کیفیت FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive چه طوریه . گارانتی داره ؟ با گارانتی کجا بگیرم بهتره ؟نقل قول:
یه قیمت اولیه هم می دی ! دمت گرم !
Printable View
کیفیت FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive چه طوریه . گارانتی داره ؟ با گارانتی کجا بگیرم بهتره ؟نقل قول:
یه قیمت اولیه هم می دی ! دمت گرم !
كيفيت سيگيت ها بدك نيستن !!! گارانتي هم دارن كه معروفترين گارانتي كننده سازگار هست . انشااله كه گذرتون به گارانتي نميافته !!!نقل قول:
قيمتها هم بستگي به حجمش داره كه حجمهاي كم حدودا 70 يا 80 تومن هست . و حجمهاي بالا بيشتر از 130 تومن ميشه
حجم اين مدلها از 320 گيگ الي 1.5 ترا موجوده
تصویب شد به احتمال زیاد سیگیت میگیرم ...
فقط این جا خیلی گرونه ٥٠٠ گیگش تو تهران ٧٣ اینجا ٨٩ هست . ای وای من
در ضمن ان طوری که متوجه شدم وایه اینکه رصیور بتونه بخوندش باید هاردش را به چند هارد کمتر با فرمت fat تقسیم کرد . ایا تمام هارد های اکسترنال هاردوشون تقسیم میشه . بین مدل های مختلف سیگیت کدوم ها تقسیم میشه ؟
سلام داداشی^^ من 2باره اومدم :11:
داداشی روی بسته هاشون نوشته wd یعنی چی؟ یعنی وسترن دیجیتال؟
بعد این اترا یعنی1000 گیگابایت یا اینم اشتبه؟
اسنشیال با الایت فرقش چیه؟ کدوم بهتره؟
SE یعنی چه؟ :31:
این همونه که گفتین بازار دیدین دررنگهای مختلف نه؟ usb 2 و 3 اش رو دارن دیگه؟
آخه رو این نوشته فقط 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدلش فقط تا500 گیگ هست؟
فرقشون چیه؟ :41:
من کدومو بگیرم؟ راستی اگه 1 ترا=1000 گیگ باشه پس من باید2-3 تا هارد 1ترا بگیرم :27:
دوستان خواهشمندم جواب بدین من فردا صبح علل طلوع قصد خریدش را دارم تا قبل ١٢ ظهر می خوام هارد را خریده باشم . پس لطفا هرچه سریعتر جوابم را بدین .نقل قول:
در واقع هر هارد از يك يا چند پارتيشن تشكيل شده كه سايز اين پارتيشن قابل تغيير هست و ميتونه فرمت هاي مختلفي داشته باشه مثلا fat32 و يا ntfs و غيره و ربطي به نوع هارد نداره . بلكه هر هارد و حتي فلش مموري قابل پارتيشن بندي هستنقل قول:
براي اين كار ميتونين از ديسك منجمنت داخل ويندوز اقدام كنين
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
عجله نكن دوست مننقل قول:
من تو شركت سركار هستم كه اينترنتش فقط تا ساعت 11 فعاله بعدش من بايد برم خونه تا جوابتون رو بدم
سلامنقل قول:
در مدلهاي پرتابل الايت يه پايه اي دارن كه ميتونه هارد رو سرپا نگه داره ولي فقط usb2 داره . در مدل هاي اسنشیال يه مدل ساده اي هست كه usb2+usb3 داره ولي پايه نداره .نقل قول:
اسنشیال با الایت فرقش چیه؟ کدوم بهتره؟
عكس مدل الايت پرتابل
ولي در مدلهاي آداپتوري يا روميزي الايت كه الان ديگه توليد نميشه يه ليبل ديجيتالي دارن كه ميتونن اطلاعاتي در باره وضعيت هارد ارائه بدن
بلي درستهنقل قول:
داداشی روی بسته هاشون نوشته wd یعنی چی؟ یعنی وسترن دیجیتال؟
بلي ولي دقيقا طبق محاسبات زير هست !!! به همين خاطر اين هاردها يك ترابايت واقعي نيستند يكم كمتر هست ولي يك ترابايت حساب ميكنننقل قول:
بعد این ترا یعنی1000 گیگابایت یا اینم اشتباه؟
8 بيت === 1بايت
1024 بايت === 1 كيلوبايت
1024 كيلوبايت === 1 مگابايت
1024 مگابايت === 1 گيگابايت
1024 گيگابايت === 1ترابايت
1 byte = 8 bits
1 kilobyte (K / Kb) = 2^10 bytes = 1,024 bytes
1 megabyte (M / MB) = 2^20 bytes = 1,048,576 bytes
1 gigabyte (G / GB) = 2^30 bytes = 1,073,741,824 bytes
1 terabyte (T / TB) = 2^40 bytes = 1,099,511,627,776 bytes
1 petabyte (P / PB) = 2^50 bytes = 1,125,899,906,842,624 bytes
1 exabyte (E / EB) = 2^60 bytes = 1,152,921,504,606,846,976 bytes
مدل پرتابل Essential دو جور هست .نقل قول:
SE یعنی چه؟ :31:
1. My Passport Essential SE (كه ميتونم بگم مخفف special edition هست ، مطمئن نيستم البته) و مشخصات زير رو داره
ظرفيت فقط 750 گيگ و يك ترابايت
همزمان Usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنه
لينك سايت سازنده
و مدل بعديکد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=430
2. My Passport Essential هست كه SE نداره و يه مدل عادي هست و فقط 500 گيگ موجوده و اين هم usb2+usb3 هست .
لينك سايت سازنده
کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=440
عكسها باز نميشد ولي اگر عكسها رو از سايت ديجي كالا درآوردين ، من سايت ديجي كالا رو بررسي كردم ، تمام اطلاعاتشون قديميه .نقل قول:
آخه رو این نوشته فقط 2
این مدلش فقط تا500 گیگ هست؟
فرقشون چیه؟ :41:
حتي اگر واقعا مدل usb2 باشه خريدنش رو اصلا و ابدا توصيه نميكنم چون الان usb3+usb2 رايج شده
خلاصه اگر تهران هستين بهتره برين مجتمع كامپيوتر ايران كه در خيابان وليعصر هست و اين مدل My Passport Essential SE خيلي فراوونه. فقط دقت كنين روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3
اين كه چيزي نيست من 10 ترابايت آرشيو دارم !!!!!:18: شش تا هارد الايت دسكتاپينقل قول:
راستی اگه 1 ترا=1000 گیگ باشه پس من باید2-3 تا هارد 1ترا بگیرم
سلام ممنون خسته نباشین واقعا ممنون از توضیحاتتون.... پس دیگه میدونم چی بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:31: پس همه رنگشو دارین :27:
ممنون داداشی :11:
الان که می خوام فردا برم بخرم یکم مشوش یعنی این سیگت سرش به تنش می ارزه منظورم اینه به پای وسترن میرسه یا نه . و اگه نمیرسه بیام تهرون پایتخت ایرون برم ولیعصرمون بخرم وسترنو . ☺
نکنه سیگیت بخرم بعد بسوزه ؟
به این راحتی نمیسوزه دوست مننقل قول:
سیگیت از برندهای معتبریه ، خودشو زیر سوال نمیبره !!!:31: