیلی با هم صمیمی نبودیم اما مرگ او واقعا من رو ناراحت کرد . "
- جیم راس دیشب بدلیل درد شدید از ناحیه ی سینه به بیمارستان منتقل شد . باید ببینیم راس تا فردا شب خودش رو آماده میکنه یا خیر [به اسمکدان میرسه یا نه] . امیدوارم او مشکل خاصی نداشته باشه .
- امشب در راء ، جی بی ال و ولادیمیر کازلاو تیم خواهند شد تا برابر آندرتیکر و شان مایکلز قرار بگیرن . بنظر میرسه این مسابقه ، مین ایونت این هفته باشه .
- ری میستریو در جریان هاس شوء دو روز پیش از ناحیه ی زانو دچار مصدومیت شد و دکتر ها او رو تا بک استیج همراهی کردن . اما امروز طبق خبر های منتشر شده اعلام شد که خوشبختانه مصدومیت ری جدی نیست .
- فیلم برداری " د اکسپندبلز " هنوز آغاز نشده [بازیگران کامل نشدن] اما گفته میشه که استون کلد و بقیه ی بازیگر ها طی یکی دو ماه آینده به برزیل سفر میکنن تا ساخت این فیلم اونجا کلید بخوره
نام رخداد : اسمکدان
تاریخ برگزاری : جمعه ، 13م مارچ سال 2009
محل برگزاری : مهگن سن کزینو
عكس های این هفته ی اسمكدان (شامل 61 عكس) :: لینک دانلود | حجم: MB 3.7
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .کد:http://dc130.4shared.com/download/92991362/f19ba458/BrockWWE_-_Smackdown_03132009_Photos_-_MJC.rar?tsid=20090315-022731-6aba7c45
هایلایت هایی از اتفاقات دوشنبه ی هفته ی پیش راء رو شاهد هستیم .
مسابقه اول :: قهرمان سنگین وزن جهان ، اج برابر کوفی کینگستن
موزیک اج نواخته میشه و اج وارد میشه . او بسیار عصبانی هست . اج میره داخل رینگ و منتظر میمونه . کوفی کینگستن وارد رینگ میشه و تماشاگرا تشویقش میکنن . جیم راس یادآور میشه که اج با حمله کردن به کوفی ، موفق شد خودش رو به مسابقه ی چیمبر راء [در نو وی اوت] اضافه کنه و قهرمان بشه . مسابقه آغاز میشه . کار به گوشه ی رینگ میکشه . دو استار برمیگردن و لاک آپ میشن . کوفی ریسلاک میکنه اما اج کونر میکنه . البوء از کوفی . کلوزلاین از او . کوفی چند لحظه بعد دراپ کیک میزنه و اج رینگ رو برای ریکاوری ترک میکنه . میریم برای کامرشال . اج بر بازی مسلط شده و آیریش ویپ میکنه . ویست لاک از اج . کوفی قصد داره قفل رو بشکونه اما اج فلپ جک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اج میره بالای طناب ها اما کوفی به او ساید کیک میزنه و اج به بیرون رینگ پرت میشه . کوفی میره بالای طناب ها و به اج که بیرون رینگ هست اسپلش میزنه . کوفی ، اج رو به رینگ برمیگردونه و کلوزلاین میزنه . کوفی دابل لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چند لحظه بعد ، اج به گوشه ی رینگ میفته و کوفی با یه دور خیز به طرف او حمله میکنه و میپره بالای سرش و چندین مشت میزنه اما اج میخواد با یه پاوربامب کونر کنه که موفق نیست و کوفی هاریکنرانا میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی به طرف اج میره اما اج او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . اج میره بیرون و میخواد کوفی رو به پله ها بزنه اما کوفی جلوی این کار رو میگیره و خودش سر اج رو به پله ها میکوبه . سپس کوفی ، اج رو به رینگ برمیگردونه و خودش میره بالای طناب ها . کوفی کراس بادی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی میره برای یه حمله اما بیگ بوت دریافت میکنه . اج میخواد اسپیر بزنه که موفق نیست و کوفی با یه سانست فلیپ کونر میکنه ، یک..دو.. . کوفی نشون میده که میخواد ترابل این پردایز بزنه اما اج بلاک میکنه و شارپشوتر رو روی کوفی اپلای میکنه . کوفی دووم نمیاره و تسلیم میشه .
» برنده ی مسابقه : قهرمان سنگین وزن ، اج
بعد از مسابقه ، اج در حالی که کمربند سنگین وزن رو بالای سرش برده ، به بک استیج میره .
مسابقه ی بعدی ، کولونز برابر مورسن و میز برای کمربند تگ تیم جهان خواهد بود .
کامرشال .
ویدئویی از رسلمینیا پخش میشه .
مسابقه دوم :: وورلد تگ تیم چمپینشیپ مچ :: جان مورسن و میز © برابر پریمو کولون و کارلیتو
مورسن و میز وارد میشن . سپس شاهد ورود کولونز [کارلیتو و پریمو] به همراه خواهران بلا هستیم . مسابقه رو مورسن و کارلیتو آغاز میکنن . کارلیتو در همین ابتدای کار سه کاور بی ثمر رو انجام میده . مورسن با زرنگی به بازی برمیگرده و چند مشت میزنه اما از کارلیتو یه نی و کلوزلاین دریافت میکنه . کارلیتو جای خودش رو به پریمو میده . پریمو میاد و با کارلیتو یه حرکت تیمی روی مورسن انجام میده . مورسن بعد از لحظاتی به بازی برمیگرده و میز رو جایگزین میکنه . میز میاد اما راشن لگ سوئیپ دریافت میکنه . پریمو با کارلیتو تگ میشه . کارلیتو میاد و با برادرش روی میز دابل تیم انجام میده . میز به بازی برمیگرده و در یه رفت و برگشت فیس باستر میزنه . جلو تر میریم و میز جای خودش رو به مورسن میده . مورسن هم خوب کار میکنه و اسلیپر هولد رو اپلای میکنه . کارلیتو قفل رو میشکونه و جای خودش رو به پریمو میده . پریمو میاد و بک البوء میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . پریمو میره بالای طناب ها و هدبات میزنه . میز بدون تگ وارد رینگ میشه و میخواد پریمو رو بزنه اما موفق نیست . پریمو با مورسن درگیر میشه . کارلیتو در حین درگیری ایندو با پریمو تگ میشه . در یه رفت و برگشت ، کارلیتو به مورسن کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما میز دخالت میکنه و پین رو میشکونه . حالا پریمو به میز حمله میکنه اما میز او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . کارلیتو میز رو میزنه . کارلیتو بر میگرده ولی از مورسن مونلایت درایو دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده و همچنان قهرمانان تگ تیم جهان : جان مورسن و میز
بعد از مسابقه ، جان مورسن و میز رینگ رو با خوشحالی به همراه خواهران بلا ترک میکنن .
مین ایونت اعلام میشه .
کامرشال .
راء ریباند پخش میشه .
مسابقه سوم :: چاوو گررو و قهرمان ایالات متحده ، شلتن بنجامین برابر آر تروث و ام وی پی
چاوو و بنجامین داخل رینگ هستن . آر تروث وارد میشه . ام وی پی هم در میان تشویق تماشاگرا میره داخل رینگ . مسابقه رو تروث و چاوو شروع میکنن . چاوو بهتر کار میکنه و یه قفل رو اجراء میکنه اما تروث به بازی برمیگرده و بعد از چند لحظه ساید کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تروث جای خودش رو به ام وی پی میده . ام وی پی فلپجک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تروث تگ میشه . تروث به چاوو سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو تیک داون میکنه و میخواد با شلتن تگ بشه اما شلتن دستش رو برای تگ نمیاره . تروث کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو به بازی برمیگرده و حالا شلتن خودش رو تگ میکنه . شبتن بعد از زدن سه نی ، گات باستر میزنه . شلتن و چاوو چندین تگ پشت سر هم انجام میدن و بر بازی مسلط میشن . تروث گیر افتاده اما بالاخره از دست حریف در میره و با ام وی پی تگ میشه . ام وی پی میاد و شلتن رو میزنه . سپس بالین البوء دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو قصد دخالت داره اما موفق نیست . تروث و چاوو هم وارد رینگ میشن و با هم درگیر هستن . داور نمیتونه چهار نفر رو کنترل کنه . تروث و چاوو به بیرون رینگ میرن و ام وی پی برمیگرده و از شلتن پی درت دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه ، چاوو گررو و شلتن بنجامین
در بک استیج ، مت هاردی دیده میشه که داره به رینگ میاد .
کامرشال .
تبلیغی از هفته ی بعد اسمکدان رو شاهد هستیم [قرار هست جشن 500مین اپیسود اسمکدان باشه] .
موزیک مت هاردی نواخته میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . مت میره داخل رینگ و میگه : " ابر سیاه همچنان بالای سر جف هست ، تا وقتی که او قبول کنه با من بجنگه . یادمه در رسلمینیا جف به حالت تعلیق در اومد و من هم مصدوم شدم ، هر دومون رسلمینیا رو از دست دادیم . اما هیچ کس به من اهمیت نمیداد ، همه حواسشون به جف بود . من داشتم درد میکشیدم و جف داشت واسه خودش نقاشی میکرد و آهنگ ضبط میکرد . یه روز من با جف تماس گرفتم و بهش گفتم که خونش داره آتیش میگیره . جف گفت که نمیتونه اون صحنه رو تماشا کنه . من هم فقط داشتم به اون چیز هایی که داشت از دست میرفت فکر میکردم ، مثل سگ خونگی جف . همه این ها یه تراژدی بود ! " سپس مت جنازه ی یک سگ سوخته [که مال جف هست] رو از داخل یه کیسه در میاره و میگه : " من این رو به نشونه ی عشق به برادرم ، جف هاردی آوردم . " جف بدون هیچ موزیکی به طرف رینگ میدوئه و میکروفون رو از مت میگیره و میگه : " من باورم نمیشه که این ها کار تو بوده . کار کسی که هم خون من هست . شاید تو از من بدت بیاد و نخوای من رو ببینی ، اما ممکنه تو ندونی ، تو بیشتر از همه از خودت بدت میاد . تو از خودت بدت میاد چون یه آدم مریض و دیوونه هستی . [سپس به مت پشت میکنه] من هم چنین فکر میکنم . " سپس جف به مت حمله میکنه اما مت سریعا رینگ رو ترک میکنه و میگه : " ببخشید ، صبر کن ، ببخشید جف ، من عاشقتم [با حالت تمسخر] . " سپس مت با لبخند رینگ رو به طرف بک استیج ترک میکنه.
کامرشال .
مسابقه چهارم :: میشل مک کول و قهرمان دیواز ، ماریس برابر ماریا و قهرمان زنان ، ملینا
مک کول و ماریس داخل رینگ هستن . ماریا وارد میشه و بعد از او ملینا میاد . ماریا و مک کول مسابقه رو آغاز میکنن . ماریا بهتر کار میکنه اما مک کول به بازی برمیگرده و آیریش ویپ میکنه . در یه رفت و برگشت ماریا و مک کول با صورت به هم برخورد میکنن و جفتشون به طرف همتیمی هاشون میرن . دو تگ همزمان شکل میگیره و ماریس و ملینا وارد میشن . ملینا عالی کار میکنه و ماریس نمیتونه از خودش دفاع کنه . سرعت مسابقه کمتر میشه و ماریس با یه هدلاک به بازی برمیگرده . ماریس میخواد با مک کول تگ بشه اما مک کول این کار رو نمیکنه . ملینا ، ماریس رو رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : ملینا و ماریا
بعد از مسابقه ، ماریا و ملینا رینگ رو با خوشحالی ترک میکنن . اما میشل مک کول به رینگ برمیگرده و به ماریس حمله میکنه . تماشاگرا عکس العمل خاصی نشون نمیدن .
در بک استیج ، اج کنار چاوو هست و به چاوو میگه : " ویکی با کاری که در راء کرد همه چیز رو خراب تر کرد . تو همیشه پیش ویکی هستی ، میدونی چی باعث شده اون اینجوری بشه ؟ " چاوو میگه که نمیدونه . اج با عصبانیت میگه : " نکنه کار تو بوده . " چاوو انکار میکنه . اج گلوی چاوو رو میگیره و او رو به دیوار میچسبونه و میگه : " هیچ کس نمیتونه قهرمانی جهان رو از من بگیره ، هیچ کس . "
کامرشال .
مسابقه دوم :: مانی اینده بنک کوالیفایینگ مچ :: فینلی برابر براین کندریک به همراه ازکیل جکسن
فینلی و هورنسواگل در میان تشویق تماشاگرا وارد میشن . سپس شاهد ورود براین کندریک و ازکیل هستیم . قبل از شروع مسابقه ، ازکیل با فینلی درگیر میشه اما داور او رو عقب میکشونه و بهش دستور میده رینگ رو ترک کنه . مسابقه آغاز میشه . کندریک اسلم دریافت میکنه . او رینگ رو ترک میکنه و از دست فینلی در میره . فینلی میره دنبال او اما در راه به ازکیل بر میخوره . کندریک اسپلش میزنه و فینلی رو به رینگ برمیگردونه . فینلی داشت به بازی برمیگشت اما ازکیل باز هم دخالت میکنه و کندریک بر بازی مسلط میشه . کندریک میره تا فینیشرش رو اجراء کنه اما فینلی کونر میکنه و کلتیک کراس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده و راه یافته به مانی اینده بنک : فینلی
بعد از مسابقه ، فینلی و هورنسواگل خوشحالی میکنن و مورد تشویق قرار میگیرن .
آپ نکست ، مین ایونت .
کامرشال .
تریلر فیلم " 12 راوندز " پخش میشه .
جیم راس و تز اعلام میکنن که مت هاردی و جف هاردی در رسلمینیا 25 برابر هم قرار خواهند گرفت .
مسابقه پنجم :: ولادیمیر کازلاو برابر آندرتیکر
برق ها خاموش میشه و آندرتیکر در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . تیکر بعد از انجام حرکات همیشگیش ، منتظر حریفش میمونه . ولادیمیر کازلاو ، کسی که دو هفته ی پیش آندرتیکر رو همینجا در اسمکدان شکست داده بود به رینگ میاد . مسابقه آغاز میشه و تیکر بهتر کار میکنه اما کازلاو او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . کازلاو خودش هم میره بیرون و آندرتیکر رو به میز گزارشگر ها میکوبه . به رینگ برمیگردن و آندرتیکر باز هم در رینگ موفق تر هست اما کازلاو با یه هدبات تیکر رو برای دومین بار به بیرون رینگ میفرسته . تیکر با یه ریورسد آیریش ویپ ، کازلاو رو به دیواره ها میکوبه و سپس با یه کلوزلاین او رو به روی میز گزارشگر ها پرت میکنه . میریم برای کامرشال . تیکر لگ دراپ میزنه . صحنه های مهم حین کامرشال پخش میشه . کازلاو پاوراسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کازلاو بر بازی مسلط میشه و چین لاک میکنه . تماشاگرا تیکر رو تشویق میکنن تا به بازی برگرده . یه کلوزلاین و چین لاک دیگه از کازلاو . تیکر به بازی برمیگرده و بلی تو بلی سوپلکس میزنه . تیکر آیریش ویپ میکنه ، اسنیک آیز میزنه و میره برای بیگ بوت اما کازلاو بترینگ رم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما تیکر کیک اوت میکنه . آندرتیکر بلند میشه ، روی بازونی کازلاو کار میکنه و اولد اسکول میزنه . آندرتیکر فیگور چوکسلم میگیره و موفق میشه این فن رو روی کازلاو اجراء کنه . تیکر با حرکت مخصوصش نشون میده که میخواد تومبستون بزنه . تیکر به کازلاو تومبستون میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : آندرتیکر
بعد از مسابقه ، در حالی فضا تاریک هست و نور آبی همه جا رو فرا گرفته . آندرتیکر به لوگوی رسلمینیا 25 اشاره میکنه و سپس از رینگ خارج میشه .