دوستان لطفا بحث های مرتبط با بیمه رو تاپیک زیر ادامه بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای انحصار ورثه هم تاپیک جدا بزنید
ممنون
Printable View
دوستان لطفا بحث های مرتبط با بیمه رو تاپیک زیر ادامه بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای انحصار ورثه هم تاپیک جدا بزنید
ممنون
جالبه بعد از 3 روز هنوز کسی جواب ما رو نداده!!!! این بخش مدیر نداره؟؟؟؟نقل قول:
سلام .نقل قول:
بله , درسته . پولهائی که توی بانک هست قابل برداشت نیست تا انحصار ورثه بشه و سهم هر یک از ورثه مشخص بشه و بره بانک و سهمش رو بگیره .
حتی کسی که وکالت کل داره حق نداره بعد از فوت پولی از حساب برداره و اصلاً وکالتش حتی اگر وکالت بلا عزل باشه با فوتِ موکّل اون وکالت باطل میشه .
مسئله ی بدهی های میت هم هست که تا پرداخت نشه کسی حق مطالبه ی ارثیه نداره البته برای مسلمان . دیگر ادیان رو اطلاعی ندارم
سلام .نقل قول:
اگر کسی جواب سوالتون رو بدونه حتماً جواب میده .
مدیران سایت هم جواب همه س سوالها رو نمیدونند خصوصاً سوالهای اینجوری که هر بانک و موسسه ای برایِ خودش قوانین جداگانه وضع میکنه .
به نظرم بهترین راه اینه که هر روز تو مسیرتون از یکی دو بانک سوال کنین یا با تلفن , تا از قوانین بانکهای مختلف رو در این مورد آگاه بشین .
معمولا موسسه هایی که وام میدن و مشتری باید حساب باز کنه برای گرفتن وام ، به اون حساب سود زیادی تعلق نمیگیرهنقل قول:
ولی در مورد گرفتن وام بعد از باز کردن حساب تا یک ماه ،اولا مقدار وام دریافتی به مقدار پول شما داره که برای شرایط شما 3 میلیون اورده شما و گرفتن 2.5 میلیون باید سودی بالای 20 درصد پرداخت کنید.
چند تا موسسه هست که وام سریع میدن و سودشون 25-28 درصد هست ولی اگر شاید پولتون یک مقداری بخوابه درصد سود و یا مدت بازپرداخت تغییر میکنه
سلام دوستان یه سوال فنی داشتم من میخوام از اینترنت بانک.. بانک صادرات و بانک ملی استفاده کنم ولی نمیخوام دستگاه رمزیاب بخرم آیا امکانش هست برم شعبه و فیش مربوط به اینترنت بانک رو پر کنم و شماره مشتری و رمز عبور رو بگیرم ؟؟؟
سلام دوستان گرامی من یه مقدار پول میخوام بزارم تو بانک و یک حساب بلند مدت 1 ساله باز کنم و سود 23 درصد ماهیانه از بانک بگیرم حالا سوالم اینجاست من اگه 4 الی 5 ماه دیگه بخوام حسابم رو ببندم آیا جریمه میکنند و یا کاری دیگه میکنند؟؟؟
کجا ماهی 23درصد میده؟نقل قول:
موسسه مهر تو کرجنقل قول:
ماهی 23 درصد یا سالی 23 درصد با بازپرداخت ماهیانه؟نقل قول: