والا من انگیزه خاصی نداشتم مشوق اصلیم دوستان بودن (لول)نقل قول:
نه اما جدی یه جوری باحاله این اسم احساس سنگینی نمیکنن بعضایا احساس خودمونی بودن میکنن :دی
سازندشم که خودم باشم الاخم دیگه
Printable View
والا من انگیزه خاصی نداشتم مشوق اصلیم دوستان بودن (لول)نقل قول:
نه اما جدی یه جوری باحاله این اسم احساس سنگینی نمیکنن بعضایا احساس خودمونی بودن میکنن :دی
سازندشم که خودم باشم الاخم دیگه
[QUOTE=Witcher6610;6212851]ممنون از عکس و تشکرت...
فقط هم Skin ات رو بده هم Skin سلاح هاتو...:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lord جان من تو این سرور آخر دست نداشتم...
قبلا یه چیزی درست کردم که اونو تکمیل کردن...
اینم باز بی جنبه بازی :
هیچی نمی گم خودتون دقت کنید...:10:
حرف های دیگه مربوط به بحث نمی شه...بیشتر رو حرف های Shekast (من) و Annahid دقت کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ببخشید که تا الان سرور رو آپلود نکردم...
واسمون حاجی اومد و باید واسشون از این گلا ببریم!:11:
سعی می کنم تا حدود 4 5 آپلود کنم...ولی به هر صورت امروز یه سرور رو کامل میزارم...:40:
Soha :
اسکینت خیلی خشنه! و البته یه مشکلی که داره جا گیره...
مثلا وقتی تبر دستته نفر بالاییت نصفش تو تبره!
bache ha win avaz kardam hala nemitoona farsi benevisam chikar konam?
سلام
هیچ چیز مثل یک والپیپر یا همون عکس یادگاری برامون باقی نمیمونه!
امیدوارم حداقل به عنوان یک عکس که 3 روز تلاشم را برای آن کرده ام را به یادگاری نگه دارید.
از همه عزیزانی که به هر نحوی از عکس و حالتشان ناراضی هستند بگویند تا درست یا بردارم . تلاش من این بوده که کسی را مسخره نکرده باشم و بگونه ای ساده طنز آمیز کرده باشم.با اجازه دوستان میخوام عکس را درون سایت رسمی teeworlds.com قرار بدهم.
از همه دوستان و عزیزان دیگر (maxlag-alireza-mjavad-mhasan-soha-sajad-vbc-...) که درون عکس نیستند معذرت میخوام چون به تعداد کافی در این عکس گذاشته بودم.به امید خدا در والپیپر های بعدی شما را هم قرار میدهم.
با تشکر
لینک دانلود:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/images/dyyv5i0foniacxhp01on.jpg
از این اتفاقا برای منم افتاده و تازگی نداره!:41::41::weird:نقل قول:
در مورد alex نمیشه حرفی زد ولی از "انا" بعید بود! متاسفم که یک نفر دیگه هم اینطوری شده!:13::thumbsdow
راستی از rex123 هم به خاطر 3روز(!) تلاشش تشکر میکنم که خیلی باحال بود!هرچند کم بود!
mool alex و goob باحال بودن.سعید هم که اومده می گه برگشتم ته خنده بود.:31:
منو شهاب هم که اذیت احمد می کنیم.
وقتی پینگ 1000 میشود و لگ همه گیر میشود
تیپ و الکس از همه باحال تر بودننقل قول:
سلام محمد جان.نقل قول:
براي زحمات زيادي كه براي اين پس زمينه فوق العاده زيبا و جالب كشيدي واقعا ازت سپاسگزار هستم دوست بسيار خوب و عزيزم:11::10:.
راستي الان تابستون هست و مدرسه ها هم تعطيله :31:!
تي همهي دوستان عالي شده ،مخصوصا تي سعيد با اون كلاه سربازيش :31:!!
در كل كارت حرف نداره محمد جان ! اميدوارم بتوني توي اين زمينه پيشرفتهاي فراواني داشته باشي عزيز:11:.
هميشه موفق و پيروز باشيد:40: .