صحبت قهرمانی فرگی بعد از این مسابقه این بوده که منتظر تیم ما در فصل بعد باشین،این رو هم خطاب به سیتی گفته!منبعش هم سایت خود منچستر هست.ولی نگفته میخواهیم انتقام بگیریم!نقل قول:
Printable View
صحبت قهرمانی فرگی بعد از این مسابقه این بوده که منتظر تیم ما در فصل بعد باشین،این رو هم خطاب به سیتی گفته!منبعش هم سایت خود منچستر هست.ولی نگفته میخواهیم انتقام بگیریم!نقل قول:
سلام ...نقل قول:
ممنون بخاطر اين اسامي ...
من اين چند مورد رو خيلي دوست دارم :
از اونجايي كه اومدن Pique به منچستر به نظر بعيد ميادش ... در نتيجه نبايد بهش فكر كرد و توي دفاع من از بين 2 گزينه ي Jan Vertonghen و Mats Hummels اگه فرض كنيم يكي از اين 2 نفر بخواد بياد به منچستر من بدون شك Jan Vertonghen رو ترجيح ميدم چون نسبت به بازيكن دورتموند سرعت بالاتري داره و بيشتر به درد رقابت هاي ليگ برتر ميخوره ... يه دفاعي هم هستش كه خيلي جلو زن و پا به توپ هستش.
از بين مهاجمايي كه اينجا تو ليست هستن هم من بازي Luuk de Jong رو نسبت به بقيه ترجيح ميدم ... لوك از اون مهاجمايي هستش كه هرچند قد خيلي بلندي داره (حدود 188 ) اما هم سرعت خوبي داره و هم كنترل توپ و دريبل هاي خيلي خوبي داره ... ديگه از ضربات آخر دقيق و ضربات سر خيلي خوبش هم كه نميشه گذشت. خيلي دوست دارم حالا كه بعد از سال ها خلا يك بازيكن هلندي رو ميبينيم اين هلندي با كيفيت به تيم بياد و به پيشرفت منچستر كمك كنه. خيل يهم جوون و آينده دار هستش و اصلا هم لوك رو با يه بازيكن كم كيفيتي مثل هانتلار مقايسه نكنيد ... هانتلار در برابر لوك اصلا تكنيك و خلاقيت نداره. لوك حتي هافبك هجومي هم ميتونه بازي كنه يعني پشت سر مهاجم ها.
اما برسيم به محمد ديامه ... Mohamed Diame
اين بازيكن يه بازيكن خيلي فيزيكي و جنگنده هستش ... ديامه كسي هستش كه ميتونه توي چند تا پست بازي كنه ... هافبك وسط / هافبك دفاعي و حتي مدافع راست ... به نظرم خريد ديامه خيلي متيونه ايده ي خوبي باشه ضمن اينكه ايشون سرعت خوبي هم داره به نسبت و اصلا كم سرعت و كند هم نيستش. در اين شرايط من خريد يه هافبك خوش اندام فيزيكي مثل ديامه با 185 سانتي متر قد رو خريد بدي نميدونم. ضمن اينكه به نظرم كريك هم ديگه اون بازيكن خوب نيستش ( هرچند هيچ وقت از بازي كريك خوشم نيومده !)
Kwadwo Asamoah
فكر ميكنم بشه با مبلغ نسبتا پاييني به نسبت خيل يهاي ديگه توي اين ليست اين بازيكن رو خريد ... 2-3 تا بازي ازش ديدم ... هافبك كنار و وينگر ميتونه بازي كنه و از اونايي هستش كه استقامت بالايي داره. و اگه بشه با قيمت پايين خريدش پس چرا كه نه؟
Fernando Llorente
فكر نميكنم وفاداري خودش به بيلبائو رو كنار بزاره و به تيم ديگه اي بره ... اما در كل به درد ليگ برتر نميخوره ... خيلي كند هستش. هميشه گزينه هاي بهتري هم وجود داره ... رجوع كنيد به توضيحاتم در مورد Luuk De Jong
Leighton Baines
حالا كه ديگه اورا كم كم داره پا به سن ميگذاره و ديگه خيلي نميشه براي آينده روي اورا حساب باز كرد ضمن اينكه فابيو و رافادل 2 مدافع كنار آينده دار و جوون تيم هم راست پا هستند و خيلي استفاده ازشون در دفاع چپ به نظرم جالب نيست پس ميشه رو يه بازيكن جووني مثل Baines حساب باز كرد.
از لحاظ فيزيكي شايد خيلي شبيه به فيليپ لام باشه ... منتها فقط نسخه ي چپ پا : دی
با خريدش ميشه 5-4 فصل راحت سمت چپ تيم رو بيمه كردش ... ضمن اينكه يادمون نره Baines سابقه ي خوبي در ليگ برتر داره از لحاظ تعداد بازي و قطعا آشناييش با فضاي ليگ برتر ميتونه كمك بزرگي به تيم باشه. به نظرم ميتونه خريد خوبي باشه ... هم توي دفاع خيلي خوبه و هم توي حمله.
Eden Hazard
از لحاظ كيفيت فني كه هيچ شكي در بازي ادين نيستش ... حتي تمام خصوصيات فنيش از لحاظ اينكه بازيكن با استقامتي هستش و سرعن خيلي خوبي هم داره خيلي به ليگ برتر ميخوره . اما من فكر نميكنم تيم فرانسوي حاضر بشه ادين رو با مبلغي كمتر از 35 ميليون به فروش برسونه و اين به اين معني هستش كه اگه منچستر اين بازيكن رو بخواد بايد روي چند خريد ديگه قلم بگيره چون همه ميدونيم مثل سيتي اونقدر ديگه بودجه براي خريد نداره. ولي من به شخصه اگه بدوم ادين رو نميخريدم چون فعلا 2-3 بازيكن خوب در جناحين داريم مثل ناني / والنسيا و يانگ ... باز اگه يكي از اين ها به فروش ميرسيد و با پولش ادين رو ميخريدن خيلي طرح خوبي ميشد. ادين از اون بازيكن هاي گوشي هستش كه قدرت تمام كنندگي خيلي خوبي هم داره برعكس خيلي هاي ديگه كه خيلي وقت ها گل نزن هستن !
Shinji Kagawa
نميشه ايرادي به بازي اين هافبك نفوذي و هافبك كنار گرفتش ... يعني از لحاظ فني خيلي خوبه. ولي به نظر من از اون هايي خواهد بود كه توان بازي هاي سنگين ليگ برتر رو نخواهد داشت و از لحاظ استقامت به مشكل ميخوره.
فكر ميكنم براي خريد اين بازيكن كم كم 20 ميليون بايد كنار گذاشته باشه.
خب دوستان اين نظرات شخصي من درباره ي اين شايعات و خريد هاي احتمالي بودش ... شايد هم در مواردي اشتباه كنم. اما نظر من اين ها بودن.
ممنون
نقل قول:
این هازارد رو هر کس بگیره یه برد بسیار عالی کرده. من 6-7 تا از بازیهاش رو دیدم و به نظرم نزدیک ترین بازیکن دنیا فعلا به مسی همین هازارده و یه جورایی نسخه ضعیف شده مسی راست پاست. کاملا ارزش 35 میلیون رو داره البته اگه سیتی براش دندون تیز کرده باشه تیم دیگه ای خیلی شانس نداره. :31:
کلا بازیکنیه که قدرت متحول کردن هر تیمی رو داره و خیلی بیشتر از یه وینگر یا هافبک تهاجمیه.
یکم شایعه ی حضور پیکه داره پر رنگ تر میشه،ولی من بعید میدونم که پیکه برگرده:
فابیو هم احتمالا از برادر دو قلوی خودش جدا میشه.کد:http://manunitedonly.com/manchester-united-target-barca-defender/1893
لیست تمامی نقل و انتقالات باشگاه منچستر تو 20 سال اخیر تو این آدرس هست و میتونید تمامی اطلاعات رو ببینید واقعا هر چقدر جلوتر میریم منچستر از نظر خرید بازیکن روز به روز ضعیف تر میشه و همین وسواس فرگوسن تو خریدن بازیکن شده بلای جان منچستر دیگه وقتشه یه خونه تکونی اساسی انجام بدن و بازیکن های مسن مثل گیگز و اسکولز رو بذارن کنار دسته که این دوتا بازیکن همچنان خوب بازی میکنن اما بهتره قبل از اینکه کارد به استخوان برسه یه کاری انجام بدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین خریدهای منچستر تو این چند فصل اخیر به نظر من مربوط میشه به سالهای 2007 و 2005 که بازیکن هایی مثل نانی،پاتریس اورا و ون در سار و ویدیچ و برادران داسیلوا و هارگریوس و کارلوس ته وز و به خدمت گرفتن!
چند تا خبر بگم بعد از این چند روز:
برباتوف هم میخواد بره!اوون هم که رفتنیه!پس مطمئنا مهاجم دورتموند مد نظر فرگی هست.ولی باز هم شایعه شایعه شایعه!
هازارد هم گفته یا به یونایتد میاد یا سیتی یا چلسی!ولی گفته بیشتر وسوسه میشم برم چلسی<بنده خدا حالا جو گیره بعدا پشیمون میشه!
فکر میکنم کاگاوا هم پول زیادتری از سران باشگاه میخواد..میشه گفت باشگاه هم نمیخواد زیادی پول خرج کنه!
سولشار عزیز هم ممکنه بشه سرمربی استون ویلا...
منبع»
منچستر خرید تابستانه خود را با به خدمت گرفتن یک هافبک جوان آغاز کرد
دیلی میل امشب گزارش داد که منچستر با خرید Nick Powell هافبک جوان تیم Crewe Alexandra F.C خرید تابستانه خود را آغاز کرده است.این جوان 18 ساله در این فصل 15 گل رو برای تیمش به ثمر رسونده و ازش به عنوان یکی از بهترین استعدادهای رشد کرده این باشگاه یاد میشه.
دیلی میل قیمت این انتقال رو حدود 4 میلیون پوند ذکر کرده
منبع : کانون هواداران
اینم یک ویدیوی کوتاه از این بازیکن جوان که یک گلشو نشون میده :
خبری جدید اینه که فرگی به جای دنبال هافبک بودن داره دنبال جانشین اورا میگرده،با رفتن فابیو این بازیکن جانشیت خوبیه.دفاع چپ اورتون که جز بهترین دفاع چپ سال هم شده:
اینم یک ویدیو جالب از بهترین سیو های لیندگار و دی خیا در امسال:
همچنین لیندگارد به تیم ملی دانمارک هم دعوت شده و باید دید در یورو چی کار میکنه!
پيشنهاد 17 ميليون يورويي منچستر به کاگاوا
اشگاه منچستريونايتد براي خريد شينجي کاگاوا، ستاره ژاپني دورتموند، پيشنهادي 17 ميليون يورويي ارائه داد.
در چند هفته اخير شايعات زيادي در مورد پيوستن اين ستاره جوان به شياطين سرخ منتشر شد و سرانجام بعد از اينکه اخباري در مورد علاقه مندي باشگاه آرسنال به اين بازيکن منتشر شد، يونايتدها اولين پيشنهادشان را ارائه دادند.
گفته مي شود مديران منچستريونايتد اميدوارند اين انتقال هرچه زودتر انجام شود اما از آنجا که آرسنالي ها نيز براي خريد کاگاوا کاملا مصمم هستند، ممکن است اين مسئله دورتموند را دچار ترديد کند.
تنها يک فصل از قرارداد کاگاوا با دورتموند باقي مانده و مديران اين باشگاه به تازگي اعلام کردند قصد ندارند مانع انتقال اين ملي پوش ژاپني به باشگاهي ديگر شوند.
ميشائيل زورک، مدير ورزشي دورتموند، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من ملاقاتي با شينجي کاگاوا و مدير برنامه هايش داشتم و او اعلام کرد که مطمئنا قراردادش را تمديد نخواهد کرد. ما اکنون منتظر دريافت پيشنهاد هستيم و سپس در مورد آن تصميم گيري مي کنيم."
سر الکس فرگوسن و دستيارش، مايک فيلان، براي ديدن بازي کاگاوا در ديدار فينال جام حذفي آلمان حضور پيدا کردند، ديداري که با پيروزي 5-2 دورتموند مقابل بايرن مونيخ به پايان رسيد و در آن کاگاوا گل اول بازي را به ثمر رساند.
ونگر هم هميشه از بازي اين ستاره ژاپني به نيکي ياد کرده؛ بازيکني که در تابستان 2010 با انتقالي 350 هزار يورويي از سرزو اوزاکا به دورتموند پيوست.
کاگاوا در 30 بازي ملي، 10 بار موفقيت به گلزني شد و در 71 بازي براي دورتموند نيز، 29 گل به ثمر رساند.
دوستان تو اخبار خوندم یه منبع از BBC اعلام کرده Eden Hazard با 32 میلیون یورو با منچستر قرارداد بسته.