شما عزیز باید فیلیپس rq 1260 بگیرینقل قول:
Printable View
شما عزیز باید فیلیپس rq 1260 بگیرینقل قول:
تا 400 500 تومان، مدلی رو میشه بهم معرفی کنید؟نقل قول:
آخه من قبل از کروزر4 یه مدل خیلی خوب سه تیغه فیلیپس که زیر دوش میشد برد و تازه همراهش کرم اصلاح هم موقع اصلاح میزد بیرون استفاده کردم ولی تمام زیر گردنم خون میومد تازه کامل هم موهارو نمیگرفت یعنی یه سری میموند. به خاطر همین موضوع دیگه کلا بیخیال اصلاح صورتم به صورت کامل شدم و همیشه سعی می کنم ته ریش بذارم. واسه همین دنبال کوتاه ترین ته ریش زن هستم.نقل قول:
با این قیمت بهترین مدلی که میتونی بگیری براون سری 5 هست و پاناسونیک lt20 که خوب امتحانش رو پس دادهنقل قول:
اگه میخوای حسابی برات سفید کنه حتما پاناسونیک بردار و در کل از براون بهتره
متاسفانه ریش تراش جوری هست که ممکنه با صورت یکی سازگار باشه و یا نباشه و یا حتی بعد از یک مدت ناسازگار بشه!نقل قول:
منم LF51 دارم و البته خیلی هم راضی هستم. شاید تیغ شما کند شده
شما پیشنهاد میکنی اینو ؟ راضی هستی؟نقل قول:
من میخواستم بگیریم اینو ولی مطلب این دوستمون منو هم پشیمون کرد ، البته باید بگم خیلی کار خوبی کردن راست و حسینی گفتن ، ممنوم ازشون ، ولی با این حرفا آدم به این نتیجه میرسه ممکنه یک میلیون و سیصد بدی به ریش تراش بعد به صورتت نخوره ، نمی دونم میشه پولشو دادبه یه گوشی خوب...البته این که شیشصد تومنه...ریسکش می ارزه ...lt20 هم خیلی حرفش زیاده نمی دونم این یا اون...
امروز اتفاقی رفتم خیابون فردوسی ، دیگه حوصله بد و خوبو نداشتم رفتم اولین مغازه گفتم یه ریش تراش بده زیر گردن رو خوب بزنه ، گفت lf51 خودم دارم استفاده می کنم، همونو خریدم ، هنوز باش اصلاح نکردم ، امیدوارم تجربیاتم خونینی نداشته باشم ، ولی میام میگ چه طور بود که اگه بد بود در دامش نیوفتید :n06:
نقل قول:
من که راضی هستم ولی نمیتونم پیشنهاد کنم یا نه. چون ممکنه به صورت یکی بخوره و به یکی نه. روی دفترچش که نوشته بود باید حداقل تا یک ماه به صورت تر اصلاح داشته باشید تا صورت عادت کنه. Lt20 رو هم خودم برای دادشم گرفتم و اون هم راضی هست! البته یک ردیف تیغه کمتر داره و سرعتش کمتر هست ولی در عوض عمر باتری بالاتری داره و فکر کنم همزمان با برق هم کار میکنه و چون کوچیکتر هست کمی خوشدست تر هست.
امروز با lf51 اصلاح کردم ، یه کم ته ریش داشتم ، با موزر کوتاه کردم ، ولی چون تنظیم کردم که موزر صفر نزنه ، یه مقدار ریشم واسه اینجور ریش تراش ها بلند محسوب میشد ، که یه مقدار به صورت عمدی بود
رویایی اصلاح نکرد ، بگم خیلی خوب اصلاح کرده و این نهایت آرزوهای منه دروغ گفتم ، زیر گردن یه مقداری موند، سوزش و التهاب کمی هم زیر گردن داشتم ، یه نقطه حساس هم دارم که معمولا یا جوش میزنه یا خون میوفته که باز هم خون افتاد ، ولی در کل التهاب و فشار کمتری نسبت به تیغ داشت ، و خیلی هم نسبت به تیغ سفید تر کرد ...
که اینا خیلی واسه من مهم نیست ، مهم اینه که ببینم پس فردا یا به عبارتی دیگه یک روز در میون میتونم اصلاح کنم چون با تیغ واسه من غیر ممکن بود ، و باید یه وقفه چند روزه میوند و گرنه جوش میزد صورتم ...حالا ببینیم چی میشه...:n24::n23:
کلا با ریش تراش های پاناسونیک یا براون باید هر روز یا یک روز در میون اصلاح کنید. یعنی در حد ته ریش . اگه ریش بلند تر باشه کمی مشکل میزنه. ولی فیلیپس ها ریش بلند رو هم راحت میزنه و البته معمولا برای زیر گردن مشکل داره.
بازم میگم حتما برای اصلاح اون هم در چند هفته اول استفاده LF51 از کف استفاده کنید.